PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره برای سرور سایت فیلم

hldden
March 19th, 2017, 12:44
با سلام
ما گروهی هستیم میخواستیم یه سایت فیلم رو بالا بیاریم . طراحی سایتش با من بوده و کامله ولی قسمت هاستش + سرور دانلودش مونده
می خواستم یه مشاوره بگیرم ازتون جوری که من محاسبه کردم ما حداقل ماهی 500 تا 600 گیگ آپلود داریم.
چه سرویسی برای ما پیشنهاد میکنین ؟ Vps یا Dedicated ؟ و چه سخت افزاری ؟ برای شروع 6 ترا اولیه میگیریم ، البته باز شما پیشنهادتون بدین
در ظمن بنظرتون ما این مقدار اولیه که هارد گرفتیم تموم شد باید دوباره یه سرور دیگه خریداری شه یا همین سرور میشه ارتقا داد چون همه اطلاعات تو یه سرور باشه ریسکه
برای بحث های دامنه های اگه پیشنهادی دارین که کم تر دردسر داره ارائه کنین
در ظمن از نظر مالی چون گروهیم مشکلی وجود نداره

ممنون میشم تجربیاتتون هم اگه دارین در اختیارمون بزارین

آیدی تلگرام : @code44

almandata
March 19th, 2017, 12:54
سلام

سرور اختصاصی معمولا قابل ارتقا ننیستن

البته سرور های ایران فکر کنم بشه

اما اگر مایل بودید میتونیم هاست دانلود با قیمت بسیار مناسب تقدیم کنیم

که از هزینه سرور اختصاصی خیلی کمتر تموم بشه

http://portal.pardazmizban.com/cart.php?gid=4

meysam021
March 19th, 2017, 12:56
با سلام
ما گروهی هستیم میخواستیم یه سایت فیلم رو بالا بیاریم . طراحی سایتش با من بوده و کامله ولی قسمت هاستش + سرور دانلودش مونده
می خواستم یه مشاوره بگیرم ازتون جوری که من محاسبه کردم ما حداقل ماهی 500 تا 600 گیگ آپلود داریم.
چه سرویسی برای ما پیشنهاد میکنین ؟ Vps یا Dedicated ؟ و چه سخت افزاری ؟ برای شروع 6 ترا اولیه میگیریم ، البته باز شما پیشنهادتون بدین
در ظمن بنظرتون ما این مقدار اولیه که هارد گرفتیم تموم شد باید دوباره یه سرور دیگه خریداری شه یا همین سرور میشه ارتقا داد چون همه اطلاعات تو یه سرور باشه ریسکه

سلام
برای مشاوره با ایدی تلگرام زیر در ارتباط باشید :
@hosting125

در خدمتتون هستیم

hldden
March 19th, 2017, 13:51
دوستان لطفا offer هاتون رو اعلام کنین
یا با ایدی تلگرام زیر در ارتباط باشید.
@code44

Z.eus
March 19th, 2017, 13:52
با سلام

درود

سرویس درخواستی شما با بهترین کیفیت از هلند / فرانسه / فنلاند / کانادا / آمریکا قابل ارائه است.

(مجازی ساز kvm - دسترسی Virtualizor)

برای مشاوره روی تلگرام در ارتباط باشید.

چت آنلاین (http://serversaz.com) // ارسال تیکت (https://my.serversaz.com)// ارتباط در تلگرام (https://telegram.me/myserversaz)

farssub
March 19th, 2017, 14:43
دوستان لطفا offer هاتون رو اعلام کنین
یا با ایدی تلگرام زیر در ارتباط باشید.
@code44
با سلام خدمت شما ، میتونید ماه اول رو با سرور مجازی شروع کنید ، بعد به سرور اختصاصی روی بیارید
هزینه سرور های اختصاصی از 140 هزار تومان در ماه به بالا میباشد ، در صورت نیاز از فرانسه با ترافیک نامحدود و کیفیت بالا قابل ارائه هست
میتونید جهت مشاوره در تماس باشید
@ovhwebs

domainlover
March 19th, 2017, 15:00
درود لطفا آی دی تلگرام بدید کاملا راهنماییتون کنم .

hldden
March 19th, 2017, 15:01
درود لطفا آی دی تلگرام بدید کاملا راهنماییتون کنم .
@code44

AtrafNet
March 19th, 2017, 15:08
سلام
برای این میزان فضا باید هزینه خوبی هم کنید.
اگر مشکلی با هزینه ندارید من دوستمون Z.eus (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=37583) با سایت serversaz.com که بالاتر پست دادن رو پیشنهاد میکنم چون خودم ازشون سرور 500 گیگ هارد دارم و کیفیتش خدایی عالیه ولی قیمتش که 60 هزار تومانه برای جیب من یکم سنگینه اما اگه شما مشکل مالی ندارید مسلماً ایشون می تونن سرور خیلی بهتر 6 ترابایتی تحویلتون بدن.

