توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لود خیلی کند whmcs !
par30club
March 19th, 2017, 23:25
سلام ذوستان من یه whmcs دارم که قبلا هیچ مشکلی نداشت الان چند روزه به شدت لود کندی داره البته انتظار برای اولین بایت خیلی زیاده ! بعدش خوب میشه .
سرور مشکلی نداره چون سایت های دیگه هم روی همین هاست هست و بدون مشکل کار میکنه باز رو هاست دیگه هم تست کردم همین مساله روی همین یه whmcs هست جدید هم نصب میکنم سرعت خوبه .
هم تو مدیریت این مساله هست هم روت خود سایت کسی میدونه راه حل چیه ؟
tikweb.ir
March 20th, 2017, 00:34
احتمال دارن بروت فورس انجام میدن روی سایتتون
OmizbanCo
March 20th, 2017, 00:54
سلام ذوستان من یه whmcs دارم که قبلا هیچ مشکلی نداشت الان چند روزه به شدت لود کندی داره البته انتظار برای اولین بایت خیلی زیاده ! بعدش خوب میشه .
سرور مشکلی نداره چون سایت های دیگه هم روی همین هاست هست و بدون مشکل کار میکنه باز رو هاست دیگه هم تست کردم همین مساله روی همین یه whmcs هست جدید هم نصب میکنم سرعت خوبه .
سلام و درود
در صورت تمایل برای بررسی در ارتباط باشید
تلگرام OmizbanCo
par30club
March 20th, 2017, 01:21
احتمال دارن بروت فورس انجام میدن روی سایتتون
عزیز آخه :
۱- فورس باشه لاگ برام میاد
۲- فایل وار دارم رو سرور
۳- کلودفیلر فعال هست روی دامنه
۴- این مساله فقط روی whmcs وجود داره
۵- باقی سایت ها و صفحات روی دقیقا همین اکانت هاست هیچ مشکلی ندارن !
۶- همین whmcs روی هاست دیگه و حتی دامنه دیگه همین مشکل لود رو داره !
Sent from my iPhone using Tapatalk
هاست 97
March 20th, 2017, 09:31
برای تست قالب پیش فرض اورجینال این سیستم را فعال کنید و تست کنید
ممکن هست waiting هایی که ایجاد میشود به دلیل فراخوانی هایی هست که خارج از سرور روی قالب انجام میشود
InterServer.ir
March 21st, 2017, 11:12
سلام
در نسخه جدید whmcs از نسخه 7 پی اچ پی استفاده شده که در حالت عادی سرعت رو بالا میبره ولی زمانی که لود سرور کمی بالاتر میره به شدت کند میشه! در صورتی که باقی نسخه های پی اچ پی دچار این مشکل نیستند. !