PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ُسرور مجازی ایران با پورت 10g

jjjan
March 5th, 2017, 22:45
سلام سرور ایران با پورت 10g کی ارایه می ده؟

RoobinaServer
March 5th, 2017, 22:49
با سلام

مورد مصرف ؟

ترافیک مصرفی ؟

اینترنت / اینترانت ؟

باتشکر

shopingserver.com
March 5th, 2017, 23:39
با سلام
برای شبکه داخلی تا یک گیگ بیشتر زیر ساخت نمیده
برای شبکه خارج از ایران هم میگن یک گیگ هست
ولی اصلش 100 مگ هست
سرور ایران (http://www.shopingserver.com/%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1-%d9%85%d8%ac%d8%a7%d8%b2%db%8c/%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1-%d9%85%d8%ac%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86/) 1 گیگ خواستید در خدمتیم به قیمت 39 هزار تومان

35355 (http://shopingserver.com)
برای سه ماه اول خرید شما 50% تخفیف داده می شود
+ برای گرفتن تخفیف هنگام خرید کد WHT-50 را وارد کنید
+ در صورت موجود نبودن کانفیگ مورد نیاز شما در پلن های سایت شرکت با پشتیبانی سایت (http://clients.shopingserver.com/contact.php) تماس بگیرید

hoka
March 6th, 2017, 05:35
10 گیگ ؟؟؟!! ایران ؟؟!؟؟! عزیزجان این مقدار پورت واقعی رو فقط چند دیتاسنتر خارجی محدود روی یک سرور اختصاصی ارائه میکنن نه دیگه سرور مجازی

اگر جایی 1 گیگابیت واقعی ایران پیدا کردی حتما معرفی کن منم سرور میخوام . ولی واقعی . کارت شبکرو میشه اسمی زد 10 گیگ ولی مهم اینه که چقدر توش اینترنت میاد (95 درصد سرور های ایران 100 مگابیت هست پورت هاشون )

SilverScent
March 6th, 2017, 09:36
10 گیگ ؟؟؟!! ایران ؟؟!؟؟! عزیزجان این مقدار پورت واقعی رو فقط چند دیتاسنتر خارجی محدود روی یک سرور اختصاصی ارائه میکنن نه دیگه سرور مجازی

اگر جایی 1 گیگابیت واقعی ایران پیدا کردی حتما معرفی کن منم سرور میخوام . ولی واقعی . کارت شبکرو میشه اسمی زد 10 گیگ ولی مهم اینه که چقدر توش اینترنت میاد (95 درصد سرور های ایران 100 مگابیت هست پورت هاشون )

عزیزجان مثل اینکه شما توی ایران زندگی نمیکنیا!!!

بار آخرت باشه در مورد تکنولوژی بسیار پیشرفته کشورمون اینطوری صحبت میکنی .

ourweb
March 6th, 2017, 11:46

عزیز آپ لینک های ما 1 گیگ می باشد و داریم تضمین کیفیت رو میدیم لطفا بدون اطلاع اعلام نکنید که 95 درصد 100 مگ هستند

hoka
March 6th, 2017, 14:38
عزیزجان مثل اینکه شما توی ایران زندگی نمیکنیا!!!

بار آخرت باشه در مورد تکنولوژی بسیار پیشرفته کشورمون اینطوری صحبت میکنی .
جدی بود این صحبت یا شوخی بود ؟

عزیز آپ لینک های ما 1 گیگ می باشد و داریم تضمین کیفیت رو میدیم لطفا بدون اطلاع اعلام نکنید که 95 درصد 100 مگ هستند

بنده عزیز سرور شمارو نفرمودم . شما اگر 1 گیگ باشید جزء اون 5 درصد قرار میگیرید . اگر در این درصدی که گفتم شک دارید از همون دیتاسنترتون بپرسید چند سرور یک گیگ آپ لینک رو میزبانی میکنن چند سرور 100 مگ

دوم از همه من تا الان ندیدم حتی 1 گیگ پورت هم بیشتر از 50 60 مگابایت سرعت داشته باشه به اینترنت . اگر سرور شما فرای این هست ممنون میشم یک گیگ رم رو برام پیام خصوصی کنید آفرش رو چون نیاز دارم

ourweb
March 6th, 2017, 14:40

بنده عزیز سرور شمارو نفرمودم . شما اگر 1 گیگ باشید جزء اون 5 درصد قرار میگیرید . اگر در این درصدی که گفتم شک دارید از همون دیتاسنترتون بپرسید چند سرور یک گیگ آپ لینک رو میزبانی میکنن چند سرور 100 مگ

دوم از همه من تا الان ندیدم حتی 1 گیگ پورت هم بیشتر از 50 60 مگابایت سرعت داشته باشه به اینترنت . اگر سرور شما فرای این هست ممنون میشم یک گیگ رم رو برام پیام خصوصی کنید آفرش رو چون نیاز دارم

قانونا تقسیم اشتراکی می شود و نمیشه تضمین کنیم ولی خب ما چون کولو کردیم توی رک تقسیم کردیم

deltamusic
March 6th, 2017, 14:43
قانونا تقسیم اشتراکی می شود و نمیشه تضمین کنیم ولی خب ما چون کولو کردیم توی رک تقسیم کردیم