OnlineServer
March 19th, 2017, 15:56
درود

برای شروع میتوانید از این آفر استفاده کنید

رم ۱ گیگ / پردازنده ۲۰۰۰ مگاهرتز / هارد ۱ ترابایت / ماهیانه ۴۹ تومان /.بسیار مناسب برای سرور دانلود فایل / موجودی فقط یک عدد
منابع اختصاصی میباشد
اپگرید هر گیگ رم ۷ تومان
اپگرید هر ۱۰۰۰ مگاهرتز پردازنده ۱۰ تومان

برای ثبت درخواست لطفا تیکت ارسال بفرمائید
http://client.tehranserver.ir/register.php
ایام به کام.

softlayer
March 19th, 2017, 16:05
باسلام

در صورت تمایل از طریق پشتیبانی وبسایت در تماس باشید تا راهنمایی لازم و در صورت تمایل خرید صورت بگیره.
www.mahtaonline.ir

سپاس

wdevir
March 19th, 2017, 16:13
سلام

سرور اختصاصی معمولا قابل ارتقا ننیستن

البته سرور های ایران فکر کنم بشه

اما اگر مایل بودید میتونیم هاست دانلود با قیمت بسیار مناسب تقدیم کنیم

که از هزینه سرور اختصاصی خیلی کمتر تموم بشه

http://portal.pardazmizban.com/cart.php?gid=4

جسارت نباشه اما این نظریه که شما به اون پرداختید کاملا غیر حرفه ای و بسیار نادرست هستش و اگه شخصی این تاپیک رو ببینه خدایی نکرده به دانش شما شک می کنه و باعث میشه از سرویس های شما استفاده نکنه.
دوست عزیز آخه کدوم دیتاسنتری ارتقا قطعات رو انجام نمیده ؟

---------------------------- اما در مبحث راهنمایی استارتر عزیز ---------------------------------------

استار عزیز شما باید توجه داشته باشید به نکات زیر

1- با توجه به ترافیک آپلودی که شما گفتید سایت شما حداقل 6 ماه طول میکشه تا به درامدی برسه که بتونه هزینه سرور رو به زور در بیاره

2- اگه شما قصدتون آپلود فایل های HD 1080 Bluray و 3d هم باشه با همین ترافیک آپلودی که برید بالای 1 سال تا به درامد اندازه سرور برسید

3- شما باید حداقل بتونید بالای 3 تا 5 هزار پست بذارید تا بتونید به بازدید نرمال برسید اونم اگه همه فیلمها dvdrip و یا 720 باشه میشه بالای 4 ترابایت

4- سایت فیلم و موزیک بر عکس فکر شما تنها چند پست ساده نیست بلکه مجموعه ای پیچیده از زمانبدی ها و اعمالات هستش که باعث میشه سایت به نتیجه برسه و بنده شخصا سایتی رو دیدم که بیش از 150 ترابایت اطلاعات داشت که واقعا هم داشت ولی اعضا ویژه هم داشت اما تو ایندکس گوگل ضعیف بود و با این حجم فایل اعضاش نسبتا کم بودن تما فیلم هایی که سایت های مثل تاینی مووی و ایران فیلم و همه بزرگان دارن در مقابل اون هیچ بود و این مبحث برای 4 سال پیش که دیده بودم الان پیداشم نمی کنم هر چی می گردم ولی یادم سیستم مدیریت محتوی اون دیتالایف انجین بود و بیش از 30 هزار پست داشت 4 سال پیش که بسیار برام عجیب بود .

منظورم اینه شما فکر نکنید کار آسونی هستش و بازار قابل رقابت خیر این کار بسیار سخت هستش و تنها وقتی میسر میشه که شما :

1- منظم پست بزنید
2- سریال به لحظه آپدیت
3- سرور های قدرتمند
4- افرادی متخصص در زمینه پست با سئو
5- سئو خوب داخلی
و ....

hldden
March 19th, 2017, 17:19
جسارت نباشه اما این نظریه که شما به اون پرداختید کاملا غیر حرفه ای و بسیار نادرست هستش و اگه شخصی این تاپیک رو ببینه خدایی نکرده به دانش شما شک می کنه و باعث میشه از سرویس های شما استفاده نکنه.
دوست عزیز آخه کدوم دیتاسنتری ارتقا قطعات رو انجام نمیده ؟

---------------------------- اما در مبحث راهنمایی استارتر عزیز ---------------------------------------

