ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا شک کنید ⛔️

Netfollower
March 20th, 2017, 02:48
عرض ادب

بحث تازه ای نیست اما نیاز به گفتن دارد امید دارم در سال جدید بیشتر بهش توجه بشه....

لطفا شک کنید !
به سرویس هاست و سرور هزارتومنی که با قیمت گذاری پایین درصدد فریب شما و خراب کردن بازار چندشرکت معتبر هستند
تا با اون پول شکلات بخرند و بشکن بزنند !
کسی که سرویس معتبر میدهد , کسی که هزینه شرکت میدهد , کسی که هزینه لایسنس میدهد , کسی که حقوق کارمند و مالیات و.... میدهد
با قیمت چیپ کار نمیکند !

لطفا شک کنید !
به اون طراحی سایتی که تبلیغات طراحی سایت تنها با 50 هزارتومان با هاست و دامنه را مانند تبلیغات تخلیه چاه توالت کف میدان ولیعصر میزند !
تا به شما یک سایت "اشغال" بدهد که بعد یک هفته از دسترس خارج شود یا کلا شخص از صحنه هستی ناپدید شود !
کسی که
کمر و چشم و زمان و زندگیش را فدای کیفیت طراحی سایت میکند هرگز با مبالغ چیپ کار نمیکند !
فردا 100 برابر این هزینه را باید خرج درمان دردکمر و چشم اش کند

لطفا شک کنید !
به اون فروش تبلیغات, بک لینک , رپورتاژی که در 10000000000000 سایت و وبلاگ میگوید تنها با 50هزارتومان
کسی که برای کیفیت سایت هایش هزارگونه هزینه دارد هرگز و هرگز حاضر نیست
خروجی سایتش را با لینک شما برای مبلغ فقط یک ای پی اختصاصی که برای سایت هایش میخرد زیاد کند !
مجموعه که هزارجور هزینه هاست و نویسنده و فنی و پشتیبانی و ای پی و طراحی و نویسنده و ............ دارد
هرگز و هرگز با مبلغ تک تومنی باشما کار نمیکند !

لطفا در سال 96 به جای اینکه فقط دنبال قیمت پایین تر باشید کمی فکر کیفیت باشید
شما هزینه نمیکنید که فقط هزینه کرده باشید. شما هزینه میکنید که استفاده کنید !
این بازار ای تی
بازار جوراب و لباس نیست که مغازه پایینی همان جنس را ارزان تر بدهد !
وقتی فقط به خاطر قیمت کمتر با هرکسی کار میکنید که هیچگونه اعتبار یا تجربه یا رزومه ای ندارد
یا درصدد فریب شماست. لطفا عواقب برداشته شدن کلاهتان را هم دریابید !!!!!!!

این تاپیک به این منظور نیست که به دنبال افراد سودجو با قیمت های نجومی و دروغین بروید
انگار ما ایرانی ها به افراط و تفریط عادت کرده ایم ! لطفا قبل از خرید به جز قیمت به نمونه کارها یا کیفیت کار توجه کنید !
شاید در این سال 96 این بازار نابسامان
از وجود اشخاص شیادی که با همین خرده خرده ها میلیون ها جمع کردند و به ریش من و شما میخندن و بازار کاری
یکسری ادم با تجربه و حرفه ای را بهم ریخته اند پاک شود

پیشاپیش عید خوبی را برای شما ارزومندیم

/////این مثال به تاپیک جهت درک بهتر کاربران اضافه شد ( نه گرانی زیاد خوب است نه ارزانی زیاد )

من مثال رب گوجه رو میزنم
رب گوجه ای طی فرایندی با کیفیت مطلوب و قیمت عرف و مواد اولیه مبلغ 10 هزارتومان است
و چندین شرکت با قیمت های بین 9 تا 11 هزارتومان در حال رقابتن

یکهو یک شخصی ادعا میکند رب گوجه فقط و فقط 1 هزارتومان !!!
تخفیف 99 درصدی عید + ماشین + ویلا در شمال + استخر + جکوزی

ایا این همان کیفیت استاندارد را دارد؟ ایا شک بر انگیز نیست؟؟؟

عزیزان همکار لطفا منطقی بحث کنید نه احساسی
چون شاگرد اوستا ممد یه هاست 1 هزاری قوی داده یا خودتون بک لینک مفت میفروشید
دلیل نمیشه همه همین کیفیت رو ارائه یا دریافت کنند

موفق باشید

dare
March 20th, 2017, 13:53
سلام
با عرض احترام
جناب همیشه ارزونی دلیل کیفیت کم نیست
دلیش می تونه فروش با سود کمتر باشد و یا سود بر تعداد باشد
و همیشه گرونی دلیل با کیفیتی نیست
من خودم سرویس های گرونی خرید و کیفیتشون نسبت به سرورها و هاست های عزیزان این انجمن پایین تر بوده
دلیل بعضی گرونی ها فقط برندینگ هست و یا طرف نتونسته از خود دیتاسنتر بگیره و از واسطه گرفته در نتحیه هزینه تموم شده اش گرون تر میشه

نمیدونم چرا یه عده سعی دارن با افرادی که افر های با قیمت مناسب به نسبت توانایی این جامعه که افراد قدرت خرید کم دارند
مقابله کنند و بگن که از اینها نخرید
موفق باشید
هیچ وقت گول رونی را نخورید
برای مثال شما یه بار برید گوشی تلفن همرا بخیرید ببیند یک برند را هر مغازه دار قیمت خودش را میده ایا کیفیت اون گوشی فرق داره خیر
پس چرا قیمتش فرق دارند خیلی راحت به خاطر هزینه های خود فروشنده و یا سود بیشتر فروشنده

navid2zp
March 20th, 2017, 14:18
عرض ادب

بحث تازه ای نیست اما نیاز به گفتن دارد امید دارم در سال جدید بیشتر بهش توجه بشه....

