توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت دامنه com با ۲۵ هزار تومان ؟؟؟!!!
Sajad
March 5th, 2017, 13:50
این پیشنهاد تا ۲۲ اردیبهشت ۹۶ تمدید شد
نرم نرمک بهار در راه است... تو دلت را تکانده ای آیا؟
مطمئنی که سبز خواهی شد؟ در زمستان نمانده ای آیا؟
خاطرت هست نیمه ی اسفند، روز جشن درختکاری بود؟
تو نهالی برای رویش عشق در دل خود نشانده ای آیا؟
سلام خدمت شما دوست عزیز؛
کم کم به روزهای پایانی سال ۹۵ و آغاز فصل بهار و یک سال جدید نزدیک میشویم. شاید این روزها فرصتی باشند تا تاریخ ثبت دامنه شما در تقویم سال ۹۵ ثبت شود. فرصتی که دیگر هیچوقت تکرار نخواهد شد.
به همین دلیل تصمیم گرفتیم این فرصت استثنایی و تکرار نشدنی را برای شما فراهم کنیم تا بتوانید دامنه خود را در این روزهای پایانی سال ۹۵ به ثبت برسانید.
کی راد برای شما قیمت فوقالعادهای در نظر گرفته است:
... ثبت دامنه دات کام فقط با ۲۵ هزار تومان بدون قید و شرط ...
برای سفارش کلیک کنید (https://www.keyrad.com/cart.php?a=add&promocode=D95&domain=register)
کد تخفیف: D95
- دامنهها بعد از پرداخت آنلاین به صورت آنی ثبت میشوند
- بعد از ثبت آنی، دامنه خود را توسط لینکی که برای شما توسط سیستم ارسال میشود تایید و فعال میکنید
- دامنهها به نام خودتان و مالکیت کامل شما ثبت میشود
- دامنهها دارای پنل + کد انتقال + قابلیت تغییر DNS هستند
- شما میتوانید به تعداد نامحدود دامنه با این تعرفه به ثبت برسانید
- راه ارتباطی برای پشتیبانی از طریق ارسال تیکت در سایت کی راد است
- امکان ارائه نمایندگی با این تعرفه هست، میتوانید در سایت تیکت ارسال کنید، این همکاری میتواند در دراز مدت با تعرفه مناسب ادامه داشته باشد.
- تعرفه اصلی ثبت دامنهها ۳۵۰۰۰ تومان است، در این پیشنهاد شما ۱۰۰۰۰ تومان از کیراد عیدی میگیرید.
- تعرفه تمدید دامنه ۳۵۰۰۰ تومان است
- سوال دیگری دارید؟ کافیست در سایت کیراد تیکت ارسال کنید
www.keyrad.com (https://www.keyrad.com/)
ashadata
March 6th, 2017, 19:29
با سلام
ثبت ریسلو هست ؟
Sajad
March 6th, 2017, 22:13
با سلام
ثبت ریسلو هست ؟
سلام.
بله پنل ریسلو هست.
AMIRsaya2
March 9th, 2017, 23:50
مورد اعتماد هست
Sajad
March 10th, 2017, 11:36
مورد اعتماد هست
سلام
بله دوست عزیز. قابل اعتماد هست !
تعدادی از دوستان از همین انجمن هم خرید انجام دادهاند اما قوانین انجمن متاسفانه اجازه نمیده که بیان و خرید موفقشون رو تایید کنند.
:113: با خیال راحت خریدتون رو انجام بدید و لذت ببرید :57::57::57:
menalgeya
March 10th, 2017, 14:22
با سلام
یک دامین دیشب ثبت کردم بدون هیچ مشکلی
ممنون از مجموعه کی راد
AtrafNet
March 11th, 2017, 17:09
یک دامین خریداری شد و پنل خارجی دامنه در ریسلو هم تحویل دادن حتی با اینکه مشکلی هم به خاطر اشتباه خودم پیش آمده بود برام حل کردن :)
bahra
March 25th, 2017, 09:09
درود
دامنه net را با چه قیمتی تمدید می کنید؟
5 دامنه net و 8 دامنه .com بخواهم تمدید کنم تخفیف داره؟
قیمت ها؟
Sajad
March 25th, 2017, 09:22
درود
دامنه net را با چه قیمتی تمدید می کنید؟
5 دامنه net و 8 دامنه .com بخواهم تمدید کنم تخفیف داره؟
قیمت ها؟
سلام
تمدید net سالانه 40 هزار تومان
تمدید com سالانه 35 هزار تومان
برای اینکه از این عیدی بهره ببرید، بنا به تعداد تمدید درخواستی، net را ۳۸۸۰۰ و com را ۳۴۲۰۰ حساب میکنیم. اگر خواستید سفارشتون را ایجاد کنید و تیکت بزنید تا تخفیف روی صورتحساب اعمال شود.