استار عزیز شما باید توجه داشته باشید به نکات زیر

1- با توجه به ترافیک آپلودی که شما گفتید سایت شما حداقل 6 ماه طول میکشه تا به درامدی برسه که بتونه هزینه سرور رو به زور در بیاره

2- اگه شما قصدتون آپلود فایل های HD 1080 Bluray و 3d هم باشه با همین ترافیک آپلودی که برید بالای 1 سال تا به درامد اندازه سرور برسید

3- شما باید حداقل بتونید بالای 3 تا 5 هزار پست بذارید تا بتونید به بازدید نرمال برسید اونم اگه همه فیلمها dvdrip و یا 720 باشه میشه بالای 4 ترابایت

4- سایت فیلم و موزیک بر عکس فکر شما تنها چند پست ساده نیست بلکه مجموعه ای پیچیده از زمانبدی ها و اعمالات هستش که باعث میشه سایت به نتیجه برسه و بنده شخصا سایتی رو دیدم که بیش از 150 ترابایت اطلاعات داشت که واقعا هم داشت ولی اعضا ویژه هم داشت اما تو ایندکس گوگل ضعیف بود و با این حجم فایل اعضاش نسبتا کم بودن تما فیلم هایی که سایت های مثل تاینی مووی و ایران فیلم و همه بزرگان دارن در مقابل اون هیچ بود و این مبحث برای 4 سال پیش که دیده بودم الان پیداشم نمی کنم هر چی می گردم ولی یادم سیستم مدیریت محتوی اون دیتالایف انجین بود و بیش از 30 هزار پست داشت 4 سال پیش که بسیار برام عجیب بود .

منظورم اینه شما فکر نکنید کار آسونی هستش و بازار قابل رقابت خیر این کار بسیار سخت هستش و تنها وقتی میسر میشه که شما :

1- منظم پست بزنید
2- سریال به لحظه آپدیت
3- سرور های قدرتمند
4- افرادی متخصص در زمینه پست با سئو
5- سئو خوب داخلی
و ....

خیلی ممنون از راهنمایی مفیدتون.
اگر آیدی تلگرام دارین بدین باهاتون در ارتباط باشم یا با آیدی تلگرام زیر در ارتباط باشین .

ashadata
March 19th, 2017, 17:42
از ایران میتونیم بهتون بدیم با پورت 10 گیگابیت و دیتاسنتر زیر ساخت با ترافیک نامحدود

اما خارج از کشور خواستید دیگه از ماهی 150 سرور های اختصاصی مناسب شروع میشه

در تماس باشید برای سفارش = @ashadata

mobinhost.in
March 19th, 2017, 18:57
پیشنهاد می کنیم از سرور اختصاصی آلمان یا فرانسه استفاده کنید

ماهانه برای شروع از 200 تومان می توانید یک سرور اختصاصی با 4 تا 6 ترابایت هارد از مبین هاست تهیه نمایید

TheOnlyMen
March 19th, 2017, 19:47
درود
دوست عزیز من پیشنهاد می کنم از server.ir استفاده کنی.
تعرفه هاست دانلود آن دارای ترافیک نامحدود است
https://server.ir/%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86%DA%AF/%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%DA%A9-%D8%A2%D9%BE/
البته سرویس دهی خوبی هم دارند.
اگر فکر دخل و خرجش باشی می بینی که هاست بهتر از سرور می باشد

novin-web
March 20th, 2017, 00:42
سلام
کاربر گرامی
با این وضعیت فعلی اپلود شم بهتر هست که یک سرور اختصاصی تهیه نمایید
هزینه شروع افرها نیز 149 به بالا میباشد
دقیقا کانفیگ مورد نیاز شما چی هست؟

hldden
March 20th, 2017, 01:04
خب ممنون دوستان بنظرتون چون من امکان پرداخت مستقیم رو دارم بهتر نیس از خود سایت هتزنر بگیرم ؟
دوستان لطفا با دلیل /
و دوستانی تجربه خرید مستقیم دارن تجربشونو بگن

kool
March 22nd, 2017, 00:42
خب ممنون دوستان بنظرتون چون من امکان پرداخت مستقیم رو دارم بهتر نیس از خود سایت هتزنر بگیرم ؟
دوستان لطفا با دلیل /
و دوستانی تجربه خرید مستقیم دارن تجربشونو بگن

سلام
سال نو مبارک
اگه شرایطش رو دارید 100% خرید مستقیم بهتر هست تا اینکه از جای غیر مطمئن یا بچه سال خرید کنید و بعد از مدتی سرورتون کنسل یا حذف یا ... شه!
+ هتزنر با مدارک واقعی و فرد ایرانی فعلا مشکلی نداره ولی سورس پرداخت باید مطمئن باشه. (جستجو کنید تاپیک در این رابطه نیز در انجمن هست)

موفق باشید