سلام خدمت همه دوستان
تصمیم داریم از سرور کلوکیشن شده به نحو دیگه متفاوت افر بدیم و استفاده کنیم منابع و قدرت اصلی سرور به شرح زیر
Server Brand : Supermicro
CPU : Intel Xeon E5-2620 ِDual 12 Cores/24 Threads 2.00 GHz, 7.20 GT/s 30MB
RAM : 160 GB DDR3 ECC
SSD : 2x 2TB Samsung Pro SSD
HDD : 3 x 6TB Western Digital Data Center 7200RPM 128M cache
UpLink : 1Gbps Dedicated
Data Center : Ice Colo
مجازی سازی KVM
پنل مدیریت سرور ویرچوالیزور
این فقط قدرت سرور اصلی هستش :)
حالا بریم سر افر ما
رم 2 گیگ با هارد 250 گیگ 14 تومان
رم 4 گیگ با هارد 500 گیگ 15 تومان
رم 16 گیگ با هارد 1 ترابایت 20 تومان
رم 24 گیگ با هارد 2 ترابایت 25 تومان
رم 32 گیگ با هارد 4 ترابایت 35 تومان
رم 64 گیگ با هارد 8 تربایات 55 تومان
اصلا هر چی میخوایی پیام بزن تلگرام بدم بهتون افر بیخیالش چی دوست داری چقدر پول داری بیایید کنار میاییم با هم :)
موفق باشید.
ashadata
March 25th, 2017, 11:18
رم ها چقدرش گارانتی هست ؟
princeserver
March 25th, 2017, 11:33
صد در صد رم ها گارانتی هستند
tarf
March 25th, 2017, 11:38
آدرس تلگرام و سایتتون رو که نزدین؟(برای ارتباط)
w.h.t
March 25th, 2017, 11:42
سلام
بابت سرور توی پ.خ سوال کردم هنوز جواب ندادید
ممنون میشم جوابگو باشید
موفق باشید
aminlord96
March 25th, 2017, 12:03
ممکنه در تلگرام با بنده در تماس باشین؟
princeserver
March 25th, 2017, 12:09
پل ارتباط با بنده در تلگرام و شماره تماس بنده در امضا مشخص شدش در خدمت دوستان هستم
dertgtr
March 25th, 2017, 16:02
از کدوم دیتاسنتر هست؟
princeserver
March 25th, 2017, 16:44
از کدوم دیتاسنتر هست؟
انگلیس
IrIsT
March 25th, 2017, 17:50
با سلام و درود.
رم 4 و هارد 1 ترا بایت میخوام.یا رم 6 با هارد 1 ترا.برای آپلود و دانلود.
کیفیت و ضمانت سرعت و کیفیت و آپتایم و امنیت و پشتیبانی.
09363102411
ضمانت سرور و اینکه پایداریش خیلی مهمه و اینکه امنیت اطلاعات و کیفیت.چون نه سایتی زدین.من شخصا افتخار آشنایی باهاتون رو نداشتم.
حتی در صورت خوب بودن,نماینده فروش رو خواهم گرفت.همینطور که از 3 تا از دوستان اینجا گرفتم و داریم کار میکنیم.
برای من هم سود مهم نیست.مشتری راضی باشه کافیه.مثل همین خریدی که میخوام داشته باشم و از شما رضایت داشته باشم.
در صورت تمایل در تماس باشید.
dertgtr
March 25th, 2017, 17:54
انگلیس
از کدوم دیتاسنتر انگلیس؟
live
March 25th, 2017, 19:21
سلام ، این آفر چندتا سی پیو داره ؟ رم 4 گیگ با هارد 500 گیگ 15 تومان
princeserver
March 25th, 2017, 19:53
از کدوم دیتاسنتر انگلیس؟
از شما بعيد جسارتا تاپيك كامل بخونيد icecolo هستشً
- - - Updated - - -
سلام ، این آفر چندتا سی پیو داره ؟ رم 4 گیگ با هارد 500 گیگ 15 تومان
دو كور افر فقط يكي باقي مانده
live
March 25th, 2017, 20:05
آدرس سایتتون ؟
این آفر چند سی پیو داره ؟ رم 16 گیگ با هارد 1 ترابایت 20 تومان
princeserver
March 25th, 2017, 20:45
رم ١٦ پر شدش متاسفانه فقط زير رم ١٦ موجود هستش
IrIsT
March 25th, 2017, 22:17
سلامی دوباره
رم 24 رو میخوام.البته فقط تست هستش.همچنین تضمین هم میخوام.که هیچ قطعی نداشته باشه و اینکه پایداری و سرعت چطوره.امنیت اطلاعات هم مهمه.اول کاری دو سایت روش میذارم که به مشکل بخورن من و مدیر سرور پاسخ گو بایند باشند.
اگر پایداری و سرعت و کیفیت و امنیت خوب باشه,تمدید ماهیانه یا بیشتر.ارتقا هم زیاد و فروش هم هست.
اگر میتونید تماس بگیرید.اگر نه sms بدین تا من تماس بگیرم
09363102411
رم 24 اگر باشه
اگه نه رم 16
لطفا برای من بفرستید چه آفری رو میتونید بدین.هم آپلود دانلود و هم هاستینگ.
با تشکر.
gigabyte2052
March 25th, 2017, 22:19
این افر دائمی ه یا فقط برای ماه اول؟
princeserver
March 25th, 2017, 23:22
سلامی دوباره
رم 24 رو میخوام.البته فقط تست هستش.همچنین تضمین هم میخوام.که هیچ قطعی نداشته باشه و اینکه پایداری و سرعت چطوره.امنیت اطلاعات هم مهمه.اول کاری دو سایت روش میذارم که به مشکل بخورن من و مدیر سرور پاسخ گو بایند باشند.
اگر پایداری و سرعت و کیفیت و امنیت خوب باشه,تمدید ماهیانه یا بیشتر.ارتقا هم زیاد و فروش هم هست.
اگر میتونید تماس بگیرید.اگر نه sms بدین تا من تماس بگیرم
09363102411 (tel:09363102411)
رم 24 اگر باشه
اگه نه رم 16
لطفا برای من بفرستید چه آفری رو میتونید بدین.هم آپلود دانلود و هم هاستینگ.
با تشکر.
سلام پر شده رزرو كنيد تا خالي بشه
- - - Updated - - -
این افر دائمی ه یا فقط برای ماه اول؟
دائمي هستش
Oscar
March 26th, 2017, 04:11
سلام
چطوری باید سفارش بدیم سایت دارید یا از طریق تلگرام؟
کانفیگ هم میکنید؟
princeserver
March 26th, 2017, 10:02
سلام از تلگرام مستقیما پیام بدید در خدمتم
mibfa
March 26th, 2017, 17:41
سلام
رم 8 دارید ؟
مقدار پردازنده ؟
کنسول نصب سیستم عامل و .. دارد ؟
لطفا ip تست
princeserver
March 27th, 2017, 01:22
سلام
رم 8 دارید ؟
مقدار پردازنده ؟
کنسول نصب سیستم عامل و .. دارد ؟
لطفا ip تست
سلام والا ماجواب میدیم پست ما اسپم اعلام میشه همش بله داریم زحمت بکشید تلگرام پیام بزنید در خدمتم
princeserver
March 30th, 2017, 00:43
دوستان بعضی از افر ها پر شده برای رزرو فقط داخل تلگرام پیام بزنید تشکر
mahdiazarnia
March 30th, 2017, 01:01
سایت ندارید شما ؟
netfa
March 30th, 2017, 02:15
سرورهایی که خریدش به تلگرام متکی باشه.... همون بهتر که نخریم.
چون همچین بلاهایی چندین بار سر ما وبمستر ها اومده که طرف بعد یه مدت از تلگرام و تلفن ناپدید شده!!!!
princeserver
March 30th, 2017, 08:57
سرورهایی که خریدش به تلگرام متکی باشه.... همون بهتر که نخریم.
چون همچین بلاهایی چندین بار سر ما وبمستر ها اومده که طرف بعد یه مدت از تلگرام و تلفن ناپدید شده!!!!
شما
تهیه نکنید اجباری نیستش :) از ما خرید کنید این همه فروشنده :) مهم اینه سرور من کلوکیشن کردم هر وقت شما فهمیدی 35 میلیون تومان کلوکیشن یعنی چی بعد پست بگذارید موفق باشید
در ضمن شماره من و تو یوتوب سرچ کنید اعتبار من مشخص میشه :)
M.mrkf
March 30th, 2017, 12:30
شما
تهیه نکنید اجباری نیستش :) از ما خرید کنید این همه فروشنده :) مهم اینه سرور من کلوکیشن کردم هر وقت شما فهمیدی 35 میلیون تومان کلوکیشن یعنی چی بعد پست بگذارید موفق باشید
خیلی برام جالبه که شما 35 میلیون هزینه کلوکیشن کردی ولی 500 تومن هزینه نکردی یک سایت بزنی تا ملت بهت اعتماد کنند ؟
واقعا یا خیلی اعتماد به سقف داری و یا با از ما بهترون ارتباط داری ! :)
در ضمن یک پرهامی بود، اون هم شبیه شما بود و با همین ادبیات که اجباری نیست و برید از جای دیگه تهیه کنید پاسخگویی می کرد تو سایتش
و همین اعتماد به سقف رو داشت و زیاد هم از این شکلک :) استفاده میکرد. امیدوارم ایشون نباشید شما :)
princeserver
March 30th, 2017, 13:12
خیلی برام جالبه که شما 35 میلیون هزینه کلوکیشن کردی ولی 500 تومن هزینه نکردی یک سایت بزنی تا ملت بهت اعتماد کنند ؟
واقعا یا خیلی اعتماد به سقف داری و یا با از ما بهترون ارتباط داری ! :)
در ضمن یک پرهامی بود، اون هم شبیه شما بود و با همین ادبیات که اجباری نیست و برید از جای دیگه تهیه کنید پاسخگویی می کرد تو سایتش
و همین اعتماد به سقف رو داشت و زیاد هم از این شکلک :) استفاده میکرد. امیدوارم ایشون نباشید شما :)
والا
دو تا دلیل داشتش دلیل اول این بودش که دوستانی که سایت زدن و کلاهبرداری کردن نماد دو ستاره داشتن چی شدن هیچی اخرش جمع کردن و رفتن ولی کلو کردن کار هر کسی نیستش البته من توقعی ندارم چون هر دو تا یوزر که دارن تو تاپیک من شرکت میکنن تاریخ عضویت تازه هستش و پست هم ندارن قطعا هدف تخریب کردن هستش مثل شما ونفر قبلی
حالا راه کار تازه برای این که همیشه طرف رو بشناسید شماره موبایل رو سرچ کنید ببنید رزومه کاری فرد چی هستش مخصوصا یوتوب
کسانی هم که دنبال سایت و تیکت بازی هستش که جواب سر بالا از سایت بشونه هزینه بالاتر پرداخت میکنه نمیاد دنبال افر قیمت پایین بگرده پس نه شما یوزر هستید نه من اجباری برای شما ایجاد کردم که از من سرور تهیه کنید خیلی شیک و مجلسی سرور تهیه میکنید 70 تومان
در مورد اسم که گفتید باز هم پاسخ شما تو همون سرچ کردن هستش شماره منو سرچ کنید یوتوب اسم من میادش :)
اعتماد به سقف حالا چیه همون هستش که مشتری که نمیتونه 15 تومان پرداخت کنه نمیتونه 35 میلیون تومان هزینه کلوکیشن رو ببینه و دنبال تخریب سایت کجاست چرا نماد ندارید چرا تست نمیدید :) و ....
