PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلات عجیب درگاه pay.ir !

justgraphic
March 12th, 2017, 13:48
سلام
سایت pay.ir چش شده ؟
از شیلترینگ که به سلامتی در اومد
الان یه روز سایتش بستس یه روز بازه . تلفن پشتیبانی هم جواب نمیدن !
فقط هم ایندکس سایتشن سالمه ، موقع وارد شدن به پنل ارور ریدایرکت میده !
درگاه هاشم غیر فعال شده .
کسی میدونه چه اتفاقی براش افتاده ؟

lemo1996
March 12th, 2017, 14:18
سلام

الان هم فی..لتر هست !

mhiizadi
March 12th, 2017, 15:16
فکر میکنم اصلا از ***** در نیومد؛ از همون اول ***** بود و باز نشد .

justgraphic
March 12th, 2017, 15:29
فکر میکنم اصلا از ***** در نیومد؛ از همون اول ***** بود و باز نشد .

35410
قالب جدید انداختن حالا !
واسه من فقط پنلش باز نمیشه .
2 تا اطلاعیه هم داخل کانالش داد واسه رفع لیتر ولی درست نشد :(

Oscar
March 12th, 2017, 15:34
35410
قالب جدید انداختن حالا !
واسه من فقط پنلش باز نمیشه .
2 تا اطلاعیه هم داخل کانالش داد واسه رفع لیتر ولی درست نشد :(

همچنان فیلـتره توی اطلاعیه آخر هم اعلام کردن:

اطلاعیه شماره 2 رفع ***** :
به اطلاع میرساند که در ابتدای هفته جاری ( 7 اسفند ماه 1395 ) دستور رفع ***** در کمیته تعيين مصادیق محتوای مجرمانه صادر شده، اما تاکنون اقدام فنی انجام نشده. ضمن پیگیری های مداوم و بعد از انجام قطعی كار، به وسيله SMS به حضور تمام کاربران اطلاع رسانی خواهد شد.
تا زمان رفع کامل مشکل *****ینگ امکان انجام تراکنش میسر نمی باشد.

A R M A N
March 12th, 2017, 15:58
سلام
از درگاه واسط دیگری استفاده کنید

hegza
March 13th, 2017, 14:57
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=183315

iraniam2000
March 13th, 2017, 16:50
درود
این pay.ir یک ماه فعالیت کرد ، چهار تا دعوا تو همین انجمن داشت و پست هاش آدم را یاد محمود خودمان و ترامپ آمریکایی ها میانداخت و همه را تهدید میکرد و چنان میبرم و میکشم انداخته بود من فکر میکردم بزودی جایگزین بانک ملی خواهد شد تو سیستم مالی کشور ولی بعد یک ماه فیل/تر شد ، دو ماه هم هست که فی/لتر شده ، تو این دو ماه 60 تا اطلاعیه رفع فیل/تر داده ، ده تا تهدید این و اون را کرده و همچنان هم فیل/تر هست
کلا واسه خودش پدیده با مزه ای هست

ashadata
March 13th, 2017, 16:53
رفع ***** شده برای من پیامکش هم اومد

نوشته بود تا امشب اگه اشتباه نکنم برای همه isp ها رفع ***** میشه

Neo2
March 13th, 2017, 17:07
درود
این pay.ir یک ماه فعالیت کرد ، چهار تا دعوا تو همین انجمن داشت و پست هاش آدم را یاد محمود خودمان و ترامپ آمریکایی ها میانداخت و همه را تهدید میکرد و چنان میبرم و میکشم انداخته بود من فکر میکردم بزودی جایگزین بانک ملی خواهد شد تو سیستم مالی کشور ولی بعد یک ماه فیل/تر شد ، دو ماه هم هست که فی/لتر شده ، تو این دو ماه 60 تا اطلاعیه رفع فیل/تر داده ، ده تا تهدید این و اون را کرده و همچنان هم فیل/تر هست
کلا واسه خودش پدیده با مزه ای هست

نظرشمامحترمه
متشکریم.

iraniam2000
March 13th, 2017, 17:43
نظرشمامحترمه
متشکریم.

درود
یک نکته را توجه کنید که من همیشه طرفدار و مشتری pay.ir بودم (نمونه )
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=181647&page=4&p=1635463&viewfull=1#post1635463
ولی اینکه دیگه هر روز بیاید تو کانال تلگرام بزتید رفع فیل/تر شد و همچنان فیل/تر باشید اصلا صورت خوشی نداره
زرین پال فیل/تر شد یک هفته ای رفع فیل/تر شد و جای سوال هست که چرا شما نتونستید ؟ چرا شما اصلا فیل/تر شدید و اونها نشدن ؟ یا همین درگاه بانک که با پارسیان همکاری میکنه چرا اصلا کسی باهاش کاری نداره ؟

یک سری سوالات هست که فکر کنم جواب بدید ذهن مشتری های شما اسوده میشه به جای اینکه بیاید مثلا کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه را تهدید کنید یا همکاران سابق خودتان تو پی لاین را یکبار بیاید قشنگ توضیح بدید جریان چیه و چرا اینقدر رفع فیل/تر طول کشیده ؟
امیدوارم زودتر مشکل حل بشه و یک درگاه واسط قابل اعتماد دوباره به کار خودش مشغول بشه

