توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت دامنه فقط هزار تومان
almandata
March 15th, 2017, 17:34
با عرض سلام خدمت همه بازدید کنندگان گرامی
ثبت دامنه .nz فقط هزار تومان
برای تعداد بالای صد عدد تخفیف داده میشه
دوستان توجه داشته باشند به هیچ عنوان دسترسی به دامنه داخل سایت ما ندارند
فقط پنل ریسلو تحویل داده
میشه برای ثبت و تمدید باید از طریق سایت در ارتباط باشید
(به زودی داخل همین تاپیک دامنه های ارزان قیمت با پسوند جدید قرار داده میشه )
درود
من دقیقا متوجه نشدم ، الان برای ثبت دامنه باید تیکت بزنیم ؟ یا نه این آفر برای خرید زیاد هست ؟
بعد کوجود بودن دامنه را کجا چک کنیم ؟
almandata
March 16th, 2017, 00:07
درود
من دقیقا متوجه نشدم ، الان برای ثبت دامنه باید تیکت بزنیم ؟ یا نه این آفر برای خرید زیاد هست ؟
بعد کوجود بودن دامنه را کجا چک کنیم ؟
سلام
قیمت تکی 1000 تومان هستش
برای ثبت باید تیکت بدید
قیمت تعداد بالا پایین تر هستش
برای همکاران قیمت خیلی پایین تر میدیم
برای بررسی دامنه هم
http://portal.pardazmizban.com/cart.php?a=add&domain=register
negarnovin
March 16th, 2017, 02:31
سلام دامنه .nz و یکی دیگه هم بود .au اگه اشتباه نکنم خود ریسلو رایگان ثبت می کنه!
cacodemon
March 16th, 2017, 09:55
قیمت تمدید چقدر هست
من اکانت ریسلر ندارم چطور باید باز کنم و اینکه ایا اینا توی اکانت خودمون میشینه یا نه؟
almandata
March 16th, 2017, 10:26
سلام دامنه .nz و یکی دیگه هم بود .au اگه اشتباه نکنم خود ریسلو رایگان ثبت می کنه!
سلام
شما میتونید تاپیک بزنید مفتی ثبت کنید !
ولی حق ندارید تاپیک کسی رو خراب کنید:53:
- - - Updated - - -
قیمت تمدید چقدر هست
من اکانت ریسلر ندارم چطور باید باز کنم و اینکه ایا اینا توی اکانت خودمون میشینه یا نه؟
سلام
38 دلار هستش هزینه تمدید
ما براتون اکانت ایجاد می کنیم و دسترسی کامل به پنل بهتون میدیم:53:
almandata
March 17th, 2017, 15:03
دوستان توجه داشته باشن
تغییر دی ان اس بصورت دستی امکان پذیر هستش و داخل پنل دسترسی نخواهید داشت
پس اگر با این موضوع مشکل دارید از ثبت دامنه خودداری کنید
iraniam2000
March 18th, 2017, 17:14
دوستان توجه داشته باشن
تغییر دی ان اس بصورت دستی امکان پذیر هستش و داخل پنل دسترسی نخواهید داشت
پس اگر با این موضوع مشکل دارید از ثبت دامنه خودداری کنید
درود
چهار روز منتظریم dns عوض بشه همچنان dns ها تغییر نکردن و ما هم کسی نیست بهمون جوابگو باشه
این دامنه ها با توجه به عدم تغییر dns ها یک ریال ارزش ندارند
چهار هزار تومان را پرت میکردم تو جوی آب بیشتر ارزش داشت
almandata
March 19th, 2017, 15:57
درود
چهار روز منتظریم dns عوض بشه همچنان dns ها تغییر نکردن و ما هم کسی نیست بهمون جوابگو باشه
این دامنه ها با توجه به عدم تغییر dns ها یک ریال ارزش ندارند
چهار هزار تومان را پرت میکردم تو جوی آب بیشتر ارزش داشت
سلام
امروز شده چهار روز که تاپیک زدیم !چطور شما چهار روز منتظرید؟
تغییر دی ان اس دارن اما بصورت دستی !
اگر ناراضی هستید تیکت بدید برای بازگشت وجه مشکلی نیست دوست عزیز :53:
iraniam2000
March 19th, 2017, 16:17
سلام
امروز شده چهار روز که تاپیک زدیم !چطور شما چهار روز منتظرید؟
تغییر دی ان اس دارن اما بصورت دستی !
اگر ناراضی هستید تیکت بدید برای بازگشت وجه مشکلی نیست دوست عزیز :53:
درود
25 اسفند - 26 اسفند - 27 اسفند - 28 اسفند - 29 اسفند و همچنان dns ها تغییر نکردن و فکر میکنم تغییر هم نخواهند کرد و روی دی ان اس های ثبت کننده ثابت ماندند
کجای پست اول و زمانی که من خرید کردم نوشته شده بود dns ها قابل تغییر نیستند ؟
شما اون چهار هزار تومان را عیدی فرض کن چون خودت هم بهتر از هر کسی میدانی دامنه ها قابل استفاده نیستند ولی این را بدان اعتبارت با این تاپیک و به خاطر چند هزار تومان از بین رفت
متاسفانه اخلاق تو این انجمن دیگه جایی نداره و برخی ها برای چندر غاز حاضرند سر هموطن خودشان را کلاه بزارند
امیدوارم رویه خودتان را تغییر بدید
یا حق
درود
25 اسفند - 26 اسفند - 27 اسفند - 28 اسفند - 29 اسفند و همچنان dns ها تغییر نکردن و فکر میکنم تغییر هم نخواهند کرد و روی دی ان اس های ثبت کننده ثابت ماندند
کجای پست اول و زمانی که من خرید کردم نوشته شده بود dns ها قابل تغییر نیستند ؟
شما اون چهار هزار تومان را عیدی فرض کن چون خودت هم بهتر از هر کسی میدانی دامنه ها قابل استفاده نیستند ولی این را بدان اعتبارت با این تاپیک و به خاطر چند هزار تومان از بین رفت
متاسفانه اخلاق تو این انجمن دیگه جایی نداره و برخی ها برای چندر غاز حاضرند سر هموطن خودشان را کلاه بزارند
امیدوارم رویه خودتان را تغییر بدید
یا حق
!
تغییر دی ان اس دست ما نیست پس ما شما رو معطل نکردیم !
گفتید کسی پاسخگوی شما نیستش تیکت ها کمتر از بیست و چهار ساعت پاسخ داده شدن(غیر از این بوده اعلام کنید)
ما بهتون اعلام کردیم که شما وقتی ناراضی هستید بیاید هزینه رو برگشت میدیم !
ولی تیکت رو می بندید
ما هنوز موندیم انتظار شما چی هستش !
اگر دامنه میخواین باید صبر کنید تا ست بشن !
اگر هم نمیخواین برای بازگشت وجه اعلام کنید!
اینکه میگید نه دامنه میخوام !پولمم عیدی ! پس دلیلی هم نیست تاپیک رو خراب کنید !
بازگشت وجه خواستید از طریق تیکت در ارتباط باشید !میتونید منتظر بمونید برای ثبت دی ان اس
Cluwix
March 19th, 2017, 16:37
اینجا زدید 1 هزار تومان اونجا زدید 17 هزار تومان چرا اینطوریه :|
iraniam2000
March 19th, 2017, 16:45
!
تغییر دی ان اس دست ما نیست پس ما شما رو معطل نکردیم !
گفتید کسی پاسخگوی شما نیستش تیکت ها کمتر از بیست و چهار ساعت پاسخ داده شدن(غیر از این بوده اعلام کنید)
ما بهتون اعلام کردیم که شما وقتی ناراضی هستید بیاید هزینه رو برگشت میدیم !
ولی تیکت رو می بندید
ما هنوز موندیم انتظار شما چی هستش !
اگر دامنه میخواین باید صبر کنید تا ست بشن !
اگر هم نمیخواین برای بازگشت وجه اعلام کنید!
اینکه میگید نه دامنه میخوام !پولمم عیدی ! پس دلیلی هم نیست تاپیک رو خراب کنید !