لطفا شک کنید !
به سرویس هاست و سرور هزارتومنی که با قیمت گذاری پایین درصدد فریب شما و خراب کردن بازار چندشرکت معتبر هستند
تا با اون پول شکلات بخرند و بشکن بزنند !
کسی که سرویس معتبر میدهد , کسی که هزینه شرکت میدهد , کسی که هزینه لایسنس میدهد , کسی که حقوق کارمند و مالیات و.... میدهد
با قیمت چیپ کار نمیکند !

لطفا شک کنید !
به اون طراحی سایتی که تبلیغات طراحی سایت تنها با 50 هزارتومان با هاست و دامنه را مانند تبلیغات تخلیه چاه توالت کف میدان ولیعصر میزند !
تا به شما یک سایت "اشغال" بدهد که بعد یک هفته از دسترس خارج شود یا کلا شخص از صحنه هستی ناپدید شود !
کسی که
کمر و چشم و زمان و زندگیش را فدای کیفیت طراحی سایت میکند هرگز با مبالغ چیپ کار نمیکند !
فردا 100 برابر این هزینه را باید خرج درمان دردکمر و چشم اش کند

لطفا شک کنید !
به اون فروش تبلیغات, بک لینک , رپورتاژی که در 10000000000000 سایت و وبلاگ میگوید تنها با 50هزارتومان
کسی که برای کیفیت سایت هایش هزارگونه هزینه دارد هرگز و هرگز حاضر نیست
خروجی سایتش را با لینک شما برای مبلغ فقط یک ای پی اختصاصی که برای سایت هایش میخرد زیاد کند !
مجموعه که هزارجور هزینه هاست و نویسنده و فنی و پشتیبانی و ای پی و طراحی و نویسنده و ............ دارد
هرگز و هرگز با مبلغ تک تومنی باشما کار نمیکند !

لطفا در سال 96 به جای اینکه فقط دنبال قیمت پایین تر باشید کمی فکر کیفیت باشید
شما هزینه نمیکنید که فقط هزینه کرده باشید. شما هزینه میکنید که استفاده کنید !
این بازار ای تی
بازار جوراب و لباس نیست که مغازه پایینی همان جنس را ارزان تر بدهد !
وقتی فقط به خاطر قیمت کمتر با هرکسی کار میکنید که هیچگونه اعتبار یا تجربه یا رزومه ای ندارد
یا درصدد فریب شماست. لطفا عواقب برداشته شدن کلاهتان را هم دریابید !!!!!!!

این تاپیک به این منظور نیست که به دنبال افراد سودجو با قیمت های نجومی و دروغین بروید
انگار ما ایرانی ها به افراط و تفریط عادت کرده ایم ! لطفا قبل از خرید به جز قیمت به نمونه کارها یا کیفیت کار توجه کنید !
شاید در این سال 96 این بازار نابسامان
از وجود اشخاص شیادی که با همین خرده خرده ها میلیون ها جمع کردند و به ریش من و شما میخندن و بازار کاری
یکسری ادم با تجربه و حرفه ای را بهم ریخته اند پاک شود

پیشاپیش عید خوبی را برای شما ارزومندیم

منبع: نت فالوور (https://netfollower.ir)

اتفاقا بازار آی تی دقیقا همین معنی رو میده دوست عزیز
کلا توی بازار آی تی به قول شما، هدف کاهش هزینه هست.
و دقیقا برای یک سرویس خاص.

قیمت پایین هم همونطور که دوستان گفتن به معنی بی کیفیتی نیست چون اجناس مجازی هزینه کمتری نسبت به اجناسی مثال لباس دارند که تهیه مواد اولیه تقریبا ثابت هست.
متاسفانه در بازار کشور ما بحث از کیفیت در کنار قیمت که میشه، سرویس دهنده ها سریع جبه میگیرند که بله فلان سرویس دهنده چون قیمت پایینتری داره پس کیفیت پایینتری داره.
یکی از اصل های خیلی مهم و اساسی در زمینه فعالیت در آی تی کاهش هزینه و افزایش کیفیت در کنار هم هست که متاسفانه بنده در ایران سرویس دهنده ای رو ندیدم که این مسئله رو در نظر بگیره. خیلی ها به کیفیت اهمیت میدند ولی قیمت رو در نظر نمی گیرند.

نکته دیگه این هست که کلا آی تی یکی از راه هایی هست که به کاربرا این اجازه رو میده تا یک جنس رو با کمترین قیمت ممکن در اختیار داشته باشند.
حالا این کاهش قیمت می تونه به دلیل مدیریت درست سرویس دهنده در تهیه منابع اولیه و ساختار یک شرکت باشه و یا صرفا تمایل به سود کم یا کیفیت به نسبت پایینتر.

جذابیت وجود این بازار در وجود اجناس متنوع با کیفیت های مختلف و قیمت های بالا و پایین هست. ایجاد اینجور تاپیک ها به نوعی بی معنی هست واقعا.
مگه شما به سرویس خودتون شک دارید که تاپیک می زنید تا با زیر سوال بردن رقبای خودتون، فروش خودتون رو افزایش بدید؟
به نظر بنده شما باید به جای زیر سوال بردن سرویس های سایرین که حالا چه به درست و چه نادرست روی سرویس خودتون تمرکز کنید. اگر مشکل هزینه هست، به جای ایجاد تاپیک به فکر این باشید که از چه راهی می تونید در کنار حفظ کیفیت، هزینه های مربوط به سرویستون رو هم کاهش بدید.