این شرایط فروش من هستش دوست داشتن مشتری ها مثل الان مستقیما تو تلگرام به من پیام میزنن سفارش میدن دوست نداشتن بدون این که اظهار نظر کنن و تاپیک رو خراب کنن میرن از سایت که نماد دارن رم دو گیگ میدن 70 تومان به راحتی اگر وسعشون رسید خرید میکنن دیگه تو کار بزرگتراشون دخالت نمیکنن موفق باشید ارزوی موفقیت برای شما و دوست قبلی
دوستان سفارش بودش مستقیم با بنده تماس بگیرید یا تلگرام بزنید من تایم تیکبازی و بچه بازی این دوستان ندارم این شرایط فروش من هستش قبول داشتن در خدمتم
موفق باشید
Oscar
March 30th, 2017, 14:01
بنده خدا استارتر خب حرف حق رو میزنه شرایط فروشش اینه بدون سایت میخواد فعالیت کنه مثل خیلی از کانال ها و افرادی که تو تلگرام دارن محصولاتشون رو میفروشن، حالا هرکی دوست داشت تحقیق میکنه راجب ایشون و خرید میکنه
بنده هم قصد خرید داشتم ولی دیدم سایت ندارن نخریدم چون من خودم به شخصه با سایت راحت ترم ولی اینکه بیایم قصاص قبل از جنایت کنیم کار درستی نیست
موفق باشید
mehriz
March 30th, 2017, 14:34
درود
افر رم 16 گیگ با هارد 1 ترابایت 20 تومان موجود دارید ؟
princeserver
March 30th, 2017, 15:03
افرين دقيقا من بيام به خاطر ١٥ تا ٢٠ تومان بحث كنم اوني كه بفهمه كلوكيشن يعني چي اونم تازه اين قدرت سرور ديگه دنبال سايت نيستش چون اعتباراون سرور كلو شده از سايت بالا تره :) حالا جالب دوستان سايت دارن دان ميكنن تيكت پاك ميكنن ما دنبال اين بازي نيستيم كسي بخواد مستقيم پيام ميزنه ميگيره بدون مشكل كاري باشه زنگ ميزنه حالا ما بگيم درخواست تيكت كنيد يكي مياد ميگه چرا دير جواب داديد يكي ميگه جواب سوال من تو تيكت اين نبودش يكي ميگه چرا نماد نداري يكي ميگه چرا ستاره ات كمه خخخ و ...... زياد شنيديم كسي بخواد مستقيم با خود من در تماس هستش
اگر دنبال سايت هستيدپولًخوب بايد بديد نه اين كه رنگ و اب سايت ببنيد به خاطر سايت خريد كنيد ميان بسنده ميكنن به كلو سرور كه ميدونن صد در دصد اپتايم قطعي به خاطر عدم پرداخت ادمين نداره و ...... خيلي مورد كه ديديم پاس ميدن به هم
netfa
March 30th, 2017, 16:02
شما
اولا شما تاریخ عضویت بنده رو نگاه کنی می فهمی نه بخاطر تخریب شما عضو شدم نه چیزی.
دوما شمایی که کلو کلو می کنی و هزینه ی میلیونی دادی !! یه سایت ساده راه می نداختی که حداقل توش یه دوتا آدرس جعلی میذاشتی. نماد نخواستیم اصلا ولی حداقل می فهمیدیم از یکی که گوشیشم خاموش بود ولی سایتش آپ بود خرید کردیم.
دوما دقیقا با افراد زیادی مثله شما برخورد کردیم که بخاطر سن کم و دبیرستانی بودنشون با این ادبیات بخواه نخواه صحبت می کنن. وقتی شما حتی جنبه ی یک انتقاد از نداشتن سایت رو ندارین چطور می خواین تو تلگرام پاسخگو ملت باشی :)))
امیدوارم این راه و روشتون رو عوض کنین و کمی حرفه ای تر برخورد کنین
danialhooman19
March 30th, 2017, 16:20
سلام عذرمیخوام بنده هزینه ام دستی دارم شنبه میرم میریزم بانک و بعد براتون پرداخت میکنم و الان به یک سرور نیازمندم سرور مجازی لینوکس نسخه ابونتو 16
اگر امکانش هست تا شنبه بهم سرور تحویل بدید شنبه اول وقت هزینه رو براتون واریز میکنم
من ادم خوب وصادقی هستم صاف و راست حرف دلمو میزنم دروغ درکار من نیست کلک هم همینطور درکارم نیست
ایدی تلگرام من :
@hosting33
با بنده در تلگرام درتماس باشید ریپورت هستم نمیتونم با شما در تلگرام پیام ارسال کنم
منتظرتونم باتشکر خدانگهدار
princeserver
March 30th, 2017, 16:32
بله فعالیت های شما رو دیدم کلا 4 تا پست دارید از سال 2012 تا الان :)
http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=49885
چند تا پست گذاشتید که فلانی پول منو خورده و مشکل داره و .... و غیب شدید دوباره سال 2016 اومدید و اظهار نظر کردید
عرض کردم من تایم سایت بازی ندارم دوست خوب شما که میبنید چرا اصرار دارید من سایت داشته باشم خدا رو شکر از 2011 این شماره موبایل من هستش و هنوز هم روشن هستش بهتر هستش قبل از این که نظر رو بیان کنید و تاپیک رو خراب کنید دقت رو بیشتر کنید چون تهمت زدن و خیال پردازی و ساخت ادرس جعلی و واهی برای دیگران شاید کار شما باشه ولی کار بنده نیستش و همچنین
اگر برخورد کردید با افراد زیاد نمیدونم چه قدر اصرار دارید از من سرور تهیه کنید؟؟
متاسفانه شما که فکر میکنید سنتون بیشتر از دیگران هستش و بیشتر میفهمید انتقاد برای وقتی هستش که مثل دوست همکار دیگر از قیمت گذاری من سوال داشتن تماس گرفتن نه این که تو تاپیک فروش دیگران نظر بیان کنن یا حتی سختتون بودش هزینه شارژ خط موبایلتون تموم میشدش یک پیام خصوصی ارسال میکردید نه این که تو تاپیک مطرح کنید اینا همه نشانه دو چیز یا شما تو این سایت مولتی یوزر هستید یا یک فروشنده سرور که هر از چند گاهی با این اکانت انلاین میشن و چند تا پست واسه اظهار نظر میگذارن و میرن که سابقه پست شما دقیقا این رو نشون میده یا این که هدف تخریب هستش از قیمت گذاری من
کار حرفه ای هزینه حرفه ای نیاز داره زمانی که شما توان پرداخت هزینه ناچیز ندارید و دنبال این هستید که از سایت خریداری کنید و حتی با وجود این که میبنید من چند بار اعلام کردم خرید از طریق تلگرام ولی میبینم که همچنان به رفتار بچه گانه ادامه میدید من هم این رو میگذارم به حساب حسادت خوب رقابت همین هستش کسی بودجه مالی رو داره 35 میلیون هزینه کلو کنه کسی مثل شما خیر مجبور دیگران تخریب کنه تا فروش کم تر بشه ولی خوب خوشبختانه هر بار که تیکت این چنین من دریافت میکنم درخواست هام تو همون چند ساعت بیشتر میشه :) تشکر میکنم از شما سعی کنید جای این که با سوزن و زبانوتون نیش بزنید به کسی اول یکم درمورد گفتارتون فکر کنید بعدش شرکت کنید تو تاپیک های عمومی
danialhooman19
March 30th, 2017, 16:36
سلام عذرمیخوام بنده هزینه ام دستی دارم شنبه میرم میریزم بانک و بعد براتون پرداخت میکنم و الان به یک سرور نیازمندم سرور مجازی لینوکس نسخه ابونتو 16
اگر امکانش هست تا شنبه بهم سرور تحویل بدید شنبه اول وقت هزینه رو براتون واریز میکنم
من ادم خوب وصادقی هستم صاف و راست حرف دلمو میزنم دروغ درکار من نیست کلک هم همینطور درکارم نیست
ایدی تلگرام من :
@hosting33
با بنده در تلگرام درتماس باشید ریپورت هستم نمیتونم با شما در تلگرام پیام ارسال کنم
منتظرتونم باتشکر خدانگهدار
princeserver
March 30th, 2017, 16:37
سلام شماره رو از طریق پیام خصوصی به من ارسال کنید تشکر
danialhooman19
March 30th, 2017, 16:38
متاسفانه
بخش پیام خصوصی برای بنده فعال نیست
ایدی تلگرام بنده
@hosting33
پیام بدید
- - - Updated - - -
ایدی تلگرام بنده در تماس باشید یک پیام ارسال کنید برای بنده در تلگرام
ایدی تلگرام :
@hosting33
- - - Updated - - -
ایدی تلگرام من :
@hosting33
منتظرتونم باتشکر خدانگهد
- - - Updated - - -
ایدی تلگرام من :
@hosting33
پیام بدید
st3205
March 30th, 2017, 17:13
متاسفانه
بخش پیام خصوصی برای بنده فعال نیست
ایدی تلگرام بنده
@hosting33
پیام بدید
- - - Updated - - -
ایدی تلگرام بنده در تماس باشید یک پیام ارسال کنید برای بنده در تلگرام
ایدی تلگرام :
@hosting33
- - - Updated - - -
ایدی تلگرام من :
@hosting33
منتظرتونم باتشکر خدانگهد
- - - Updated - - -
ایدی تلگرام من :
@hosting33
پیام بدید
پیشنهاد میدم به ایشون سرور ندید ایشون همون جناب نورانی تشریف دارن،ازتون سرور میگیرن
،پول که نمیدن هیچ فحشتون هم میدن
princeserver
March 30th, 2017, 19:56
پیشنهاد میدم به ایشون سرور ندید ایشون همون جناب نورانی تشریف دارن،ازتون سرور میگیرن
،پول که نمیدن هیچ فحشتون هم میدن
تشکرکه
اطلاع دادید ایشون رو بلاک کردیم سرویس به ایشون نخواهیم داد ممنون از دوستان بابت همکاری
ourweb
March 31st, 2017, 00:19
تشکرکه
اطلاع دادید ایشون رو بلاک کردیم سرویس به ایشون نخواهیم داد ممنون از دوستان بابت همکاری
دقیقا ایشون همون شخص چند بار با اسم های مختلف در سیستم ما ثبت نام کرده و تیکت ارسال کرده که در آخرین بار ما اسکن کارت ملی هم از ایشون گرفتیم .
