توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرتال نویس حرفه ای php
amirali.one
March 8th, 2017, 12:23
سلام
به یک برنامه نویس حرفه ای جهت طراحی پرتال سیستم فروش انلاین بلیت قطار و هواپیما
مشابه سایت زیر
https://respina24.com
پروژه در چند فاز انجام میشه
فاز اول
بلیط هواپیما ثبت از ناحیه مدیریت ، پیگیری سفارشات رفت و برگشت ، ثبت پرواز ها، معرفی کشور ها ، شهر ها براساس فرودگاه ها
فاز دوم
بلیط قطار
ثبت از ناحیه مدیریت ، رفت و برگشت ، ثبت ایستگاه ها و....
فاز سوم رزرو هتل
par30club
March 8th, 2017, 20:05
سلاممیتونیم تو این زمینه باهاتون همکاری کنم در صورت تمایل در تماس باشید درتلگرام : 09128896675
MJmoonwalk
March 8th, 2017, 21:05
شرایط. زمان. دستمزد رو اعلام کنید.
انجام میشه اما سورس کد سامانه داده نمیشه. دسترسی میزبانی هم داده نمیشود. (هزینه کد جداست)
SaeedFazlollahzadeh
March 8th, 2017, 21:08
از طریق تلگرام امضا در تماس باشید
phpcoding
March 8th, 2017, 21:28
با سلام
حامد هستم مسئول پروژه های اقای امیرعلی استکی . یه نقل قول از طرف ایشون دارم :
امیرعلی :
دوست عزیز MJmoonwalk (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=27328) . بنده شک دارم که شما حتی یک زبان برنامه نویسی بلد باشید . یه برنامه نویس واقعی خودش روی کارش قیمت میزاره و میگه هزینه کد زدن چقد میشه . منتظر نمیشه اینو اون براش دستمزد مشخص کنن . یک دو برنامه نویس شمایی . کدنویسی با شماس . قراره شما کد بزنی اونوقت از این دوستمون می پرسی زمان ؟ شما باید مشخص کنید نوشتن همچین اسکریپت چند روز یا ماه یا سال طول میکشه .
و اما در مورد شما دوست عزیز amirali.one (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=76418)
اقای استکی پروژه شمارو با کمترین قیمت + بدون استفاده از هیچ اسکریپت آماده + بدون استفاده از هیچ فریم وورک تحت وب مثل Laravel-YII-CodeIgnetor و... انجام میدن . البته اگه مد نظرتونه که با زبان PHP نوشته بشه . در مورد زبان ASP کمکی نمیتونیم بهتون کنیم
در صورت تمایل با ما در تماس باشید
تلگرام : @Coder_Tak (https://t.me/coder_tak)
MJmoonwalk
March 9th, 2017, 02:13
به اون آغای امیرعلیل بفرما که من به اندازه کافی برنامه نویسی کردم و خوب میدونم چی باید به یک مشتری بی سواد ایرانی که فرق آفتابه و سایت رو نمیدونه بگم.
ببین پسر خوب وقتی یک مشتری برای سایتش 5 میلیون هزینه میکنه یکی هم 30 میلیون. پس باید فهمید اون شخص مقابل چقدر بودجه داره. یکی توی 1 ماه میخواد یکی هم زمان زیاد براش مطرح نیست میتونی تا 3 ماه بیشتر هم وقت صرفش کنی.
مطمئن باش همونقدر تو زبان مادریت رو بلدی من زبان برنامه نویسی بلدم بچه جان.