اگر حرف بنده رو قبول ندارید بنده یک مثال براتون میارم:
hostgator بدون شک یکی از بهترین سرویس دهنده های هاستینگ دنیاست. اما قیمت بسیار پایینتری نسبت به سایر رقبا و شرکت هایی که ادعای کیفیت رو دارند داره. خودتون فکر می کنید دلیلش چی هست؟ دنبال زیر سوال بردن بقیه بودن؟ یا بیشتر روی سرویس خودشون تمرکز کردند؟
و برعکس این سرویس، شرکت هاست دی ال خودمون. بدون شک یکی از بهترین سرویس دهنده های ایران هستند و قیمتی بسیار بالا میدند و همچنان کاربران به سمتشون میرن؟ تا حالا دیدید جایی تاپیک بزنند و بقیه رو زیر سوال ببرند یا به هر شکلی درباره سایرین نظر بدند تا سعی کنند مشتری رو به سمت خودشون بکشن؟

خواهشا این عادت نظر دادن درباره سایرین رو در سال جدید کنار بزارید.
جای این مورد روی سرویس خودتون تمرکز کنید. باور کنید این رفتار حرفه ای نیست و جز زیر سوال بردن خودتون کار دیگه ای نمی کنید.
موفق باشید

1993
March 20th, 2017, 15:08
همیشه اینطور نیست.
من قبلا هاستینگی بودم که که نسبت به جاهای دیگه کمی گرون تر بود و پشتیبانی هم تقریبا متوسط.
اما الان در هاستینگ فعلی یک سوم همون هزینه رو پرداخت میکنم اما واقعا از همه نظر از هاستینگ قبلی بهتر و مقبول تره.

Netfollower
March 20th, 2017, 16:50
قبل از جواب دادن به دوستان شاکی باید بگم حق دارید!
چرا که دوستانی که با قیمت های نامتعارف بازار رو خراب کردند باید از شنیدن چنین حرف هایی شاکی بشند !
پست رو فکر میکنم کلا نخوندید و فقط اومدید یک مطلب بزنید که حرفی زده باشید
اگر پست رو کامل بخونید میبینید در پاراگراف اخر زدم نه افراط نه تفریط !!!!!!!!
کی گفته گرانی خوب است؟؟؟؟؟
وقتی قیمت یک محصولی از یک مجموعه طی پروسه زمانی و مالی مثلا به صورت عرف بازار مبلغ 100 هزارتومان است
چطور یک شخصی مبلغ 5هزارتومن میدهد؟؟؟؟؟؟؟؟
نه این مبلغ 5هزاری درست است نه مبلغ 5 میلیونی ! عرف و استاندارد + کیفیت
مثال بارز:
گوشی ایفون 7 مثلا 3.5 میلیون است. بعد یکی ادعا میکند با استخر و جکوزی و .... این گوشی را به شما 350هزارتومان میفروشد
وقتی قیمت کمپانی حداقل چندبرابر این مبلغ است چطور چنین چیزی ممکن است؟
پس فیک است و طرف هم کلاهبردار است و فقط فکر خالی کردن جیب شماست !
پس در اینجا دیگر بحث رقابت نیست - تخریب بازار و سودجویی و د--زد--ی و .... است !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

لطفا خارج از موضوع بحث نکنید

delta
March 20th, 2017, 17:01
از یه هاستینگی هاست گرفتم ماهی 30 تومان اینقدر ارور و خطا و قطعی داشت فرار کردم...طرف شرکت بود و نماد دو ستاره و... رفتم از یه بنده خدایی هاست خریدم ماهی 5 تومان..خدایی 3 ماهه اخ نگفته و سرعت بالاست!! بدبخت نه نماد داره نه چیزی..

چطوری شک کنم؟

ParsWebIT
March 20th, 2017, 17:09
از یه هاستینگی هاست گرفتم ماهی 30 تومان اینقدر ارور و خطا و قطعی داشت فرار کردم...طرف شرکت بود و نماد دو ستاره و... رفتم از یه بنده خدایی هاست خریدم ماهی 5 تومان..خدایی 3 ماهه اخ نگفته و سرعت بالاست!! بدبخت نه نماد داره نه چیزی..

چطوری شک کنم؟

والا از شما که قدیمی اینجایید بعیده هاست 5 تومنی بگیرید، البته دارید برای همین هاست سالی 60.000 تومن هزینه میکنید ولی خوب..

یک سوال میتونم بپرسم
سایت خودتون رو http://www.deltafox.ir/ ماهانه چقدر هزینه هاست میکنید؟ و چقدر هزینه فضای بک آپ؟
برای بک آپ به کی اطمینان کردین

armin.rf
March 20th, 2017, 17:17
بیاید در سال جدید این عادت بد رو که همیشه تو همه موضوعات صورت مسئله رو پاک میکنیم و اونی که خودمون خوشمون میاد رو جایگزین میکنیم ترک کنیم ...

ایشون یک تاپیک زدن صرفا جهت اطلاع رسانی و ظاهرا دلشون هم خیلی پره :d

ParsWebIT
March 20th, 2017, 17:24
اتفاقا بازار آی تی دقیقا همین معنی رو میده دوست عزیز
کلا توی بازار آی تی به قول شما، هدف کاهش هزینه هست.
و دقیقا برای یک سرویس خاص.

