توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سامسونگ و به روز رسانی گوشی ها
Ashkankamangar.ir
March 12th, 2017, 20:44
سلام مدت زیادی هست که منتظریم تا سامسونگ برای گوشی های قدیمی خودش (البته نه خیلی) آپدیت ارائه کنه ولی خبری نیست
اکثر گوشیها به اندروید 7.1.1 آپ شدن اما هنوز نوت 5 که زیادم از تولیدش نمیگذره و از لحاظ سخت افزار بسیار شبیه به اس 7 هست آپدیت حتی 7 رو هم دریافت نکرده و هنوز اندروید 6 هست
فکر میکنید دلیل این سیاست چیه؟
فکر میکنید اینجوری و با این روش آیا سامسونگ در بازار ضربه میخوره؟
با این تدابیر شاید خیلی از گوشیها مثل نوت 5 و اس 6 هرگز از آپذیت 7 به بالا بهره نبرند و یک جورایی این آپدیت .پایان زندگی آنها خواهد بود در صورتی که از لحاظ سخت افزاری این توانایی را دارند.نظر شما چیست؟
shivahost
March 12th, 2017, 21:50
این سیاست بخاطر فروش گوشی های جدید هست احتمالا
Ashkankamangar.ir
March 12th, 2017, 22:34
این سیاست بخاطر فروش گوشی های جدید هست احتمالا
به نظرم وقتی یه گوشی با 8 هسته سی پی یو نتونه در زمان درست آپدیت اندروید رو بگیره نه تنها مشتری سری جدید نمیگیره بلکه شک نکنید با آیفون عوضش میکنه
ParsWebIT
March 13th, 2017, 19:21
سامسونگ مشکل افت شدید قیمت رو هم داره، شما 5 ماه پیش گوشی گرفتین الان اون مدل گوشی هیچ شده تو بازار
ولی آیفون مثه فیل می مونه که مرده زندش یکی هست
من یه دونه 5s دارم هنوزم کل اپ ها و بازیهای تو اپ استور رو روون اجرا میکنه
این یعنی مشتری مداری و وقتی آخرین os رو میتونم نصب کنم روی گوشی چند سال پیش
خوب هیچ وقت سراغ سامسونگ نمیرم
اصلا بحث اینجاس شما وقتی شرایط پابلیش کردن یه اپ رو در اپ استور اپل میبینی که چه گیرهایی میده تا پابلیش کنه
متوجه تفاوت فاحشی میشین که شامل گرافیک، کدینگ و خیلی چیزای دیگس
همچنین اپ استور گوگل پر شده از اپ های بیکیفیت و تروجان و رت،
همین طور که ایران بالاترین مقام رو در آلودگی گوشی داره
همین امروز برید یه دونه آیفون کادو کنید واسه خودتون برای عید خیالتون راحت باشه
شک نکنید برای فردی مثل شما که مدیریت سرور و مانیتورینگ روی گوشی مهم هست این گوشی حتی پول خودشو در میاره براتون
یک دلیل خیلی قوی دیگه هم کیفیت بدنه و قطعات آیفون هست خوب کجا به دردتون میخوره؟
زمانی که میرید در یک پروژه که 5 ساعت فاصله داره با شهر یا زمانی که مسافرت هستید
و گوشی بلایی سرش میاد و کل اپلیکیشن های کاریتون خاموش میشه و شاید تنها دسترسی شما به اینترنت قطع
این تایم ایفون میشکنه اما کارشو میکنه هنوز، من این بلا سرم اومد یک بار و گوشی با ال سی دی نیمه داغون و بدنه سقوط کرده داشت سرویس میداد
هیچ وقت یادم نمیره چقدر نجات بخش بود
Ashkankamangar.ir
March 13th, 2017, 19:42
سامسونگ مشکل افت شدید قیمت رو هم داره، شما 5 ماه پیش گوشی گرفتین الان اون مدل گوشی هیچ شده تو بازار
ولی آیفون مثه فیل می مونه که مرده زندش یکی هست
من یه دونه 5s دارم هنوزم کل اپ ها و بازیهای تو اپ استور رو روون اجرا میکنه
این یعنی مشتری مداری و وقتی آخرین os رو میتونم نصب کنم روی گوشی چند سال پیش
خوب هیچ وقت سراغ سامسونگ نمیرم
اصلا بحث اینجاس شما وقتی شرایط پابلیش کردن یه اپ رو در اپ استور اپل میبینی که چه گیرهایی میده تا پابلیش کنه
متوجه تفاوت فاحشی میشین که شامل گرافیک، کدینگ و خیلی چیزای دیگس
همچنین اپ استور گوگل پر شده از اپ های بیکیفیت و تروجان و رت،
همین طور که ایران بالاترین مقام رو در آلودگی گوشی داره
همین امروز برید یه دونه آیفون کادو کنید واسه خودتون برای عید خیالتون راحت باشه
شک نکنید برای فردی مثل شما که مدیریت سرور و مانیتورینگ روی گوشی مهم هست این گوشی حتی پول خودشو در میاره براتون
یک دلیل خیلی قوی دیگه هم کیفیت بدنه و قطعات آیفون هست خوب کجا به دردتون میخوره؟
زمانی که میرید در یک پروژه که 5 ساعت فاصله داره با شهر یا زمانی که مسافرت هستید
و گوشی بلایی سرش میاد و کل اپلیکیشن های کاریتون خاموش میشه و شاید تنها دسترسی شما به اینترنت قطع
این تایم ایفون میشکنه اما کارشو میکنه هنوز، من این بلا سرم اومد یک بار و گوشی با ال سی دی نیمه داغون و بدنه سقوط کرده داشت سرویس میداد
هیچ وقت یادم نمیره چقدر نجات بخش بود
بله کاملا درست میفرمایید اتفاقا میخوام یه آیفون 7 اس پلاس بگیرم
ولی این نوت رو خیلی دوس دارم نمیدونم چرا
البته این نوت سفارش اروپا هست و سریال نامبر xx داره یعنی ساخته شده برای اروپا باز آپدیت نیومده حالا یوزر های ایرانی فکر کنم اندروید 8 بیاد برن روی 7 تازه
من به شخصه دیگه سراغ سامسونگ نمیرم
Ashkankamangar.ir
March 17th, 2017, 18:52
البته
به یه ورژن داد 7 رو
http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N920C