توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ! ....باز هم عدم اپدیت چند روزه الکسا ....!
armin.rf
March 6th, 2017, 13:04
سلام دوستان
باز هم چند روزه الکسا و رتبه هاش تعغییری نکرده ...!
کسی خبر نداره در مورد این !
+
اخیرا در الکسا به جا اینکه رتبه ها به مرور کاهش پیدا کنه داره افزایش پیدا میکنه ؟!!!! حقیقت داره اولویت با کسانیه که اکانت بخرن ؟
پیشاپیش تشکر
black.p
March 6th, 2017, 13:30
سلام
منم مشکل شما رو دارم ، یهو رتبه سایتمون عوض شد ، و الان فکر کنم 4 روزه تغییری نمیکنه نه جهانی نه کشوری
gholamkale
March 6th, 2017, 13:40
من این مشکل رو با اتوریتی دارم
تقریبا یک روز سایت داون بود اتوریتی از 30 به 1 تبدیل شد :|
k-pax
March 6th, 2017, 13:41
درود
فکر کنم الکسا داره یه سری تغیرات روی سایتش میده !
نمودار چند ماه گذشته تغییر کرده !
armin.rf
March 6th, 2017, 14:22
تا حالا که هیچ کدوم از ارتقا هایی که دادن سیستم هاشون رو به نفعمون نبوده .... فقط 1 هفته 1 هفته معطل میکنه ..
seyyed_ahmad
March 6th, 2017, 15:36
درسته کاملا. ولی یه سوال از اساتید دارم. چرا الکسا فقط واسه ما کاربران ایرانی انقدر اهمیت داره . همچنین سایت های هویز و همچنین intodns.com . بیشترین کاربران اینها ایرانی هستند.
BGN13
March 6th, 2017, 15:59
بله برای منم همین هست روز به روز داره افزایش پیدا میکنه و الانم تغییری نمیکنه
از 1800 رفته 3800
Ashkankamangar.ir
March 6th, 2017, 16:17
طی چند روز اخیر کاهش رتبه داشتیم ما
SamaN DL
March 6th, 2017, 16:40
درسته کاملا. ولی یه سوال از اساتید دارم. چرا الکسا فقط واسه ما کاربران ایرانی انقدر اهمیت داره . همچنین سایت های هویز و همچنین intodns.com . بیشترین کاربران اینها ایرانی هستند.
اخه ما ایرانی ها خیلی فعالیم :59:
Farid Saadat
March 6th, 2017, 17:13
مشتری ها منم دقیقا صداشون در اومده بود که چرا تغییر نکرده :))
ولی خداروشکر افتی در هفته اخیر نداشتیم و بهبود داشتیم حدود 400 تا واسه یکی از مشتریان
AhrimanSefid
March 6th, 2017, 17:39
مشتری ها منم دقیقا صداشون در اومده بود که چرا تغییر نکرده :))
ولی خداروشکر افتی در هفته اخیر نداشتیم و بهبود داشتیم حدود 400 تا واسه یکی از مشتریان
مشتری های شما حق دارند چون هزینه کردن و می کنند.
AMIB
March 6th, 2017, 19:40
اینقدر که بعضی دارندگان سایت متقلب داخلی الکسا براشون مهمه، الکسا به خودش اهمیت نمیده
دوران الکسا تمام شده
و آمارش با واقعیت تفاوت چشمگیری داره
تنها کاربرد فعلیش برای افرادیه که بخوان اونجا تقلب کنند و رتبه جعلی برای خودشون درست کنن و با این رتبه بخوان دیگران رو فریب بدن و ازشون تبلیغ بگیرن
m2n
March 6th, 2017, 19:51
الکسا عددی نیست که تغییراتشو مانیتور می کنید :)
armin.rf
March 6th, 2017, 20:33
دلیلش کمبود اگاهی بسیاری از وبمسترا ...!
قضاوت با شما !
برای خرید تبلیغات سایت من
بکلینک = الکسا
بنر = الکسا
ریپورتاژ = الکسا
کشیدن اب حوض = الکسا
طی چند روز اخیر کاهش رتبه داشتیم ما
انشالله همیشه کاهش و در روند فعالیتتون موفقیت داشته باشید قربان
armin.rf
March 7th, 2017, 06:44
ظاهرا برطرف و اپدیت شده رتبه ها ...