بازگشت وجه خواستید از طریق تیکت در ارتباط باشید !میتونید منتظر بمونید برای ثبت دی ان اس
گفتم کسی جوابگو نیست برای اینکه کسی تیکت را جواب نداده بود
http://worldup.ir/images/efk5zkt6ee0krh87d3s8_thumb.png (http://worldup.ir/viewer.php?file=efk5zkt6ee0krh87d3s8.png)
من الان میتونم پیش مدیران بابت تاپیک کلاهی که سرم رفته شکایت کنم
تاپیک را خراب کنم ؟
تاپیک را خراب نکردم بلکه اطلاع رسانی کردم که 5 روز قبل دامنه خریدم و dns های اون قابل تغییر نیستند و اینکه شما میگید دستی تغییر میکنند دروغی بیش نیست
مگه تغییر dns چند روز باید طول بکشه ؟ شما ادامه این تاپیک دقیقا نشان میده هدفتان بذداشتن کلاه مردم هست و ادامه فروش دامنه های رایگانی که dns های اونها قابل تغییر نیست و در حقیقت هیچ استفاده ای از اونها نمیشه کرد
اگر واقعا قابل تغییر بود که منتظر میشدید تغییر که کرد میامدید تاپیک را آپدیت میکردید نه اینکه بیاید تاپیکی را ادامه بدید که دقیقا خودتان هم میدانید یک تاپیک نادرست و در جهت برداشتن کلاه مردم هست
اگرز خرج عیدی شما زیاد شده دلیل نمیشه از هر راهی وارد بشید تا اون را تعمین کنید
دوستان دامنه ها قابلیت تغییر dns ندارند وگرنه کی دیده دامنه 5 روز تغییرات dns اون طول بکشه و هنوز هم تغییر نکرده باشند ؟
- - - Updated - - -
دوست گرامی چه هزار چه صد چه مفت ... وقتی dns ها تغییر نمیکنند چه ارزشی دارند ؟ مراقب باشید که این دامنه ها قابل استفاده نیستند
ali1232
March 19th, 2017, 16:51
سلام
جناب منم قبلامشکل تغییر در دی ان اس را داشتم از شرکتی که گرفته بودم
اما نکته کار اینجا بود که در پنل اصلی دامنه بخشی بود به نام کاستوم دی ان اس که جلوی نام دامنه
دو خط رول نوشته بودند که ای پی میزبانی دی ان اس پیش فرض بود که اونها باید تغییر پیدا میکرد به ای پی دی ان اس که میخواستم تغییر کنه
به همین راحتی شاید اگه این مشکل پیدا نمیشد دامنه من هم پنج روز دی ان اسش تغییر نمیکرد
شرمنده در تاپیک فروشتان پست زدم صرفا خواستم ار تجربه خودم بهتون بگم که البته شما استادین
باعلی مدد
iraniam2000
March 19th, 2017, 16:54
سلام
جناب منم قبلامشکل تغییر در دی ان اس را داشتم از شرکتی که گرفته بودم
اما نکته کار اینجا بود که در پنل اصلی دامنه بخشی بود به نام کاستوم دی ان اس که جلوی نام دامنه
دو خط رول نوشته بودند که ای پی میزبانی دی ان اس پیش فرض بود که اونها باید تغییر پیدا میکرد به ای پی دی ان اس که میخوساتم تغییر کنه
به همین راحتی شاید اگه این مشکل پیدا نمیشد دامنه من هم پنج روز دی ان اسش تغییر نمیکرد
شرمنده در تاپیک فروشتان پست زدم صرفا خواستم ار تجربه خودم بهتون بگم که البته شما استادین
باعلی مدد
درود
متاسفانه مشکل این دامنه ها این نیست و کلا dns اونها قابل تغییر نیست وگرنه مطمئنا فروشنده منتظر میشد dns ها تغییر میکردند بعد میامد تو تاپیک اعلام میکرد ولی چون خودش بهتر از هر کسی میدانه قابل تغییر نیستند انتظار داره ما پول را بدیم و تو تاپیک هم بیایم ازشون تشکر کنیم
سلام
برای دامنه هزار تومانی از طریق تیکت در ارتباط باشید
Cluwix
March 19th, 2017, 17:11
سلام
دوستان میگن dns قابل تغییر نیست خب این به چه دردی میخوره ؟
dertgtr
March 21st, 2017, 13:21
سلام
کماکان امکان ثبت دامنه با این پسوند وجود داره ؟ دی ان اس ها رو طی تیکت ارسال کنم و شما زمان ثبت دامنه این دی ان اس ها رو اگر ست کنید اعمال میشه یا باید چند روزی صبر کرد تا رسیلو خودش ست کنه؟
almandata
March 21st, 2017, 13:33
کماکان امکان ثبت دامنه با این پسوند وجود داره ؟ دی ان اس ها رو طی تیکت ارسال کنم و شما زمان ثبت دامنه این دی ان اس ها رو اگر ست کنید اعمال میشه یا باید چند روزی صبر کرد تا رسیلو خودش ست کنه؟
سلام
امکان ثبت هستش
دی ان اس هارو شما میدین ما بصورت تیکت برای ریسلو ارسال خواهیم کرد
خود ریسلو ست می کنه
iraniam2000
March 21st, 2017, 14:22
سلام
امکان ثبت هستش
دی ان اس هارو شما میدین ما بصورت تیکت برای ریسلو ارسال خواهیم کرد
خود ریسلو ست می کنه
دوستان دامنه ها قابلیت تغییر dns ندارند وگرنه کی دیده دامنه 7 روز تغییرات dns اون طول بکشه و هنوز هم تغییر نکرده باشند ؟
!
خسته نشدید؟
خوب دوستانی که با ریسلو کار کردن میدونن جریان چیه
ده بار عکس دادید
کاربرا عکس هاتونو دیدن اگر دوست داشتند سفارش میدن دوست نداشتن سفارش نمیدن
یه کم برای خودتون و حرفهاتون ارزش قائل بشید؟:)
iraniam2000
March 21st, 2017, 17:28
!
خسته نشدید؟
خوب دوستانی که با ریسلو کار کردن میدونن جریان چیه
ده بار عکس دادید
کاربرا عکس هاتونو دیدن اگر دوست داشتند سفارش میدن دوست نداشتن سفارش نمیدن
یه کم برای خودتون و حرفهاتون ارزش قائل بشید؟:)
شما چی ؟ خسته نشدید برای هزار تومان سر ملت را کلاه میزارید ؟ خسته نشدید از دروغی که میگید دامنه ها قابلیت تغییر dns دارند ؟
خسته نشدید از اینکه همچنان میگید عوض خواهند شد در حالی که تمام کسانی که با ریسلو کار کردن پیام دادن که دامنه های رایگان قابلیت تغییر dns ندارند ؟
اگر قرار به تغییر بود بعد هفت روز تغییر میکردن ، عکس میزارم که کسی نیاد بگه بدون دلیل دنبال تهمت زدن هستم ، یک هفته گذشته و همچنان هیچ تغییری حاصل نشده ....
اگر اعلام نکنم فکر میکنند مثلا مشکل حل شده و اونها هم تو دام تو میافتن
یک کم برای خودت ارزش قائل بشو ، گدا و د/زد هزار تومانی نباش ، سعی کن درست کار کنی تا اعتبار داشته باشی نه اینکه بیای برای چندرغاز سر ملت را بخوای کلاه بزاری :77:
almandata
March 21st, 2017, 17:58
شما چی ؟ خسته نشدید برای هزار تومان سر ملت را کلاه میزارید ؟ خسته نشدید از دروغی که میگید دامنه ها قابلیت تغییر dns دارند ؟
خسته نشدید از اینکه همچنان میگید عوض خواهند شد در حالی که تمام کسانی که با ریسلو کار کردن پیام دادن که دامنه های رایگان قابلیت تغییر dns ندارند ؟
اگر قرار به تغییر بود بعد هفت روز تغییر میکردن ، عکس میزارم که کسی نیاد بگه بدون دلیل دنبال تهمت زدن هستم ، یک هفته گذشته و همچنان هیچ تغییری حاصل نشده ....
