توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پایین بودن سرعت آپلود و دانلود سرور هتزنر
dani010
March 7th, 2017, 11:05
با سلام خدمت تمامی دوستان گرامی یک سرور کنسلی هتزنر (ex41) تهیه کردم اما سرعت دانلود و آپلود خیلی پایینه به نظر شما دوستان عادیه ؟
35363 35364
ashadata
March 7th, 2017, 11:11
با سلام
یا از طریق روتر محدود شده یا کانفینگی چیزی اشتباه هست
در تماس باشید اگر انتقال دادید به پنل خودتون هم به دیتاسنتر ایمیل بدید و پیگیری کنید
dani010
March 7th, 2017, 11:23
با سلام
یا از طریق روتر محدود شده یا کانفینگی چیزی اشتباه هست
در تماس باشید اگر انتقال دادید به پنل خودتون هم به دیتاسنتر ایمیل بدید و پیگیری کنید
نه از طریق یکی از دوستان خرید کردم تو پنل اوشون هست
VipSc
March 7th, 2017, 12:02
با سلام
دقیقا ما هم همچین مشکلی داشتم، دیناسنتر میگفت هیچ مشکلی نداره، آخر از همه کابل کارت شبکه مشکل داشت، برامون عوض کردن و مشکل ما برطرف شد.
dani010
March 7th, 2017, 13:28
با سلام
دقیقا ما هم همچین مشکلی داشتم، دیناسنتر میگفت هیچ مشکلی نداره، آخر از همه کابل کارت شبکه مشکل داشت، برامون عوض کردن و مشکل ما برطرف شد.
چجوری راضی شدن که کابل روعوض کردن؟
fireserver
March 7th, 2017, 14:50
با سلام خدمت تمامی دوستان گرامی یک سرور کنسلی هتزنر (ex41) تهیه کردم اما سرعت دانلود و آپلود خیلی پایینه به نظر شما دوستان عادیه ؟
35363 35364
باسلام و عرض احترام
قابل بررسی رایگان توسط کارشناسان فایرسرور می باشد.
لطفا در سایت ما عضو شده و اطلاعات مربوطه مجازی ساز را برایمان ارسال فرمائید.
عضویت در فایرسرور (http://clients.fireserver.ir/register.php)
VipSc
March 7th, 2017, 16:42
چجوری راضی شدن که کابل روعوض کردن؟
بعد از کلی تیکت و توضیح دادن، که دقیقا 5 روز از وقت ما رو هم گرفتن تا فهمیدن که حق با ماست و کابل رو چک کردن و مشکل داشت و عوض کردن
dani010
March 7th, 2017, 19:04
الان یه مشکلی هست که سرور من دیگه ویندوز نیست و لینوکس و به راحتی ویندوز نمیشه سرعت پورت رو چک کرد ، چیکار کنم به نظر شما اساتید ؟
mizban97
March 7th, 2017, 20:15
الان یه مشکلی هست که سرور من دیگه ویندوز نیست و لینوکس و به راحتی ویندوز نمیشه سرعت پورت رو چک کرد ، چیکار کنم به نظر شما اساتید ؟
سلام
از طریق ssh میتونید به راحتی سرعت تست بگیرید.
باید سورس روی سرور نصب کنید.
Ahmad110
March 7th, 2017, 22:18