ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش سئو از پایه تا نهایت :

wdevir
March 16th, 2017, 17:07
در مورد سئو دوستان یک دنیا ماورای طبیعه وجود داره که خلق کنندگان این دنیاها مجبورن برای اینکه خودشون رو سئو کنند به دنبال کارشناسان برجسته بگردند چون گوگل الگوریتم خودشون داره الکسا مال خودشو داره یاهو مال خوشدو هر کی واسه خودش دنیایی داره اما مسئله اینه ما چطور بتونیم سئو رو رعایت کنیم .

شخصا اصلا به وب سایت هایی که آنالیز می کنند سئو رو اعتقادی ندارم بارها پیش اومده سایت ها رو چک کردم یکی گفت 98 یکی گفت 76 البته از 100 هر کدوم با معیار ها بسیار جالب خودشون پس اونها بذاریم کنار وارد نکات بسیار مهم بشیم .

سعی می کنم تو هر یک مبحث که ایجاد می کنم در مورد یک موضوع توضح بدم اگه کوتاه بود چند موضوع.

فقط اینو بگم اصلا قصد نداریم بیاییم اینجا فسلسفه بافی کنیم سئو داخلی سئو خارجی نمی دونم چی و چی فقط هدف اینه بگیم چطور بتونیم سئو خوبی داشته باشیم همین و بس .

1- ابتداعا باید نکات اولیه تو کد های قالب رو رعایت کنیم و این نکات مهمترین اونها به صورت زیر هستش : ( من از بالای قالب شروع می کنم میرم به سمت پایین )

* رعایت تگ های متا و og و تگ ها جامعه های مجازی و قرار دادن اونها+ تایتل مناسب به صورت زیر :

<meta name="keywords" content="اینجا از کلمات کلیدی استفاده کنید و حداقل 8 کلمه و تا 25 کلمه ادامه بدید " />
<meta name="description" content="اینجا توضیحات رو قرار بدید دقت کنید تا 255 کاراکتر لحاظ کنید" />

<title>برند | موضوع </title>
<meta property="og:locale" content="fa_IR" />
<meta property="og:image" content="http://w-dev.ir/آدرس عکس"/>
<meta property="og:type" content="blog"> مشخص کنید وبلاگ هستید یا سایت یادر هر دسته ای فعالیت می کنید
<meta property="og:url" content="http://w-dev.ir"> دامنه خودتون رو قرار بدید
<meta property="og:site_name" content="برند خودتو رو بذارید">
<meta property="og:title" content=" عنوان صفحه یا مطلب رو بذارید">
<meta property="og:description" content="توضیحات این پست">
<meta property="og:see_also" content="http://w-dev.ir">

- - - Updated - - -

پارت دوم :

1- عدم استفاده از استایل ها درون کدهای html و استفاده از css

2- استفاده از تگ های h1 تا h6 در تمام صفحات بگره ها و نوشته ها و عدم قرار دادن بیش از یکبار تگ h1 , h2 در یک برگه یا نوشته ( انتخاب صحیح ترین و کاربردی ترین نکته و قرار دادن اون در تگ ها ) که هر چی عدد تگ پایین تر باشه یعنی اون مطلب بینش مهمتر هستش.

3- قرار دادن نام مناسب برای تصاویر در تگ Alt دقت کنید تو امر سئو تصاویر بسیار موثر هستش و کارآمد

4- استفاده از لینک های داخلی : سعی کنید کلمات مهم رو به صفحات مرتبط وصل کنید البته دقت کنید این کار رو نباید زیاد تکرار کنید و بیایید تو یک نوشته 15 تا لینک بذارید و ربط بدیدش

5- ریسپانسیو بودن قالب و استفاده مناسب از تمام تگ های اصولی html5 به صورت صحیح

6- انتخاب عنوان مناسب یکی از مهمترین گزینه ها هستش که باید رعایت بشه حتما

7- چه وردپرسی های چه هر سیستم عمومی یا اختصاصی حتما برای برگه هاتون از متا تگ دستی توضیحات و کلمات کلیدی استفاده کنید و نذارید گوگل بیاد خودش تو متای توضیحات از پاراگراف اولتون برداشت کنه .