اگر اعلام نکنم فکر میکنند مثلا مشکل حل شده و اونها هم تو دام تو میافتن
یک کم برای خودت ارزش قائل بشو ، گدا و د/زد هزار تومانی نباش ، سعی کن درست کار کنی تا اعتبار داشته باشی نه اینکه بیای برای چندرغاز سر ملت را بخوای کلاه بزاری :77:
ببینید
جناب شما اینقدر درک و شعورتون پایینه ما داریم میگیم بازگشت میدیم میگین نه شما ***ید خب اقای محترم که خدا میدونه خانواده چطوری تربیتتون کرده که به هرکسی تهمت میزنید
مگه پولتونو نخوردیم چرا شکایت نمی کنید؟بگید اقا مارو الاف کرده صد بار میتونید جبران خسارت بگییرید از ما
ولی خوب دوست گرامی سر همین تهمت هاتون میتونیم شکایت کنیم و صد تا بدبختی دیگه :)
شما لطف کنید یک بار دیگر اسم کلاهبردار رو تو پست های بعد بیارید ببینید کی چوب شو میخوره :)
روزتون بخیر پاسخی به شما داده نمیشه
iraniam2000
March 21st, 2017, 18:17
ببینید
جناب شما اینقدر درک و شعورتون پایینه ما داریم میگیم بازگشت میدیم میگین نه شما ***ید خب اقای محترم که خدا میدونه خانواده چطوری تربیتتون کرده که به هرکسی تهمت میزنید
مگه پولتونو نخوردیم چرا شکایت نمی کنید؟بگید اقا مارو الاف کرده صد بار میتونید جبران خسارت بگییرید از ما
ولی خوب دوست گرامی سر همین تهمت هاتون میتونیم شکایت کنیم و صد تا بدبختی دیگه :)
شما لطف کنید یک بار دیگر اسم کلاهبردار رو تو پست های بعد بیارید ببینید کی چوب شو میخوره :)
روزتون بخیر پاسخی به شما داده نمیشه
ببینید من میگم کلاه بردار هستی و چون تو تاپیک اومدم اعلام کردم ناچارا میگید پول را برگشت میدید ، آیا پول همه را پس میدید ؟ اگه اینطوریه ؟ چرا دارید تاپیک را ادامه میدید
شما برو شکایت کن ، من از خدامه تا یک پدری ازت دربیارم که کلاه برداری هیچ فکر کلاه برداری هم از سرت برای همیشه بپره
ماندم تو چه خانواده و چه محیطی بزرگ شدی که محتاج و گدای 1000 تومان هستی و سعی میکمی بابت هزار تومان کلاه مردم را برداری
من برگشت پول را نمیخوام تا بفهمی و بدانی پولی که تو محتاجش هستی و بابتش سعی میکنی کلاه برداری کنی برام هیچ ارزشی نداره
هر وقت dns دامنه ها عوض شدن بیا اینجا و اعلام کن وگرنه حرف مفت نزن و سعی نکن کلاه بقیه را با دامنه های بی ارزشت برداری
گزارش فروش دامنه های رایگان و بی ارزش با کلاه برداری و با مدرک را هم همین امشب برای اینماد ارسال خواهم کرد تا ببینم روی چه حسابی به یکی مثل شما نماد داده شده ؟
دوستان توجه کنید که دامنه هایی که ایشان می فروشند قابلیت تغییر dns ندارند وگرنه کی دیده دامنه 7 روز تغییرات dns اون طول بکشه و هنوز هم تغییر نکرده باشند ؟
shahinmq
March 21st, 2017, 18:34
عرض سلام و احترام :
عذر خواهی می کنم داخل تاپیک شما دخالت می کنم .
ما نیز برای چند نفر ثبت کردیم و همین مشکل بوجود اومد.
تیکت دادیم به resello که هنوز پاسخی ندادند ، پس کمی صبور باشید ، پس بازه زمانی یک هفته خیلی هم زیاد نیست ، ما تقریبا 9 روز هستش که پاسخ تیکت ندادند ولی گاها کمتر از 1 ساعت هم شده پاسخ دادند.
اما کاری که کردیم ، برای دامنه مورد نظر درخواست delete دادیم و از Setting>Label Settings>Domain گزینه های Default name server را با توجه به درخواست مشتری تغییر دادیم و ثبت کردیم. که تا این لحظه گزارش مشکل دریافت نکردیم !
نام یکی از دامنه ها : irdev.nz
سال نو مبارک.
موفق باشید.
almandata
March 21st, 2017, 19:20
عرض سلام و احترام :
عذر خواهی می کنم داخل تاپیک شما دخالت می کنم .
ما نیز برای چند نفر ثبت کردیم و همین مشکل بوجود اومد.
تیکت دادیم به resello که هنوز پاسخی ندادند ، پس کمی صبور باشید ، پس بازه زمانی یک هفته خیلی هم زیاد نیست ، ما تقریبا 9 روز هستش که پاسخ تیکت ندادند ولی گاها کمتر از 1 ساعت هم شده پاسخ دادند.
اما کاری که کردیم ، برای دامنه مورد نظر درخواست delete دادیم و از Setting>Label Settings>Domain گزینه های Default name server را با توجه به درخواست مشتری تغییر دادیم و ثبت کردیم. که تا این لحظه گزارش مشکل دریافت نکردیم !
نام یکی از دامنه ها : irdev.nz
سال نو مبارک.
موفق باشید.
سلام
سال نو شما مبارک همکار گرامی
متاسفانه ایشون کلا نمیخوان مشکل رو حل کنن فقط داخل تاپیک حضور دارن
البته متاسفانه ایشون بخاطر توهین هایی که کردن !بنده بصورت قانونی حتما حتما پیگیری میکنم
حدودا 80 تا دامنه ما ثبت کردیم هیچکدوم از دوستان اعلام نکردن و ازشون هم ممنونیم که نارضایتی رو اعلام نکردن و به همه اعلام کردیم و گفتن منتظر میمونیم تا دی ان اس اوکی بشه
iraniam2000
March 21st, 2017, 19:56
سلام
سال نو شما مبارک همکار گرامی
متاسفانه ایشون کلا نمیخوان مشکل رو حل کنن فقط داخل تاپیک حضور دارن
البته متاسفانه ایشون بخاطر توهین هایی که کردن !بنده بصورت قانونی حتما حتما پیگیری میکنم
حدودا 80 تا دامنه ما ثبت کردیم هیچکدوم از دوستان اعلام نکردن و ازشون هم ممنونیم که نارضایتی رو اعلام نکردن و به همه اعلام کردیم و گفتن منتظر میمونیم تا دی ان اس اوکی بشه
مشکل وقتی حل میشه که 4 تا دامنه با قابلیت استفاده را به من تحویل بدید ....
شما شکایت کنید بنده در خدمت هستم ، احتمالا بابت اینکه یکی مثل شما کلاه سرم گذاشته و سادگی محکوم بشم ! چون فعلا که چیزی تحویل نگرفتم و روز اول با قول تحویل دامنه های سالم و پنل و بدون اشاره به مشکل تغییر dns ها دامنه فروختید و الان هفت روز هم هست که هیچی تحویل نگرفتم
این دامنه ها قابلیت تغییر dns ندارند حتی اگر تمام یکسالی که دامنه معتبر هست را منتظر باشیم و این را لاقل هفت تا هشت نفر از دوستان تو پیام خصوصی و حتی تو همین تاپیک اعلام کردن
فکر نکنم هیچ کس جز من را تونسته باشید کلاه سرش بزارید ولی اگر 80 تا دامنه ثبت کردید فقط باید بگم واقعا براتون متاسفم که بابت 80 هزار تومان دنیا و آخرت خودتان را فروختید ، خیلی ها تو این انجمن دهها برابر این مبلغ را برای تبلیغ صرف کردن
viasky
March 23rd, 2017, 01:43
این پسوند دامین داخل خیلی از وب سایت ها به صورت رایگان ارائه خواهد شد
برای نمونه: https://www.freedomain.nz/
البته ایشون هم می تونن مبلغ بسیار کمی و به عنوان کارمزد برای ثبت دامین درخواست کنند به دلیل وقت و پشتیبانی....
dertgtr
March 23rd, 2017, 15:21
این پسوند دامین داخل خیلی از وب سایت ها به صورت رایگان ارائه خواهد شد
برای نمونه: https://www.freedomain.nz/
البته ایشون هم می تونن مبلغ بسیار کمی و به عنوان کارمزد برای ثبت دامین درخواست کنند به دلیل وقت و پشتیبانی....