پاسخمم در حد شخصیت خودت بود البته با کمی زیاد تخفیف.
farshid17
March 9th, 2017, 02:20
با قیمت 100 میلیون کد اپن سورس اماده شده می تونم (برای بلیط سیستمی و چارتر و قطار برای بقیه امکانات باید مبلغ 500 میلیون هزینه کنید ) در اختیارتون بدم (کد asp.net می باشد ) با امکان ارائه سایت به دیگران مثل حامی ارائه دهنده رسپینا یا شریک رسپینا یا مثل چارتر 724 در صورت درخواست اعلام کنید پروژه اماده شد باید بصورت حضوری تشریف بیارید در تهران
واینکه برای ارائه هرسایت 40 میلیون برای کسایی که پید دارن بنده 10 میلیون میگیرم وبقیه سایت که پید اشتراکی استفاده می کنند بصورت رایگان ارائه میدید
امکانات سایت
چارتر ها مقیم
چارتر های سپهر (این سیستم بخاطر اینکه هزینه داشته سالی باید مبلغ 30 میلیون به شرکت سپهر پرداخت بشه بخاطر گذشتن از کپچا این هزینه به ما پرداخت نمی کنید)
پرواز های خارجی (یاتا و تمام پرواز بین الملی و ایران ایر و قشم ایر چارتر و ماهان سیستمی و چارتر و ...)
پرواز داخلی بصورت پید (شما پورسانت بلیط می گیرید برای سیستم اشتراکی و پورسانت صادر کردن بلیط که مبلغ 500 تا 700 تومن هست )
قطار (بصورت وب سرویس)
اتوبوس
بیمه مسافرتی
cip(بصورت وب سرویس )
ربات تلگرام
اماده سایت برای قرارداد با شرکت تاکسیرانی برای ترانسفر فرودگاهی که نظر خودمون پاکرو تاکسی که با ماشین تویوتا کمری ... غیره جابه جایی انجاممیدن
اتوماسیون اداری برای حسابداری کنترل شرکت بدون نیاز نرم افزار تحت سیستم که قابلیت جابه جایی ندارن
ارائه وب سرویس (که ارائه هزینه شما باید مبلغ بالا ۷۰ میلیون بدید که ۱۵ میلیون ان مال ماست )
اپلکیشن اندروید و ios اماده شده است که فقط شما تغییر قالب بدید وارائه بدید
هتل داخلی و خارجی بصورت کامل (کشور های مالدیو امارات ترکیه گرجستان روسیه اذربایجان تایلند ... و درحال افزایش)
امکان ارائه تور که با جستجو انلاین بلیط کاربر می تونه تور خودش رزرو کنه
وامکان اخر که هیچ یک از سایت ارائه نمیدن ارائه ویزا انلاین کشور های که نیاز به ویزا برای درج ویزا در پاسپورت ندارن و نیاز به رفتن به اداره مهاجرت ندارن.
دوم برای ویزا های که نیاز به درج ویزا در پاسپورت دارن درخواست ارسال میشه به اژانس و اژانس با کاربر صحبت می کنه و پیک ارسال می کنه پاسپورت از کاربر تحویل میگیره سوم وقت سفارت هم با این سیستم میشه گرفت بصورت اعلام به اژانس و اژانس وقت برای کاربر میگیره مثلا برای ویزا شنگن
این پروژه ما طی یک سال نوشتیم و هنوز بالا نیوردیم و روی سایتی run نکردیم برای دیدن پروژه بایذ حضوری تشریف بیارید شرکت
و درکل این پروژه هیچ برنامه نویس به تنهایی بدون یک اژانس مسافرتی (ذهن اژانسی) و جلسه باشرکت خارجی که ما داشتیم در کشور دیگه نمیشه انجام داد و باید بگویم کسی نمی تونه به این صورت کامل ارائه بده فقط چند سیستم کامل داریم که اونا هم همین کار ها رو که ما انجام دادیم انجام دادن
phpcoding
March 9th, 2017, 06:42
به اون آغای امیرعلیل بفرما که من به اندازه کافی برنامه نویسی کردم و خوب میدونم چی باید به یک مشتری بی سواد ایرانی که فرق آفتابه و سایت رو نمیدونه بگم.
ببین پسر خوب وقتی یک مشتری برای سایتش 5 میلیون هزینه میکنه یکی هم 30 میلیون. پس باید فهمید اون شخص مقابل چقدر بودجه داره. یکی توی 1 ماه میخواد یکی هم زمان زیاد براش مطرح نیست میتونی تا 3 ماه بیشتر هم وقت صرفش کنی.
