PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به نظر شما قالب خبری چه امکانات داشته باشد ؟ .... نظر شما برای من بسیار مهم است

hasanazizi
March 11th, 2017, 00:55
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه دوستان و اساتید عزیز
از این که وقتتونو میگیرم عذر خواهی میکنم
میرم سر اصل مطلب
دوستان به نظر شما در قالب های خبری ایرانی چه مواردی ( نمایشی برای بازدید کننده ، و امکانات مدیریتی ) را باید داشته باشد
حقیقتا دوستان در حال یک پوسته خبری وردپرس هستم که از گرافیک بسیار بالا و زیبایی دارد + امکانات عالی ، سئو و بهینه سازی عالی و استاندارد ، طراحی استاندارد برای وردپرس و... هستم
حال میخوام نمونه کار بنده به درخواست و علایق مشتریان و کاربران نزدیک تر باشه ، نه این که من خودم یه سری امکانات داخل پوسته بزارم که دیگه مشتری خوشش بیاد یا نیاد
هنوز تصممم نگرفتم که عمومی بفروشم یا خصوصی قبل از عید انجامش میدم تا تخفیف عیدانه هم داشته باشه

......

پیشاپیش از تک تک دوستان چه نظر بدن و چه بخونن تشکر و قدردانی میکنم
باتشکر و احترام فراوان

hasanazizi
March 11th, 2017, 05:30
up........

meisam317
March 11th, 2017, 08:16
مهمترین مساله سئو سئو سئو سئو ..... جا بود کل پستم می زدم سئو سئو .... :-o:78::78:شبیه نمونه های موفق فعلی باشه ولی بهینه تر ... باکس های تبلیغاتی متنوع با امکانات زیاد ... امکان مدیریت پروژه و ارتباط بین مدیر و نویسنده ها به نحو مطلوب ... سیستم پردازش مطالب مزتبط و پربازدید و پشنهاد سردبیر و .... نمونه های مشابه ایرانی و خارجی بررسی بکن سعی کن از اونها استفاده بکنی ... در تمام مراحل کدنویسی سعی کن فشار به سرور در نظر بگیری که کاربر مجبور نباشه واسه یه سایت معمولی سرور اختصاصی تهیه بکنه

hasanazizi
March 11th, 2017, 11:15
مهمترین مساله سئو سئو سئو سئو ..... جا بود کل پستم می زدم سئو سئو .... :-o:78::78:شبیه نمونه های موفق فعلی باشه ولی بهینه تر ... باکس های تبلیغاتی متنوع با امکانات زیاد ... امکان مدیریت پروژه و ارتباط بین مدیر و نویسنده ها به نحو مطلوب ... سیستم پردازش مطالب مزتبط و پربازدید و پشنهاد سردبیر و .... نمونه های مشابه ایرانی و خارجی بررسی بکن سعی کن از اونها استفاده بکنی ... در تمام مراحل کدنویسی سعی کن فشار به سرور در نظر بگیری که کاربر مجبور نباشه واسه یه سایت معمولی سرور اختصاصی تهیه بکنه
بسیار ممنونم دوست عزیزم میثم
من تا جایی که در مورد سئو واسم مهمه که حتی از amp گوگل که جدیدترین نرم افزار برای بخش موبایل و ریسپانسیو هست استفاده کردم
سئو تگ ها ، متا تگ ها ، توضیحات هر مطلب ، هیچ لینک و تصویری بدون عنوان نیست ، اسچیم ( مخصوص سایت های خبری ) بخش متا تگ مقاله ( عنوان و برترین کلمات کلیدی مقاله ) و...... کلا میتونم با اطمینان سئو قالب بالای 98 درصده
و در مورد تبلیغات ، در هربخشی که امکانش هست قرار دادم
و امکانات هم مثلا ، اسلایدر هدر ، اسلایدر اختصاصی برچسب ها و دسته ها ، نویسنده ها ، و... با امکان کاستومیز کردن دلخواه حتی غیرفعال کردن اسلایدر های دسته و برچسب و نویسنده و... و جایگزینی با اسلایدر اصلی و یا فقط اصلایدر در صفحه اصلی
دارای دو صفحه اصلی با دو حالت کاملا متفاوت ( ریمال و حالت بلاگی اما کاملا متفاوت )
بخش مدیریتی با امکانات کامل حتی ویرایش متن دکمه ها مثل ادامه مطلب و... و فونت ایکون ها
تنها سه تصویر در پوسته به کار رفته بقیه با css3 حالت بندی و رنگ بندی شده
ظاهری کاملا متفاوت با دیگر قالب های خبری
ابزارک های زیاد ( هرکدام دارای یک جایگاه اختصاصی برای قرار دادن ابزراک هستن ، دسته ، برچسب ، نویسنده ، برگه ، فوتر چهار عدد ، صفحه اصلی ، و...)
دارای بخش کد QR اختصاصی هر برگه و مطلب ، لینک کوتاه ، امتیاز دهی مطالب ، امتیاز به دیدگاها
تبلیغات در هدر وسط دو منوی بالا و پایین ، بالای اسلایدر بین اسلاید و هدر ثابت هست ، ادامه مطلب بالا و پایین . در سایدبار ، گوشه ها و اطراف ، فوتر بین بخش پایین نوشته و فوتر
دارای اسلایدر بسار زیبا در فوتر بسیار زیبا و حرفه ای با تصاویر 70*70
امکان قرار دادن بخش خبر مهم یا معمولی با یک تیک در ارسال نوشته

مطالب مزتبط ، پربازدید ، دیدگاها هم داره
پشنهاد سردبیر رو هم داره
و امکانات بسیار زیاد دیگه

و همچنین در مورد لود و فشارش باید بگم به اندازه یک پوسته بسیار سبک بدون نوشته در اون و کمتر فشار میاره چون تصاویر لود لیزی اگه درست نوشتم فارسیشو دارن یعنی لود تصاویر بعد از لود کامل سایت و ددر حالتی که دیگه ایکون لود مرورگر تموم میشه و لود کامل شده اون وقت تصاویر لود میشن

....