We will credit 1 year hosting fee on any .nz domain name
فکر می کنم همره هاست ارائه میکنه هاست هم هزینه اش یک ساله میگیره
farmanrava
March 23rd, 2017, 15:49
شما شکایت کنید بنده در خدمت هستم ، احتمالا بابت اینکه یکی مثل شما کلاه سرم گذاشته و سادگی محکوم بشم !
درود
قصد دخالت در تایپک رو ندارم ، صرفا جهت اطلاع شما و باقی دوستان و جهت افزایش دانش و تجربه تون نظرتون رو به لینک های زیر جلب میکنم :
متاسفانه ما ایرانی ها فکر میکنیم که پشتیبانی یعنی جواب دهی به تیکت ها زیر 1 ساعت ! در صورتی که تمام شرکت ها و دیتاسنتر ها معتبر دنیا به این صورت نیستند ... گاها پیش اومده به دیتاسنتر برای مشکلی تیکت زدیم و روزها منتظر پاسخ موندیم . یا همین ثبت کننده رسیلو ، پیش اومده تیکت زدیم و بعد از 1 ماه نتیجه گرفتیم و مشکلمون حل شده !
یا حق:53:
iraniam2000
March 23rd, 2017, 17:27
درود
قصد دخالت در تایپک رو ندارم ، صرفا جهت اطلاع شما و باقی دوستان و جهت افزایش دانش و تجربه تون نظرتون رو به لینک های زیر جلب میکنم :
متاسفانه ما ایرانی ها فکر میکنیم که پشتیبانی یعنی جواب دهی به تیکت ها زیر 1 ساعت ! در صورتی که تمام شرکت ها و دیتاسنتر ها معتبر دنیا به این صورت نیستند ... گاها پیش اومده به دیتاسنتر برای مشکلی تیکت زدیم و روزها منتظر پاسخ موندیم . یا همین ثبت کننده رسیلو ، پیش اومده تیکت زدیم و بعد از 1 ماه نتیجه گرفتیم و مشکلمون حل شده !
درود
اولا وقتی از موضوعی خبر نداری لطفا دخالت بیجا نکنید ، خود شما بابت چند ساعت دیر واریز شدن پول و به قول خودتان بد حرف زدن پشتیبان چنان تاپیکی برای سیباپال راه انداختید که همه دیدن بعد هم شدید دوست و پشتیبان اونها و تو تمام تاپیک ها از اونها حمایت کردید
دوما بنده طبق پست اول خریدی را انجام دادم و بنا به همان خرید متضرر شدم و در حقیقت فروشنده دامنه مفت را با عنوان پنل داشتن که فقط برای تغییرات به درد میخوره به بنده فروختند و الان هم هیچی دریافت نکردم
متاسفانه امثال شما و استارتر آبروی این انجمن را بردید و فروشندگان درست را هم بی آبرو کردید
بنده دانشجو حقوق هستم و پدرم هم وکیل پایه یک هست و وقتی حرفی میزنم پای اون ایستادم ، حوصله ، وقت و هزینه شکایت برای چهار هزار تومان برام قانع کننده نیست وگرنه از خدام هست ایشان شکایت نه بعد از اون چنان بلایی سرش بیارم که کلاه برداری هیچ فروش درست را هم با ترس و لرز انجام بده
متن شکایت از ایشان را برای اینماد نفرستادم چون دلم نمیخواد باعث ضرر زدن به کسی بشم وگرنه فروش کالایی رایگان با پنهان کاری و فریب کاری جرم هست
تهمت و افترا وقتی میشه که دلیلی نداشته باشی نه اینکه با دلیل نتونی حقت را بگیری
دوستان توجه کنید که دامنه هایی که ایشان می فروشند قابلیت تغییر dns ندارند وگرنه کی دیده دامنه 9 روز تغییرات dns اون طول بکشه و هنوز هم تغییر نکرده باشند ؟
almandata
March 24th, 2017, 00:22
درود
سلام
ممنون از شما همکار گرامی:-*
ثابت کردن به بعضیا که ریسلو 5 دقیقه ای جواب نمیده کار درستی نیستش
و ایشالله این برادر مون که دانشجوی حقوق هستند رو بنده به زودی زود ملاقات خواهم کرد
البته اگر یک درصد از حقوق میدونستند کلاهبردار به کسی میگن که پول بگیره هیچی تحویل نده
ما پنل دادیم !
پاسخگویی دادیم توی تیکت !
گفتیم پول رو پس میدیم که ایشون میگن پولمو نمیخوام!
:53:
almandata
March 24th, 2017, 00:36
سلام خدمت همه ی کاربران عزیز انجمن .
ما چندین بار از آلمان دیتا قبلا ها سرویس داشتیم که سایتشون هم هک شد و اطلاعات سرویس های ما لو رفت و ایشون مدعی بودن که سرقت اطلاعات ربطی به ما نداره ! البته چون اطلاعات مهمی روی سرویس نداشتیم زیاد پیگیر نشدیم و الان هم دیگه مهم نیست برامون -> این بحث مال قبلا ها هست و الان هم مسئله ای نداریم باهاشون ولی در کل فکر میکنم حق دفاع از خود را داشتم .
ولی در کل میخوام بدونم سایت هاستینگی که هک بشه و بعدش هم سرورشون رو بزنن و اطلاعات مردم به سرقت بره کی مقصره ؟
امیدوارم خداهمه رو به راه راست هدایت کنه و حرف حق بزنن .
!
تاریخ عضویت @-)
تعداد پست ها @-)
میتونم ایمیل شما یا ادرس سایتتونو داشته باشم؟
یا ایمیل تونو؟
این چندین بار که سرویس داشتید یک ایمیل از سمت ما نیومد که بصورت مدرک اینجا قرار بدید؟(البته با inspect میشه اوکی کرد)
سایت ما هک شد توی یکی از سایت ها نباید به عنوان هک شده ثبت میشد؟
iraniam2000
March 24th, 2017, 01:07
سلام
ممنون از شما همکار گرامی:-*
ثابت کردن به بعضیا که ریسلو 5 دقیقه ای جواب نمیده کار درستی نیستش
و ایشالله این برادر مون که دانشجوی حقوق هستند رو بنده به زودی زود ملاقات خواهم کرد
البته اگر یک درصد از حقوق میدونستند کلاهبردار به کسی میگن که پول بگیره هیچی تحویل نده
ما پنل دادیم !
پاسخگویی دادیم توی تیکت !
گفتیم پول رو پس میدیم که ایشون میگن پولمو نمیخوام!
:53:
بنده منتظر شما هستم و اگر شکایت نکنید آبرو و حیثیت براتون تو انجمن نمیزارم
معنی کلاه بردار را هم مختصرا براتون توضیح میدم و اگر جرات و عرضه شکایت داشتید تو دادگاه کامل به شما تفهیم خواهم کرد
فروش کالا و مالی که با پنهان کاری و عنوان دروغ به فروش برود مصداق کلاه برداری بوده و فرد فروشنده ضامن ضرر و زیان مشتری بوده و هست و باید آن ضرر را جبران کند ....