مطمئن باش همونقدر تو زبان مادریت رو بلدی من زبان برنامه نویسی بلدم بچه جان.
پاسخمم در حد شخصیت خودت بود البته با کمی زیاد تخفیف.
اره مشخصه وقتی که من با احترام کامل باهات صحبت میکنم اینطوری فرهنگ بابا ننتو به رخم میکشی معلومه که تو بچگی کلی عقده و کمبود داشتی و حالا با برنامه نویس شدن و اومدن تو این دنیای مجازی میخوای اون عقده و کمبود هارو پر کنی وگرنه میدونستی احترام چیه و همونطور که باهات صحبت کردم میکردی . برنامه نویسی ؟ شک دارم حتی بتونی با فریم وورک کار کنی . کسایی که اسم استکی رو شنیده باشن میدونن که من با 14 تا زبان برنامه نویسی به صورت فول حرفه ای و تخصصی کار میکنم . مثل شما همه کاره ی هیچ کاره نیستم یکم از این زبان بلد باشم یکم از اون زبان ادعای برنامه نویس بودنمم بشه . یا مثل بعضیا که دوست ندارم اسمشونو ببرم با پول بابام برم دانشگاه یه مدرک به درد نخور IT بگیرم و بگم من مهندس کامپیوترم . کسایی که منو می شناسن میدونن که من رشته ی عمران-سازه هستش و هیچ کلاسی در مورد برنامه نویسی نرفتم . ولی بازم از خیلیا مثل تو حرفه ای تر کار میکنم
c-c#-c++-php-asp-basic-java-javascript-css-html-perl-python-pascal-go
قصد من نه به رخ کشیدنه نه ازار اذیت . از کسیم توقع ندارم بخاطر دانشی که دارم بهم احترام بزاره . تنها توقعی که دارم اینه که وقتی یه نفر ازتون یه پله جلوتره بیخودی واسش شاخو شونه نکشید من اینم من اونم من اندازه سنت برنامه نویسی کردم تو زبان مادریتو بلدی من برنامه نویسی و و و و و
پست این بنده خدارو هم اسپم کده نکن که مجبور نشن حذفش کنن
روز خوش
MJmoonwalk
March 9th, 2017, 07:28
اره مشخصه وقتی که من با احترام کامل باهات صحبت میکنم اینطوری فرهنگ بابا ننتو به رخم میکشی معلومه که تو بچگی کلی عقده و کمبود داشتی و حالا با برنامه نویس شدن و اومدن تو این دنیای مجازی میخوای اون عقده و کمبود هارو پر کنی وگرنه میدونستی احترام چیه و همونطور که باهات صحبت کردم میکردی . برنامه نویسی ؟ شک دارم حتی بتونی با فریم وورک کار کنی . کسایی که اسم استکی رو شنیده باشن میدونن که من با 14 تا زبان برنامه نویسی به صورت فول حرفه ای و تخصصی کار میکنم . مثل شما همه کاره ی هیچ کاره نیستم یکم از این زبان بلد باشم یکم از اون زبان ادعای برنامه نویس بودنمم بشه . یا مثل بعضیا که دوست ندارم اسمشونو ببرم با پول بابام برم دانشگاه یه مدرک به درد نخور IT بگیرم و بگم من مهندس کامپیوترم . کسایی که منو می شناسن میدونن که من رشته ی عمران-سازه هستش و هیچ کلاسی در مورد برنامه نویسی نرفتم . ولی بازم از خیلیا مثل تو حرفه ای تر کار میکنم
قصد من نه به رخ کشیدنه نه ازار اذیت . از کسیم توقع ندارم بخاطر دانشی که دارم بهم احترام بزاره . تنها توقعی که دارم اینه که وقتی یه نفر ازتون یه پله جلوتره بیخودی واسش شاخو شونه نکشید من اینم من اونم من اندازه سنت برنامه نویسی کردم تو زبان مادریتو بلدی من برنامه نویسی و و و و و
دهنت رو آب بکش بعد حرف مفت بریز بیرون ازش. تو بیجا میکنی به من میگی برنامه نویس نیستی. هر قاطری هستی واسه خودتی کارت رو بکن. حیف که اینجا جاش نیست وگرنه میفهمیدم چجوری با مجهول پدری مثل تو برخورد کنم.
