توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : hash کردن لینک دانلود
goodguy
March 15th, 2017, 12:54
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
دوستان من میخوام لینک های دانلودی که از هاست میگیرم رو hash کنم که کاربر هنگام دانلود قادر نباشه دایرکتوری فایل رو ببینه ...از دوستان و اساتید کسی هست بتونه من رو راهنمایی کنه؟
ممنون میشم
با تشکر
par30club
March 15th, 2017, 22:13
سلام عزیز متونید تو این انجمن سوالتون رو مطرح کنید اعضای تیم ما به رایگان راهنماییتون میکنند. : http://forum.aramin.co
mgp.co.ir
March 22nd, 2017, 14:18
با سلام
سال نو مبارک .
راه کار های متفاوتی وجود دارد .
بهترین و کمی پر هزینه از لحاظ مصرف منابع استفاده از پایگاه داده جهت ذخیره سازی فایل ها و عدم دسترسی کاربران به دایرکتوری میباشد که باعث پیش گیری از آپلود شل و فایل های مخرب خواهد شد . ( به مثال ذیل دقت کنید ) و همچنین گوگل و ... تصاویر و فایل های شما را به دلیل طولانی بودن URL بسختی ایندکس مینمایند.
فایلی که توسط کاربر یا اپراتور در سیستم آپلود میشود به قطعات فوقالعاده کوچک تقسیم و هر قسمت در فیلدی که بصورت رندم توسط شما ( برنامه نویس ) تعریف شده است ذخیر میشود و در نهایت هر زمانی که نیاز به فایل مورد نظر باشد فایل در دیتابیش شما ریکاوری شده و به کاربر از طریق کد گذاری base64 فایل را مشاهده مینماید . نمونه فایل تصویری از سایت ترجمه تخصصی (http://www.betarjom.com) بترجم در ذیل قابل مشاهده میباشد !
لینک تصویر فوق متعلق به پست http://www.betarjom.com/Posts/13640362/%D8%AA%D8%B1%D8%AC%D9%85%D9%87-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D9%88-%D8%A7%D8%B5%D9%88%D9%84-%D9%86%DA%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%DA%AF%D9%8A-%D8%AA%D8%BA%D9%8A%D9%8A%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%DA%A9%D9%86%D8%A7%D9%8A%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%D9%8A میباشد .
پیروز باشید
phpcoding
March 22nd, 2017, 15:50
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
دوستان من میخوام لینک های دانلودی که از هاست میگیرم رو hash کنم که کاربر هنگام دانلود قادر نباشه دایرکتوری فایل رو ببینه ...از دوستان و اساتید کسی هست بتونه من رو راهنمایی کنه؟
ممنون میشم
با تشکر
بهترین راه همین راهیه که خیلی از انجمن ها حتی همینجا ازش استفاده میکنن . برای اعتبار سنجی یه سری مسائل که کاربر وارد شده یا نه و ... یه فایل پی اچ پی درست میکنن و از اون فایل لینک دانلود تحویل کلاینت میدن . این یه نمونه کد برای شما دوست عزیز :
دوست عزیز مهمترین چیزی که ابتدا شما باید در نظر بگیرید اینه که قرار لینک های شما چه میزان دانلود رو داشته باشند نه دقیق بلکه حدود اونم حدود خیلی دقیق اما چطور ( اگه فایل های شما جز مطالب پر بازدید هستش مثل سایت های دانلودی که اسمشونو نمی برم نرم افزار و فیلم و ...که شاید هر فایل در لحظه چنده یا چند صد نفر دانلود داشته باشه خوب عاقلانه نیست اصلا شما از هش استفاده کنید چون لزومی نداره اما اگه شما می خواهید فایل هاتون کم بازدید هستند مثل فایل های فروشی اون موقع می تونید فایل ها رئ یک دایرکتوری قبل از روت ببرید و بعد از درخواست کاربر فایل به صورت تمپ بیاد تو روت و بعد دریافت حذف بشه که اعتبار سنجی درخواست هم می تونه بر اساس پرداخت باشه یا یوزر کاربر در چه سطحی باشه )
اما اگه کلا مسئله اینه باید بشه تشخیص داد شرایط کار سایت چیه و چه میزان فایل ها دریافت میشن که راه حل مناسب ارائه بشه. راه حل دیتابیس شرایطی کارآمد میشه که شما سرور مختص پایگاه داده داشته باشید با قدرت بالا که باز هم خیلی مشکلات داره که در مجموع توصیه نمیشه.
اگه درخواستتون رو کمی شفاف تر کنید راه نمایی و نمونه کد دقیقی میشه ارائه کرد خدمتتون
Reza-bsh
March 6th, 2020, 21:20
سلام
وقت بخیر
اقا چه کار کردی بالاخره؟
منم همین مشکلو دارم یه عالمه فایل دارم که تو سایتم از هاست دانلود لود میشن ولی نمیخوام ادرس دایرکتوری های هاست دانلودم دیده بشه
ممنون میشم راهنمایی کنید