بنده را از بازی های این انجمن نترسونید که تو این انجمن همه خبر دارند امثال شما چیکار میکنید ، کسی که خودش برای یک ساعت تاخیر در پاسخ دادن تیکت تاپیک با هشتاد سطر حرف را میزنه اومده اینجا میگه خارجی ها 30 روزه هم تیکت جواب نمیدن ! هر چند 30 هیچ تمام 365 روز را هم منتظر باشیم هیچ فرقی نمیکنه
اینکه دامنه ها قابلیت تغییر در dns دارند اولین دروغ
پنهان کاری و فریب مشتری با عنوان دادن پنل که فقط و فقط به درد تغییرات میخوره دومین کلک و فریب مشتری ....
ادامه فروش با وجود تاکید چندین باره تعداد زیادی از افراد که این دامنه ها قابلیت تغییر ندارند سومین مورد ....
ده روز من را علاف کردید و هیچی بهم ندادید و موجبات ضرر من شدید و جالبه که همین تاپیک با توجه به اینکه ریسلو دامنه های رایگان مانند .nz و .au را با قابلیت تغییر dns ارائه نمیکنه خودش مصداق بارز کلاه برداری و دروغ پردازی شما هست
هر وقت dns دامنه ها عوض شد زبان درازی کنید ، هر چند گویا نرمش من در عدم ارسال شکایت به اینماد باعث شده شما جرات زبان درازی پیدا کنید که اینجاست که میگه ترحم بر پلنگ تیز دندان ستم کاری بود بر گوسفندان .... پس منتظر اون هم باشید
دوستان توجه کنید که دامنه هایی که ایشان می فروشند قابلیت تغییر dns ندارند وگرنه کی دیده دامنه 9 روز تغییرات dns اون طول بکشه و هنوز هم تغییر نکرده باشند ؟ دامنه های فروشی ایشان رایگان بوده و قابلیت تغییرات را ندارند و پنلی که از اون حرف میزنند هیچ ارزشی و قابلیت مدیریتی نداره
farmanrava
March 25th, 2017, 00:47
درود
اولا وقتی از موضوعی خبر نداری لطفا دخالت بیجا نکنید ، خود شما بابت چند ساعت دیر واریز شدن پول و به قول خودتان بد حرف زدن پشتیبان چنان تاپیکی برای سیباپال راه انداختید که همه دیدن بعد هم شدید دوست و پشتیبان اونها و تو تمام تاپیک ها از اونها حمایت کردید
دوما بنده طبق پست اول خریدی را انجام دادم و بنا به همان خرید متضرر شدم و در حقیقت فروشنده دامنه مفت را با عنوان پنل داشتن که فقط برای تغییرات به درد میخوره به بنده فروختند و الان هم هیچی دریافت نکردم
متاسفانه امثال شما و استارتر آبروی این انجمن را بردید و فروشندگان درست را هم بی آبرو کردید
بنده دانشجو حقوق هستم و پدرم هم وکیل پایه یک هست و وقتی حرفی میزنم پای اون ایستادم ، حوصله ، وقت و هزینه شکایت برای چهار هزار تومان برام قانع کننده نیست وگرنه از خدام هست ایشان شکایت نه بعد از اون چنان بلایی سرش بیارم که کلاه برداری هیچ فروش درست را هم با ترس و لرز انجام بده
متن شکایت از ایشان را برای اینماد نفرستادم چون دلم نمیخواد باعث ضرر زدن به کسی بشم وگرنه فروش کالایی رایگان با پنهان کاری و فریب کاری جرم هست
دوستان توجه کنید که دامنه هایی که ایشان می فروشند قابلیت تغییر dns ندارند وگرنه کی دیده دامنه 9 روز تغییرات dns اون طول بکشه و هنوز هم تغییر نکرده باشند ؟
اولا وقتی از موضوعی خبر نداری لطفا دخالت بیجا نکنید
بنده عرض کردم قصد دخالت ندارم و تنها به جهت آگاه شدن شما که از کلمه استفاده نکنید پست دادم ! صرفا به جهت اینکه برای شما مشکلی پیش نیاد ...
خود شما بابت چند ساعت دیر واریز شدن پول و به قول خودتان بد حرف زدن پشتیبان چنان تاپیکی برای سیباپال راه انداختید که همه دیدن بعد هم شدید دوست و پشتیبان اونها و تو تمام تاپیک ها از اونها حمایت کردید
مسئله بنده شبیه به مسئله شماست ؟! بی ادبی کردن و بد حرف زدن پشتیبانی یک شرکت با مشتری در هر صورت محکوم هستش !
بله چرا که مدیریت اون شرکت برای بنده مسئله پیش اومده رو جبران کرد و دیگه هم شاهد اون قبیل مشکلات نبودم ... مگه پدر کشتگی داشتم باهاشون ؟
شما اصلا بنده و طرز سرویس دهی بنده رو میشناسید ؟ با بنده آشنایی دارید ؟! آیا بنده به شما بی ادبی و بی احترامی کردم یا از کسی حمایت کردم ؟ کار اشتباهی هستش که شما رو از انجام یک عمل اشتباه منصرف کنم ؟
ادب نیکو ، زینت عقل است. حضرت محمد (ص)
دانشجوی حقوق ، آیا به شما یاد ندادن که هرگز به کسی که جرمش ثابت نشده نمیتونید اون جرم رو بهش اختصاص بدین ؟ شما قاضی هستین ؟ در چه مقامی قرار دارین شما ؟
بنده دیگه با شما حرفی ندارم ، فقط این رو بدونید که صرفا به جهت جلوگیری از اشتباه اون نکات رو یادآور شدم و شما نیز در درجه ای قرار ندارید که بخواهید بنده رو متهم به بی آبرو کردن انجمن بکنید !
سخن آخر :
کیفیت سخن گفتن و محتوای کلام، نشانه عقل و شعور و ادب انسان است و شخصیت هر کس را در آینه کلامش می توان شناخت.
بدرود
Azade.Kaveh
March 25th, 2017, 01:02
آلمان دیتا یا همون پرداز میزبان ببین با ندادن خدمات درست به مشتریان چه فشاری داری به دیتابیس وب هاستینگ تاک میاری!!!
بس است شرارت مگر شما ستون پنجم ddoser ها هستید! B-)
Mr.Pouria
March 25th, 2017, 01:09
بنده عرض کردم قصد دخالت ندارم و تنها به جهت آگاه شدن شما که از کلمه استفاده نکنید پست دادم ! صرفا به جهت اینکه برای شما مشکلی پیش نیاد ...
مسئله بنده شبیه به مسئله شماست ؟! بی ادبی کردن و بد حرف زدن پشتیبانی یک شرکت با مشتری در هر صورت محکوم هستش !
بله چرا که مدیریت اون شرکت برای بنده مسئله پیش اومده رو جبران کرد و دیگه هم شاهد اون قبیل مشکلات نبودم ... مگه پدر کشتگی داشتم باهاشون ؟
شما اصلا بنده و طرز سرویس دهی بنده رو میشناسید ؟ با بنده آشنایی دارید ؟! آیا بنده به شما بی ادبی و بی احترامی کردم یا از کسی حمایت کردم ؟ کار اشتباهی هستش که شما رو از انجام یک عمل اشتباه منصرف کنم ؟
دانشجوی حقوق ، آیا به شما یاد ندادن که هرگز به کسی که جرمش ثابت نشده نمیتونید اون جرم رو بهش اختصاص بدین ؟ شما قاضی هستین ؟ در چه مقامی قرار دارین شما ؟
بنده دیگه با شما حرفی ندارم ، فقط این رو بدونید که صرفا به جهت جلوگیری از اشتباه اون نکات رو یادآور شدم و شما نیز در درجه ای قرار ندارید که بخواهید بنده رو متهم به بی آبرو کردن انجمن بکنید !
سخن آخر :
کیفیت سخن گفتن و محتوای کلام، نشانه عقل و شعور و ادب انسان است و شخصیت هر کس را در آینه کلامش می توان شناخت.
بدرود
آقای محمدی عزیز ( ایران سرور ) همه کاربران قدیمی شمارو در این انجمن میشناسند نیازی نیست به افراد تازه وارد توضیحی از این بابت بدید ... بلخره یکی از همکاران خوب و با سابقه در این انجمن هستین .