8- کلمات کلیدی بیشتر ( تو وردپرس برچسب یا جوملا یا هر چی) دلیل بر این نیست شما بهترید خیر کلمات کلیدی به تعداد و مناسب یعنی شما بهترین دقت کنید حداقل 3 کلمه بذارید و سعی کنید بالا 7 یا 8 کلمه ی کلیدی استفاده نکنید .

9- توی متنی که دارید قرار می دید سعی کنید کلمات کلیدی خاصی بکار ببرید و اون کلمات رو با تگ های مختلف h1 تا H6 علامت گذاری کنید و روی اونها تکیه کنید و اون کلمات رو به برگه های دیگه حداکثر 4 بار ربط بدید .

10- از درج اتوماتیک و یا دستی مطالب در جوامع مجازی حتما استفاده کنید شاید بتونه از هر 100 بازدید شما 10 بازدید از اونها باشه

wdevir
March 17th, 2017, 15:23
11- حتما اکانت سرویس دهنده های آنالیز معروف مانند وبمستر تولز و بین و ... ایجاد کنید.
12- نقشه سایت رو ایجاد کنید و مطالبتون رو بعد از درج در وب سایت از طریق google fetch در وبمستر تولز به صورت دستی ثبت کنید تا در چند لحظه ایندکس انجام بشه
13- به مدت کمتر از 30 روز از بک لینک های کلی استفاده کنید ( نه وبلاگ کامنت بذارید نه از سایت های نامرتبط هم می تونید کمتر از 30 روز بک لینک بخرید ولی حتما قبل از 30 روز حذفشون کنید )
14- حداقل به مدت 90 روز از بک لینک های کاملا مرتبط استفاده کنید .
* حتما بک لینک ها باید follow باشند
* وب سایت ارائه دهنده نباید تعداد زیادی بک لینک قرار بده ( تبلیغات متنی ) یعنی طوری نباشه یک سمت سایت شما 50 تا سایت ببینید تبلیغاتش توشه.
15- به هیچ عنوان منابع تماما کپی پیست رو قرار ندید
* عنوان مطلب رو به صورت صحیح ویرایش کنید
* تغییرات کوچیک تو توضیحات مانند اسم سایتتون و تغییرات در جمله بندی و پاراگراف ها حتما ایجاد کنید
16- خلاق باشید روزانه حتما می تونید 1 مطلب تمام اختصاصی رو بزنید هر چی موضوع سایت باشه مهم نیست روزی لااقل 1 مطلب رو منظم همه روزه راس یک ساعت خاص بزنید اگه 3 مطلب بزنید اختصاصی برای مثال ساعت 6 عصر همه روزه خیلی عالی میشه.

N4vid12
March 17th, 2017, 15:36
یک سوال برام پیش آمده اون هم این هست که چرا در سایت http://chkme.com/ سئوی یک سایت 100% هست ولی در نتایج گوگل بسیار کم رنگ ولی یک سایت به 60% هم نمیرسه ولی در اکثر نتایج گوگل هست!

wdevir
March 17th, 2017, 17:44
دقیقا توضیحات پست اول متن کر کنم پاراگراف دوم میشه ببینید گفتم اصلا به این سایت های اعتقادی ندارم چون هر کدومشون طبق الگوریم برنامه نویس خودش میاد سایتو می سنجته و دقت کنید اون میاد موارد داخلی رو می سنجه یعنی فقط ریپانسیو بودن و https و سرعت بارگذاری و صحیح بودن کد ها و استفاده شدن متا تگ و امثال اینها رو بررسی می کنه در صورتی اینها فقط بخشی از سئو هستش و باید میزان لینک های خروجی و نوع مطالبون و تعداد ایندکس و سن دامنه و یکسری فاکتور های خیلی خیلی مهم دیگه کاری هستش نمیشه گفت رو انجام داد.