Neo2
March 13th, 2017, 20:18
درود
یک نکته را توجه کنید که من همیشه طرفدار و مشتری pay.ir بودم (نمونه )
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=181647&page=4&p=1635463&viewfull=1#post1635463
ولی اینکه دیگه هر روز بیاید تو کانال تلگرام بزتید رفع فیل/تر شد و همچنان فیل/تر باشید اصلا صورت خوشی نداره
زرین پال فیل/تر شد یک هفته ای رفع فیل/تر شد و جای سوال هست که چرا شما نتونستید ؟ چرا شما اصلا فیل/تر شدید و اونها نشدن ؟ یا همین درگاه بانک که با پارسیان همکاری میکنه چرا اصلا کسی باهاش کاری نداره ؟

یک سری سوالات هست که فکر کنم جواب بدید ذهن مشتری های شما اسوده میشه به جای اینکه بیاید مثلا کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه را تهدید کنید یا همکاران سابق خودتان تو پی لاین را یکبار بیاید قشنگ توضیح بدید جریان چیه و چرا اینقدر رفع فیل/تر طول کشیده ؟
امیدوارم زودتر مشکل حل بشه و یک درگاه واسط قابل اعتماد دوباره به کار خودش مشغول بشه

موضوعات زیادی وجود داره که نمیشه همه اونا رو در محیط وب توضیح داد.

بینید Pay.ir اولین و تنها سیستمی هست که در این رده بندی درگاه واسط محسوب نمیشه و مجوز PSP از بانک مرکزی داریم.
استانداردهای PCI و PCI DSS و isms بصورت کامل پیاده سازی شده.

یعنی مجوز این رو داریم که طبق استانداردهای امنیتی بانک مرکزی و درچارچوب قوانین کشور، اطلاعات کارت بانکی رو بصورت مستقیم بگیریم و پردازش کنیم، حتی سوییچ مستقل داریم.

بقیه سیستم ها واسطه پرداخت یا متمرکز کننده خدمات پرداخت خرد هستن و در لایه پایینی ما قرار دارن و بهشون third party payment processors میگن. یعنی مشتری رو ریدایرکت میکنن روی درگاه پرداخت شرکت هایی مثل ما و اجازه ندارن اطلاعات رو ذخیره کن یا ببینن.

حتی اون وب سایت هایی که خودشون رو Paypal ایران میدونن، فقط مشتری رو برای پرداخت نهایی ریدایرکت میکنن روی Gate شرکت های PSP مثل پرداخت الکترونیک سامان و بقیه کارو ما انجام میدیم.

در مورد مسدود شدن دامنه Pay.ir ابهاماتی بود که در دادگاه حاضر شدیم و به قاضی و بازپرس پرونده مستنداتی دادیم که رفع ابهام شد وگرنه چه دلیلی داره سیستمی که کمتر از یک ماه از استارت خوردنش میگذره و به یکسری مشتریان دولتی و خصوصی داره سرویس میده مسدود بشه.

از طرفی بازار هدف ما اصلا درگاه پرداخت نیست. درگاه پرداخت 10% تجارت مدنظر ما محسوب نمیشه

در همه جای دنیا در هر تجارتی که پول نقد وجود داره، مافیا هم به وجود میاد و معمولا اجازه نمیدن که رقبا رشد کنن. مثل مافیای دارو و ...
مافیای فین تک ایرانی هم متاسفانه شکل گرفته و توسط یکسری ادم کم عقل روابطی ایجاد شده که باعث بروز مشکلات این چنینی میشه که به اقتصاد و فین تک کشور ضربه میزنن نه به یک شرکت خاص.

فعلا همین قدر خدمت تون عرض میکنیم که برای رفع انسداد چنان شرایط سختی رو گذاشتن که اگر مجوز PSP نداشتیم اینکار انجام نمیشد. حتی مجبور به انجام یکسری کارها شدیم که فقط الان Pay.ir این موارد رو انجام میده.
با وجود اینکه دستور رفع انسداد در 7 اسفندماه داده شده بود، اما شرایط به گونه ای چرخید که این موضوع تا 23 اسفند ادامه پیدا کرد.
اگر صلاح باشه در وقت مناسب طبق مدارک صحبت میکنیم.

hegza
March 13th, 2017, 20:57
اگر شرایط دریافت اطلاعات کارت و سوئیچ مثل پی پال رو انجام بدین که واقعا محشر میشه

navid_nasim
April 5th, 2017, 12:22
با سلام
من تازه دارم از pay استفاده میکنم با بانک سامانم صحبت کردم مجوز دارن و زیر شاخه خودشونه و خیلی هم خوبه تا حالا ، البته من منتظرم تا نمادم بیاد و دوباره از بانک سامان درگاه مستقیم بگیرم
فقط یک سوال دارم نوسته تا سقف 2.500 تومان یعنی حداکثر کارمزدش همینه ؟

Amy
April 5th, 2017, 19:09
با سلام
من تازه دارم از pay استفاده میکنم با بانک سامانم صحبت کردم مجوز دارن و زیر شاخه خودشونه و خیلی هم خوبه تا حالا ، البته من منتظرم تا نمادم بیاد و دوباره از بانک سامان درگاه مستقیم بگیرم
فقط یک سوال دارم نوسته تا سقف 2.500 تومان یعنی حداکثر کارمزدش همینه ؟

بله ، حداکثر همین مبلغ است
%2 هر تراکنش موفق تا سقف کارمزد 2.500 تومان