متولد 8/4/78 هست
princeserver
March 31st, 2017, 00:35
متاسفانه خیلی افراد هستن تو این وب هاستینگ نه دانش کافی برای کار کردن دارن نه رفتارشون مشخص هستش اون زمانی که بنده برای اولین بار ویرچیوالیزور کار میکردم هیچ کسی نبودش الان همه شدن کی وی ام با پنل ویرچوالیزور نال باورتون نمیشه من سایت سرور دارم ولی قیمت اصلی من رم 256 25 تومان رم 512 30 تومان رم 1 گیگ 35 تومان رم دو گیگ 55 تومان ولی چون اصلا این افر مربوط نمیشه به اون روال قبلی ما سایتنمون معرفی نمیکنیم البته با سرچ کردن پیدا میشه ولی خوب این قدر ماشالله یوزر ها اماتور هستند حتی زحمت سرچ کردن نمیدن فقط منتظر یا کل کل هستن یا خراب کردن تاپیک ای کاش درست بشه این روال هر کسی به کار خودش کار داشته باشه و تو کار دیگران دخالت نکنه همه یاد بگیریم با هم سال جدید جای تعریف گذشته ها واسه هم دیگه اینده درست بسازیم نه با خراب کردن تاپیک و کل کل بی مورد
netfa
March 31st, 2017, 01:58
دوست عزیز (محمد حسین نجیمی!) با سرچ شمارتون که انقدر بهش می بالید جز نرم افزارهای فیک برای عضو گیری تلگرام (که یک نرم افزار به درد نخور و فیک هست!) به قیمت 75 هزار تومان ثبت کردین.
به غیر از این موارد بنده حداقل رزومه ای از شما نه در زمینه سرور و نه در زمینه ی ویرچوالایزر ندیدم!!!
من نمی دونم شما چند سالتون هست ولی واقعا برای کسی که 35 میلیون واسه کلوکیسشن کردن سرور داده افت داره که فقط نرم افزار فیک تلگرام بفروشه!!!
انقدر هم بقیه رو بی سواد فرض نفرمایید و نگین اولین اولین بودم... همه زیاد حرف می زنن.
ما از شما فقط یک هویت و یا یک سایت خواستیم که بدونیم برای چند ماه میشه روتون حساب کرد و یا با یکبار پرداخت سرویس دهی قط میشه و شما میرین باز پی خرید 35 میلیونی دیگه یا نه همین!!
به هر حال منطق، ادب و با متانت جواب دادن یکی از اصول بیزینس هست که انشالله سن شما هم به قدری باشه که این رو متوجه شده باشین.
موفق باشین.
princeserver
March 31st, 2017, 09:25
دوست عزیز (محمد حسین نجیمی!) با سرچ شمارتون که انقدر بهش می بالید جز نرم افزارهای فیک برای عضو گیری تلگرام (که یک نرم افزار به درد نخور و فیک هست!) به قیمت 75 هزار تومان ثبت کردین.
به غیر از این موارد بنده حداقل رزومه ای از شما نه در زمینه سرور و نه در زمینه ی ویرچوالایزر ندیدم!!!
من نمی دونم شما چند سالتون هست ولی واقعا برای کسی که 35 میلیون واسه کلوکیسشن کردن سرور داده افت داره که فقط نرم افزار فیک تلگرام بفروشه!!!
انقدر هم بقیه رو بی سواد فرض نفرمایید و نگین اولین اولین بودم... همه زیاد حرف می زنن.
ما از شما فقط یک هویت و یا یک سایت خواستیم که بدونیم برای چند ماه میشه روتون حساب کرد و یا با یکبار پرداخت سرویس دهی قط میشه و شما میرین باز پی خرید 35 میلیونی دیگه یا نه همین!!
به هر حال منطق، ادب و با متانت جواب دادن یکی از اصول بیزینس هست که انشالله سن شما هم به قدری باشه که این رو متوجه شده باشین.
موفق باشین.
دوست خوبم که مشخصاتش به عنوان یک مشتری اصلا مشخص نیستش با یک اکانت ساخت 2012و با وارد شدن به قسم فعالیت من در پروفایل شما هیچ چیزی جز گله کردن از افراد مختلف از شما چیز دیگری وجود ندارد
روزمه کاری بنده به شرح زیر هستش :
ساخت اولین نرم افزارتبلیغات در تلگرام فقط کافی سرچ کنید در تاریخ Jun 21, 2015
به مکرر نرم افزار های مختلف Jul 22, 2015 و .....
https://www.youtube.com/channel/UC4CFiai2lFg4xFTzwAX0oEw
که حدود 11 برنامه ساخته شده من هستش از 29 اردیبهشت سال 1394 تو زمینه تبلیغات در تلگرام تا به الان و اخرین برنامه من برنامه عضوگری ممبر فیک بودش که اون رو شما برنامه بدرد نخور خطاب کردید ایا شما چه رزومه ودانش کافی برنامه نویسی دارید که برنامه های که جزو اولین برنامه های ساخته شده تو کل دنیا بوده رو برنامه ای به درد نخور خطاب کردید ایا شما دانش برنامه نویسی دارید ؟ ایا شما تجربه یک خط کد نوشتن رو دارید ؟ و ایا شما اولین نفری بودید که تبلیغات در تلگرام رو در ایران باب کردن
متاسفانه احتمال میدم شاید سن شما کم نباشه ولی تجربه ای اصلا تو زمینه کار کردن با موتور جست و جو ها رو ندارید یا یک فروشنده ساده وی پی ان.... هستید چرا که همون طور وارد فعالیت من در سایت وب هاستینگ تالک بشید به راحتی افر مختلف بیو گرافی های مختلف ما رو خواهید دید
اخرین افر بنده و
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=183763&highlight=
اولین افر من در سال 2013 با پنل ویرچوالیزور که کل وب هاستیگ رو شما سرچ کنید تا قبل از شروع فعالیت بنده کسی با این پنل مدیریت سرور و مجازی سازی فعالیت نداشته
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=100951&highlight=
اولین فردی که درسال 2014 نمایندگی سرور مجازی رو باب کردش
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=117173&page=2&highlight=
و ......
اگر کمی دانش این رو داشته باشید و به جای این که یک سرچ ساده داشته باشید جامع تحقیق کنید راحت در در زندگی روز مره اتون بازخورد خوبی از مردم خواهید داشت
دوست خوبم اصول انتقاد به این صورت هستش که وقتی افری ذکر میشه و ساخته میشه شما باید ابتدا سوال که در ذهن شما نقش بسته شده رو به صورت پیام خصوصی یا تماس تلفنی مطرح کنید یا در تلگرام اگر به احترامی دیدید شروع به کل کل کنید شما از فعالیت گذشته اتون مشخص هستش که فردی هستید که به دنبال تخریب فروش افراد وب هاستینگ تالک فعالبت میکنه چرا که نه پست از شما در فعالیتتون در این اکانت دیده میشه نه فعالیت
پس این مشخص میشه یا شما یکی از فروشنده های این سایت هستید که مولتی یوزر فعالیت میکنن که افر من باعث رنجش خاطرش شده یا نه که از سال 2012 تا به الان رو با کل کل کردن با دیگران به بطالت گذرونده ولی خوب شخص بنده با افراد مثل شما خیلی زیاد مکالمه داشتم
دوست خوبم کسی که 35 میلیون تومان سرور خریداری کرده و کلوکیشن کرده قطعا به فکر سایت و خیلی مورد دیگه بوده ولی به دلیل سیاست فروش ما ترجیح داده شدش که سایت معرفی نشه شما از ان دسته از افراد هستید که باید همون طور که همین چندی پیش یکی از همکاران تو همین سایت با شرکت ثبت شده با داشتن نماد دو ستاره با داشتن سایت بسیار رنگی و قشنگ متاسفانه سرویس مشترکین رو بدون اطلاع قبلی قطع کرده و دچار بحران مالی شدش و نه تنها نتونست بکاپ مشترکین رو بهشون برگردونه نیمی از مشتری ها نتونستن هزینه خودشون رو پس بگیرند
با کمی درک در این موضوع که سرور کلوکیشن شده مالکیت سخت افزاری فردی رو در کشور دیگه اثبات میکنه میشه خیلی راحت متوجه شدش که دیگه بحران مالی وجود نخواهد داشتش
دیگه قطعی به دلیل عدم پرداخت ادمین سرور وجود نخواهد داشت همچین دیگه های زیادی که شما از فکر کردن بهش به دلیل کل کل های بی موردتون عقب خواهید بود
مگر در یک مورد خاص اون هم خراب شدن سخت افزار هستش و هارد ها...
