توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل DISK usage در ویندوز 10
black.p
March 8th, 2017, 14:10
سلام
دوستان یه مشکلی جدی برای سیستمم بوجود اومده اونم اینکه اکثرا این disk usage رو 100 هست و داغون کرده به کل سیستم رو . این تصویر رو ببینید:
35376
راه حل هایی رو در اینترنت سرچ کردم ولی هیچ کدوم جواب ندادن ! گاهی اینطوری میزنه بالا و 100 میشه گاهی هم میاد پایین ولی اکثرا رو 100 هست.
این windows host process چی هست همش این باعث میشه هم سی پی یو هم disk usage اکثرا بالا باشن .
ممنون میشم کسی میدونه راهنمایی کنه
hassanshaikhi
March 9th, 2017, 12:45
resource monitor رو باز کن قسمت disk بعد نگاه کن ببین کدوم برنامه داره زیاد استفاده میکنه بعد همونو تیکش بزن بعد قسمت پایین disk activity نشون میده چه فایل هایی باز هستند
JahanSoft
March 9th, 2017, 13:21
برنامه های بازو دونه دونه end task بزنید ببینید با بستن کدومش مشکل برطرف میشه.
lordtarh
March 9th, 2017, 13:52
سلام
دوستان یه مشکلی جدی برای سیستمم بوجود اومده اونم اینکه اکثرا این disk usage رو 100 هست و داغون کرده به کل سیستم رو . این تصویر رو ببینید:
35376
راه حل هایی رو در اینترنت سرچ کردم ولی هیچ کدوم جواب ندادن ! گاهی اینطوری میزنه بالا و 100 میشه گاهی هم میاد پایین ولی اکثرا رو 100 هست.
این windows host process چی هست همش این باعث میشه هم سی پی یو هم disk usage اکثرا بالا باشن .
ممنون میشم کسی میدونه راهنمایی کنه
سلام
منم قبلا این مشکل رو داشتم
بهتره توی یوتیوب سرچ کنید اموزش تصویریش هست
دقیق یادم نیست چیکار کردم اما چندتا از سرویس هارو باید غییرفعال کنید
مشکل تا حدی برطرف میشه
gigabyte2052
March 10th, 2017, 07:21
سلام دوست عزیز این مشکل بر میگرده به اپدیت خود ویندوز من هم این مشکلو داشتم بعد از مدتی هارد دیسک یوزیج 100 میشد مجبور به ریستارت میشدم ولی شما زیر مجوعه svchost.exe رو نگاه کنید ترمنیت کنید مشکل حل میشه (به صورت موقتی)من یادمه ی کار دیگه هم انجام دادم کلا سرویسشو دیزیبل کردم دیگه این مشکل برام بوجود نیومد مشکل من در ویندوز 8 بود
ashadata
March 10th, 2017, 09:08
با سلام
منم مشکل رو داشتم هاردم ولی وسترن بلو بود که ssd کردن و کاملا رفع شد
SilverScent
March 10th, 2017, 11:57
windows defender رو فعال کنید اگر نیست تا حدودی برنامه های سنگین رو sleep میکنه .
اگر نشد هاردتون جوابگوی نیاز شما از یک سیستم نیست و باید ارتقا دهید . sshd - ssd و ...