ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش ادرسهای درحال لود

s@mad
March 15th, 2017, 12:53
سلام
یه سایت دارم که بعد از اپگرید بعضی از فایل ها حذف شده و صحفه سایت به خاطر حذف شدن اونا رو لودینگش میونه و دیر بارگذاری میشه چجوری میشه ادرس فایل های که می خواد لود کنه رو پیدا کنم (فایلهای قالب نه سیستم مثل تصاویر و css ها و..........)

lizard.tiny
March 15th, 2017, 12:55
سلام

سایت رو باز کنید, راست کلیک کنید و inspect رو بزنید

s@mad
March 15th, 2017, 15:20
سلام

سایت رو باز کنید, راست کلیک کنید و inspect رو بزنید
منظورتون کنسول هست ، چیزی نیست اونجا
رو لودینگ میمونه هرچقدرم صبر کنی ، البته ادرس لودینگ بصورت نصفه سمت چپ کروم میاد ولی ادرس کاملش نیست

lizard.tiny
March 15th, 2017, 15:31
لینک سایت رو ارسال کنید برسی کنم

s@mad
March 15th, 2017, 15:32
korean-dream.ir

lizard.tiny
March 15th, 2017, 15:36
لینک تصاویر تبلیغات باز نمیشه

و توی htaccess هم تعریف شده لینک های خراب به صفحه اصلی سایت ریدایرکت بشن در نتیجه چیزی در بخش Console در Inspect نمایش داده نمیشه

s@mad
March 15th, 2017, 15:53
لینک تصاویر تبلیغات باز نمیشه

و توی htaccess هم تعریف شده لینک های خراب به صفحه اصلی سایت ریدایرکت بشن در نتیجه چیزی در بخش Console در Inspect نمایش داده نمیشه
نرم افزاردیگه ای یا راهی که بتونه نمایش بده ادرس هاش رو بصورت کامل کروم نشون بده هست یا نه ؟ 35451

lizard.tiny
March 15th, 2017, 15:54
نرم افزاردیگه ای یا راهی که بتونه نمایش بده ادرس هاش رو بصورت کامل کروم نشون بده هست یا نه ؟ 35451
فایل htaccess رو ارسال کنید برسی کنم

نیازی به نرم افزار دیگه ای نیست, خود مرورگر گزینه مناسبی برای اینکار هست

s@mad
March 15th, 2017, 17:05
فایل htaccess رو ارسال کنید برسی کنم

نیازی به نرم افزار دیگه ای نیست, خود مرورگر گزینه مناسبی برای اینکار هست
افزونه دی بی سئو نصبه ،

RewriteEngine On

# If you are having problems or are using VirtualDocumentRoot, uncomment this line and set it to your vBulletin directory.
# RewriteBase /

# If you are having problems with the rewrite from content/ to content.php, uncomment this line to turn MultiViews off.
# Options -MultiViews

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|dbseocp/|modcp/|cron|mobiquo|forumrunner|api\.php|reviewpost/|classifieds/|photopost/)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ dbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|dbseocp|modcp|clientscript|cpstyles|image s|reviewpost|classifieds|photopost)/

RewriteRule ^(.+)$ dbseo.php [L,QSA]