ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای ساخت یک سایت استاتیک

k1_24
March 21st, 2017, 22:23
سلام دوستان

من می خوام یک سایت راه بندازم که زیاد صفحه و مطلب نداره و هر چند وقت یک بار یک مطلب یا خبر می خوام به سایت اضافه کنم

اگر میشه راهنمایی کنید از چه هاستی استفاده کنم ایرانی یا خارجی کدوم بهتره؟
پهنای باند چقدر حدودا نیازه با توجه به اینکه بازدید کنند خیلی نیست؟
از چه مدیریت محتوا استفاده کنم بهتره فرقش با سایت ساز چیه؟

سپاس فراوان

saeed.mihan
March 21st, 2017, 23:55
سلام دوستان

من می خوام یک سایت راه بندازم که زیاد صفحه و مطلب نداره و هر چند وقت یک بار یک مطلب یا خبر می خوام به سایت اضافه کنم

سپاس فراوان

برای شروع هاست خارجی داشته باشید از یه شرکت معتبر، پهنای باند زیاد مهم نیست چون در شروع قطعا بازدید چندانی نخواهد داشت تا چند ماه مگر که بودجه تبلیغاتی زیادی داشته باشید.
اگر سیستم اختصاصی نمی خواید و از cms ها میخواید استفاده کنید قطعا وردپرس پیشنهاد میشه عالی ترین سیستم مدیریت محتوا هستش.

a1994n1373
March 22nd, 2017, 01:43
سلام دوست .
از استارت سایتتون تا گذاشتن مطلب در سایت Bia2Host (https://bia2host.com/)کنارتون هست .

به پلن های ما هم در آدرس
https://bia2host.com/host-linux-kharej

سر بزنید .

Oscar
March 22nd, 2017, 02:08
سلام دوستان

سپاس فراوان

سلام
برای سایتی که گه گاهی خبر گذاشته میشه قطعا وردپرس مناسبه در شروع کار و مخصوصا برای سایتی که فعلا بازدید چندانی نداره هاست ایرانی و خارجی چندان تفاوتی نداره اما در کل هاست خارجی بدون دردسر و ارزان تر هست! دوستان اکثر رو پلن های خارجی پهنای باند نامحدود ارائه میدن
فقط هنگام خرید به اعتبار فروشنده توجه کنید نه به قیمت :)
موفق باشید

Mehdi_Enter
March 22nd, 2017, 05:06
و اگر نمیخواهید هزینه کنید از هاست رایگان استفاده کنید برای شروع بسیار عالی هست
موفق باشید

freeacounting
March 22nd, 2017, 18:09
سلام
به نظر بنده اگه میخواهید سایت راه اندازی کنید باید همیشه پست و بروز باشید و از هاست شروع کنید تا سرور