آقای کریمی ( پرداز میزبان ) اگه دامنه فوق به نام مشتری ثبت شده ( در اطلاعات whois ) شما سرویس خود را تحویل داده اید و مشتری در صورتی که مشکلی بابت عدم تغیر DNS ها داره میتونه درخواست راهنمایی بگیرن و یا به صورت محترمانه از شما درخواست کنند که به ثبت کننده دامنه ( ریسلو ) پیام بدید تا دلیل عدم تغیر DNS هارو پرسجو کنید ...1000 تومانی هم که شما دریافت کردین بابت هزینه معرفی و انجام امور ثبت از سمت شما بوده . شما به دلیل عدم تمایل ثبت کننده دامنه ( ریسلو ) به تغیر DNS های این پسوند هیچ مسئولیتی ندارید .
پ.ن : استارتر گرامی لطفا به جناب رامین درخواست پاکسازی تاپیک برای جلوگیری از هر گونه مشکلات پیشبینی نشده و یا پیشبینی شده را بدهید .
iraniam2000
March 25th, 2017, 01:22
شما بنده را میشناسید ؟ مصلح بنده هستید ؟ اصلا میدانید مدرک دارم یا نه ؟ تاپیک را خوندید یا نه صرفا به جهت درخواست دوستتان اومدید تهدید کنید ؟ یا نه اونقدر بیکارید که فارغ از کارهای خودتان جدیدا به امورات بقیه هم رسیدگی میکنید ؟
بنده بند بند اون تاپیک را یادم هست و نه تنها پشتیبان شرکت مذکور بی ادبی نکرده بود بلکه توهین کننده شما بودید و تنها دلیل شما این بود که سرورهاتون در حال کنسل شدن بودن و دیر جواب داده بودند و پول شما دیر واریز شده بود ، پس به خودتان اجازه حمله به پشتیبان و حتی تاپیک زدن را میدادید ، اونوقت اومدید میگید من دو هفته برای ثبت دامنه که باید یک روزه ثبت میشد صبر کنم و اعتراض هم نکنم ؟ اون هم دامنه هایی که گفتم ده نفر پیاام دادن که قابلیت تغییر dns ندارند و در حقیقت فروشنده با دروغ سر بنده و بقیه را کلاه گذاشته ...
یعنی شما که خودت فروشنده ای موضوع دامنه های رایگانی که ریسلو ثبت میکنه را نمیدانی ؟ یا شاید ندانستن به نفع خودت و دوستت هست ؟
یعنی شما اونجا قاضی بودید ؟که تاپیک زدید و اونها را متهم کردید ؟
ما هم اینجا جبران خسارت میخوایم و تو پست های قبل گفتم چهار دامنه با قابلیت استفاده و تغییرات مدیریتی چیزی هست که خریدم و میخوام
شما الان مطمئنی از شما سرویس نداشتم ؟ بنده را میشناسید ؟ البته سرویس داشتم ولی ناراضی نبودم، اتفاقا تمام مدت که سرویس داشتم جز تیکت روز اول مشکلی نداشتم و سایت را هم واگذار کردم وگرنه همچنان سرویس را تمدید میکردم اون زمان ، تصمیم هم داشتم دوباره سرویس تهیه کنم ولی بعد این تاپیک و اینکه فهمیدم باندبازی تو وجود شما هم هست بهتر ازتون دور وایستاد
گفتم آبروی انجمن را بردید برای اینکه با باندبازی و حمایت از یک فروشنده نادرست ، انجمن علمی را به یک بازار مکاره تبدیل کردید و با حمایت های نادرست و نابجا از هم آبروی فروشندگان معتبری که تو انجمن هستند را هم بردید ، بسیاری از فروشندگان معتبر فراری شدن چون حاضر به باندبازی های اینچنینی نبودن ، برای اینکه میدیدن نه تنها اینجا تبلیغی براشون نیست بلکه دید منفی مشتری ها براشون ضرر هم داره ...
خدا آقا رامین را سلامت کنه که از زمان حضورش تا حدود زیادی وضع را درست کرده ولی یک نفر چیکار کنه جلو یک عده که با هم باند تشکیل میدن و نمونه اش خود شما ....
این مساله به بنده مربوط هست و حتما ادله و مدارکی دارم ، خود استارتر حرف نمیزنه شما شدی سخنگوی ایشان ؟ بنده تمام مدارکم کامل هست و حرف میزنم وگرنه دیوانه نیستم بیام به کسی تهمت بزنم
شما هم فکر بنده را نکن ، حتما مدارکم کامل بوده و هست که پست هام حذف نشدن و مطمئنا قاضی اگر نتونم اثبات کنم حرفم را با بنده برخورد خواهد کرد و از خدام هست ایشان شکایت کنه و برای چندمین بار سعی در تحریک ایشان داشتم که شکایت کنند ولی خوب متاسفانه ایشان زرنگ هست و خوب میدانه که حرف بی ربط و بی مدرک نزدم
بنده از اولش هم با شما حرفی نداشتم ولی خوب شما خودت را نخود آشی کردی که نباید دست بهش میزدی ، این براتون تجربه بشه بی دلیل به درخواست حمایت کسی جواب مثبت ندید
دست از باندبازی و حمایت بیجا از کسانی که حق مشتری را میخورند بردارید
اجازه بدید محیط انجمن سالم بشه و در محیطی سالم فعالیت کنید نه اینکه کاربران با این اعمال به تمام فروشندگان محترم انجمن بدبین بشن در حالی که خیلی ها اعتبار خودشان را با شب نخوابیدن و حتی غذا را جلو کامپیوتر خوردن و پشتیبانی و سرویس عالی بدست آوردن اونوقت یکی برای هزار تومان همه را بدبین میکنه اون یکی به درخواستش ازش حمایت میکنه
شما فکر خودت باش و بدان عاقل ترین افراد کسانی هستند که تو امورر دیگران دخالت نمیکنند ، شخصیت هر کس هم برای خودش محترم هست و قرار نیست چون شما از کلام بنده خوشت نیامد بقیه هم خوششان نیاد
الان اگر اینطوره میتونم سوال کنم کلام معتبر و گویای شما چرا جز استارتر برای کسی خوشایند نبوده که ازش تشکر کنه ؟
جالبه که استارتر به یکی از کسانی که حق را به ما داده بود میگفت نظر دادن بقیه تو تاپیک فروش درست نیست ولی گویا اگر کسی نظرش مطابق میل ایشان باشه مشکلی نداره
=-=-=-=-=-=-=-=-=
دوستان توجه کنید که دامنه هایی که ایشان می فروشند قابلیت تغییر dns ندارند وگرنه کی دیده دامنه 9 روز تغییرات dns اون طول بکشه و هنوز هم تغییر نکرده باشند ؟ دامنه های فروشی ایشان رایگان بوده و قابلیت تغییرات را ندارند و پنلی که از اون حرف میزنند هیچ ارزشی و قابلیت مدیریتی نداره
farmanrava
March 25th, 2017, 01:27
درود
قضاوت با دوستان :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=183421&p=1648959&viewfull=1#post1648959
آیا بنده حمایت از شخص خاصی و یا به قول ایشان باند بازی انجام دادم ؟
iraniam2000
March 25th, 2017, 01:31
قضاوت با دوستان :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=183421&p=1648959&viewfull=1#post1648959
آیا بنده حمایت از شخص خاصی و یا به قول ایشان باند بازی انجام دادم ؟
نه پس از روی خیرخواهی و مصلحت اندیشی و بدون خوندن تاپیک وارد شدید و بنده را تهدید کردید که تهمت زدم ؟ اگر تهمت چرا پست هام حذف نشدن در حالی که مدیر ارشد انجمن تمام پست های اضافه را حذف کرده بود ؟
یا بیکاری و خوشت میاد بدون خوندن وارد بشی یک حرفی بزنی یا برای حمایت و به درخواست وارد شدی و حرفی زدی
حالت سومی هم وجود داره ؟
deltamusic
March 25th, 2017, 01:52
نه پس از روی خیرخواهی و مصلحت اندیشی و بدون خوندن تاپیک وارد شدید و بنده را تهدید کردید که تهمت زدم ؟ اگر تهمت چرا پست هام حذف نشدن در حالی که مدیر ارشد انجمن تمام پست های اضافه را حذف کرده بود ؟
یا بیکاری و خوشت میاد بدون خوندن وارد بشی یک حرفی بزنی یا برای حمایت و به درخواست وارد شدی و حرفی زدی
حالت سومی هم وجود داره ؟
آقا همه اشتباه میگن شما درست میگی!