قیمت پایین هم همونطور که دوستان گفتن به معنی بی کیفیتی نیست چون اجناس مجازی هزینه کمتری نسبت به اجناسی مثال لباس دارند که تهیه مواد اولیه تقریبا ثابت هست.
متاسفانه در بازار کشور ما بحث از کیفیت در کنار قیمت که میشه، سرویس دهنده ها سریع جبه میگیرند که بله فلان سرویس دهنده چون قیمت پایینتری داره پس کیفیت پایینتری داره.
یکی از اصل های خیلی مهم و اساسی در زمینه فعالیت در آی تی کاهش هزینه و افزایش کیفیت در کنار هم هست که متاسفانه بنده در ایران سرویس دهنده ای رو ندیدم که این مسئله رو در نظر بگیره. خیلی ها به کیفیت اهمیت میدند ولی قیمت رو در نظر نمی گیرند.

نکته دیگه این هست که کلا آی تی یکی از راه هایی هست که به کاربرا این اجازه رو میده تا یک جنس رو با کمترین قیمت ممکن در اختیار داشته باشند.
حالا این کاهش قیمت می تونه به دلیل مدیریت درست سرویس دهنده در تهیه منابع اولیه و ساختار یک شرکت باشه و یا صرفا تمایل به سود کم یا کیفیت به نسبت پایینتر.

جذابیت وجود این بازار در وجود اجناس متنوع با کیفیت های مختلف و قیمت های بالا و پایین هست. ایجاد اینجور تاپیک ها به نوعی بی معنی هست واقعا.
مگه شما به سرویس خودتون شک دارید که تاپیک می زنید تا با زیر سوال بردن رقبای خودتون، فروش خودتون رو افزایش بدید؟
به نظر بنده شما باید به جای زیر سوال بردن سرویس های سایرین که حالا چه به درست و چه نادرست روی سرویس خودتون تمرکز کنید. اگر مشکل هزینه هست، به جای ایجاد تاپیک به فکر این باشید که از چه راهی می تونید در کنار حفظ کیفیت، هزینه های مربوط به سرویستون رو هم کاهش بدید.

اگر حرف بنده رو قبول ندارید بنده یک مثال براتون میارم:
hostgator بدون شک یکی از بهترین سرویس دهنده های هاستینگ دنیاست. اما قیمت بسیار پایینتری نسبت به سایر رقبا و شرکت هایی که ادعای کیفیت رو دارند داره. خودتون فکر می کنید دلیلش چی هست؟ دنبال زیر سوال بردن بقیه بودن؟ یا بیشتر روی سرویس خودشون تمرکز کردند؟
و برعکس این سرویس، شرکت هاست دی ال خودمون. بدون شک یکی از بهترین سرویس دهنده های ایران هستند و قیمتی بسیار بالا میدند و همچنان کاربران به سمتشون میرن؟ تا حالا دیدید جایی تاپیک بزنند و بقیه رو زیر سوال ببرند یا به هر شکلی درباره سایرین نظر بدند تا سعی کنند مشتری رو به سمت خودشون بکشن؟

خواهشا این عادت نظر دادن درباره سایرین رو در سال جدید کنار بزارید.
جای این مورد روی سرویس خودتون تمرکز کنید. باور کنید این رفتار حرفه ای نیست و جز زیر سوال بردن خودتون کار دیگه ای نمی کنید.
موفق باشید

هاست گیتور داره به کل دنیا میفروشه برای همین میتونه پلانهایی در این حد بده در ثانی شما 99.9% قوانین این شرکت رو نمیدونید درباره شرایط مصرف
وگرنه یک دونه وردپرس رو اونجا هاست کنید 1 ماه نشده باید آپگرید کنید به سرویسهای اصلیشون و گرون قیمت باید برید vps بگیرید ( قیمت سرویسهای اصلیشون رو حتما چک کنید)
چون دلاری 4000 تومن نمیده، چون همه لایسنها تحریم نیست

من سالهاست اینجام همه رو میشناسم
به صورت قطعی میگم که 70% فروشنده های این انجمن بچه سال و بی تجربه و بی مسئولیت هستند و از 16 تا 18 سالگی میان تو این کار و اکثرا هم V=P=N فروش بودند به همین خاطر از vps افتادن تو کار سرور و هاستینگ
و زمانی که تقی به توقی میخوره مثلا بابشون گیر میده برن مغازه کار کنن یهو یه شبه هاستینگ اینا رو میزارن زمین و فلنگ رو میبندن
هزار مورد دیدیم
غیر هاستینگهای تابستونی

اگه من هاستینگ ایرانی بتونم مرچتنت پی پل مطمئن بگیرم که فرداش بسته نشه برم به کل دنیا بفروشم خوب میصرفه
میام پلن میزارم واسه هموطن خودم 10 گیگ ماهانه 1000 تومن

شما فرد سطحی نگر و بدون تجربه فروش هاستینگ هستید به احتمال خیلی زیاد وگرنه صحبت استارتر و دیگر همکاران رو درک میکردید
در مورد هاست گیتور و بلو هاست و اینا تجدید نظر کنید تا زمانی که ازشون سرویس بیرید