satiran
March 7th, 2017, 11:40
من نمیدونم الکسا که با 4 تا پاپ اپ رتبه اش تغیر میکنه چه معیاری واسه دوستان هست ؟؟؟
رتبه اش تغیر نکرد که نکرد چون اصلا ملاک نیست
black.p
March 7th, 2017, 12:38
دوستان این همه میگید الکسا بی ارزشه ، پس بفرمایید معیار و ملاک با ارزش بودن یک سایتی رو از کجا بفهمیم ؟ حالا درسته پیج رنک هست و اینا ... ولی خود رتبه نقش خیلی مهمی داره به قول دوستمون که گفتن :
بکلینک = الکسا
بنر = الکسا
ریپورتاژ = الکسا
کاملا موافقم با حرفشون ، خودمم اگر بخوام برای مثال برای یک سایتی سفارش تبلیغات بدم اول الکسا و رتبش رو چک میکنم.حالا نمیدونم شاید بعضی از دوستان از راه های دیگه استفاده میکنن که ما خبر نداریم !
saeed.mihan
March 7th, 2017, 13:46
دوستان این همه میگید الکسا بی ارزشه ، پس بفرمایید معیار و ملاک با ارزش بودن یک سایتی رو از کجا بفهمیم ؟ حالا درسته پیج رنک هست و اینا ... ولی خود رتبه نقش خیلی مهمی داره به قول دوستمون که گفتن :
بکلینک = الکسا
بنر = الکسا
ریپورتاژ = الکسا
کاملا موافقم با حرفشون ، خودمم اگر بخوام برای مثال برای یک سایتی سفارش تبلیغات بدم اول الکسا و رتبش رو چک میکنم.حالا نمیدونم شاید بعضی از دوستان از راه های دیگه استفاده میکنن که ما خبر نداریم !
پیج رنک گوگل خیلی وقت هست حذف شده و ملاک نمی باشد.
armin.rf
March 7th, 2017, 14:43
پیج رنک گوگل خیلی وقت هست حذف شده و ملاک نمی باشد.
پس میشه گفت در حال حاضر تنها مرجع الکسا هست ...
امارگیر که داخل پنل وردپرسه و نمیشه پنل داد به کاربر
پیج رنکم حذف شده
اتوریتی هم که 80 درصد تبلیغ دهنده ها بی خبرن ازش ...
تبلیغات تنها روش کسب درامد از سایتای ما هست قربان ...
saeed.mihan
March 7th, 2017, 14:58
پس میشه گفت در حال حاضر تنها مرجع الکسا هست ...
امارگیر که داخل پنل وردپرسه و نمیشه پنل داد به کاربر
پیج رنکم حذف شده
اتوریتی هم که 80 درصد تبلیغ دهنده ها بی خبرن ازش ...
تبلیغات تنها روش کسب درامد از سایتای ما هست قربان ...
از آمارگیر گوگل آنالیز استفاده کنید، در حال حاضر معتبر ترین منبع می باشد.
حتی درصورتی که با اسکرین شات کسی قانع نشد می توانید دسترسی مشاهده را به ایمیلش بصورت موقت بدهید.
satiran
March 7th, 2017, 19:27
خیلی فاکتور ها باید ملاک قرار گرفته بشه ولی چون تو الکسا به راحتی میشه تقلب کرد به همین خاطر میگیم که الکسا ملاک نیست
saeed.mihan
March 7th, 2017, 19:39
خیلی فاکتور ها باید ملاک قرار گرفته بشه ولی چون تو الکسا به راحتی میشه تقلب کرد به همین خاطر میگیم که الکسا ملاک نیست
ولی این رو هم در نظر بگیرید شما بخواید بیایید زیر هزار این دیگه کار تقلب نیست.
- - - Updated - - -
همچنین تو خود صفحه الکسا کلی پارامتر هست که با یه تحلیل راحت می تونید متوجه بشید تقلبه یا نه
satiran
March 8th, 2017, 13:33
مشکل اینه که رقبای شما تقلب کنن از شما جلو میزنن
iranian-portal
March 8th, 2017, 13:49
با شنیدن الکسا، یاد نوجوانان 15-16 ساله میوفتم :71:
اگر سایت فروشگاه اینترنتی باشه، آخه من موندم کدوم خریداری، میره رتبه الکسا سایت رو برای خرید چک کنه :50:
اونقدر که گیر حاشیه هستید، به کلی اصل ماجرا رو فراموش میکنید!!
با هزار و یک روش تقلبی، و هزینه های آماتورانه، میخواین یک عدد رو کم و زیاد کنید، بعد فکر میکنید قراره معجزه کنه تو شرایط سایتتون #-o
البته، تا بوده همین بوده :71:
satiran
March 8th, 2017, 17:13
بله متاسفانه اصل کار را فراموش میکنن که همو رضایت کاربر ،فروش و ... هست و پول به حساب بعضی از افراد می ریزن که فقط یک عدد تغیر کنه
hegza
March 8th, 2017, 18:40
بیخیال الکسا بشید
به کیفیت بها بدین
100000000000 میلون یوزر که ربطی به سایت شما ندارند انازه 30 تا یوزر هدفمند هم نمی ارزند