ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقایسه دو تا فایل txt با هم

iroo
March 11th, 2017, 21:18
سلام و خسته نباشید

سوال اول:
من دو تا فایل TXT دارم بصورت زیر

file1.txt
------------------------
6534w568
gdev6496
dgf66469gh
33633363339

file2.txt
-----------------------
saf23.e85
wsg92101
5641wfg25
33633363339

حالا میخوام فایل دومی رو کپی کنم تو اولی ولی یکسری مقادیر احتمال داره تو هر دو تا فایل باشه و اینطوری تکراری بیفته

میخوام توسط php یه تست بکنم مقادیری که موجود هست و تکراری هست یکیشو در نظر بگیره و تکراری ها رو حذف کنه

-------------------------------------------------

سوال دوم:
یه فایل txt هست بصورت زیر:
saf23.e85
wsg92101
saefaw
5641wfg25
33633363339
saefaw
grhrh
seew

این توی یه فایل هست، حالا میخوام به کمک php مقادیر تکراری تو فایل رو حذف کنم

هر مقدار توی یک خط هست

ممنون میشم راهنمائیم بکنید

mahdiazarnia
March 11th, 2017, 23:51
با سلام
طبق آموزش زیر به راحتی می تونید از طریق اکسل انجام بدید
برای وارد کردن اطلاعات تکستتون در قالب یک ستون در اکسل هم می تونید از منوی data و import txt استفاده کنید
https://www.ablebits.com/office-addins-blog/2015/08/26/excel-compare-two-columns-matches-differences/

- - - Updated - - -

با سلام
برای وارد کردن اطلاعات تکستتون در قالب یک ستون در اکسل هم می تونید از منوی data و import txt استفاده کنید
https://www.ablebits.com/office-addins-blog/2015/08/26/excel-compare-two-columns-matches-differences/

عذرخواهی می کنم من سوالتون رو کامل نخونده بودم که از طریق php می خواید اینکار رو انجام بدید

iroo
March 12th, 2017, 00:40
با سلام

- - - Updated - - -

عذرخواهی می کنم من سوالتون رو کامل نخونده بودم که از طریق php می خواید اینکار رو انجام بدید

سلام
بسیار عالی ، شما خواستین کمکی به من بکنید، دستتون هم درد نکنه

phpcoding
March 12th, 2017, 05:42
هر چند دوست عزیزمون کمکتون کردن ولی منم یه راهنمایی میکنم تا ممبعد عظیم خودتون بتونید بنویسید و نیازی به راهنمایی نداشته باشید
اول محتوای صفحه رو با file_get_contents یا fopen بگیرید و از نوع رشته string قرارش بدید . سپس با استفاده تابع تیکه کردن explode تمومی لاین هارو تیکه کنید یعنی به این صورت :

explode("\n",(string)$file_content);

سپس این مقدار رو داخل یه متغییر قرار بدید و این متغییر را بدید به حلقه parent فورایچ . یعنی این

$explode=explode("\n",(string)$file_content);
foreach($explode as $lines){

}

سپس یک متغییر به صورت آرایه تعریف کنید و مقدارشو خالی بگذارید . یعنی این :

$array=array();

}

سپس داخل حلقه به صورت ایندکس شده شروع کنید آرایه دادن به متغییر آرایه تون . ولی قبلش یه دستور شرطی بنویسید که اگه اون پارامتر در حلقه وجود داشت حلقه در نظر گرفته نشه . یعنی این :

$array=array();
if(isset($array[$lines])): continue; endif;
$array[$lines]="1";
}

سپس پارامتر های آرایه رو با استفاده از تابع implode بچسبونید بهم . با هر کاراکتری که مد نظرتون است به طور مثال \n که لاین هستش . یعنی این :

$array=array();
if(isset($array[$lines])): continue; endif;
$array[$lines]="1";
}
$result=implode("\n",$array);
echo $result;

وسلام . امیدوارم کمکی کرده باشم بهتون
یا حق

iroo
March 12th, 2017, 10:34
phpcoding (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=126755) داداش خیلی مخلصیم ، دستتون درد نکنه، سپاس
:53:

ahmad19
March 13th, 2017, 09:10
دوست من اگه کارات خیلی زیاده پیشنهاد می شه از notepad++ استفاده کنی با یه سری پلاگین هایی ک داره
اما اگه با php هم برنامشو نوشتی و تو تعداد بالا هنگ نکرد و دوست داشتی سورست رو اینجا قرار بدی خوب می شه بقیه هم می تونن استفاده کنند

phpcoding
March 13th, 2017, 10:27
دوست من اگه کارات خیلی زیاده پیشنهاد می شه از notepad++ استفاده کنی با یه سری پلاگین هایی ک داره
اما اگه با php هم برنامشو نوشتی و تو تعداد بالا هنگ نکرد و دوست داشتی سورست رو اینجا قرار بدی خوب می شه بقیه هم می تونن استفاده کنند

اونطوری که حدث زدم این آقا نمیخوان با این کد پلاگینی بنویسن . چون فک نمیکنم همچین کدی در هیچ پلاگینی به کار میاد . هدف این آقا فک میکنم بیشتر آموزش و یاد گیری php باشه
در یاد گیری php نرم افزار نات پد پلاس پلاس چه کمکی میتونه بکنه ؟ هیچی . اون فقط یه نرم افزار میزبان برای کد نویسیه . البته نمیخوام بگم بده چون اینطور نیست . من خودم بعد از هشت سال برنامه نویسی با اینکه نرم افزار های درجه یکی مث Visual Studio Code یا Microsoft Visual Studio یا DreamViewer یا ... به بازار اومدن هنوز که هنوزه از notepad++ استفاده میکنم چون هم امکاناتشو دوس دارم هم بیشتر راه دستمه تو اون کد بنویسم . حتی پروژه های اختصاصی c# که بهم محول میشه رو با ویژوال استودیو نمینویسم . با نات پد پلاس پلاس ویرایششون میکنم . ولی در این زمینه فک نمیکنم این نرم افزار هیچ کمکی به این آقا بکنه

hadizr
March 23rd, 2017, 07:30
شاید کارتون راه افتاده باشه ولی یک راه جل ساده تر هم شاید باشه - البته خودم تست نکردم

محتوای هر دو فایل رو به صورت خط به خط داخل یک جدول تو دیتابیس ذخیره کنید و ستونی که این محتوا توش قرار میگیره رو هم unique قرار بدید اینطور اگر چیزی تکراری باشه فقط یکیش میره . بعد هه رو از دیتابیس بازخوانی کنید و در یک فایل دیگه ذخیره کنید تمام .
برای سوال دومتون هم جواب میده - از لحاظ تئوری که عملیه - کدش هم آسون هست فقط بلد باشید هر خط رو از هم جدا کنید دیگه بقیش شکلاته