پس بهترین برداشت من با شما و این دوستان که درحال تخریب هستند این هستش که قبل سخن گفتن با کمی تامل کردن در گفتارتون با کمی فکر کردن عمیق و دلیل این روش فروخته شدن به خیلی مورد دیگه دست پیدا خواهید کردش چرا که مشترکین که در وب هاستینگ تالک به دنبال سرور هستند به دنبال ارزانی با قدرت بالا و پایداری هستند ایا شما به دنبال پرداخت دائم هستید ؟ چرا به شرکت های خیلی بزرگ تر از مجموعه ما مراجعه نکردید که با پرداخت 30 ات 40 تومان در ماه یک سرور رم پایین دریافت کنید و مداوم تمدید و تمدید تا زمانی که دوست داشته باشید در این جا هستید تا از افر های دوستان از افت قیمت های دوستان استفاده کنید پس باید به روال فروش فروشنده ها احترام بگذارید از پرس و جو های بی مورد خودداری کنید یا در خصوصی یا در تماس تلفنی سوالاتتون رو مطرح میکنید و پاسخ رو از من خواهید شنید یا نه هزینه پرداخت مکالمه تلفنی رو ندارید از طریق تلگرام سوالاتتون رو مطرح میکنید این جوری هم احترام گذاشتید به تاپیک فروش هم دیگران رو در این تاپیک ناراحت نمیکنید با کل کل کردن
انشالله که تونسته باشم با این چند خط شمارو به راه راست هدایت کنم و از شما تقاضا دارم اگر سوالی مشکلی هر چیز دیگری هستش تو تلگرام یا خصوصی من بی صبرانه منتظر شما خواهم بود
هیچ وقت فراموش نکنید بعضی افراد که به دنبال ضرر زدن به دیگران هستند گاها باعث پیشرفتشون خواهد شد چه بسا قطعا شما این منظرو رو ندارید ولی خوب با این که دوست نداشتم در یک تاپیک خلاصه ای از رزومه کاری ام رو بیان کنم ولی این چنین شدش و این همون اعتباری هستش که از سال 2011 تا 2017 ما جمع کردیم و خیلی از دوستان امثال مثل شما اعتبار رو نمیتونن با چهار خط برای منحرف کردن تاپیک از بین ببرن چرا که رزومه کاری هیچ وقت پاک نخواهد شد
و حال قدرت فروش به این میگن که در 5 روز این تاپیک فروش 1500 تا بازدید داره این نشون میده استقبال بی نظری با همین روش فروش چقدر عالی بوده تشکر میکنم از همه دوستان
موفق باشید دوست خوب انشالله که تونسته باشم شما رو به سمتی هدایت کنم که دیگران هم ازش درس بگیرن و سر منشا زندگی قرار بدن و از کل کلو تخریب به زندگی و اون جایگاه خودشون هستند احترام بگذارن
موفق باشید
ali1232
April 18th, 2017, 00:27
یک عدد رم 16 هارد یک ترا خالی شده دوستان جهت سفارش تلگرام پیام بدن فقط دقت کنید افر محدود هستش ما بقی افر ها همچنان پر هستش تشکر
سلام عزیز
تلگرام چک کنید
djkamran
April 18th, 2017, 12:45
سلام
یک اسکرین از پینگ و تست سرعت لطف میکنید؟؟
و در مورد ابیوز ها هم یک توضیحی بدید
با سپاس
princeserver
April 18th, 2017, 12:56
سلام عزیز
تلگرام چک کنید
پاسخ داده شدش تشکر
hostorder
April 20th, 2017, 01:16
امکان داره آدرس سایتتون رو بدید؟
رم 4گیگ هم خالی دارید؟
princeserver
April 21st, 2017, 08:06
امکان داره آدرس سایتتون رو بدید؟
رم 4گیگ هم خالی دارید؟
سلام تلگرام پيام بديد تشكر
princeserver
April 23rd, 2017, 18:27
سلام خدمت همه همکاران گرامی یک عدد افر سرور رم 16 موجود هستش در صورت نیاز تلگرام بزنید تشکر
princeserver
May 4th, 2017, 06:45
سلام دوستان افر پر شده جهت رزرو تلگرام پیام بزنید تشکر
wiki96
May 4th, 2017, 09:04
سلام عزیز
سرویس خالی شده یا خیر؟
اگه هست مشخصاتش رو بفرمایید
فوری نیاز هست
princeserver
May 8th, 2017, 09:25
سلام عزیز
سرویس خالی شده یا خیر؟
اگه هست مشخصاتش رو بفرمایید
فوری نیاز هست
تلگرام در تماس باشید افر باشه اعلام میشه چون افر مدام پر و خالی میشه کسی تمدید نکنه کسایی که به من تو تلگرام اعلام امادگی کردن افر بهشون گفته میشه سریعا واگذار میشه چون تعداد افر ها محدود هستش
princeserver
May 18th, 2017, 06:59
سلام به همه دوستان به زودی رم 4 و 8 موجود خواهد شد دوستان رزرو یک بار پیام بدن تشکر تعداد بسیار محدود درخواست بسیار بالا
IrIsT
May 18th, 2017, 18:58
سلام و درود.
من بهتون پیام دادم.بر نداشتیم.
رم 4 یا 8.با هارد 500 یا 1 ترا
امنیت,پشتیبانی کامل,آپتایم و آنتی دیداس سخت افزاری واسم خیلی مهمه.خیلی خیلی.
فوری هم میخوام.
لطفا قیمت رو برای من یا sms کنید یا pv بدین
منتظر هستم
من سر پشتیبانی مجبورم سرور رو عوض کنم.
بلانسبت شما,بعضی ها,از کاربرا کارهایی رو میخوان که اونجا آقا حسابت میکنن.بعضی وقتها کاربرها به مشکل میخوردن,اسم یوزرشونو عوض میکنن و اصلا به حرف گوش نمیدن.میگن به ما ربطی نداره.
کاش رفاقتی بین مشتری و مدیر سرور وجود داشت.اینطوری مشتری بیشتر جذب میشه
حالا از شما میخوام تست کنم.لطفا آفرهارو برام sms کنید یا pv
sms بهتره.
تا فردا نیاز دارم
09363102411
بدرود.
delta
May 18th, 2017, 19:22
سلام و درود.
من بهتون گیام دادم.بر نداشتیم.
رم 4 یا 8.با هارد 500 یا 1 ترا
امنیت,پشتیبانی کامل,آپتایم و آنتی دیداس سخت افزاری واسم خیلی مهمه.خیلی خیلی.
فوری هم میخوام.
لطفا قیمت رو برای من یا sms کنید یا pv بدین
منتظر هستم
من سر پشتیبانی مجبورم سرور رو عوض کنم.
بلانسبت شما,بعضی ها,از کاربرا کارهایی رو میخوان که اونجا آقا حسابت میکنن.بعضی وقتها کاربرها به مشکل میخوردن,اسم یوزرشونو عوض میکنن و اصلا به حرف گوش نمیدن.میگن به ما ربطی نداره.
کاش رفاقتی بین مشتری و مدیر سرور وجود داشت.اینطوری مشتری بیشتر جذب میشه
حالا از شما میخوام تست کنم.لطفا آفرهارو برام sms کنید یا pv
sms بهتره.
تا فردا نیاز دارم
09363102411
بدرود.
شما تا وقتی دنبال ارزانی باشید همینطور منتظر این اتفاقات باید باشید...من نه به این افر کار دارم نه استارتر عزیز اما چیزی که مشخصه چیزی جز قیمت ارزان شما را به این تاپیک نکشانده وگرنه کیفیت بالا و امنیت و..که قیمتشون کم نیست میخواستید زودتر پیدا کرده بودید!
peym@n
May 18th, 2017, 19:38
درود
سرویس موجوذه بزرگوار؟
princeserver
May 18th, 2017, 19:39
شما تا وقتی دنبال ارزانی باشید همینطور منتظر این اتفاقات باید باشید...من نه به این افر کار دارم نه استارتر عزیز اما چیزی که مشخصه چیزی جز قیمت ارزان شما را به این تاپیک نکشانده وگرنه کیفیت بالا و امنیت و..که قیمتشون کم نیست میخواستید زودتر پیدا کرده بودید!
دوست خوب من سرور که رم 160 گیگ هستش و اجاره دو دستاسنتر های خارج از ایران بالای 2 میلیون هستش همچنین این سرور کلو کیشن شده هستش دلیل اصلی ارزانی سرور هستش شخص خود شما اگر دنبال سرور فوق العاده بودید قطعا تو وب هاستینگ عضو نمیشدید تو گوگل سرچ میکردید اولین سایت با قیمت 70 ت 100 تومان تهیه میکردید پس به این بنده خدا ایراد نگیرید تو وب هاستینگ تالک همه چیز عجیبه این که اولیش نیستش
- - - Updated - - -
درود
سرویس موجوذه بزرگوار؟
تلگرام در خدمت شما هستم
IrIsT
May 18th, 2017, 20:28
سلام و درود.
واقعا؟راست میگید؟
من روز اولم نیست که در وب هاستینگ هستم و یا آفر هارو میبینم و یا اشخاص رو میشناسم.دقیقا با قدیمیا و خیلی از هاستنگ دارا رفیقم که شماره هاشونو واسم میفرستن و در ارتباطم.حتی به صورت پیامک من سرور میخرم.