hostorder
April 12th, 2017, 00:22
یک عدد ثبت کردیم واقعا عالی 25 ت! اولش باور نمیکردیم ولی شد! واقعا ممنون فقط پنل های اصلی رو چه طور داشته باشیم که کد انتقال هم دستمون باشه
Sajad
April 12th, 2017, 07:39
یک عدد ثبت کردیم واقعا عالی 25 ت! اولش باور نمیکردیم ولی شد! واقعا ممنون فقط پنل های اصلی رو چه طور داشته باشیم که کد انتقال هم دستمون باشه
سلام
کد انتقال توی پنلتون داخل سایت کیراد مشخص هست.
همچنین آدرس پنل اصلی: http://domain.keyrad.com/ca/forgot-password از اینجا ایمیلی که ثبت نام کرده بودید را وارد کنید تا رمز ورود به پنل اصلی براتون ریست بشه و بتونید وارد بشید.
:67::67::67:
mr_server
April 23rd, 2017, 03:23
کارشون درسته
Domain474
April 23rd, 2017, 06:49
سلام دوست عزیز من ازتون ۴ تا دامین خریدم چند روز پیش اما الان نمیتونم وارد سایتتون بشم شما اکانت منو پاک کردید ؟ وقطی بازیابی رمز عبور میزنم میزنه هیچ اکانتی وجود ندارد . ایمیلم و لاگینم mehrdad.boy@hotmail.com هست لطفا مشکل منو حل کنید چون باید لاگین کنم و دسترسی یه دامین ها که ازتون خریدم داشته باشم ! در ضمن این کار از شما بعیده من خیلی بهتون اعتماد.....
سلام
شخصا از کیراد چندتا سفارش داشتم مشکلی نبود تابحال
احتمالا مشکلی دیگهی برای لاگین یوزر شما پیش اومده
شما از دامینهای ثبتی خودتون whois بگیرید مشخص میشه دامینها ثبت هستن و یا در مالکیت شما (ایمیل ثبتی دامین)
شماره تماس در سایت قرار دادن در این مواقع ضروری حتما تماس بگیرید
امیدوارم مشکلتون حل شه
Sajad
April 23rd, 2017, 07:45
سلام دوست عزیز من ازتون ۴ تا دامین خریدم چند روز پیش اما الان نمیتونم وارد سایتتون بشم شما اکانت منو پاک کردید ؟ وقطی بازیابی رمز عبور میزنم میزنه هیچ اکانتی وجود ندارد . ایمیلم و لاگینم mehrdad.boy@hotmail.com هست لطفا مشکل منو حل کنید چون باید لاگین کنم و دسترسی یه دامین ها که ازتون خریدم داشته باشم ! در ضمن این کار از شما بعیده من خیلی بهتون اعتماد.....