هاست دی ال هم جز معدود افرادی بودند که کانفیگ سرور رو بلد هستند و واقعا میتونند سایت سنگین رو هاست کنند
اگر سطح فنی و سواد شرکتها بالاتر بره در سالهای آینده شاهد دهها هاست دی ال هستید

navid2zp
March 20th, 2017, 17:39
هاست گیتور داره به کل دنیا میفروشه برای همین میتونه پلانهایی در این حد بده در ثانی شما 99.9% قوانین این شرکت رو نمیدونید درباره شرایط مصرف
وگرنه یک دونه وردپرس رو اونجا هاست کنید 1 ماه نشده باید آپگرید کنید به سرویسهای اصلیشون و گرون قیمت باید برید vps بگیرید ( قیمت سرویسهای اصلیشون رو حتما چک کنید)
چون دلاری 4000 تومن نمیده، چون همه لایسنها تحریم نیست

من سالهاست اینجام همه رو میشناسم
به صورت قطعی میگم که 70% فروشنده های این انجمن بچه سال و بی تجربه و بی مسئولیت هستند و از 16 تا 18 سالگی میان تو این کار و اکثرا هم v=p=n فروش بودند به همین خاطر از vps افتادن تو کار سرور و هاستینگ
و زمانی که تقی به توقی میخوره مثلا بابشون گیر میده برن مغازه کار کنن یهو یه شبه هاستینگ اینا رو میزارن زمین و فلنگ رو میبندن
هزار مورد دیدیم
غیر هاستینگهای تابستونی

اگه من هاستینگ ایرانی بتونم مرچتنت پی پل مطمئن بگیرم که فرداش بسته نشه برم به کل دنیا بفروشم خوب میصرفه
میام پلن میزارم واسه هموطن خودم 10 گیگ ماهانه 1000 تومن

اتفاقا بنده قبلا تجربه همکاری با این شرکت رو داشتم و مطمعن باشید حداقل 99.9% قوانین این شرکت رو می دونم
بحث بنده درباره این سرویس به صورت جهانی بود نه در مقایسه با شرکت های ایرانی. همینطور فراموش نکنید که it بازار جهانی و بدون مرز هست و با وجود مشکلات مختلف همیشه راهی برای پیشرفت بیشتر و فعالیت در کنار بزرگان هست همونطور که در ایران شرکت هایی مثل دیجیکالا چنین کاری رو می کنند و درصد بسیار بالایی از فروششون مربوط به فروش ها و صادرات خارج از کشور میشه.

همینطور بنده عرض نکردم وجود سرویس بی محدودیت دلیل بر برتری هست.
اتفاقا وجود همین قوانین درست و منظم هست که این شرکت رو تا این حد موفق کرده در صورتی که شما شاهد ایجاد تاپیک های مختلف درمورد قوانین شرکت های مختلف در همین انجمن هستید.
شما مطمعن باشید وجود قوانین دقیقتر اتفاقا خیلی هم به بالا بردن کیفیت و کم کردن هزینه های جانبی کمک می کنه که حالا جای بحثش ایجا نیست.
در کل این شرکت در برابر کیفیتی که ارائه میده و در کنار اون قیمت سرویس ها، در برابر سایر رقبا بدون شک برتر هست. بنده نمی گم سرویس ارزونتری موجود نیست، بحث بنده روی کیفیت و ارزش پکیجی هست که شما به ازای پرداخت مبلغی دریافت می کنید و برتری این پگیج در مقابل رقبا

در مورد فروشنده ها هم خوب اصلا به نظر من ارزش بحث کردن وجود نداره
اولا که لزوما کم سن و سال بودن دلیل بر بد بودن و ... نیست. خود من و شما مگه از کجا شروع کردیم؟
بنده دوستانی رو میشناسم که به سن قانونی نرسیدن ولی در زمینه فعالیت خودشون بدون شک از بهترین ها هستند.
در مقابل هم دوستانی هستند که با سن بالا ....
در کل به نظر بنده اگر یک فرد کم سن و سال و بی تجربه می تونه بر روی بازار و فعالیت یک شرکت دیگه تاثیر گذار باشه، پس 100% مشکل از شرکت هست که فعالیتش توسط افرادی بی تجربه به خطر می افته.
شما شک نکنید کار هرچقدر بهتر و بزرگتر باشه، دستیابی و تاثیر گذاری سایرین روی اون کمتر خواهد بود و اگر این تاثیر گذاری بالا هست، پس بدون شک کار هم به خوبی انجام نشده و یا حداقل به اندازه کافی بزرگ و با ارزش نیست

موفق باشید

ParsWebIT
March 20th, 2017, 18:05
اتفاقا بنده قبلا تجربه همکاری با این شرکت رو داشتم و مطمعن باشید حداقل 99.9% قوانین این شرکت رو می دونم
|-- در حال حاضر سایتی دارید روی هاست گیتور؟ اگر بله و مقدور باشه معرفی کنید
---------------------------------------------------------
بحث بنده درباره این سرویس به صورت جهانی بود نه در مقایسه با شرکت های ایرانی. همینطور فراموش نکنید که it بازار جهانی و بدون مرز هست و با وجود مشکلات مختلف همیشه راهی برای پیشرفت بیشتر و فعالیت در کنار بزرگان هست همونطور که در ایران شرکت هایی مثل دیجیکالا چنین کاری رو می کنند و درصد بسیار بالایی از فروششون مربوط به فروش ها و صادرات خارج از کشور میشه.

