PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره سایت ستاد سامان دهی سایت های اینترنتی

cloner1390
March 8th, 2017, 00:11
درود دوستان
راجه به سایت ستاد سامان دهی سایت اینترنتی سوال داشتم.ثبت کردن سایت در این سایت به چه دردی میخوره؟آیا این سایت هم برای اخذ مالیات در آینده هست یا فقط برای ساماندهی؟چون نماد اعتماد الکترونیکی هم که اول اومد و اون موقعه فروشگاه داشتیم ، گفته میشد فقط برای اینکه فروشگاه های معتبر شناخته بشه ، فقط برای این منظور هست که بعدا مشخص شد که برای اخذ مالیات هست که همین امر باعث شد فروشگاه اینترنتی خودمون رو جمع کنیم.
من چک میکردم خیلی از سایت های بزرگ دانلود که اسم نمی برم اصلا تو این سایت ثبت نشدن و تعدادی خیلی اندکی از سایت ها هم تو این سایت ثبت نام کردن.میخواستم بپرسم از دوستان کلا قضیه چیه؟آیا ثبت نشه سایت تو آینده احتمال چیلتر شدن سایت هست یا ربطی به ثبت در سایت ستاد سامان دهی سایت های اینترنتی نداره.
ممنون میشم دوستانی که در این زمینه تجربه و اطلاعات کافی دارند به صورت کاملا توضیح بدهند که کلا قضیه چیه.ممنون منتظر پاسخ های سازنده شما هستم.

mehrania
March 8th, 2017, 00:18
دوست عزیز بهترین راه برای جلوگیری از ***** شدن ثبت سایتتون در ساماندهی می باشد چون در صورت مورد داشتن مطلب بهتون ایمیل میدن که برطرف کنید که اینطوری احتمال ***** شدنتون کمتر میشه ، من با پشتیبانیشون که حرف زدن گفتن که درصورت ***** شدن کلی سایت ، برای برطرف کردن ***** به این فاکتور توجه میکنند که همکاری داشته اید با این سایت یا خیر !
بعدم من با سایت های مثل دانلود ها ، نکس وان موزیک و ... که همکاری داشتم اکثرا سایتشون در ساماندهی ثبت هست و همه دارند نماد این سایت رو میگیرند ....

hegza
March 8th, 2017, 00:19
پاسخ همه سوالاتت به جز یکی یک چیز هست: هیچ چیز معلوم نیست و طبیعتا از این دیتا برای مالیات هم بهره خواهند برد

و اما اون سوال مشخص
شما اگر سایتتون ثبت نباشه موردی و یا اشکالی پیش بیاد فوری شما رو فــیلـــتر خواهند کرد ولی اگر ثبت باشید بهتون ابتدا هشدار میدن و اگر رفع عیب نکردید برخورد قانونی میکنند

cloner1390
March 8th, 2017, 00:40
دوست عزیز بهترین راه برای جلوگیری از ***** شدن ثبت سایتتون در ساماندهی می باشد چون در صورت مورد داشتن مطلب بهتون ایمیل میدن که برطرف کنید که اینطوری احتمال ***** شدنتون کمتر میشه ، من با پشتیبانیشون که حرف زدن گفتن که درصورت ***** شدن کلی سایت ، برای برطرف کردن ***** به این فاکتور توجه میکنند که همکاری داشته اید با این سایت یا خیر !
بعدم من با سایت های مثل دانلود ها ، نکس وان موزیک و ... که همکاری داشتم اکثرا سایتشون در ساماندهی ثبت هست و همه دارند نماد این سایت رو میگیرند ....

احتمال اخذ مالیات هست یا فقط دارن ساماندهی می کنند؟

cloner1390
March 8th, 2017, 11:01
ممنون از دوستان بابت اطلاعاتی که در اختیار ما قرار دادند.حالا میخواستم راجع به سایت مصادیق مجرمانه سوالی مطرح کنم.آیا پس از ثبت نام در ستاد ساماندهی در سایت مصادیق مجرمانه نیز باید ثبت نام کنیم.چون یه بخش داره که با یوزر و پسورد ساماندهی میشه وارد شد و لی خوب یه سری قسمت ها هم داره که لازمه ثبت نام هست.ممنون میشم راجع به این سایت هم توضیحی بدید.ممنون