عزیز دل.از زمانی که سرور مجازی 5 هزار تومن میدادن و نمایندگی هاست هزار تومن بود,تو این کار بودم.
هم ارزونی رو میدونم چیه هم گرونی رو.
یک سوال.
چرا تمامی آفرها از تمامی شرکت ها باهم فرق داره؟حتی قیمتش از خرید مستقیم هم بیشتره؟شما هزینه کمتر رو میبینید.خیلیا مشکل دارن و به دنبال هزینه کمتر هستند.شما از دل هیچکس و از هیچ کس خبر ندارید.
اما هستند کسایی که رم 1 گیگ رو به صد هزار تومن هم میخرن
آفر زدم واسه سرور مجازی؛طرف میگه 90 هزار تومن رم 1 گیگ
اون یکی دیگه رم 4 گیگ 30 گیگ از ovh
باز اون یکی از ovh رم 2 رو 60ت میده
اون یکی از آلمان رم 4 گیگ رو 70ت میده.
بابا چرا یک از اینور پشت بوم میفتین,یا از اونور؟آره؟
آره.جای من بودی.دنبال سروری میگشتی که هزار تومن باشه.اما خداروشکر جای من نیستی.جایی مثل امثال من نیستی که دنبال ارزونی هستن.
انشالله مثل امثال ما که کم هم نیستیم,نباشی.
اما هیچوقت گرون فروشی هم دلیل بر خوب بودن نمیشه.میخوای اثبات کنم؟دوتا سرور بهت میدم.یک ارزون.یک گرون.فوق العاده گرون.از یو دیتاسنتر و با یک مشخصات و ......
بعد ببین فرقی هم باهم دارن یا نه.
وقتی ما قیمت هارو بر حسب هرچی دلمون میخواد و امروز بی گولیم انقدر بگیریم یا ..... همینه دیگه.
هیچ قیمت ثابتی روی سرورها نیست.هر کدوم هم میشه گفت یک نوع دیتاسنتر یا یک نوع مشخصات هستند.
اما چرا یکی قیمت فوق العاده میده.یکی ارزون.
وقتی نظارت نباشه,و اینکه مشکلات شخصی زندگی هست,خیلیا مثل من دنبال ارزونی هستند.
پس لطفا از چیزی که نمیدونید یا اینکه از چیزی خبر ندارید,....
من باید امشب یا فردا,یک سرور پیدا کنم و فقط 24 ساعت زمان دارم.کنترل گنلمم پریده.مشکلاتی هم هست.اینجا جای گفتن مشکلات نیست.
فقط همینو بگم خیلیا مثل شما گولدار نیستن.یا اینکه توان خریداری سروری که 50ت هستش به 100ت میفروشن رو ندارن.دوست دارم یک سرور خوب ولی ارزون و مناسب بگیرن.
سوء تفاهم نشه.نظر شما کاملا محترمه و قابل احترام.
با تشکر از شما.
farssub
May 18th, 2017, 20:35
سلام و درود.
واقعا؟راست میگید؟
من روز اولم نیست که در وب هاستینگ هستم و یا آفر هارو میبینم و یا اشخاص رو میشناسم.دقیقا با قدیمیا و خیلی از هاستنگ دارا رفیقم که شماره هاشونو واسم میفرستن و در ارتباطم.حتی به صورت پیامک من سرور میخرم.
عزیز دل.از زمانی که سرور مجازی 5 هزار تومن میدادن و نمایندگی هاست هزار تومن بود,تو این کار بودم.
هم ارزونی رو میدونم چیه هم گرونی رو.
یک سوال.
چرا تمامی آفرها از تمامی شرکت ها باهم فرق داره؟حتی قیمتش از خرید مستقیم هم بیشتره؟شما هزینه کمتر رو میبینید.خیلیا مشکل دارن و به دنبال هزینه کمتر هستند.شما از دل هیچکس و از هیچ کس خبر ندارید.
اما هستند کسایی که رم 1 گیگ رو به صد هزار تومن هم میخرن
آفر زدم واسه سرور مجازی؛طرف میگه 90 هزار تومن رم 1 گیگ
اون یکی دیگه رم 4 گیگ 30 گیگ از ovh
باز اون یکی از ovh رم 2 رو 60ت میده
اون یکی از آلمان رم 4 گیگ رو 70ت میده.
بابا چرا یک از اینور پشت بوم میفتین,یا از اونور؟آره؟
آره.جای من بودی.دنبال سروری میگشتی که هزار تومن باشه.اما خداروشکر جای من نیستی.جایی مثل امثال من نیستی که دنبال ارزونی هستن.
انشالله مثل امثال ما که کم هم نیستیم,نباشی.
اما هیچوقت گرون فروشی هم دلیل بر خوب بودن نمیشه.میخوای اثبات کنم؟دوتا سرور بهت میدم.یک ارزون.یک گرون.فوق العاده گرون.از یو دیتاسنتر و با یک مشخصات و ......
بعد ببین فرقی هم باهم دارن یا نه.
وقتی ما قیمت هارو بر حسب هرچی دلمون میخواد و امروز بی گولیم انقدر بگیریم یا ..... همینه دیگه.
هیچ قیمت ثابتی روی سرورها نیست.هر کدوم هم میشه گفت یک نوع دیتاسنتر یا یک نوع مشخصات هستند.
اما چرا یکی قیمت فوق العاده میده.یکی ارزون.
وقتی نظارت نباشه,و اینکه مشکلات شخصی زندگی هست,خیلیا مثل من دنبال ارزونی هستند.
پس لطفا از چیزی که نمیدونید یا اینکه از چیزی خبر ندارید,....
من باید امشب یا فردا,یک سرور پیدا کنم و فقط 24 ساعت زمان دارم.کنترل گنلمم پریده.مشکلاتی هم هست.اینجا جای گفتن مشکلات نیست.
فقط همینو بگم خیلیا مثل شما گولدار نیستن.یا اینکه توان خریداری سروری که 50ت هستش به 100ت میفروشن رو ندارن.دوست دارم یک سرور خوب ولی ارزون و مناسب بگیرن.
سوء تفاهم نشه.نظر شما کاملا محترمه و قابل احترام.
با تشکر از شما.
رفاقت در عرصه هاستینگ ووجود نداره! شما هم توقع نداشته باشید ، طرف 5 ماه بهتون سرویس بده هزینه ایی هم نگیره، به دیتا سنتر سرویس دهنده هم ماچ نمیده!
پشتیبانی هم هر کسی در حد توانش ارائه میکنه! ، بنده با پای عمل کرده در انجمن امروز فعال هستم!، پس شما هر چقدر پول بدی همون میزان آش میخوری!
استارتر عزیز میتونه به هر قیمتی که خواست سرویس ارائه کنه! به ما یا بقیه که دخالت میکنن ارتباطی نداره!
IrIsT
May 18th, 2017, 21:02
رفاقت در عرصه هاستینگ ووجود نداره! شما هم توقع نداشته باشید ، طرف 5 ماه بهتون سرویس بده هزینه ایی هم نگیره، به دیتا سنتر سرویس دهنده هم ماچ نمیده!
پشتیبانی هم هر کسی در حد توانش ارائه میکنه! ، بنده با پای عمل کرده در انجمن امروز فعال هستم!، پس شما هر چقدر پول بدی همون میزان آش میخوری!
استارتر عزیز میتونه به هر قیمتی که خواست سرویس ارائه کنه! به ما یا بقیه که دخالت میکنن ارتباطی نداره!
صددرصد.استارتر به هر قیمتی که بخواد میتونه ارائه بده.و هیچ ربطی به هیچکس ندارههم
چنین هر کسی هر میزان بودجه و توانایی هم داره,به خودش فکر کنم مربوطه.یکی میخواد سرور هزار تومنی بگیره.یکی 1000000 تومنی.اینم ربطی به من یا بقیه نداره.رفاقت رو زمانی ادم میفهمه,که بدونه چه کارهایی کرده و بدونه ارزش رفاقت چیه.شاید من نمیدونم.امیدوارم.سعی میکنم بیشتر در موردش تجربه کسب کنم.اما سرمو توی برف نکنم.
برای یک تاپیک و یا جواب دادن یک تاپیک وقت هست.برای سایت نیست.حالبه.دست کار میکنه.منم زیاد کارم به بیمارستان میخوره.چظور موبایل بعد از پست من به دست شما رسید نمیدونم.اما از صبح که درخواست دادم و چیزی گفتم به دست شما نرسید.کارهای خداست احتمالا.یادش بخیر.میگفتیم یک جایی هستیم که هیچی نداریم,اما وقتی یکی تاپیک میزد,زود جواب میدادیم.اما بعضی چیزارو میگفتیم نمیشه جواب داد و واسطه داشتیم.حالا نمیخوام بحث باز شه.
انشالله هرچه زودتر خوب بشی برادر.به امید سلامتیت.دعا میکنم انشالله خوب بشی دادا
تاپیک رو ادامه نمیدم.
فقط در مورد افر صحبت میکنم و در مورد ارسال استارتر.
-------------------------------
رم 4 و 8 تموم کردین؟چون نوشتین که میخواین اضافه کنید.
princeserver
May 23rd, 2017, 18:02
صددرصد.استارتر به هر قیمتی که بخواد میتونه ارائه بده.و هیچ ربطی به هیچکس ندارههم
چنین هر کسی هر میزان بودجه و توانایی هم داره,به خودش فکر کنم مربوطه.یکی میخواد سرور هزار تومنی بگیره.یکی 1000000 تومنی.اینم ربطی به من یا بقیه نداره.رفاقت رو زمانی ادم میفهمه,که بدونه چه کارهایی کرده و بدونه ارزش رفاقت چیه.شاید من نمیدونم.امیدوارم.سعی میکنم بیشتر در موردش تجربه کسب کنم.اما سرمو توی برف نکنم.