|--قربان، موفقیمت دیجی کالا مرهون این بود که فقط و فقط برخلاف فروشگاه های معدود اون زمان خواستند د-زد نباشند و جنس خوب رو دست مشتری برسونند
و اولین جایی بود که به جای انبار داری و خرید کیلویی از چین اومدن تامین کننده پذیرش کردند و جنس های اکثر بازاری ها رو فروختند
سپس تلاش مدیر ازشمندشون به بار نشست و سرمایه گزار خارجی رو شکار کردند که برسند به حدی که خودرو بفروشند / شاپهایی مثل بامیلو این مدیر با سواد رو ندارند و رشدشون زمان بر هست

اتفاقا وجود همین قوانین درست و منظم هست که این شرکت رو تا این حد موفق کرده در صورتی که شما شاهد ایجاد تاپیک های مختلف درمورد قوانین شرکت های مختلف در همین انجمن هستید.
شما مطمعن باشید وجود قوانین دقیقتر اتفاقا خیلی هم به بالا بردن کیفیت و کم کردن هزینه های جانبی کمک می کنه که حالا جای بحثش ایجا نیست.
در کل این شرکت در برابر کیفیتی که ارائه میده و در کنار اون قیمت سرویس ها، در برابر سایر رقبا بدون شک برتر هست. بنده نمی گم سرویس ارزونتری موجود نیست، بحث بنده روی کیفیت و ارزش پکیجی هست که شما به ازای پرداخت مبلغی دریافت می کنید و برتری این پگیج در مقابل رقبا

|-- بله دست هست صحبت شما
با تفاوتی که متاسفانه قوانین رو نمیشه در ایران پیاده سازی کرد وگرنه من شخصا به عنوان فروشنده میدونستم ازم در مقابل مشتری حمایت میشه و بلعکس و سرویس درجه 1 رو ارایه میدادم به همه نه فقط طیف خاص
ببینید در هاست گیتور یا بلو هاست مشتری مثل ایران وردپرس ست اپ نمیکنه با 18 پلاگین نول شده و بک دوری که بعدا بیاد آبرو ریزی کنه در وبهاستینگ تاک که بله سرویس گرفتم و سرور نکشید!
یک عده تین ایج ناراحت زیر 16 سال بریزن در تاپیک فروشنده بدگویی کنند. ( تین ایجهای دارای وردپرس موزیک از تعداد مورچه های تهران بیشتر شدند اخیرا همه هم بی ادب)

|-- موافقم.
اولا که لزوما کم سن و سال بودن دلیل بر بد بودن و ... نیست. خود من و شما مگه از کجا شروع کردیم؟

|-- سن و سال خیلی مهم هست چون نوع معامله و پختگی فرد مقابل رو میرسونه | من از 15 سالگی اولین ریسلر رو از iweb خریدم اون تایم چند هاست بیشتر در ایران نبود اگر شما مثلا پرشین سرویسز رو یادتون بیاد میدونید منظورم چیه.
همچنین تعهد قانونی طرفی رو که دارید باهاش معامله میکنید
یک تین ایج در خارج از این مملکت برای تجربه و اینکه اینا رو یادش بدن میاد کارایی مثل پیتزا پخش کنی یا کار دانشجویی میگیره که هم گند نزنه به زندگی مردم هم تخصص بیزنس رو پیدا کنه
نمیاد تو 16 سالگی از بابش پول بگیره واسه شهریه کلاس زبان بعد بیاد پولو بده تمپلت وردپرس و یه whmcs نول شده هم نصب که با سرور هتزنر 156 هزار تومنی بشه وب هاستینگ!

بنده دوستانی رو میشناسم که به سن قانونی نرسیدن ولی در زمینه فعالیت خودشون بدون شک از بهترین ها هستند.

|-- بله من هم میشناسم، اما خوب با فردی که زیر 18 سال هست نمیشه قانونی معامله کرد و مشکل اینجاست که در بازار وب هاستینگ تاک این جماعت با هم معامله می کنند و بیشتر دعواها الکی هست.

در کل به نظر بنده اگر یک فرد کم سن و سال و بی تجربه می تونه بر روی بازار و فعالیت یک شرکت دیگه تاثیر گذار باشه، پس 100% مشکل از شرکت هست که فعالیتش توسط افرادی بی تجربه به خطر می افته.
شما شک نکنید کار هرچقدر بهتر و بزرگتر باشه، دستیابی و تاثیر گذاری سایرین روی اون کمتر خواهد بود و اگر این تاثیر گذاری بالا هست، پس بدون شک کار هم به خوبی انجام نشده و یا حداقل به اندازه کافی بزرگ و با ارزش نیست

|-- بله اما 90% فروشندگان این انجمن شرکتهای بزرگی نیستند هرچند سالها تلاش کردند که همین بازار رو هم داشته باشند و فعالیت چند بچه روی کاسبی اینها تاثیر شگرفی میزاره همون طوری که همین الان میتونید در بخش فروش ببینید ( vps رم 2 شده 3000 تومن) خیلی از دوستان من در اینجا هیچ آفری ندادند این مدت حتی برای عید

navid2zp
March 20th, 2017, 18:23
|-- در حال حاضر سایتی دارید روی هاست گیتور؟ اگر بله و مقدور باشه معرفی کنید

|--قربان، موفقیمت دیجی کالا مرهون این بود که فقط و فقط برخلاف فروشگاه های معدود اون زمان خواستند د-زد نباشند و جنس خوب رو دست مشتری برسونند
و اولین جایی بود که به جای انبار داری و خرید کیلویی از چین اومدن تامین کننده پذیرش کردند و جنس های اکثر بازاری ها رو فروختند
سپس تلاش مدیر ازشمندشون به بار نشست و سرمایه گزار خارجی رو شکار کردند که برسند به حدی که خودرو بفروشند / شاپهایی مثل بامیلو این مدیر با سواد رو ندارند و رشدشون زمان بر هست

