ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سفارش سرور از هتزنر + پرداخت با آدرس ایرانی

web-master
March 16th, 2017, 12:04
با سلام خدمت شما
دوستان در حال حاضر یک اکانت وریفای شده هتزنر با پاسپورت و مشخصات ایرانی + آدرس ایرانی + شماره تلفن ایرانی دارم که داخلش چند سرویس هم دارم.

قبلا با یکی از دوستان خارج کشور پرداخت آنلاین انجام میدادم و مشکلی نداشت ، ولی الان برایش مقدور نیست . و میخواهم با شرکت هایی که پرداخت آنلاین انجام میدن کار کنم.
تقریبا همه ی شرکت ها ، میگن آدرس و مشخصات ایرانی داشته باشید ما پرداخت نمیکنیم و باید تغییر بدید مشخصات رو به یک جای دیگه.

حالا سوال من این هستش ، اگر مشخصات و تلفن و آدرس رو به یک مشخصات جعلی خارجی تغییر بدم ، وریفای میکنند یا نه ؟

شما چه راهکاری پیشنهاد میکنید ؟ شرکت مطمئنی سراغ دارید که بشه با همین شرایط آدرس ایرانی پرداخت کنه ؟
ممنون از شما

Aria90
March 16th, 2017, 12:23
درود
توصیه میکنم به هیچ عنوان جعلی نکنید هویت رو و با همین هویت قانونی ایرانی باشید
برای پرداخت میتونید با اقای سرور جعفری وی تلگرام صحبت کنید که پرداخت کنند
@sarvarjafari

ashadata
March 16th, 2017, 12:43
با سلام

من خودم پرداخت های شرکت رو میدم اقای مهدیلو

@mahdilou

باهاشون در تماس باشید با کامزد مناسب و سریع براتون پرداخت هارو انجام میدن

من خودم اطلاعاتم ایرانیه و با پاسپورت خودم وریفای کردم تا الانم مشکلی نداشتم

wdevir
March 16th, 2017, 16:48
اصلا دوست عزیز جعلی کار نکنید و تو تراکنشات می تونید راحت خودتون یک کارت اعتباری فیزیکی و یا مجازی و یا پی پال بگیرید و خودتون رو راحت کنید و هر ماه اونو اندازه نیازتون شارژ کنید و بجاش هر ماه کمیسیون ندید.

aligoli
March 16th, 2017, 20:32
با سلام خدمت شما
دوستان در حال حاضر یک اکانت وریفای شده هتزنر با پاسپورت و مشخصات ایرانی + آدرس ایرانی + شماره تلفن ایرانی دارم که داخلش چند سرویس هم دارم.

قبلا با یکی از دوستان خارج کشور پرداخت آنلاین انجام میدادم و مشکلی نداشت ، ولی الان برایش مقدور نیست . و میخواهم با شرکت هایی که پرداخت آنلاین انجام میدن کار کنم.
تقریبا همه ی شرکت ها ، میگن آدرس و مشخصات ایرانی داشته باشید ما پرداخت نمیکنیم و باید تغییر بدید مشخصات رو به یک جای دیگه.

حالا سوال من این هستش ، اگر مشخصات و تلفن و آدرس رو به یک مشخصات جعلی خارجی تغییر بدم ، وریفای میکنند یا نه ؟

شما چه راهکاری پیشنهاد میکنید ؟ شرکت مطمئنی سراغ دارید که بشه با همین شرایط آدرس ایرانی پرداخت کنه ؟
ممنون از شما

یک کارت اعتباری مستر تهیه کنید خودتون راحت پرداخت بزنید. ناز کسی هم نکشید.