N4vid12
March 18th, 2017, 01:41
دقیقا توضیحات پست اول متن کر کنم پاراگراف دوم میشه ببینید گفتم اصلا به این سایت های اعتقادی ندارم چون هر کدومشون طبق الگوریم برنامه نویس خودش میاد سایتو می سنجته و دقت کنید اون میاد موارد داخلی رو می سنجه یعنی فقط ریپانسیو بودن و https و سرعت بارگذاری و صحیح بودن کد ها و استفاده شدن متا تگ و امثال اینها رو بررسی می کنه در صورتی اینها فقط بخشی از سئو هستش و باید میزان لینک های خروجی و نوع مطالبون و تعداد ایندکس و سن دامنه و یکسری فاکتور های خیلی خیلی مهم دیگه کاری هستش نمیشه گفت رو انجام داد.
شما سایت معتبری که بیشترین میزان هماهنگی با متد های گوگل رو داره میشناسید معرفی کنید؟

saeed.mihan
March 25th, 2017, 00:12
در مورد سئو دوستان یک دنیا ماورای طبیعه وجود داره که خلق کنندگان این دنیاها مجبورن برای اینکه خودشون رو سئو کنند به دنبال کارشناسان برجسته بگردند چون گوگل الگوریتم خودشون داره الکسا مال خودشو داره یاهو مال خوشدو هر کی واسه خودش دنیایی داره اما مسئله اینه ما چطور بتونیم سئو رو رعایت کنیم .

شخصا اصلا به وب سایت هایی که آنالیز می کنند سئو رو اعتقادی ندارم بارها پیش اومده سایت ها رو چک کردم یکی گفت 98 یکی گفت 76 البته از 100 هر کدوم با معیار ها بسیار جالب خودشون پس اونها بذاریم کنار وارد نکات بسیار مهم بشیم .

سعی می کنم تو هر یک مبحث که ایجاد می کنم در مورد یک موضوع توضح بدم اگه کوتاه بود چند موضوع.

فقط اینو بگم اصلا قصد نداریم بیاییم اینجا فسلسفه بافی کنیم سئو داخلی سئو خارجی نمی دونم چی و چی فقط هدف اینه بگیم چطور بتونیم سئو خوبی داشته باشیم همین و بس .

1- ابتداعا باید نکات اولیه تو کد های قالب رو رعایت کنیم و این نکات مهمترین اونها به صورت زیر هستش : ( من از بالای قالب شروع می کنم میرم به سمت پایین )

* رعایت تگ های متا و og و تگ ها جامعه های مجازی و قرار دادن اونها+ تایتل مناسب به صورت زیر :

<meta name="keywords" content="اینجا از کلمات کلیدی استفاده کنید و حداقل 8 کلمه و تا 25 کلمه ادامه بدید " />
<meta name="description" content="اینجا توضیحات رو قرار بدید دقت کنید تا 255 کاراکتر لحاظ کنید" />

<title>برند | موضوع </title>
<meta property="og:locale" content="fa_IR" />
<meta property="og:image" content="http://w-dev.ir/آدرس عکس"/>
<meta property="og:type" content="blog"> مشخص کنید وبلاگ هستید یا سایت یادر هر دسته ای فعالیت می کنید
<meta property="og:url" content="http://w-dev.ir"> دامنه خودتون رو قرار بدید
<meta property="og:site_name" content="برند خودتو رو بذارید">
<meta property="og:title" content=" عنوان صفحه یا مطلب رو بذارید">
<meta property="og:description" content="توضیحات این پست">
<meta property="og:see_also" content="http://w-dev.ir">

- - - Updated - - -

پارت دوم :

1- عدم استفاده از استایل ها درون کدهای html و استفاده از css

2- استفاده از تگ های h1 تا h6 در تمام صفحات بگره ها و نوشته ها و عدم قرار دادن بیش از یکبار تگ h1 , h2 در یک برگه یا نوشته ( انتخاب صحیح ترین و کاربردی ترین نکته و قرار دادن اون در تگ ها ) که هر چی عدد تگ پایین تر باشه یعنی اون مطلب بینش مهمتر هستش.

3- قرار دادن نام مناسب برای تصاویر در تگ Alt دقت کنید تو امر سئو تصاویر بسیار موثر هستش و کارآمد

4- استفاده از لینک های داخلی : سعی کنید کلمات مهم رو به صفحات مرتبط وصل کنید البته دقت کنید این کار رو نباید زیاد تکرار کنید و بیایید تو یک نوشته 15 تا لینک بذارید و ربط بدیدش

5- ریسپانسیو بودن قالب و استفاده مناسب از تمام تگ های اصولی html5 به صورت صحیح

6- انتخاب عنوان مناسب یکی از مهمترین گزینه ها هستش که باید رعایت بشه حتما

7- چه وردپرسی های چه هر سیستم عمومی یا اختصاصی حتما برای برگه هاتون از متا تگ دستی توضیحات و کلمات کلیدی استفاده کنید و نذارید گوگل بیاد خودش تو متای توضیحات از پاراگراف اولتون برداشت کنه .