|-- بله دست هست صحبت شما
با تفاوتی که متاسفانه قوانین رو نمیشه در ایران پیاده سازی کرد وگرنه من شخصا به عنوان فروشنده میدونستم ازم در مقابل مشتری حمایت میشه و بلعکس و سرویس درجه 1 رو ارایه میدادم به همه نه فقط طیف خاص
ببینید در هاست گیتور یا بلو هاست مشتری مثل ایران وردپرس ست اپ نمیکنه با 18 پلاگین نول شده و بک دوری که بعدا بیاد آبرو ریزی کنه در وبهاستینگ تاک که بله سرویس گرفتم و سرور نکشید!
یک عده تین ایج ناراحت زیر 16 سال بریزن در تاپیک فروشنده بدگویی کنند. ( تین ایجهای دارای وردپرس موزیک از تعداد مورچه های تهران بیشتر شدند اخیرا همه هم بی ادب)

|-- موافقم.

|-- سن و سال خیلی مهم هست چون نوع معامله و پختگی فرد مقابل رو میرسونه | من از 15 سالگی اولین ریسلر رو از iweb خریدم اون تایم چند هاست بیشتر در ایران نبود اگر شما مثلا پرشین سرویسز رو یادتون بیاد میدونید منظورم چیه.
همچنین تعهد قانونی طرفی رو که دارید باهاش معامله میکنید
یک تین ایج در خارج از این مملکت برای تجربه و اینکه اینا رو یادش بدن میاد کارایی مثل پیتزا پخش کنی یا کار دانشجویی میگیره که هم گند نزنه به زندگی مردم هم تخصص بیزنس رو پیدا کنه
نمیاد تو 16 سالگی از بابش پول بگیره واسه شهریه کلاس زبان بعد بیاد پولو بده تمپلت وردپرس و یه whmcs نول شده هم نصب که با سرور هتزنر 156 هزار تومنی بشه وب هاستینگ!

|-- بله من هم میشناسم، اما خوب با فردی که زیر 18 سال هست نمیشه قانونی معامله کرد و مشکل اینجاست که در بازار وب هاستینگ تاک این جماعت با هم معامله می کنند و بیشتر دعواها الکی هست.

|-- بله اما 90% فروشندگان این انجمن شرکتهای بزرگی نیستند هرچند سالها تلاش کردند که همین بازار رو هم داشته باشند و فعالیت چند بچه روی کاسبی اینها تاثیر شگرفی میزاره همون طوری که همین الان میتونید در بخش فروش ببینید ( vps رم 2 شده 3000 تومن) خیلی از دوستان من در اینجا هیچ آفری ندادند این مدت حتی برای عید

خیر در حال حاظر فقط یک مورد از وبسایت های بنده در خارج از ایران فعالیت داره که اون هم یکی از دوستان وظیفه میزبانی رو عهده دارند چون بنده فرصت رسیدگی ندارم و اتفاقا هم یک سیستم اختصاصی و از 0 کد نویسی شده هست. به طور کل کسی که به فکر یک وردپرس و چندین پلاگین الکی و ... هست خوب نمیره سمت هاستگتور.
و این شرایط هم توسط خود هاستگتور ایجاد شده که بدون شک یکی از تصمیم های درستشون بوده وگرنه میتونستند قوانین بازتری پیاده کنند.
درواقع موفقیت بر می گیرده به تعداد زیادی از تصمیم گیری ها که باز بحث طولانی هست ولی به طور کل منظور این هست که امکان ارائه هزینه پایین برای کیفیت مناسب وجود داره در صورتی که شما راه درست رو پیدا کنید.

در مورد دیجیکالا هم خوب مجموعه این تصمیم های درست باعث شده به اینجا برسند. مثال دیجیکالا صرفا برای نشون دادن این که با وجود محدودیت های موجود امکان فعالیت جهانی و رسیدن به جایگاه های بالا امکان پذیر هست، بود.

در مورد قوانین و شرایط کشور هم خوب ... واقعا کار چندانی از دست بنده و شما ساخته نیست و در نهایت هر کدوم در حد توانمون شاید بتونیم کمک کوچیکی به این مورد بکنیم.
ولی خوب به نظر بنده این مورد باعث نمیشه شرکت ها هم بیکار بشینند.
بیشتر اینطور میشه نگاه کرد که با وجود مشکلات همچنان امکان پیشرفت وجود داره. درسته سخت تر هست و نیاز به تصمیم ها و راه هایی داره که به صورت عمومی در دنیا گرفته نمیشه، ولی خوب شرایط اینطور هست و شرکتی موفق خواهد بود که در مقابل این شرایط بتونه تصمیمات درستی بگیره که حالا این مورد هم بر می گرده به مسئله مدیریت و ... که بحث بسیار طولانی هست.
به طور کل ضعف قوانین کشوری در این زمینه جای بحثی نداره ولی به نظر بنده در طرف مقابل هم بسیاری از سرویس دهنده ها از این شرایط استفاده غیر منطقی برای توجیه خودشون می کنند.
کسانی هم که گفتید در این انجمن هستند و شاید شرکت های خیلی بزرگی نباشند، خوب مسیری هست که باید طی کنند. مهم نیست چقدر گلایه کنند. در نهایت نه گلاه کردن کمکی بهشون می کنه نه کسی به خاطر این مسئله دستشون رو میگیره یا جایزه ای بهشون میده. خودشون به این نتیجه خواهند رسید که این مسیری هست که باید طی بشه و این موانع موجود هست که باید ازش عبور بشه. حالا یک عده می تونن و یک عده هم با وجود تلاش بسیار خیر.
حقیقت این هست که همه جای دنیا این شرایط وجود داره، حالا در این کشور موانع متفاوت با بقیه هست.

delta
March 21st, 2017, 03:11
والا از شما که قدیمی اینجایید بعیده هاست 5 تومنی بگیرید، البته دارید برای همین هاست سالی 60.000 تومن هزینه میکنید ولی خوب..

