توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم در دسترس قرار گرفتن دامنه
amirreza22
March 8th, 2017, 16:24
یک دامنه هست به آدرس shahrzadquartet.com که در onlinenic inc ثبت شده، شرکتی که این دامنه رو ثبت کرده پنل دامنه رو در اختیار ما قرار نداده.
مشکل اینجاست الان ما بهشون گفتیم DNS SERVERها رو تغییر بدن و اینکارو کردن اما دامنه اصلاً در دسترس نیست.
اومدیم تو CPANEL یه شرکت خارجی پارک کنیم، خطا داد که DNS SERVERها تنظیم نشده.
توی WHOIS دامنه همه چی درسته ولی مثلاً با دستور NSLOOKUP میخوام NAME SERVERهای دامنه رو بررسی کنم خطا میده انگار که اصلاً چنین دامینی ثبت نشده.
این دامنه بعد از ثبت چند هفته در دسترس بود، بعد دیگه کار نکرد مشکل از هاستم نبود، ما هاست رو منتقل کردیم یه شرکت دیگه گفتیم شاید با تغییر DNS حل بشه اما نشد.
Domain474
March 9th, 2017, 00:06
یک دامنه هست به آدرس shahrzadquartet.com که در onlinenic inc ثبت شده، شرکتی که این دامنه رو ثبت کرده پنل دامنه رو در اختیار ما قرار نداده.
مشکل اینجاست الان ما بهشون گفتیم DNS SERVERها رو تغییر بدن و اینکارو کردن اما دامنه اصلاً در دسترس نیست.
توی WHOIS دامنه همه چی درسته ولی مثلاً با دستور NSLOOKUP میخوام NAME SERVERهای دامنه رو بررسی کنم خطا میده انگار که اصلاً چنین دامینی ثبت نشده.
این دامنه بعد از ثبت چند هفته در دسترس بود، بعد دیگه کار نکرد مشکل از هاستم نبود، ما هاست رو منتقل کردیم یه شرکت دیگه گفتیم شاید با تغییر DNS حل بشه اما نشد.
همه چی دامین درسته و صاحب امتیاز دامین شما هستید
چیزی که من دیدم و تست کردم مشکل dnsهای هست که وارد کردیدکه اصلا وجود خارجی نداره
اون هاستینگی که سفارش دادید تیکت بزنید و نیم سروها رو بخواید ازشون
اساتید داخل انجمن هستن که کمکتون کنن
ali1232
March 9th, 2017, 00:08
سلام حدس بنده این است که از میهن وب هاستینگ دامنه ثبت کردین
اگر بله بهشون تیکت بدین دست رسی در حد تغییر دی ان اس را بهتون میدن
منم همین مشکل را باهاشون داشتم بهم دست رسی تغییر دی ان اس را دادن در پنل مستقیم