توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد هاست جدید با ssh
shadecute
March 5th, 2017, 23:25
سلام دوستان من برای اولین یک vps گرفتم دایرکت ادمین یا سی پنل نداره و sshهست فقط آیا میتونم بدون اینا هاست جدید ایجاد کنم؟ و سایت روش بالا بیاد.
ممنون میشم راهنمایی کنید
negarnovin
March 5th, 2017, 23:31
سلام می بایستی کانفیگ سی پنل یا دایرکت ادمین روی سرور لینوکسی شما انجام بشه بدون کانفیگ نمی توانید سایتی بالا بیارید.
shadecute
March 5th, 2017, 23:37
یعنی باید حتما سی پنل یا دایرکت ادمین نصب کنم؟ بدون اونا اصلا امکان نداره؟
dynabanner.com
March 5th, 2017, 23:59
سلام
سیستم عامل سرور شما ویندوزه یا لینوکس؟اگه ویندوزه باید پلسک نصب کنید و اگه لینوکس می تونید سی پنل یا دایرکت رو نصب کنید.خیر بدون اونها امکان نداره.البته بستگی داره چه نوع هاستی مد نظر شماست.
آموزش های مربوطه هم در انجمن یافت میشه.کافیه سرچ کنید.
RealHAM
March 6th, 2017, 09:12
سلام
شما بدون استفاده از هیچ کنترل پنلی نیز به راحتی می توانید سایت های خود را روی سرور بالا بیاورید
برای این کار لازم است :
۱- وب سرور مثلاً آپاچی به همراه پی اچ پی
۲- سرور sql مانند mysql یا mariadb
را راه اندازی کنید، با دو مورد بالا می توانید به راحتی سایت خود را بالا بیاورید
اما برای تکمیل تر کردن بهتر است
۳- میل سرور
۴- دی ان اس سرور
را نیز اضافه نمایید
و موارد دیگر ...
moslem95
March 6th, 2017, 10:26
سلام دوست عزیز
همانطور که RealHAM (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=119572) عزیز گفتند شما بدون استفاده از کنترل پنل و نصب وب سرور و mysql میتوانید سایت خود را روی سرور بالا بیاورید.کنترل پنل برای راحتی کار شما میباشد.
hegza
March 7th, 2017, 00:25
سلام می بایستی کانفیگ سی پنل یا دایرکت ادمین روی سرور لینوکسی شما انجام بشه بدون کانفیگ نمی توانید سایتی بالا بیارید.
سلام
سیستم عامل سرور شما ویندوزه یا لینوکس؟اگه ویندوزه باید پلسک نصب کنید و اگه لینوکس می تونید سی پنل یا دایرکت رو نصب کنید.خیر بدون اونها امکان نداره.البته بستگی داره چه نوع هاستی مد نظر شماست.
آموزش های مربوطه هم در انجمن یافت میشه.کافیه سرچ کنید.
پیشنهاد میدم در مورد کنترل پنل ها بیشتر مطالعه بفرمائید
پ.ن: کنترل پنل فقط یک رابط گرافیکی هستند برای کسانیکه مسلط نیستند
عین خط فرمان و رابط گرافیکی در لینوکس یا خط فرمان داس و ویندوز
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز
همانطور که RealHAM (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=119572) عزیز گفتند شما بدون استفاده از کنترل پنل و نصب وب سرور و mysql میتوانید سایت خود را روی سرور بالا بیاورید.کنترل پنل برای راحتی کار شما میباشد.
سلام
بهتر بود از "با" بجای "و" استفاده میکردید چون اینطوری کلا این مفهوم رو منتقل میکنه که بدون وبسرویس و پایگاه داده میشه سایت ران کرد حالا بدون پایگاه داده بله اما بدون وبسرویس خیر
zigma4000
March 7th, 2017, 13:58
در صورتی که تسلط داشته باشید نیازی به کنترل پنل نیست در واقع اگر تصمیم به راه اندازی هاست اشتراکی ندارید و تسلط دارید توصیه میکنم از کنترل پتل استفاده نکنید. البته میتونید از https://vpssim.com/ یا سرویس های مشابه هم استفاده کنید.
dynabanner.com
March 7th, 2017, 15:49
پیشنهاد میدم در مورد کنترل پنل ها بیشتر مطالعه بفرمائید
منم در آخر پستم اضافه کرده بودم که بستگی به کاربری وی پی اس و هاست داره
البته بستگی داره چه نوع هاستی مد نظر شماست.
برای مصارف شخصی و میزبانی کردن تعدادی سایت مشکلی نیست اما برای راه اندازی هاستینگ و ارائه هاست به 200 تا کاربر معقولانه ست بدون کنترل پنل اقدام به فروش کنیم؟ مدیریت کاربران بدون کنترل پنل واقعا وقت گیره و فکر نمی کنم به دردسرش بیارزه
hegza
March 8th, 2017, 00:16
منم در آخر پستم اضافه کرده بودم که بستگی به کاربری وی پی اس و هاست داره
برای مصارف شخصی و میزبانی کردن تعدادی سایت مشکلی نیست اما برای راه اندازی هاستینگ و ارائه هاست به 200 تا کاربر معقولانه ست بدون کنترل پنل اقدام به فروش کنیم؟ مدیریت کاربران بدون کنترل پنل واقعا وقت گیره و فکر نمی کنم به دردسرش بیارزه
عموما امکان نداره کاربر بیاد هاستی بخره که به هیچ چیز دسترسی نداره
اما استارتر
شما میتونید سی پنل هم نصب کنید یا دایرکت ادمین ولی لایسنس رو بزارید اکسپایر بشه و از خط فرمان های مربوط به خودشون کارتون رو مرتب تر انجام بدین
حداقل امتیازش اینه اگر احیانا خواستید کنترل پنل نصب کنید فقط تهش خرید یک لایسنس هست و یکی دو خط کد و دیگر هیچ
dynabanner.com
March 8th, 2017, 01:12
عموما امکان نداره کاربر بیاد هاستی بخره که به هیچ چیز دسترسی نداره
نمیخوام باعث بشم تاپیک از موضوع اصلی خارج بشه اما چرا امکان نداره؟ من اواخر سال 2014 از e p i c h o s t انگلیس هاست اجاره کردم و فاقد کنترل پنل بود و بدون مشکل هم به کارمون ادامه دادیم.
در هر صورت من همچنان به استارتر نصب یک کنترل پنل رو پیشنهاد می کنم.چه به عنوان سرویس دهنده بخوان فعالیت کنن چه برای مدیریت سایت های خودشون.دلیلش هم واضحه،سهولت در انجام کارها.
موفق باشید
hegza
March 9th, 2017, 04:29
نمیخوام باعث بشم تاپیک از موضوع اصلی خارج بشه اما چرا امکان نداره؟ من اواخر سال 2014 از e p i c h o s t انگلیس هاست اجاره کردم و فاقد کنترل پنل بود و بدون مشکل هم به کارمون ادامه دادیم.
در هر صورت من همچنان به استارتر نصب یک کنترل پنل رو پیشنهاد می کنم.چه به عنوان سرویس دهنده بخوان فعالیت کنن چه برای مدیریت سایت های خودشون.دلیلش هم واضحه،سهولت در انجام کارها.
موفق باشید
سلام
اگر متن منو یکبار دیگه مطالعه بفرمائید عرض کردم عموما نه اصلا !