سلام دوستان گرامی
من با هماهنگی هایی که با ارشاد کردم مجوز اینو گرفتم که یه سایت پیشبینی راه بندازم و با اسپانسری که میگیرم جایزه بدم و از کابرا پول نگیرم که شرط بندی نباشه...
کسایی که اسکریپتهای پیش بینی نتایج دارند بدون عیب و نقص پیام بدن با قیمت های مناسب
قیمت های کذایی بی زحمت ندید چون خودتون میدونید اینقدر ارزش نداره..
منتظر پیشنهاداتون هستم...
itjavani
March 11th, 2017, 18:47
پیشنهاد میکنم ابتدا مکتوب به توافق برسید و یا مجوز مکتوب دریافت کنید در غیر اینصورت ارگان های دیگه به غیر از ارشاد خدمتتون میرسند...
behnamfirozi
March 11th, 2017, 18:56
پیشنهاد میکنم ابتدا مکتوب به توافق برسید و یا مجوز مکتوب دریافت کنید در غیر اینصورت ارگان های دیگه به غیر از ارشاد خدمتتون میرسند...
:39::39:>:d:d<
حرفاتون کاملن صحیح هست
یه سایت میخوایم بششه تغیربن شبیه تنها پیش بینی مجاز ایران یعنی سایت نود
ولی با این تفاوت که هزینه برنده شدن رو اسپانسر میده
و هیچ هزینه ای بابت پیشبینی نمیخوایم بگیریم که کاملن قانونی هست...
itjavani
March 11th, 2017, 19:01
:39::39:>:d:d<
حرفاتون کاملن صحیح هست
یه سایت میخوایم بششه تغیربن شبیه تنها پیش بینی مجاز ایران یعنی سایت نود
ولی با این تفاوت که هزینه برنده شدن رو اسپانسر میده
و هیچ هزینه ای بابت پیشبینی نمیخوایم بگیریم که کاملن قانونی هست...
بسیار خوب اینها صرفا تجربه مشتریامون هست که بعدا به مشکل برمیخورن شما ارگان ها موازی کاری زیاد انجام میدند.
اگه اصولی کار کنید فکر میکنم خیلی زود پیشرفت کنید. و به جای هزینه روی سایت روی اپلیکیشن وقت بزارید موفقیتتون چند برابر میشه.
یکی از دوستانم قبلا اسکریپتشو داشت اگه تمایل داشتید پ.خ کنید شمارشونو براتون بفرستم.
almandata
March 11th, 2017, 19:24
سلام
اسکریپت دستیش موجود هستش
اتوماتیک هم بخواین قابل پیاده سازی هستش (اختصاصی)
مایل بودید در ارتباط باشید
behnamfirozi
March 12th, 2017, 12:24
سلام
اسکریپت دستیش موجود هستش
اتوماتیک هم بخواین قابل پیاده سازی هستش (اختصاصی)
مایل بودید در ارتباط باشید
قیمتش چقدر هست؟؟
wdevir
March 19th, 2017, 05:30
شدیدا کدنویسی این سیستم ها تکذیب میشه :دی من شخصا گفتم بازی آنلاین با پرداخت درون برنامه ای از همه جا زنگ زدن برای ارشاد کردم. شخصا می گم حتی مجوز از ارشاد بگیرید هم مفت نمی ارزه چون دقیقا تو محل زندگی بنده یک شهر 1 میلیون نفری مشابه کار شما با مجوز پیاده سازی شد مجوز کتبی شرکت ثبت شده ولی دوستان به صورت ضربتی عملیات آزاد سازی انجام دادن.