8- کلمات کلیدی بیشتر ( تو وردپرس برچسب یا جوملا یا هر چی) دلیل بر این نیست شما بهترید خیر کلمات کلیدی به تعداد و مناسب یعنی شما بهترین دقت کنید حداقل 3 کلمه بذارید و سعی کنید بالا 7 یا 8 کلمه ی کلیدی استفاده نکنید .

9- توی متنی که دارید قرار می دید سعی کنید کلمات کلیدی خاصی بکار ببرید و اون کلمات رو با تگ های مختلف h1 تا H6 علامت گذاری کنید و روی اونها تکیه کنید و اون کلمات رو به برگه های دیگه حداکثر 4 بار ربط بدید .

10- از درج اتوماتیک و یا دستی مطالب در جوامع مجازی حتما استفاده کنید شاید بتونه از هر 100 بازدید شما 10 بازدید از اونها باشه

منظور از درج اتوماتیک چیست؟ لطفا در خصوص مورد 10 اگر افزونه ای میشناسید معرفی کنید یا هم چندین شبکه اجتماعی بجز شبکه های شناخته شده معرفی کنید
باتشکر

fmohsen
March 26th, 2017, 08:48
با سلام خدمت دوستان
به نظر بنده یکی از فاکتورهای بسیار مهم در بهینه سازی سایت لینک سازی هست که از گذشته گوگل خیلی تاکیید داشته اما تفاوتی که این روز ها کرده این هست که بیشتر باید روی کیفیت لینک های دریافتی کار کنید تا کمیت یعنی از یک تعدادی سایت با کیفیت از لحاظ رتبه و جایگاه و مرتبط با موضوع سایتتون لینک بگیرد این میتونه خیلی کمک کننده باشه

itexpert
March 26th, 2017, 21:58
سلام خدمت دوستان
از اساتید اطلاع دارن چطور میشه تمام لینک سازی هایی که برای یک ادرس انجام شده رو برسی کرد؟

saeed.mihan
March 27th, 2017, 01:14
سلام خدمت دوستان
از اساتید اطلاع دارن چطور میشه تمام لینک سازی هایی که برای یک ادرس انجام شده رو برسی کرد؟

سلام وقتتون بخیر
هم از داخل گوگل امکان پذیره، هم الکسا و یا سایت های ranksignals.com و moz.com
موفق باشید

Allii
March 27th, 2017, 13:25
البته نکته جالب در مورد سئو این هست که وبسایت های مطرح در دنیا مثل گوگل، خیلی از استاندارد های مورد قبول از طرف فعالین در این زمینه رو رعایت نمیکنن.

مشاهده بفرمایید،ارور های گوگل از نظر w3 validator (https://validator.w3.org/nu/?doc=http%3A%2F%2Fwww.google.com%2F)
همچنین صفحه اول گوگل پر هست از استایل های درون صفحه با تگ و اتریبیوت style

از طرفی مطلق گرایی مخصوصا در زمینه وب و اینترنت کاری نادرست هست اما بخش اعظمی از سئو مربوط به ایجاد محتوا میشه

موفق باشید.

itexpert
March 27th, 2017, 19:37
سلام وقتتون بخیر
هم از داخل گوگل امکان پذیره، هم الکسا و یا سایت های ranksignals.com و moz.com
موفق باشید
ممنون از شما ولی چطور خود گوگل از سایت moz.com صحبتی نکرده؟

saeed.mihan
March 27th, 2017, 19:44
ممنون از شما ولی چطور خود گوگل از سایت moz.com صحبتی نکرده؟

گوگل، الکسا، و رنک سیگنال تقریبا رایگان هستند. خصوصا خود گوگل کاملا رایگانه و از بخش وب مستر تولز میتوانید مشاهده کنید اما سایت moz باید اکانت خریداری کنید.
شخصا موارد مربوط به سئو و لینک ها را بیشتر از وب مستر تولز بررسی میکنم.