توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت دامنه
AMIRsaya2
March 11th, 2017, 20:39
درود ,دوستان بعد از رسیدن زمان تمدید ,چه کسی میتواند تمدید کند؟
من برای یکی دامنه گرفتم,پنلش دسته خودشه,اما من با کمک یک هاستینگ ثبت کردم براش,هاستینگ تا من نگم تمدید نمیکند درسته؟ چون توسط من ثبت شده(اما به نام طرف هست)
میخوام ببینم اون میتواند سال آینده بدون کمک من تمدید کند یاخیر؟
وقتی مهلت دامنه تمام شود ,چند وقت باید بگزره تا دامنه ازاد بشه
gigabyte2052
March 11th, 2017, 21:18
اگر در پنل نیک خود شخص ثبت شده باشد در موقع تمدید از طریق نمایندگان دیگر یا خود سایت نیک اصلی میتونه به صورت مستقیم تمدید کنه چون ثبت کننده صرفا به عنوان رابط مالی وفنی است و صاحب دامنه خود شخصه
AMIRsaya2
March 11th, 2017, 23:13
اگر در پنل نیک خود شخص ثبت شده باشد در موقع تمدید از طریق نمایندگان دیگر یا خود سایت نیک اصلی میتونه به صورت مستقیم تمدید کنه چون ثبت کننده صرفا به عنوان رابط مالی وفنی است و صاحب دامنه خود شخصه
.کام
هست
payamkutah
March 11th, 2017, 23:47
درود ,دوستان بعد از رسیدن زمان تمدید ,چه کسی میتواند تمدید کند؟
من برای یکی دامنه گرفتم,پنلش دسته خودشه,اما من با کمک یک هاستینگ ثبت کردم براش,هاستینگ تا من نگم تمدید نمیکند درسته؟ چون توسط من ثبت شده(اما به نام طرف هست)
میخوام ببینم اون میتواند سال آینده بدون کمک من تمدید کند یاخیر؟
وقتی مهلت دامنه تمام شود ,چند وقت باید بگزره تا دامنه ازاد بشه
سلام
اگر اطلاعات فرد دیگه ای باشه ایشون میتونه دامنه رو به هر شکتی که خواست انتقال بده و یا از پنل فعلی خودش تمدید کنه و حتما نیازی نیست که شما براشون تمدید کنید.
بهترین راه هم این هست که یک کاربری در همان شرکت هاستینگ براشون ایجاد کنید و دامنه رو به اون کاربری انتقال بدید تا هر سال فاکتور براش ایجاد بشه و تمدید انجام بشه.
معمولا 60 روز بعد از زمان دامنه دامنه آزاد میشه
sahar_tym
March 12th, 2017, 11:30
سلام
اگر اطلاعات فرد دیگه ای باشه ایشون میتونه دامنه رو به هر شکتی که خواست انتقال بده و یا از پنل فعلی خودش تمدید کنه و حتما نیازی نیست که شما براشون تمدید کنید.
بهترین راه هم این هست که یک کاربری در همان شرکت هاستینگ براشون ایجاد کنید و دامنه رو به اون کاربری انتقال بدید تا هر سال فاکتور براش ایجاد بشه و تمدید انجام بشه.
معمولا 60 روز بعد از زمان دامنه دامنه آزاد میشه
درود.
کاملا درسته
shivahost
March 12th, 2017, 12:19
ایمیلی که دامنه با آنثبتشده مالک دامین هست و هر کس به آنآدرس ایمیل دسترسی دارد تقریبا هر کاری بخواهد می تواند بکند.
N4vid12
March 12th, 2017, 13:33
اگر ایمیل شما رو به دیتا سنتر داده باشند امکان اینکه در لیست ایمیل های شما باشه هست در غیر این صورت بعید میدونم بشه کاری کرد