توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مدارک لازم جهت خرید مسنقیم در دیتاسنترها
rewbarix
March 25th, 2017, 19:45
سلام, دیتاسنترهایی که با ایران مشکل دارند جهت احراز هویت فقط passport and proof رو میخوان؟ درسته؟
وضعیت گیر دادن لیزوب و ovh چگونه است؟
radincom
March 25th, 2017, 22:33
سلام, دیتاسنترهایی که با ایران مشکل دارند جهت احراز هویت فقط passport and proof رو میخوان؟ درسته؟
وضعیت گیر دادن لیزوب و ovh چگونه است؟
با احترام؛ و تبریک سال نو!:d
فقط اسکن یا عکس پاسپورت معتبر!
دیتاسنتر OVH با ایران کمی مشکل دارد. حتما با اطلاعات خارجی ثبت نام کنید. و با ای پی خارج وارد پنل شوید.
اگر نمیخواهید درگیر بحث های مثل تحریم شوید لطف کنید و از دیتاسنتر HETZNER استفاده کنید.
البته تکنولوژی OVH بهتر از HETZNER است. ولی محسوس!
البته HETZNER هم روی ابیوز زیاد حساسه.
rewbarix
March 25th, 2017, 22:39
با احترام؛ و تبریک سال نو!:d
فقط اسکن یا عکس پاسپورت معتبر!
دیتاسنتر OVH با ایران کمی مشکل دارد. حتما با اطلاعات خارجی ثبت نام کنید. و با ای پی خارج وارد پنل شوید.
اگر نمیخواهید درگیر بحث های مثل تحریم شوید لطف کنید و از دیتاسنتر HETZNER استفاده کنید.
البته تکنولوژی OVH بهتر از HETZNER است. ولی محسوس!
البته HETZNER هم روی ابیوز زیاد حساسه.سلام/ 2-3 هفته پیش با مسترکارت گیفتی از ovh خریدی داشتم درخواست پاسپورت کردند پاسپورت ایرانی هم دادیم موافقت نشد درخواست مدارک اقامت کردند proof دادم باز موافقت نشد در اخر پول روبرگشت زدند
radincom
March 25th, 2017, 22:44
با ای پی خارجی ثبت نام کردین؟
دوستان زیادی هستن که با دریافت کارمزد در همین انجمن برای شما ثبت نام با وریفای انجام میدن.
سرچ کنید ...
به نظر من از hetzner خرید کنید.
rewbarix
March 25th, 2017, 22:50
با ای پی خارجی ثبت نام کردین؟
دوستان زیادی هستن که با دریافت کارمزد در همین انجمن برای شما ثبت نام با وریفای انجام میدن.
سرچ کنید ...
به نظر من از hetzner خرید کنید.بله با ای پی خارج- یعنی براتون اکانت میسازند ؟ درصورت بله لطفا در خصوصی ارسال کنید ممنون میشم.
radincom
March 25th, 2017, 22:55
بله با ای پی خارج- یعنی براتون اکانت میسازند ؟ درصورت بله لطفا در خصوصی ارسال کنید ممنون میشم.
همیشه پاسپورت تنها نمیخوان !
هتزنر از من کارت ملی هم خواست
itexpert
March 26th, 2017, 12:14
سلام
اگر مشکل نداشتن با ایران رو ترجیح میدید : hetzner
و اگر موضوع ایبوزها برای شما اهمیت بیشتری داره: ovh
Lopez
March 26th, 2017, 17:43
با سلام ؛ جدیدا لیزوب احراز هویت بصورت تلفنی (یکبار برای همیشه البته)هم برقرار کردند. به هیچ عنوان مدارک ایرانی ارائه نکنید.
پرداخت از طریق پیپال همیشه دردسر کمتری برام داشته تا با مستر کارت.نمیدونم دلیل خاصی داره یا نه ولی اینو تجربه کردم.
موفق باشید
rewbarix
March 27th, 2017, 02:55
دوستان سلام.
با مستر کارت از گوددی یه خرید 15دلاری انجام دادم.مستر کارت به اسم خودمه الان تیکت زدند مشخصاتی که فرستادید با اسم پرداخت کننده مطابقت نداره. از دوستانی که با گوددی کار کردند میتونند کمک کنند؟
Ashkankamangar.ir
March 27th, 2017, 02:59
اگر از هتزنر خواستید بدون وریفای مدرک و ... من درخدمت هستم
limpi
April 3rd, 2017, 22:07
دیتاسنتر هتزنر با این که فقط برای مصارف شخصی و غیر تجاری توصیه میشه، در حال حاظر با هویت ایرانی مشکلی نداره
اما این احتمال که در اینده مشکل پیدا کنه وجود داره.
در نتیجه بهتره با یک هویت مخصوصا از کشورهای اسیایی خرید کنید ( کشور های اسیایی البات شاملشون نمیشه)
همچنین از سایت امریکا هتزنر خرید کنید که قیمتهاش بر حساب دلار هست نه یورو.
در مورد ovh اطلاعی ندارم اما اکثرا دوستان توصیه میکنند وریفایش دردسر داره.
اونم جایی که برای کوچکترین دلیل میتونه پنل شمارو ببنده و سروراتونو قطع کنه
موفق باشید