مشکلت سر هزارتومنته بفرمایید دوستان بهتون پرداخت میکنند
iraniam2000
March 25th, 2017, 01:56
آقا همه اشتباه میگن شما درست میگی!
مشکلت سر هزارتومنته بفرمایید دوستان بهتون پرداخت میکنند
شما هزار تومان را واسه خودت نگه دار
تو کاری هم که به تو مربوط نیست دخالت نکن
اتفاقا اگه تو هم محناجی مشکلی نیست حاضرم چهار هزار تومان تصدق هم به شما بدم
آقایان باند باز لطف کنند تشریف ببرند جای دیگه ، اگر هم پست های بنده مشکل داشته گزارش کنید حذف بشند
( هر چند فکر کنم تو مولتی یوزر خود استارتر هستی و چون پست های قبلیت هم در حمایت از ایشان حذف شد ولی خوب رو که نیست ، سنگ پا قزوین هم جلوت کم آورده
جالب اونجاست که پول را خورده بعد میخواد بقیه جبران کنند
بفرما برات گلریزان هم بگیرند
سر مردم را کلاه میزاره حرف زیادی هم میزنه
farmanrava
March 25th, 2017, 01:59
حالت سومی هم وجود داره ؟
این برداشت کاملا اشتباه شما هستش ! بنده از شما سوال نکردم ... شما قبلا برداشت خودتون رو گفتین
از دوستان و همکاران گرامی تقاضا دارم برداشت خودشون رو اعلام کنند که آیا بنده با پست زیر از کسی حمایت کردم ؟ بنده فقط خواستم جلوی اینکه ایشون از این کلمه استفاده کنه رو بگیرم و در ادامه ایشون رو با نحوه برخورد پشتیبانی های برخی از شرکت های خارجی آشنا کردم !
این برداشت کاملا اشتباه شما هستش ! بنده از شما سوال نکردم ... شما قبلا برداشت خودتون رو گفتین
از دوستان و همکاران گرامی تقاضا دارم برداشت خودشون رو اعلام کنند که آیا بنده با پست زیر از کسی حمایت کردم ؟ بنده فقط خواستم جلوی اینکه ایشون از این کلمه استفاده کنه رو بگیرم و در ادامه ایشون رو با نحوه برخورد پشتیبانی های برخی از شرکت های خارجی آشنا کردم !
بنده هم کاری به شما ندارم
شما وارد تاپیک شدید ، بدون خواندن دلایل ، مدارک و اسناد و تصاویری که قرار دادم شروع کردید به تهدید بنده ....
گفتم و باز هم میگم ، هر کس خواست هم قضاوت کنه
یا شما بیکار هستید که اونوقت کاش وقت خودتان را میزاشتید و کامل میخوندید مثل مدیر ارشد انجمن بعد قضاوت میکردید ( فکر نکنم بیکار باشید چون میشناسم شما را و گفتم سرویس داشتم )
یا برای حمایت چشم بسته وارد شدید و خواستید کسی را بترسونید که خوب وقتی من مدرک کامل دارم که سرویسی را خریدم که در اون پنهان کاری شده تنها یک دلیل میمانه و اون حمایت چشم بسته به درخواست و یا بنا به دوستی ....
این هم پست ایشان بعد درخواست من که خودش حق را بهم داده بود ، حالا بماند که مساله اصلی اینه که این دامنه ها کلا این قابلیت را ندارند و پست ایشان خودش نادرست هست و بنده این را با راهنمایی اساتید و فروشندگان معتبر متوجه شدم که این دامنه ها کلا قابلیت تغییرات را ندارند و نمیتوان dns اونها را تغییر داد ، چه از پنل چه با تیکت ....
شما هزار تومان را واسه خودت نگه دار
تو کاری هم که به تو مربوط نیست دخالت نکن
اتفاقا اگه تو هم محناجی مشکلی نیست حاضرم چهار هزار تومان تصدق هم به شما بدم
آقایان باند باز لطف کنند تشریف ببرند جای دیگه ، اگر هم پست های بنده مشکل داشته گزارش کنید حذف بشند
( هر چند فکر کنم تو مولتی یوزر خود استارتر هستی و چون پست های قبلیت هم در حمایت از ایشان حذف شد ولی خوب رو که نیست ، سنگ پا قزوین هم جلوت کم آورده
جالب اونجاست که پول را خورده بعد میخواد بقیه جبران کنند
بفرما برات گلریزان هم بگیرند
سر مردم را کلاه میزاره حرف زیادی هم میزنه
اولا که شما با این طرز صحبتت شعور خانوادتو به همه نشون دادی.بعدم اینکه این سایته پدر شما نیست.و یک انجمنه وهمه مجاز به اظهار نظر هستند.سوما اینکه صدقه رو شما بده به خانوادت که بهتر بتونن واسه تربیتت وقت بزارن.هنوز مهر عضویتت خشک نشده حرف از مولتی یوزر بودن من میزنی!شما یادبگیر قبل از صحبت کردن فکر کن.که دراین باره امام علی هم حدیثی فرمودند.به افرادی که تهمت میزنی مواظب باش اون دنیا گلوتو نچسبن
iraniam2000
March 25th, 2017, 02:29
اولا که شما با این طرز صحبتت شعور خانوادتو به همه نشون دادی.بعدم اینکه این سایته پدر شما نیست.و یک انجمنه وهمه مجاز به اظهار نظر هستند.سوما اینکه صدقه رو شما بده به خانوادت که بهتر بتونن واسه تربیتت وقت بزارن.هنوز مهر عضویتت خشک نشده حرف از مولتی یوزر بودن من میزنی!
جالبه که همین کلام و همین لحن را قبلا با یوزر اولت گفته بودی ، ولی جناب نامحترم که معلوم نیست اصلا خانواده داری یا نه ، اصلا پدری داشتی که بهت بگه دز/دی نکنی ، بهت بگه کلاه مردم را برنداری ، بهت بگه که هزار تومان ارزش مدیون شدن نداره که هیچ میلیاردها هم ارزش نداره مدیون کسی بشی ، بهت یاد بده که گدا و محتاج صدقه کسی نباش ، پس من فکر میکنم تو خانواده و پدر نداشته و نداری که اینجور حرف میزنی و به خانواده بقیه توهین میکنی
مثلا تو زود عضو شدی چه شکری خوردی که بقیه ماندن ؟ زود عضو شدی و با مولتی یوزر پست میدی رو سرور که کسی متوجه نشه ؟ من شرط میبندم آی پی شما دو نفر یا از یک isp هست یا یکی خارجی هستش
حرف دهنت را بفهم
من همان موقع گفتم باز میگم ، اون چهار هزار تومان صدقه سر خودم و خانواده ام تو سال جدید ولی نمیزارم سر کس دیگه ای را یکی مثل تو کلاه بزاره
مثال امثال تو اینه
خود گویی و خود خندی ، عجب مرد هنرمندی
- - - Updated - - -
شما یادبگیر قبل از صحبت کردن فکر کن.که دراین باره امام علی هم حدیثی فرمودند.به افرادی که تهمت میزنی مواظب باش اون دنیا گلوتو نچسبن
این قسمت را بعدا اضافه کردی ، ولی باید بگم فکر نکنم یکی مثل تو اصلا شیعه باشه و بفهمه حق و ناحق چی هست ؟
خودت را قایم نکن بیا ببین اونها که تو تاپیک زیر پست من تشکر کردن حتما همانهایی هستند که مثل من تو دام تو افتادن ، برو تو صفحه قبل جوتب اون بنده خدایی که تمام سرمایه و سایتش را نابود کردی و مدرک هک شدنت را گذاشت بده نه اینکه بیای خودت خودت را تایید کنی
وقتی فهمیدم تمام سرمایه کاربرهاتو از بین بردی فهمیدم نه علم دست و حسابی داری نه انصاف و انسانیت و تنها راه امرار معاش امثال تو همین کلاه برداری هست
ضمنا کسی کار کلاه برداری را تایید نکرده و نمیکنه
deltamusic
March 25th, 2017, 02:42
پست شما گزارش شد و مدیران قرار شد مولتی یوزر بودن من و آی پی های من رو چک کنند در صورت مولتی یوزر نبودن ، با تهمت ها و طرز صحبت شما برخورد کنند.
iraniam2000
March 25th, 2017, 02:45
پست شما گزارش شد و مدیران قرار شد مولتی یوزر بودن من و آی پی های من رو چک کنند در صورت مولتی یوزر نبودن ، با تهمت ها و طرز صحبت شما برخورد کنند.