برای یک تاپیک و یا جواب دادن یک تاپیک وقت هست.برای سایت نیست.حالبه.دست کار میکنه.منم زیاد کارم به بیمارستان میخوره.چظور موبایل بعد از پست من به دست شما رسید نمیدونم.اما از صبح که درخواست دادم و چیزی گفتم به دست شما نرسید.کارهای خداست احتمالا.یادش بخیر.میگفتیم یک جایی هستیم که هیچی نداریم,اما وقتی یکی تاپیک میزد,زود جواب میدادیم.اما بعضی چیزارو میگفتیم نمیشه جواب داد و واسطه داشتیم.حالا نمیخوام بحث باز شه.
انشالله هرچه زودتر خوب بشی برادر.به امید سلامتیت.دعا میکنم انشالله خوب بشی دادا
تاپیک رو ادامه نمیدم.
فقط در مورد افر صحبت میکنم و در مورد ارسال استارتر.
-------------------------------
رم 4 و 8 تموم کردین؟چون نوشتین که میخواین اضافه کنید.
سلام خدمت شما من پاسختون رو ارسال کردم ولی نمیدونم چرا اسپم شدش داخل تلگرام پیام بدید تشکر
princeserver
May 26th, 2017, 17:54
سلام جمعه همه کاربرا بخیر باشه دوستان یک عدد سرور رم 4 گیگ خالی شده جهت سفارش از تلگرام با بنده در تماس باشید موفق باشید
MR.S
May 27th, 2017, 13:13
سلام.
من 2 عدد وی پی اس دیگه دارم ، امروز رم 4 و سی پی یو 4 هسته سفارش دادم به امید سرعت و قدرت بیشتر...
اما این وی پی اسی که گرفتم از رم 2 و سی پی یو 2 هسته که قبلا داشتم حداقل 2برابر ضعیف تر هست!
وقتی از فروشنده سوال کردم که علت چی هست این جواب رو دادن به من:
"سرعت تقسیم شده بین همه فقط شما یک نفر روی سرور نیستید"
از مدیران خواهش میکنم رسیدگی کنند.
- - - Updated - - -
فروشنده با اینکه خودشون قبول دارن اورسل کردن حاضر به بازگشت وجه نیستن ، تو قوانین هم انجمن هست که مدیران مسئولیتی در قبال این موارد ندارند...
خب مثل اینکه رفت تو پاچمون :)
princeserver
May 27th, 2017, 14:56
سلام.
من 2 عدد وی پی اس دیگه دارم ، امروز رم 4 و سی پی یو 4 هسته سفارش دادم به امید سرعت و قدرت بیشتر...
اما این وی پی اسی که گرفتم از رم 2 و سی پی یو 2 هسته که قبلا داشتم حداقل 2برابر ضعیف تر هست!
وقتی از فروشنده سوال کردم که علت چی هست این جواب رو دادن به من:
"سرعت تقسیم شده بین همه فقط شما یک نفر روی سرور نیستید"
از مدیران خواهش میکنم رسیدگی کنند.
- - - Updated - - -
فروشنده با اینکه خودشون قبول دارن اورسل کردن حاضر به بازگشت وجه نیستن ، تو قوانین هم انجمن هست که مدیران مسئولیتی در قبال این موارد ندارند...
خب مثل اینکه رفت تو پاچمون :)
متاسفانه شما دانش بسیار پایینی داری چرا که قرار نیستش سرور به این قدرت شما بیایی با 20 تومان کل پورت رو بکشی روی یک سرور و همه ناراضی باشن از پورت سرور
این سرور هر کسی در حال استفاده کار شخصی خودش هستش بالای 100 عدد سرور روی این سرور هستش پس دقت کنید شما که رفتی از جای دیگه سرور خریدی قرار نیستش پورت سرور همکارا که سرور خالی هستش یا تعداد کم تری مشتری روی سرورشون با پورت سرور ما که 100 نفر در حال استفاده هستند یکی باشه همچنین پورت جوری نمیگذاریم که شما فکر کنید با نصب برنامه های کرک وی پی اس و انجام کار خلاف .... کل پورت رو بی مورد استفاده کنید تا زمان اصلاح نکردن تاپیک به دلیل خراب کردن بی مورد تاپیک سرورتون ساسپند میشه پیروز و موفق باشی
MR.S
May 27th, 2017, 15:00
متاسفانه شما دانش بسیار پایینی داری چرا که قرار نیستش سرور به این قدرت شما بیایی با 20 تومان کل پورت رو بکشی روی یک سرور و همه ناراضی باشن از پورت سرور
این سرور هر کسی در حال استفاده کار شخصی خودش هستش بالای 100 عدد سرور روی این سرور هستش پس دقت کنید شما که رفتی از جای دیگه سرور خریدی قرار نیستش پورت سرور همکارا که سرور خالی هستش یا تعداد کم تری مشتری روی سرورشون با پورت سرور ما که 100 نفر در حال استفاده هستند یکی باشه و به دلیل خراب کردن بی مورد تاپیک سرورتون ساسپند میشه پیروز و موفق باشی
اگه گفتن حقیقت به نظر شما خراب کردن تاپیک هست همون بهتر که سرویسم ساسپند بشه ، 20ت هم صدقه من به شما :))
princeserver
May 27th, 2017, 15:02
اگه گفتن حقیقت به نظر شما خراب کردن تاپیک هست همون بهتر که سرویسم ساسپند بشه ، 20ت هم صدقه من به شما :))
شما میتونید برای انجام موارد مثل کرک وی پی اس امور خلاف از جمله اتک دی داس و ... از سرویس دهنده دیگه استفاده کنید ما یک نفر و 20 تومان شما رو فدای بقیه نمیکنیم موفق و پیروز باشید
MR.S
May 27th, 2017, 15:08
اطلاعاتم کمه دیگه نمیدونستم دانلود و آپلود که اصلی ترین دلیل خرید وی پی اس هست ، کرک و دیداس حساب میشه.
princeserver
June 1st, 2017, 09:28
دوستان جهت رزرو میتونید داخل تلگرام پیام بدید رزرو میشید تشکر
alirezakaj
June 12th, 2017, 17:59
سلام
سرور تست ارائه میدین ؟
vpgroup
June 12th, 2017, 22:00
با سلام و احترام
در تلگرام پیغام دادیم. منتظر پاسخ شما
موفق باشید
princeserver
June 13th, 2017, 18:11
سلام
سرور تست ارائه میدین ؟
سلام خیر متاسفانه ما تست نمیدیم سرور رو در حد وی پ ی ان نمیبنیم که مثل اون ها اکانت تست بدیم مضاف به این که قیمت این در ناچیز هستش که این کار اصلا درست نیستش
Cr0w
June 13th, 2017, 23:31
ببخشید میشه دلیل این ارزونی رو بفرمایید . تا مشتریان و کسانی که قصد خرید دارن بیشتر اطلاعات کسب کنن
princeserver
June 14th, 2017, 07:53
ببخشید میشه دلیل این ارزونی رو بفرمایید . تا مشتریان و کسانی که قصد خرید دارن بیشتر اطلاعات کسب کنن
سرور کلوکیشن شده هستش رم سرور هم 160 گیگ هستش رم بالا پر هستش باید برای رم پایین تر تلگرام پیام بدید رزرو باشید تا موقع تمدید نکردن هر یک از مشترکین سرور واگذار کنیم
MR.S
June 16th, 2017, 20:21
اورسل :)
AHF-victory
June 16th, 2017, 21:02
سلام.من برای دانلود اپلود می خوام ,دانلود خاصی هم نیست....
مثل بقیه به مشکل بر می خواریم؟
چون درحال حاظر بسیار راضی هستم و مشکلی ههم نداره فقط قیمتش بالاست...
ای ای اس هم می خوام فعال بشه
princeserver
June 17th, 2017, 10:18
مثل بقیه به مشکل بر می خواریم؟
چون درحال حاظر بسیار راضی هستم و مشکلی ههم نداره فقط قیمتش بالاست...
ای ای اس هم می خوام فعال بشه
سلام متاسفانه سرور پر هستش بزرگوار تلگرام پیام بدید که خالی شدش در خدمت شما باشیم
princeserver
June 25th, 2017, 09:22
افر رم 2 موجود هستش عزیزان که مایل هستند ونیاز دارن تلگرام پیام بزنن
princeserver
June 29th, 2017, 09:30
دوستان افر پر شده تا اطلاع ثانوی جهت رزرو رم 2 و رم 4 تلگرام بزنید تشکر
mresmaeli
July 7th, 2017, 17:29
یک وی پی اس برای دوستانم خریدم،پرداخت کردم و حالا منتظر تحویل هستم.
نتایج کارکرد وی پی اس رو همینجا نیز اعلام میکنم.
princeserver
July 21st, 2017, 09:39
سلام خدمت همه همکاران عزیز افر رم 2 و 4 موجود هستش در صورت نیاز برای سفارش به تلگرام بنده پیام بزنید؟
AHF-victory
July 21st, 2017, 17:46
من کرک و... ندارم ,دانلود و پلود دارم برای سایتم و شبکه های اجتماعی
نیاز به نصب چند تا نرم افزار برای ورایش فایل ها دارم مشکلی نیست؟
قیمت ها ثابت هستند؟
و اینکه ای ای اس فعال میشه یا خیر؟
جواب سوال منو ندادید...