من برای این تاپیکو زدم تا کاری که انجام میدم رو مشتری تاثیر مثبت بزاره و بیشتر ازش لذت ببره چون واقعا میگم پول واسم مهم نیست در مرحله اول رضایت کاری مهمتره واسم تا فقط پول دراوردن

بازم ازتون تشکر میکنم و واقعا ممنونم از راهنمایی خوبتون

hasanazizi
March 12th, 2017, 20:05
دیگر دوستان نظری ندارن ؟

Oscar
March 12th, 2017, 21:41
درود
ابتدا شات از طرحتون ارسال کنید تا ببینیم اصلا خریدار داره وقت بزارید یا نه :)

hasanazizi
March 12th, 2017, 21:49
عذر خواهی میکنم دوست عزیزم
امکانش نیست چون طرح اختصاصی هست دوست ندارم ازش نمونه باشه تا وقتی که ارائه میشه
منظورم خدایی نکرده شما و دیگر دوستان گلم در انجمن نیست بعضیا که با بنده مشکل دارن متسفانه هر طرحی رو زدم و فقط در کانال تلگرامم گذاشتم زود کپی و به نام اون دوتا شخص شده و بنده هم شدم کپی کار ، کار اونا ، شرمندم اما خصوصی میفرستم

Oscar
March 12th, 2017, 22:05
نه نیازی به ارسال خصوصی نیست تا خدای نکرده فردا سوءتفاهی هم پیش نیاد
فقط خواستم ببینم ظاهر به چه صورته و اینکه ایده جدیدیه یا مثل سایر قالب هاست، در کل سعی کنید نوآوری داشته باشید و علاوه بر شیک بودن قالب امکاناتی قرار بدید که واقعا نیازه بعضی مواقع گذاشتن امکانت زیاد ولی بی مصرف فایده ای نخواهد داشت

hasanazizi
March 12th, 2017, 23:16
نه نیازی به ارسال خصوصی نیست تا خدای نکرده فردا سوءتفاهی هم پیش نیاد
فقط خواستم ببینم ظاهر به چه صورته و اینکه ایده جدیدیه یا مثل سایر قالب هاست، در کل سعی کنید نوآوری داشته باشید و علاوه بر شیک بودن قالب امکاناتی قرار بدید که واقعا نیازه بعضی مواقع گذاشتن امکانت زیاد ولی بی مصرف فایده ای نخواهد داشت
در خصوصی فرستادم
اولش گفتم که در شما یا دوستان نیست اما در انجمن هست و در راستچین دو اکانت داره ، بگذریم
ممنونم از نظرتون منم دقیقا همین فکر رو دارم و به همین خاطر تاپیک زدم تا همه چیز اوکی و استفاده شه در پوسته

mahdiazarnia
March 13th, 2017, 01:32
سبکی قالب
سئو
عکس ها ریسایز بشن برای استفاده در صفحه اصلی و موضوعات
حتما و حتما از فریم ورکی استفاده بشه توش مثل visual composer که به راحتی بشه به مدل های مختلف چید صفحات رو
css های مختلفی رو برای انواع چینش قرار بدید

hasanazizi
March 13th, 2017, 01:43
سبکی قالب
سئو
عکس ها ریسایز بشن برای استفاده در صفحه اصلی و موضوعات
حتما و حتما از فریم ورکی استفاده بشه توش مثل visual composer که به راحتی بشه به مدل های مختلف چید صفحات رو
css های مختلفی رو برای انواع چینش قرار بدید
بسیار ممنون و متشکرم از نظرتون
اما فریم ورک ها سنگین هستن من میخوام با کمترین حجم ممکن برسونم و البته بدون مشکل در گرافیک و قالب
...
این امکان رو داره که خود بنده فریم ورکی بسازم که امکان چینش صفحه اصلی رو داشته باشه ( قبلا این کارو انجام دادم )

...
حتما از این نظر سازنده شما استفاده میکنم و همچنین بقیه دوستان واقعا گل کاشتن بسیار ممنون و متشکر دوست عزیزیم
و بقیه دوستان رو هم دعوت میکنم به نظر دادن

- - - Updated - - -

یادم رفت
تمام تصاویری موجود در هر بخش مثلا
70*70
120*90
90*90
150*150
250*250 هرکدام اندازه خودشونو دارن و البته در سی اس اس خوانده میشه تصویر هر پست و یا ابزارک چون بسیار بهتر هم از لحاظ سئو و هم از لحاظ سرعت بهتره
..
جاداره دوباره بگم من برای این پوسته از هر بخش و هر امکانی که برای سئو مفید باشه استفاده میکنم و یا استفاده کردم

mahdiazarnia
March 13th, 2017, 02:10
قالب خوبی باشه اولین خریدارتون خودم هستم

hasanazizi
March 13th, 2017, 02:12
قالب خوبی باشه اولین خریدارتون خودم هستم
به امید خدا
در خدمتم و باعث افتخار ماست که در خدمت شما دوست عزیز باشیم
امیدوارم که نظرتون رو جلب کنه
بازم متشکر و ممنونم