ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریپ قالب فریر در عرض پنج دقیقه

behtash007
March 11th, 2017, 16:47
دوستان گرامی سلام
میخوام بهتون یه روشی را یاد بدهم که دیگر نیازی به خرید قالب فریر نداشته باشید در این روش صد درصد عملی دسترسی کامل به سورس کامل ‌tpl و css خواهید داشت .
میریم سراغ اموزش همانطور که میدانید قالب فریر در مسیر templates/templates قرار دارد و همینطور عکس ها و css ها در فلدر static و یا img قرار دارد اگر قالب جدید باشد و ریسپانسیو فلدر assnt املای دقیقش یادم نیست قرار دارد ، فقط کافیه به فلدر مرجع مراجعه کرده و فایل های اصلی مثل header.tpl , index.tpl ،message.tplو .. را از مسیر ذکر شده دانلود کنید ، به همین شکل مسیر های css و jsرا دنبال کنید و دانلود ، اگر اسم فایل را نزنید با ارور ۴۰۳ مواجه میشوید که فریب این ارور را نخورد فقط یه صفحه html است ، اگر میخواست فلدر قالب را مسدود کند سایت به مشکل میخورد برای همین خیلی سایت ها اقدام به تغییر مسیر فلدر میکنند که باز هم با سورس کردن قابل رویت است

taksis
March 11th, 2017, 17:21
فریر ،ابدا اسکریپت بدرد بخوری نیست.

behtash007
March 11th, 2017, 17:36
اتفاقا برای فروشگاه های معمولی خیلی عالیه و خیلی ساده اجرا میشه ، تا حالا موردی در زمینه هک فریر مشاهده نشده . خیلی سایت های ایرانسل ، یا فروش گیفت کارت و کارت اعتباری از این اسکریپت استفاده میکنند . از جمله خود من که چندین ساله دارم با این اسکریپت کار میکنم

JahanSoft
March 11th, 2017, 19:27
خیلی راحت میشه این دسترسی رو روی اسکریپت بست تا هرکسی نتونه فایل tpl فراخوانی کنه نمی دونم چرا بهش توجه نکردن برنامه نویساش.

shahinmq
March 11th, 2017, 19:44
عرض سلام و احترام :

ضمن اینکه فکر نمی کنم کار صحیحی باشه قالب اختصاصی سایت هارا ریپ کنید ، لذا با استفاده دستور htaccess زیر می تونید دسترسی به فایل های tpl را مسدود کنید :

<Files *.tpl>
Order Deny,Allow
Deny from all
</Files>

موفق باشید.

yourhosting
March 11th, 2017, 20:00
دوستان گرامی سلام
میخوام بهتون یه روشی را یاد بدهم که دیگر نیازی به خرید قالب فریر نداشته باشید در این روش صد درصد عملی دسترسی کامل به سورس کامل ‌tpl و css خواهید داشت .
میریم سراغ اموزش همانطور که میدانید قالب فریر در مسیر templates/templates قرار دارد و همینطور عکس ها و css ها در فلدر static و یا img قرار دارد اگر قالب جدید باشد و ریسپانسیو فلدر assnt املای دقیقش یادم نیست قرار دارد ، فقط کافیه به فلدر مرجع مراجعه کرده و فایل های اصلی مثل header.tpl , index.tpl ،message.tplو .. را از مسیر ذکر شده دانلود کنید ، به همین شکل مسیر های css و jsرا دنبال کنید و دانلود ، اگر اسم فایل را نزنید با ارور ۴۰۳ مواجه میشوید که فریب این ارور را نخورد فقط یه صفحه html است ، اگر میخواست فلدر قالب را مسدود کند سایت به مشکل میخورد برای همین خیلی سایت ها اقدام به تغییر مسیر فلدر میکنند که باز هم با سورس کردن قابل رویت است
از htaccess یا وب سرور دسرسی انلود .tpl ببندید و ببینید بازهم صددرصد عملی است یا خیر!!؟

shahinmq
March 11th, 2017, 20:02
از htaccess یا وب سرور دسرسی انلود .tpl ببندید و ببینید بازهم صددرصد عملی است یا خیر!!؟

بله عملی هست.

از کدی که در پست بالایی شما قراردادم می تونید استفاده کنید.

فقط فایل های css و js رو نبندید.

yourhosting
March 11th, 2017, 20:04
بله عملی هست.

از کدی که در پست بالایی شما قراردادم می تونید استفاده کنید.

فقط فایل های css و js رو نبندید.