کسانی که از ایشون گرفتن لطفا رضایتشنو بگن
princeserver
July 21st, 2017, 21:34
سلام تلگرام میتونید سوالاتتون رو بپرسید موفق باشید
princeserver
July 27th, 2017, 16:56
سلام خدمت همه دوستان و عزیزان سرور 2 عدد رم 4 یا یک عدد رم 8 خالی شدش دقت کنید همکار عزیز به دلیل رزرو بیش از اندازه دوستان هر کسی که زود تر در خواست بده افر واگذار میشه
موفق باشید
nevergotme
July 27th, 2017, 20:33
با سلام یک سروریس خریداری شد ، سرعت پورت سرور نهایت 5 مگابایت هست خواستم بگم کسی خواست بخره حواسش باشه ، ممنون.
princeserver
July 28th, 2017, 08:57
سلام خدمت همه دوستان یک عدد روم دو گیگ و 4 موجود هستش در صورت نمایل فقط از طریق تلگرام در خدمت هستیم دقت کنید قیمت سرور ثابت هستش و تغییر نخواهد کردش سوال تلکراری نفرمایید افر به صورت محدود هستش و نگه داری سرور فقط در صورتی هستش که هزینه سرور پرداخت بشه رفاقتی و نگه دار شب میریزم و صبح میزنم یادم رفت از این مدل داستان ما نداریم
همچنین لازم دونستم اعلام کنم روی سرور نزدیک به قدرت 160 گیگ رم با اپتایم بالای 250 روز نزدیک به 100 سرور هستش برای تضمین کیفیت سرور قوانین هستش که در صورت مایل بودن و اطلاع داخ تلگرام توضیح لازم و اطلاعات تخصصی تر داده خواهد شد موفق و پیروز باشید
MOOH007
July 28th, 2017, 20:31
ضمانت بازگشت وجه داره؟
princeserver
July 29th, 2017, 13:21
سرور متاسفانه پر شده در صورت خالی بودنش داخل تاپیک اعلام میشه موفق باشید
princeserver
July 30th, 2017, 07:00
سلام به همه دوستان و همکاران یک عدد رم 4 خالی شدش در صورت تمایل به تهیه داخل تلگرام به شماره بنده پیام بزنند تشکر
MR.S
July 30th, 2017, 16:45
با سلام یک سروریس خریداری شد ، سرعت پورت سرور نهایت 5 مگابایت هست خواستم بگم کسی خواست بخره حواسش باشه ، ممنون.
من از این آقا خرید داشتم سرعت در حد کیلوبایت بود ، 5مگ که عالی بوده:-p
به مدیران انجمن پیام بدین بلکه این دفعه رسیدگی کنن.
princeserver
July 30th, 2017, 20:33
در پاسخ به کلیه افراد که از اول تا انتهای تاپیک قصد تخریب و داشتن و من جواب رو ندادم سرور زیر با مشخصات فوق
Server Brand : Supermicro
CPU : Intel Xeon E5-2620 ِDual 12 Cores/24 Threads 2.00 GHz, 7.20 GT/s 30MB
RAM : 160 GB DDR3 ECC
SSD : 2x 2TB Samsung Pro SSD
HDD : 3 x 6TB Western Digital Data Center 7200RPM 128M cache
UpLink : 1Gbps Dedicated
Data Center : Ice Colo
مجازی سازی KVM
پنل مدیریت سرور ویرچوالیزور
در حال حاضر تعداد سرور موجود روی سرور
با اپتایم بالای 6 ماه
http://s9.picofile.com/file/8302091184/111111.JPGhttp://s9.picofile.com/file/8302091284/2222.JPGتا میتونید تخریب کنید ولی در دو تا چیز تاثبر نداره یک کلیه منابع از جمله پورت و پهنای باند مدیریت شده هستش تا به این 100 نفر یکی بیشتر از بقیه نکشه کل کیفیت سرور افت کنه و این موضوع باعث نمیشه مدیریت پورت و پهنای باند عوض کنیم و یا دوما خلاف نکردن با سرور اتک و اسکن و دیداس و کرک از این جور کارا که طبق قوانین من پیش میره هر کسی سوال داره تلگرام در خدمتم موفق باشید
این تاپیک فروش منو نمیدونم چرا بیشتر کل کل میکنندوستان با من بیشتر :) برعکس میشه هدف تخریبه مشخصه ولی خوب نمیدونم چرا فروشمون بیشتر میشه نمیدونم
princeserver
July 31st, 2017, 12:23
شما که اصلا مشتری ما نیستی اظهار نظر میکنی 91 یوزر رو سرور هستش خودشون زبان دارن مشکلی باشه من فقط داخل تلگرام در خدمتشون هستم دوست خوب ما سرور برای افراد مثل شما که برای کار خلاف کرک و دیداس و ... میخوان نداریم خودتون خسته نکنید سرعت بستگی به لینک بین 5 تا 10 شایدم 15 مگ باشه بسته به خودمون داره ولی در هر صورت بازم میگم شما جزو اون 91 نفر نیستی پست شما گزارش شدش و پاسخ پست شما داخل تاپیک داده نخواهد شدش فقط شما زحمت بکش با فاصله تاپیک منو خراب کن که آپ بشه تاپیک بیادش بالا حسن اینه اسپم شما فروش منو بالا تر میبره
دوستان یک عدد سرور رم 6 امروز خالی میشه جهت واگذاری تلگرام پیام بزنید تشکر
MR.S
July 31st, 2017, 12:27
من یوزر شما نیستم چون همون روزی که اعتراض کردم سرور منو بستی! 20ت هم بالا کشیدی.
از پول خودم همون موقع گذشتم اما نمیخوام کس دیگه ای کلاه سرش بره.
princeserver
July 31st, 2017, 12:32
متاسفانه تا خواستی اتک بزنی و حمله کنی به یکی دیگه ما مچت رو گرفتیم ولی اشکال نداره شما ادامه بده :) موفق میشی
MR.S
July 31st, 2017, 12:35
متاسفانه تا خواستی اتک بزنی و حمله کنی به یکی دیگه ما مچت رو گرفتیم ولی اشکال نداره شما ادامه بده :) موفق میشی
دروغ که کنتور نمیندازه:76:=))
pardishosting
August 16th, 2017, 14:24
اگه بهتون بر نمی خوره ... 160 گیگ رم برای این cpu یعنی هر کاربر سهمی از cpu خیلی کم داره و عملا استفاده چندانی نمی تونه کنه.
مثل این می مونه برای منبع 1000 لیتری لوله 8 اینچی بذارند !!
MR.S
August 16th, 2017, 14:27
اگه بهتون بر نمی خوره ... 160 گیگ رم برای این cpu یعنی هر کاربر سهمی از cpu خیلی کم داره و عملا استفاده چندانی نمی تونه کنه.
الان اگه ازشون سرویس داشتین سرویستون رو میبستن یه تهمت کرک و دیداس هم میزدن تنگش : ))
princeserver
August 16th, 2017, 18:03
چنین قدرت سروری در وب هاستینگ تالک با این قیمت فکر نمیکنم کسی کار کنه دوست خوب من همچنین کشور ها متفاوت هستند انشاالله سی پی پو سرور هم ارتقا داده خواهد شد ولی بلاخره باید یه فرقی بین ما که 35 میلیون تومان سرور خریدیم تا افرادی که از کشور المان سرور میگیرن 32 گیگ رم 300 تومان با 30 تا ای پی باشه دیگه البته منظورم شما نیست ها .... کلا میگم دیگه خیلی ها فقط و فقط دنبال کشور انگلیس هستند یا دنبال قیمت پایین هستند علت فروش بالای ما قیمت ما نصف دقیقا همکارا دیگه هستش واسه همین بازار خوبی الحمد الله داریم خیلی ها هستند سرور لینوکس میگیرن برای بات تلگرام که اصلا سی پی یو مصرف نمیکنن خیلی ها برای مصرف دیگه از جمله میکروتیک که حداقل نصف سرور رو این جور افراد پر کردن و در حال حاضر با این همه مشتری فقط 70 درصد سرور پر هستش
ولی در کل شما مایلی سرمایه گذاری کنید خوشحال میشیم به جمع کلوکیشن ها بپیوندید ولی خیلی از مشتری هستند کور اضافه دریافت میکنن روی رم 4 و 8 و 16 دو کور هستش خیلی هاهزینه بیشتر میدن کور بیشتر بهشون اختصاص میدیم از قدیم گفتن هر قدر پول بدید همون قدر اش میخورید قرار نیستش سرور که مثلا شما از هتزنر میگیری 300 تومان من بدم با همون سی پی یو 50 تومان :) در هر صورت این روال ما هستش که خدا رو شکر موفق هم بودهتا به الان
حالا مشکلی پیش اومده شما یوزر ما شدید یا هستید :) یا عرصه فروش برای شما تنگ کردیم یا ... در هر صورت موفق باشید.
pardishosting
August 17th, 2017, 15:23
هتزنر سرور DELL هم داره 32 هسته ای ... اینطور نیست همه سرورهاش معمولی باشند.
سرور 12 کور هم داره که قیمتش همچین پایین هم نیست. بعد اینکه قیمت سرور به خیلی چیزها بستگی داره .. سرور های شرکتی مثل Dell و HP گرون تر هستند به خاطر گارانتی و کیفیت و ... سوپرمایکرو که خود هت زنر روی سرورهای 1650 ش داره استفاده می کنه و کلا جزو برند های cheap است. من نظرم رو گفتم و قصد بدی نداشتم .