ایمیل اعلام شده در 2017/04/18 19:39 طی هماهنگی انجام شده با شما در تیکت تغییر داده شده. بنابراین باید از ایمیل جدیدی که اعلام کردید جهت ورود به پنل کیراد اقدام کنید. :113:
Sajad
April 24th, 2017, 00:06
سلام
شخصا از کیراد چندتا سفارش داشتم مشکلی نبود تابحال
احتمالا مشکلی دیگهی برای لاگین یوزر شما پیش اومده
شما از دامینهای ثبتی خودتون whois بگیرید مشخص میشه دامینها ثبت هستن و یا در مالکیت شما (ایمیل ثبتی دامین)
شماره تماس در سایت قرار دادن در این مواقع ضروری حتما تماس بگیرید
امیدوارم مشکلتون حل شه
سپاسگذارم از لطف و اعتماد شما. امیدوارم که براتون ثبت دامنه با این تعرفه لذت بخش بوده باشه:)
ali1232
April 24th, 2017, 01:34
org هم ثبت میکنید لطفا قیمت دهید
mr_server
April 24th, 2017, 02:34
ممنونم و عذز خواهی بابت مقصر بودن خودم پستم ویرایش شد
با تشکر
- - - Updated - - -
ایمیل اعلام شده در 2017/04/18 19:39 طی هماهنگی انجام شده با شما در تیکت تغییر داده شده. بنابراین باید از ایمیل جدیدی که اعلام کردید جهت ورود به پنل کیراد اقدام کنید. :113:
ممنونم و عذز خواهی بابت مقصر بودن خودم
Sajad
April 24th, 2017, 08:23
org هم ثبت میکنید لطفا قیمت دهید
org سالانه ۴۰ هزار تومان قابل ثبت هست :) میتونید سفارشتون را داخل سایت ارسال کنید
Sajad
April 24th, 2017, 21:26
ممنونم و عذز خواهی بابت مقصر بودن خودم پستم ویرایش شد
با تشکر
- - - Updated - - -
ممنونم و عذز خواهی بابت مقصر بودن خودم
خواهش میکنم. امیدوارم که از ثبت دامنهی خودتون با تعرفههای استثنایی لذت برده و از خدمات ارائه شده رضایت کامل داشته باشید:113:
PER$IA
April 29th, 2017, 11:36
جناب من برای گرفتن گوگل ادسنس می خوام .com ثبت کنم ، برای محکم کاری میخوام مشخصات غیر ایرانی برای ثبتش باشه ، این کار انجام میشه ؟
Sajad
April 29th, 2017, 11:40
جناب من برای گرفتن گوگل ادسنس می خوام .com ثبت کنم ، برای محکم کاری میخوام مشخصات غیر ایرانی برای ثبتش باشه ، این کار انجام میشه ؟
امکان ثبت دامنه با هر مشخصاتی هست، اما برای اطمینان خاطر خودتون پیشنهاد میدیم که مشخصات واقعی ثبت کنید. (اگر دامنه از اهمیت بالایی برخوردار هست)
اگر مشخصات واقعی خارج از ایران ندارید میتوانید قبل از ثبت تیکت ارسال کنید تا از مشخصات کیراد استفاده شود.
نام و ایمیل خودتون استفاده خواهد شد.
آدرس، کدپستی، تلفن خارج از کشور برای شما لحاظ میشود.
PER$IA
April 29th, 2017, 11:43
امکان ثبت دامنه با هر مشخصاتی هست، اما برای اطمینان خاطر خودتون پیشنهاد میدیم که مشخصات واقعی ثبت کنید. (اگر دامنه از اهمیت بالایی برخوردار هست)
اگر مشخصات واقعی خارج از ایران ندارید میتوانید قبل از ثبت تیکت ارسال کنید تا از مشخصات کیراد استفاده شود.
نام و ایمیل خودتون استفاده خواهد شد.
آدرس، کدپستی، تلفن خارج از کشور برای شما لحاظ میشود.
این آدرس بعدا قابل ویرایش هست ؟
Sajad
April 29th, 2017, 11:46
این آدرس بعدا قابل ویرایش هست ؟بله تمامی موارد ذکر شده قابل ویرایش است
arinatarh.ir
May 3rd, 2017, 20:49
بله تمامی موارد ذکر شده قابل ویرایش است
باسلام امکان گرفتن نمایندگی دامنه هم وجود داره؟
Sajad
May 3rd, 2017, 21:00
باسلام امکان گرفتن نمایندگی دامنه هم وجود داره؟
سلام
بله امکان پذیر است
در صورت تمایل در کیراد عضو بشید و تیکت ارسال کنید تا پنل به شما تحویل داده شود :113:
Sajad
May 19th, 2017, 22:00
امکان ویرایش پست اول نیست :106:
این تخفیف تا اطلاع ثانوی پا بر جاست
:113::113::113:
srsh
May 20th, 2017, 15:08
سلام
لطفا ای دی تلگرام بفرمایید یا از طریق تلگرام پیام بدید چند تا سوال داشتم خدمتتون
تلگرام من
@bistping_s
Sajad
May 21st, 2017, 22:53
سلام
لطفا ای دی تلگرام بفرمایید یا از طریق تلگرام پی1ام بدید چند تا سوال داشتم خدمتتون
تلگرام من
@bistping_s
سلام
متاسفانه ارتباط تلگرام مقدور نیست. سوالات را از همین تاپیک یا تیکت بپرسید جواب داده میشه.