ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ساخت نرم افزار یا ربات برای مدیریت اکانت تلگرام

alirezakaj
March 11th, 2017, 17:36
سلام
آفر بدین بهتره
نرم افزار یا ربات هر کدوم میتونید و فکر میکنید برای اینکار بهتره : میخوام لیست دوستان ( ادد لیست ) تلگرام دسکتاپ رو مدیریت کنم به صورت اتوماتیک .
مدیریت لیست شامل اضافه کردن اتوماتیک ( تست و خطا) شماره و ذخیره در لیست دوستان تلگرام هست . که چک میکنه اگر شماره توی تلگرام بود که ادد میشه و اگر نبود که میری سراغ شماره بعدی .
منتظر آفر دوستان هستم

alirezakaj
March 12th, 2017, 01:34
آ ~ پ .....

phpcoding
March 12th, 2017, 05:45
در صورت تمایل شما همچین نرم افزار برای اندروید با زبان java - برای ویندوز با c# و برای وب با php-html-css-javascript با هزینه کم نوشته میشه براتون
پیشنهاد بنده به عنوان یه برنامه نویس نرم افزار تحت وب یعنی اسکریپت و ویندوز هستش . سرعت پردازش بالاتری سمت کد های ماشین دارند نسبت به جاوا که برای اندروید هست
امکاناتی هم که خواستید به سرعت کامل و حتی بیشتر نوشته میشه
با ما در تماس باشید

JeyServer
March 12th, 2017, 11:12
سلام
آفر بدین بهتره
نرم افزار یا ربات هر کدوم میتونید و فکر میکنید برای اینکار بهتره : میخوام لیست دوستان ( ادد لیست ) تلگرام دسکتاپ رو مدیریت کنم به صورت اتوماتیک .
مدیریت لیست شامل اضافه کردن اتوماتیک ( تست و خطا) شماره و ذخیره در لیست دوستان تلگرام هست . که چک میکنه اگر شماره توی تلگرام بود که ادد میشه و اگر نبود که میری سراغ شماره بعدی .
منتظر آفر دوستان هستم

سلام روزتون بخیر
اسکریپت مورد نظر با زبان php بصورت آماده موجود هست،
درصورت تمایل تماس بگیرید: 03134420301
یا تیکت ارسال کنید: https://panel.jeyserver.com

phpcoding
March 12th, 2017, 15:19
سلام
آفر بدین بهتره
منتظر آفر دوستان هستم

دوست عزیز متاسفانه پیام خصوصی برای آیدی بنده غیرفعاله . جواب پیام خصوصیتونو اینجا مجبورم بدم

نرم افزار ویندوز : 250 هزارتومان
نرم افزار تحت وب (اسکریپت) : 150 هزارتومن
در صورت تمایل لطفا ذکر کنید که کارایی دقیق برنامه چیه و امکاناتش رو بگید