دوست عزیز بنده هم عرض کردم از htaccess ببندید یا به صورت حرفه ای تر از کانفیگ وبسرور! :)

shahinmq
March 11th, 2017, 20:06
دوست عزیز بنده هم عرض کردم از htaccess ببندید یا به صورت حرفه ای تر از کانفیگ وبسرور! :)

عذرخواهی می کنم :53:

متنتون رو اشتباه متوجه شدم و خوندم .

dynabanner.com
March 11th, 2017, 21:05
عنوان صحیح تاپیک اینه د-ز-دیدن قالب فریر در عرض پنج دقیقه
یعنی یک نفر زحمت کشیده و قالبی طراحی کرده برای سایت و فروشگاهش یک عده میان با این روش ها زحمات شخص رو به باد میدن

behtash007
March 12th, 2017, 14:35
دوستان عزیز . امروز چند قالب خیلی خیلی معروف ریپ کردم . قالب گیفتی 3 قیمت : 65000 ، قالب جم کلش قیمت : 59000 ، قالب کارت شارژ 40000 و ... کاملا ریپ کردم ولی بخاطر حق کپی رایت برای دانلود نمیزارم . ولی خیلی جای تعجب داره که 99 % سایت های فروش تم تمام مسیر های سورس قالب باز هستش و خیلی راحت یه کاربر مبتی میتونه قالب رو کپی کنه ، آس اخری این بود که فایل فشرده قالب در یکی از سایت ها بود که زحمت منو کم کرد فقط با دانلود فایل زیپ به کل محتوا دست پیدا کردم :)))

ali-rezam
March 12th, 2017, 17:52
دوستان عزیز . امروز چند قالب خیلی خیلی معروف ریپ کردم . قالب گیفتی 3 قیمت : 65000 ، قالب جم کلش قیمت : 59000 ، قالب کارت شارژ 40000 و ... کاملا ریپ کردم ولی بخاطر حق کپی رایت برای دانلود نمیزارم . ولی خیلی جای تعجب داره که 99 % سایت های فروش تم تمام مسیر های سورس قالب باز هستش و خیلی راحت یه کاربر مبتی میتونه قالب رو کپی کنه ، آس اخری این بود که فایل فشرده قالب در یکی از سایت ها بود که زحمت منو کم کرد فقط با دانلود فایل زیپ به کل محتوا دست پیدا کردم :)))

این چیزی که امروز موجبات شادی شما رو فراهم کرده ، 4-5 سال پیش کهنه شده ! این روز ها دیگه ریپ کردن و د ز د ی قالب افتخار نداره که هیچ ، سر افکندگی هم داره !
اگر شما امروز این روش رو کشف کردید خیلی ها سال هاست کشف کردند ، حداقل برای عموم قرار ندید که د ز دی قالب باب نشه... (اگر دین ندارید آزاده باشید)

JahanSoft
March 12th, 2017, 19:26
این بحث ربطی به د.زدیدن قالب نداره ، من خودم طراح هستم و مخالف هرگونه ریپ قالب. ولی باید به گوش مسئولین این اسکریپت برسه تا اصلاحش کنند. شما نمی تونید جلوی ریپ رو بگیرید، به هر حال افرادی هستند که ریپ کنند قالب شما رو پس چه بهتر که بجای پاک کردن صورت مساله ، باهاش روبرو بشی و دسترسی هارو ببندی.

behtash007
March 13th, 2017, 01:58
اتفاقا این مسئله برای من هم تازگی نداره چندین ساله در حال ریپ کردن قالب وردپرس هستم ولی هیچوقت قالب های ریپ شده رو برای خودشیرینی یا شهرت به اشتراک نذاشتم . ولی چند ماهی بود که درگیر قالب فریر برای سایت شخصی خودم بودم که تصمیم گرفتم اموزش ساده انرا به اشتراک بذارم ، اصلا احتیاجی به اموزش من نیست هرکسی کمی اشنا به فریر باشد میتواند انجام دهد

Reza G
March 13th, 2017, 02:25
این بحث ربطی به د.زدیدن قالب نداره ، من خودم طراح هستم و مخالف هرگونه ریپ قالب. ولی باید به گوش مسئولین این اسکریپت برسه تا اصلاحش کنند. شما نمی تونید جلوی ریپ رو بگیرید، به هر حال افرادی هستند که ریپ کنند قالب شما رو پس چه بهتر که بجای پاک کردن صورت مساله ، باهاش روبرو بشی و دسترسی هارو ببندی.

معمولا روش بهتری برای گزارش باگ نرم افزار هست. مستقیماً همینو به نویسنده نرم افزار بگید. نیازی به جار زدن نیست.