یک سوال میتونم بپرسم
سایت خودتون رو http://www.deltafox.ir/ ماهانه چقدر هزینه هاست میکنید؟ و چقدر هزینه فضای بک آپ؟
برای بک آپ به کی اطمینان کردین

بله چرا که نه..این سایتی که میبینید همینطوری زدم فقط دامنش بالا بمونه همین وگرنه پاکم بشه برام مهم نیست..سایتی که مهم نیستو ماهی چه قدر باید پول بدم؟

من پریروز 2 تا سفارش ps4 داشتم از 2 همکار مختلف خریدم..هر دو یک مارک و یک مدل و یک شماره بود بدون هیچ مزیتی به دیگری داشتن هر دو شرایط یکی بود..یکیش روش برچسب امارات خورده بود یکی دیگه هیچ! اولی اماراتی قیمتش برام افتاد 1 میلیون و دویست و پنجاه دومی برام افتاد یک میلیون و چهارصد!!چرا این همه تفاوت قیمت؟ اولی رو یک نفر از امارات وارد میکرد دومی رو یک شرکت مستقیم از انگلیس میفرستاد!! من الان باید بگم شرکتی خیلی بهتره چون گرونتره؟
بحث هاستنیگ همینه..یکی فکر کنید استاد سرور و کانفیگ میشینه خونه سرور میخره و هاست میفروشه با کیفیت عالی قیمت هم بسته به انصافش تایین میکنه سودشو...یکی دیگه از انور فکر کنید هیچی بلد نیست میره شرکت میزنه چند نف برنامه نویسو ...استخدام میکنه میاره هاست میفروشه مشخصه نمیتونه قیمت شخص اولی بده!!مجبوره گرونتر بده تا پول همه چیز در بیاد!! خوب شما میتونی قضاوت کنی کار کدوم بهتره!! یا معیارتون اینه که کسی که پول بیشتر داده کارش درست تره؟

بحث هایستینگ همینه..هر کسی بر اساس نوع کارش و سودش قیمت گذاری میکنه که طبیعیه و بد یا خوب ربطی نداره.قیمت پایین نمیتونه دلیل بد بودن چیزی باشه..
اگر شما دنیال بازارخراب کنها هستید جریانش فرق داره.ما تو ایران یه صنف برای هاستیگ نداریم.قیمت گذاری منصفانه و قانونمندانه نداریم.کسی که نظارت بر قیمت ها داشته باشه نداریم..مشخصه که هر کسی هر قیمتی دلش بخواد میده..
بارها پیشنهاد دادم همین سایت هاستینگ تالک میتونه جرقه ای باشه برای زدن صنف هاستینگ در ایران متاسفانه هیچ وقت کسی گوش نداد.

almandata
March 21st, 2017, 13:28
سلام

هیچوقت با قیمت نمیشه کیفیت رو تعیین کرد

خیلیا با قیمت پایین کیفیت عالی ارائه برای (برند کردن )

خیلیا با قیمت بالا کیفیت پایین ارائه میدن(معمولا شرکتها)

البته خیلی ها هستن یه جوری وانمود میکنن مثلا ما بهتریم فلانی بده چون بک لینک مفت میده

ما بک لینک قیمت مناسب میدیم !

کلا اینکهه بخوای کیفیت رو براساس قیمت ملاک بدید کار بسیار اشتباه و غیرمنطقی هستش

InterServer.ir
March 21st, 2017, 15:44
سلام

قیمت ارزان = مشتری بیشتر = مشکلات بیشتر = نیاز به پشتیبانی بیشتر = درگیری همیشگی پشتیبانی و خدمات ضعیفتر به مشتری = نارضایتی مشتری

قیمت مناسب = مشتری کمتر = مشکلات کمتر = نیاز کمتر به پشتیبانی = آسایش پشتیبانی و خدمات قوی تر به مشتری = رضایت مشتری

درامد هم در هردو صورت چندان تفاوتی نداره

Netfollower
March 21st, 2017, 16:34
من باز هم مثال رب گوجه رو میزنم

رب گوجه ای طی فرایندی با کیفیت مطلوب و قیمت عرف و مواد اولیه مبلغ 10 هزارتومان است
و چندین شرکت
با قیمت های بین 9 تا 11 هزارتومان در حال رقابتن

یکهو یک شخصی ادعا میکند رب گوجه فقط و فقط 1 هزارتومان !!!
تخفیف 99 درصدی عید
+ ماشین + ویلا در شمال + استخر + جکوزی

ایا این همان کیفیت استاندارد را دارد؟ ایا شک بر انگیز نیست؟؟؟

عزیزان همکار لطفا منطقی بحث کنید نه احساسی
چون شاگرد اوستا ممد یه هاست 1 هزاری قوی داده یا خودتون بک لینک مفت میفروشید
دلیل نمیشه همه همین کیفیت رو ارائه یا دریافت کنند

موفق باشید

///این مثال جهت درک بهتر کاربران از موضوعیت تاپیک به پست 1 اضافه شد