شما قبلا هم گزارش کردی ولی پست های خودت حذف شد ، ماندم قرار و مدار را وقتی هیچ مدیری تو سایت نیست با کی گذاشتی ؟ یا شاید دستور صادر کردی ؟
فکر کردی میتونی به خانواده کسی توهین کنی و جواب نگیری ؟ من شاید برام چهار هزار و دهها برابر اون چیزی نباشه و راحت بگم تصدق سرم ولی دیگه با توهین به خانواده ام اون هم توسط یکی مثل تو که محتاج هزار تومان هست نمیتونم کنار بیام و جواب ندم
nima73
March 25th, 2017, 02:58
آقا یک صلوات بفرستید تو ایام عید درست نیست اینجوری همه با هم دعوا میکنید
استارتر عزیز هم اگر باز ناراحت نمیشید از حرف بنده و نمیگید نظر دادن ممنوع هست به نظر من درخواست حذف کلی تاپیک را بدید چون ان اس دامنه های فری ریسیلو قابل تغییر نیستند برای استفاده از دامنه ها هم اگر نیاز بود میتونم راهنمایی کنم
انشاالله مشکل شما و کاربرهاتون حل بشه و یک جوری رضایت اونها را بدست بیارید
باز هم شرمنده که دخالت کردم ولی ایام عید هست و رسم ایرانیان دوری از جنگ و کینه هست نه اینکه دم عیدی با هم دعوا کنید
امیدوارم مدیر سایت هم لطف کنند و به موضوع رسیدگی کنند
:53::53::53::53::53::53::53:
delta
March 25th, 2017, 03:28
با عرض سلام خدمت همه بازدید کنندگان گرامی
ثبت دامنه .nz فقط هزار تومان
برای تعداد بالای صد عدد تخفیف داده میشه
دوستان توجه داشته باشند به هیچ عنوان دسترسی به دامنه داخل سایت ما ندارند
فقط پنل ریسلو تحویل داده
میشه برای ثبت و تمدید باید از طریق سایت در ارتباط باشید
(به زودی داخل همین تاپیک دامنه های ارزان قیمت با پسوند جدید قرار داده میشه )
شما قبلا هم گزارش کردی ولی پست های خودت حذف شد ، ماندم قرار و مدار را وقتی هیچ مدیری تو سایت نیست با کی گذاشتی ؟ یا شاید دستور صادر کردی ؟
فکر کردی میتونی به خانواده کسی توهین کنی و جواب نگیری ؟ من شاید برام چهار هزار و دهها برابر اون چیزی نباشه و راحت بگم تصدق سرم ولی دیگه با توهین به خانواده ام اون هم توسط یکی مثل تو که محتاج هزار تومان هست نمیتونم کنار بیام و جواب ندم
نوکرتم بیخیال شو قربونت....کاسبی همینه...قرار نیست کاری میکنیم مجانی باشه که..دوستمون هم برای زحمتش مبلغ ناچیزی میگیره که منصفانه هم هست..دیگه نمیتونه بگه 200 تا تک تومان که!!دیگه کمترین واحد الان 1000 تومانه...ریسلو راست میگه منم تایید میکنم حتی دامنه های .com رو هم من بعضی وقتها خواستم عوض کنم ارور میداده تغییر نمیداده با نامه نگاری تغییر میداده..که بعضا طول میکشیده...این رفیقمون چیکار کنه خوب!
iraniam2000
March 25th, 2017, 03:50
نوکرتم بیخیال شو قربونت....کاسبی همینه...قرار نیست کاری میکنیم مجانی باشه که..دوستمون هم برای زحمتش مبلغ ناچیزی میگیره که منصفانه هم هست..دیگه نمیتونه بگه 200 تا تک تومان که!!دیگه کمترین واحد الان 1000 تومانه...ریسلو راست میگه منم تایید میکنم حتی دامنه های .com رو هم من بعضی وقتها خواستم عوض کنم ارور میداده تغییر نمیداده با نامه نگاری تغییر میداده..که بعضا طول میکشیده...این رفیقمون چیکار کنه خوب!
من مخلص شما هم هستم ، والله مشکل اینجاست که ایشان چیزی تحویل نداده و طبق گفته دوستان آشنا به ریسلو هم دامنه ها رایگان هستند و قابلیت تغییر ندارند ، حالا یک راهکارهایی برای استفاده از دامنه ها دادند ولی اینجور که معلومه dns ها قابل تغییر نیستند ولی ایشان دارند اصرار میکنند که تغییر خواهند کرد و روز اول هم با عنوان پنل میدیم و ... خوب یکجورایی سر مشتری را شیره مالیدن
من دارم درسی را میخونم که تو آینده وظیفه ام گرفتن حق بقیه هست و اگر راحت کوتاه بیام و بزارم حق خودم را یکی بخوره و به قول معروف به ریش بنده و بقیه هم بخنده بهتر از الان فکر یک شغل دیگه باشم
کسی که نمیتونه حق خودش را بگیره میتونه از حق کس دیگه دفاع کنه ؟
یعنی راحت بشینم ببینم یکی اومده سر من را کلاه گذاشته هیچی راحت سر بقیه را هم کلاه بزاره ؟
نه داداش از اون عکسی که گذاشتی بدتر به سرش میارم ، تازه زیاد عصبانیم کنند سر لج و لجبازی هم شده ازش شکایت میکنم بابت همین مبلغ کوچک میکشمش دادگاه .و طبق قانون مبلغ مهم نیست و نفس عمل و نوع جرم مهم هست و اگر ثابت بشه سر بنده را کلاه گذاشتن ایشان میره آب حنک میخوره تابستان امسال ثابت بشه من تهمت زدم من میرم
خلاصه که اجازه نمیدم سر کس دیگه را کلاه بزاره
Sajad
March 25th, 2017, 08:48
دو تا پیشنهاد میکنم:
۱- موقتا از DNS Zone Editor خود ریسلو استفاده کنید تا مشکل از طریق ریسلو پیگیری بشه و اگر قابل حل بود براتون حل کنند.
۲- دامنه را در صورت امکان به پنل ریسلوی دیگه منتقل کنید و DNS را تغییر بدید.
(مختار هستید که این روشها را تست کنید یا نکنید، اگر جواب نداد شلیک نکنید ! این روشها ممکن هست با شرایط دامنههای شما سازگار نباشه)
shahinmq
March 26th, 2017, 00:13
با این روش اصولا باید بشه دومین با این پسوند رو ثبت و استفاده کرد غیر اینه؟
بله شدنیه و تا زمان تمدید نمی تونید تغییر دی ان اس بدید.
shahinmq
March 26th, 2017, 00:32
امکانش هست با این روش شما برای من یک دومین ثبت کنید؟ البته با دی ان اس های سرور خودم . :53:
در تاپیک همکارمون کار صحیحی نیست.
بهتون پیام خصوصی میدم بررسی کنید :53:
Ramin
March 26th, 2017, 23:27
جهت بررسی برخی موارد ، تاپیک تا اطلاع ثانوی مسدود می باشد .....