عزیز آپ لینک های ما 1 گیگ می باشد و داریم تضمین کیفیت رو میدیم

پس بهتره این صحبتتون رو اصلاح کنید!

meysam021
March 6th, 2017, 15:17
صحبت از 1 گیگ روی سرورهای ایران میشه ، بحث خنده دار میشه
دیتاسنتر بزرگی مثلا هتزنر و ovh با اون همه عظمتشون دارن 1 گیگ ارائه میدن ، تازه تضمین 300 مگابایت رو میدن نه نصفشم ، هرجایی هم بیشتر 1 گیگ میگه میدیم ، مطمئن باشید دروغ میگه
آسیاتک مثلا نوشته پورت 1 گیگ ، پورتش زور بزنه 200 مگابایت نیست .
ما ترافیک ایران سرجمع 1 گیگه ، دیتاسنتری مثلا ovh میاد به فرض 3 گیگ برای رفع اتک آفر میده ، هم همچین ادعای نمیتونه بکنه ، 10 گیگ ، مو به تنم سیخ شد حضرت عباسی

- - - Updated - - -

جناب : hoka حرفشون کاملا تایید میشه ، تضمین 1 گیگ هرکی بده من خریداریم ، آقا 1 گیگ نه ، نصفش 500 مگابایت هم راضی هستیم

ourweb
March 6th, 2017, 15:29

جناب هر شرکتی قوانین خاص خودش رو داره بنده مال رک شرکت خودمان رو عرض کردم نه شما رو !

arc1o0
March 6th, 2017, 15:57
دوستانی که در مورد پورت 10 گیگ شبه دارند،

ما پورت 10 گیگ پشت روتر ها مون داریم، هرکسی نیاز داشت اطلاع بده بنده تست میدم بعد خرید کنید.

hoka
March 6th, 2017, 16:01
دوستانی که در مورد پورت 10 گیگ شبه دارند،

ما پورت 10 گیگ پشت روتر ها مون داریم، هرکسی نیاز داشت اطلاع بده بنده تست میدم بعد خرید کنید.

بنده نیاز دارم عزیز . تست 5 دقیقه ای لینوکس بدید برای ماه بعد سرور خریداری میکنم (چون الان تازه تمدید کردم سرور ایرانی که نیاز دارم )

arc1o0
March 6th, 2017, 16:06
جهت سفارش یا کسب اطلاعات بیشتر:

09127744016
tlg: @netiran_online

nevergotme
March 6th, 2017, 16:47
الکی الکی جدی شدا

arc1o0
March 6th, 2017, 16:51
الکی الکی جدی شدا

چرا نباشه دوست عزیز، هست

منتها توقع دوستان این هست که سرور 25 هزار تومنی به پورت 10 گیگ متصل باشه!

mobinhost.in
March 6th, 2017, 17:58
امکان ارائه این پورت بر روی بستر داخلی کشور وجود دارد

مصرف ماهانه ترافیک شما چقدر است ؟

TheEnnd
March 6th, 2017, 22:25
صحبت از 1 گیگ روی سرورهای ایران میشه ، بحث خنده دار میشه
دیتاسنتر بزرگی مثلا هتزنر و ovh با اون همه عظمتشون دارن 1 گیگ ارائه میدن ، تازه تضمین 300 مگابایت رو میدن نه نصفشم ، هرجایی هم بیشتر 1 گیگ میگه میدیم ، مطمئن باشید دروغ میگه
آسیاتک مثلا نوشته پورت 1 گیگ ، پورتش زور بزنه 200 مگابایت نیست .
ما ترافیک ایران سرجمع 1 گیگه ، دیتاسنتری مثلا ovh میاد به فرض 3 گیگ برای رفع اتک آفر میده ، هم همچین ادعای نمیتونه بکنه ، 10 گیگ ، مو به تنم سیخ شد حضرت عباسی

- - - Updated - - -

جناب : hoka حرفشون کاملا تایید میشه ، تضمین 1 گیگ هرکی بده من خریداریم ، آقا 1 گیگ نه ، نصفش 500 مگابایت هم راضی هستیم

دوست عزیز بنده داخل ایران 20 گیگ اپلینک دارم که تا 15 گیگ رو کامل استفاده کردم و مشکلی نداشته لطفا اگر از کسایی که سرور تهیه کردید و بهتون پهنای باند لیمیت دادن از جای دیگه تهیه کنید الان تمامی دیتاسنتر های معروفی که 1 گیگ پورت به شما میدن از تمام 1 گیگ به صورت دپلکس میتونن استفاده کنن

RoobinaServer
March 6th, 2017, 22:57

با سلام

لینک 500 مگابیت درخواستی شما به راحتی قابل ارائه میباشد، مورد مصرف چیست ؟

چه سرویسی میخواهید دقیقا بیشتر توضیح بفرمائید تا بتوان آفر داد، سرور اختصاصی میخواهید ؟

-------
استارتر عزیز، از شما نیز سوال شد اما پاسخی ندادید نمیتوان به این صورت آفری داد.

باتشکر رضایی

hegza
March 7th, 2017, 00:10

یه تست بده من بشخصه اگر 1 گیگ باشه میخرم

aligoli
March 16th, 2017, 20:30
سلام سرور ایران با پورت 10g کی ارایه می ده؟
سلام
لینک 400 مگابیت مورد نیاز شما به راحتی قابل ارائه است، مورد مصرف چیست ؟