princeserver
August 17th, 2017, 21:51
خواهش میکنم داره بله ولی خوب همه میرن المان به خاطر ارزونی خیلی کم پیدا میشه سرور گرون بگیرن و همچنین اقلب دوستان یا هزینه کلوکیشن نداره یا هزینه برای سرور قوی نمیکنن چون اون وقت قیمت اجاره سرور دو برابر یا شاید 3 برابر قیمت مامیشه و ازشون نمیگیرن البته من جسارت به شما نمیکنم نظرم رو گفتم اگر کسی باشه هزینه کنه چنین قیمت نمیدن البته ببخشید شما همکار هستید حق دارید مثل خیلی از همکار دیگه در تعجب تو قیمت ما هستند زنگ میزنن سوال میکنن و غیره .... در هر صورت خوشحال میشیم هزینه کنید شما هم به جمع کلوکیشن ها بپویندید قطعا پولتون بر میگرده نترسید البته همین الان کسی این ریسک نمیکنه 35 میلیون تومان چنین سرور بخره با این قدرت مثل ما بعد سرور اجاره بده 15 تومان :)
hulk1
August 24th, 2017, 07:04
سلام روز بخیر سرور موجود رو اعلام کنید آیا به صورت نمایندگی فعالیت میکنید ؟ ایا امکان نصب ابونتو برای بات تلگرام وجود دارد یا خیر ؟
mahdi-relax
September 6th, 2017, 20:40
سرور هاشون خیلی با کیفیته
یه مورد تهیه شد
amitisjoon
September 10th, 2017, 21:58
سلام
آیدی تلگرام نذاشتید...؟
princeserver
September 11th, 2017, 09:44
سلام خدمت شما بزرگوار گذاشته شده توی امضا بنده هستش تلگرام رو خصوصی اعلام کنید براتون ارسال کنم سرور رم 2 و 4 و 8 موجود هستش هارد از 500 تا 1 ترابایت موجود هستش همچنین سرور لینوکس برای تبچی و .... اماده شده برای ارائه در خدمت حضرت عالی هستیم
(KVMVirtualizor (https://t.me/KVMVirtualizor@
d.n.agym
October 3rd, 2017, 23:03
سلام میخوام سرور رو تست کنم نصب به دفعات سرور رایگان هستش یا شامل هزینه میشه؟
farshid4u
October 6th, 2017, 20:08
این سرویس رو موجود دارید؟
آیا امکان جابجایی هارد موجود با هارد ssd هم هست؟
آدرس سایتتون؟
princeserver
October 14th, 2017, 00:24
این سرویس رو موجود دارید؟
آیا امکان جابجایی هارد موجود با هارد ssd هم هست؟
آدرس سایتتون؟
سلام خیر هارد معمولی هستش به نظرتون یک ترا اس اس دی رو کسی با این قیمت میده :) بعید میدونم ولی هارد اس اس دی موجود هستش 4 ترابایت با قیمت بالاتر قابل ارائه هستش برای تهیه میتونید تلگرام بنده پیام بزنید در خدمتم
ColdWorld
November 3rd, 2017, 03:03
دوست عزیز از آفراتون کدوماش موجود هست؟؟
اطلاعات نابود نشه به خاطر کرش هارد و ....؟
درود
جناب تلگرام جواب بدید لطفا (ضروری)
ایدی تلگرام من زیر امضا هستش در خدمت شما هستم
iroo
November 17th, 2017, 11:47
دوست عزیز شما سایت ندارید؟
قیمت هاتون خوبه، منتها کاش یه سایت داشتید کار رسمی تر میشد
princeserver
November 18th, 2017, 20:30
سلام
جا ازاد نشد؟
تلگرام بنده پیام بزنی جزئیات دقیق بهتون خواهم گفتش چون هر روز ما تمدید داریم اصلا مشخص نیستش یکی میکنه جایگزین میشه یکی نمیکنه کسی میاد جاش میگیره سرور رو
princeserver
November 21st, 2017, 14:08
آدرس سایت تون چیه؟
ما تیکت کار نمیکنیم برادر مستقیم کسی کار داشته باشه با من زنگ میزنه یا تلگرام میزنه این جوری نیستم که بگیم تیکت بزن بعدش مشکل داشته باشه مشتری سر بدونیمش همون ثانیه تلگرام انلاین بشیم جواب میدیم یا کاری باشه سفارش باشه میگیرم یا تحویل باشه تحویل میدیم
princeserver
November 24th, 2017, 13:25
دوست عزیز سایت داریم کسی که بشناسه بنده رو با سرچ کردن راحت در میاره ولی سایت چیزی رو درست نمیکنه اعتبار یعنی سرور کلوکیشن شده که مالکیت سخت افزاری سرور با ما هستش وگرنه بودن خیلی ها تو همین جا سایت داشتن نماد الکترونیک داشتن اخر کلاهبرداری کردن و رفتن نهایست تو سایت ایدی رو بن کردن رفتن با یه ایدی دیگه شروع به کار کردن به خاطر همین ما با سایت کار نمیکنیم ما مستقیم از طریق تلگرام با مشتری در تماس هستیم در خدمت شما هستیم
M.mrkf
November 25th, 2017, 20:44
این ادرس سایتشون هست
http://satnaserver.com
اسمشون هم محمدحسین نجیمی هست
اخلاق و مشتری مداری شون در حد صفر هست
کیفیت کارشون هم اصلا مطلوب نیست
دلیل اینکه اسمی از سایت هم نمی برن خیلی واضح هست !
از عزیزان تقاضا دارم از ابتدای تاپیک، تعداد افرادی که پست دادن و راضی بودن رو بشمرن به نتایج جالبی می رسید !
پیشنهاد میکنم به جای اینکه گول این حرف ها رو بخورید از جای دیگه ای خرید کنید عزیزان
مهم ترین چیز اخلاق حرفه ای و پشتیبانی حرفه ای از سرورها هست که ایشون ندارن
موفق باشید
princeserver
November 26th, 2017, 11:01
http://s9.picofile.com/file/8312738984/123sss.PNG
سلام دوست خوب درسته ما اصلا خوب نیستیم شما راست میگی 100 تا وی پی اس داریم رو سرور عادت داریم فقط و فقط مشتری کم دردسر و خوب رو گلچین کنیم دائم باهاشون کار کنیم قرار نیستش از بین 421 مشتری همه رو نگه داریم 100 تا کفایت میکنه برای ما سرور جا نداره بیشتر از این در مورد شما هم چون سرور برای کار خلاف مخصوصا اپلود فیلم پ!و!ر!ن و س!ک!س!ی و +18 ارائه نمیدیم که شما تشریف بیارید با سرور ما فیلم اپلود کنید اینستاگرام سرور شما نگهداشته شدش که به زودی به پلیس فتا ارائه بشه جهت پیگری های اتی و ... ما هیچگونه پشتیبانی برای این جور افراد نداریم :) لطفا جهت این جور مصارف از ما سرور تهیه نکنید دوستان دو تا نکته اشتباه نگرید ما سرور پهنای باند سرور نامحدود نیستش که یکی کل پورت بکشه لیمیت داریم نکته دوم هم این هزینه کانفیگ جدا میگریم یا خود مشتری باید سرور کانفیگ کنه مثل سرور مکروتیک و ... رو موفق و پیروز باشید
M.mrkf
November 26th, 2017, 15:30
جواب زیبایی دادید که فقط از نظر من جنبه طنز داشت و همچنین جبهه گیری برای ترسوندن کاربرهای خیالی تون رو داشت که البته باید عرض کنم که در این مورد به کاه دون زدید !
مدیر عزیز و با اخلاق اگر فکر میکنید من یا بهتره بگم ما اون شخصی هستیم که توی سرور اعمال خلاف عفت عمومی انجام داده ایم و یا قصد تکثیر و ترویج چنین کارهایی رو داشتیم سریعا به پلیس فتا تماس بگیرید و اون شخص رو معرفی کنید اگر فکر میکنید ما هسنیم. قطعا ما هم خوشحال خواهیم شد از این کار شما، چون جامعه رو به سمت پاکی خواهید برد. ولی خودتون هم میدونید که اشتباه گرفتید پس لذا خواهشمندم سرگرم همون 420 یوزر خیالی تون باشید و به سرور های همون تعداد یوزری که دارید هم سرک نکشید و وقت خودتون رو برای مچ گیری و فضولی در سرور های کاربرها نگذارید چون همه کاره خلاف نمیکنن لذا خودتون رو هم مسخره خاص و عام نکنید.
متشکرم
princeserver
November 27th, 2017, 08:09
بازی با کلمات و استفاده از جملات بله بسیار زیبا هستش مثل شما ولی خوب تاثیری تو روال کار ما نخواد داشت متاسفانه خیر ما سرور کلوکیشن نکردیم برای حرف شما کاربر عزیز که خودت رو پاک و منزه جلوه میدی
وقتی که پهنای باند غیر متعارف استفاده میکنید خوب قطعا ما زوم میکنیم که ببنیم مشترکینمون چی کار میکنن وگرنه وقت نداریم 100 تا مشتری رو دونه دونه بررسی کنیم نه تایم میگذاره چون استفاده عادلانه همه دو این چند سال تو دستمان اومده
حالا اشکال نداره شما کاربری هستی که توی جستجوی همه ارسال ها (http://www.webhostingtalk.ir/search.php?do=finduser&userid=111007&contenttype=vBForum_Post&showposts=1) روال مشخص هستش سال 2015 عضو شدی چندین بار سرور خریدی هر سری مشکل با همه خوردی یک نفر مشکل داره دو نفر مشکل داره همه فروشنده ها که مشکل ندارن یکم فکر کن شاید مشکل از خودت باشه یا مثلا متاسفانه به دلیل ارزون ارائه دادن سرور که مشترکین مثل شما نمیتوانن هزینه بیشتر از این کنن خوب قطعا هرجا پا میگذارید یک مشکلی یا دارید یا درست میکنید این جور افراد چند تا جنبه خوب دار
جنبه اول اینه که من با تاخیر پاسخ دادن من به شما مدام تاپیک من بالا بمونه بدونه هیچ پرداخت هزینه ای به سایت وب هاستینگ تالک من مدام پشت هم سرور راحت میتونم ارائه بدم کسی که تمدید نکردش کسی دیکه جایگزین بشه
جنبه دوم هم اینه که هر از چند گاهی دوستان که نگرانی اپتایم دارن یه عکس از تعداد مشترکین مون میگذاریم مشخص میشه وضعیت چطور هستش
جنبه سوم باید بدونی که پلیس فتا مستندات رو تلفنی نمیگیره نیاز به حضور داره
جنبه چهارم هم میدونی چیه درست شما از وقتی که وارد سرور میشید و پنل از همون پرداخت کارت به کارت دونه دونه مشخصات ای پی شما تو پنل مدیریت سرور ویرچوالیزور و رسید کارت عابر راحت قابل پیگیری هستش که ازچه ای پی چه ساعتی چه تایمی وارد سرور شدید و ....
جنبه پنجم هم داره به قول شما با جمع کردن افراد مثل شما جامعه پاک میشه
جنبه ششم و هقتم داره که انشالله تو پست های بعدی خدمت دوستان ارائه میدم :)
و ....