wdevir
March 17th, 2017, 05:00
استارتر عزیز من نمونه کاملا اختصاصی دارم که تا الان به کسی هم نفروختم با فریم ورک لارال 5.4 که تمام پرواز های چارتر رو هم می تونه دریافت کنه لیست کنه رزرو کنه البته با Api و امکان رزرو بلیط یا اتقا و ثبت های مختلف تور تکی و میکس و ... رو داره قیمت سیستم 8 میلیون تومن هستش اگه امکانات رو کم کنید یقینا کمتر هم میشه البته سفارش تا قبل از عید 30 درصد تو هزینه تخفیف هم لحاظ میشه.
با سلام
حامد هستم مسئول پروژه های اقای امیرعلی استکی . یه نقل قول از طرف ایشون دارم :
امیرعلی :
دوست عزیز MJmoonwalk (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=27328) . بنده شک دارم که شما حتی یک زبان برنامه نویسی بلد باشید . یه برنامه نویس واقعی خودش روی کارش قیمت میزاره و میگه هزینه کد زدن چقد میشه . منتظر نمیشه اینو اون براش دستمزد مشخص کنن . یک دو برنامه نویس شمایی . کدنویسی با شماس . قراره شما کد بزنی اونوقت از این دوستمون می پرسی زمان ؟ شما باید مشخص کنید نوشتن همچین اسکریپت چند روز یا ماه یا سال طول میکشه .
و اما در مورد شما دوست عزیز amirali.one (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=76418)
اقای استکی پروژه شمارو با کمترین قیمت + بدون استفاده از هیچ اسکریپت آماده + بدون استفاده از هیچ فریم وورک تحت وب مثل Laravel-YII-CodeIgnetor و... انجام میدن . البته اگه مد نظرتونه که با زبان PHP نوشته بشه . در مورد زبان ASP کمکی نمیتونیم بهتون کنیم
در صورت تمایل با ما در تماس باشید
تلگرام : @Coder_Tak (https://t.me/coder_tak)
----------------------------------------
دوست عزیز اصلا سر تا پای حرف شما نادرست هستش از شروعش تا آخرش می دونید چرا چون شما برنامه نویس نیستی چطور از توانایی شخص خبرداری ( تنها با شنیدن اینکه شخص گفته همه چیز می نویسم تمامه ؟)
جوابتون رو بدم : بله زمان می پرسه برنامه نویس می دونی چرا نه چون برنامه نویس نیستی . برنامه نویس زمان می پرسه تا بدونه پروژه فورس ماژور هستش تا تایم برای مشتری کم اهمیت یا پر اهمیت هستش.
این جواب سوال بعدی : برنامه نویس داریم تا برنامه نویس بله برنامه نویس حتی بودجه از مشتری می پرسه مثل سایت های فری لنسری که اصلا باید کارفرما بودجه مشخص کنه .
این تا اینجا که باید بگم شما برنامه نویس نیستی نظر ندید لطفا
اینم نکته ی بعدی که اصلا مشخص تیم شما نمی دونه کدنویسی چی هستش : این متن شماست : (بدون استفاده از هیچ اسکریپت آماده + بدون استفاده از هیچ فریم وورک تحت وب مثل Laravel-YII-CodeIgnetor) استاد شما که هیچی نمی دونی چرا با افتخار می گی بدون استفاده از فریم ورک ؟؟ پهلوون اونی که فریم ورک نمی زنه دانش رو نداره فریم ورک استاندارد ترین نوع کدنویسی هستش مرد مومن شما که نمی دونی چرا یطوری می گی بدون فریم ورک که انگار طرف قصد داره وردپرس کار کنه ؟
اما از دست افرادی مثل شما که همه رو تخریب می کنن من عادت ندارم اینطور حرف بزنم اما دیدم از سر تا پای حرفتون اشتباه واسه همین گفتم بگم که بقیه فکر نکنن شما خیلی متوجه ای.