PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کش سرور دایرکت ادمین

lordtarh
March 5th, 2017, 07:21
سلام دوستان روزتون بخیر
میخواستم در مورد نصب کش سرور هر اطلاعاتی دارید قرار بدید
بهترین کش سرور برای دایرکت ادمین چیه
وب سرور انجنیکس + اپاچی هست
میخوام الان انجنیکس +اپاچی +کش سرور بشه
لطفا راهنمایی کنید ممنون

negarnovin
March 5th, 2017, 07:31
سلام به نظرم
mambo cache
مناسب هستش

lordtarh
March 5th, 2017, 09:45
سلام به نظرم
mambo cache
مناسب هستش

درود
اینی که فرمودید. برای mysql هست ؟
خود دایرکت توی کاستوم بیلد اینو قرار داده من فعال کردم
opCache opcode cacher
مناسبه ؟
موارد دیگه ای هم هست که فعال بشه کرد یا نصب کرد ؟
همچنبن از کجا متوجه بشم که کش به درستی نصب و عمل میکنه
لطفا راهنمایی کنید

2JZ
March 5th, 2017, 10:02
سلام.
از OPCache برای PHP استفاده کنید همینطور در وب سرور Nginx اگر بصورت Reverse ***** استفاده می کنید ، حتما ***** Cache را برای تک تک Virtual Host ها فعال کنید.
لازمه این کار تغییر Template های پیشفرض وب سرور هست که مستندات در سایت دایرکت ادمین وجود داره.

lordtarh
March 5th, 2017, 13:04
سلام.
از OPCache برای PHP استفاده کنید همینطور در وب سرور Nginx اگر بصورت Reverse ***** استفاده می کنید ، حتما ***** Cache را برای تک تک Virtual Host ها فعال کنید.
لازمه این کار تغییر Template های پیشفرض وب سرور هست که مستندات در سایت دایرکت ادمین وجود داره.

ممکن بیشتر راجب فعال سازی کش ****** برای ویچرال هاست توضیح بدید یا لینک راجب این مورد
همچنین به جز opcache چیز دیگه ای نیاز به نصب نداره و بهترین مورد همینه برای سرور یا نه
ممنونم

2JZ
March 5th, 2017, 13:28
ممکن بیشتر راجب فعال سازی کش ****** برای ویچرال هاست توضیح بدید یا لینک راجب این مورد
همچنین به جز opcache چیز دیگه ای نیاز به نصب نداره و بهترین مورد همینه برای سرور یا نه
ممنونم
http://forum.directadmin.com/showthread.php?t=52497
تاپیک بالا تا حدی کمک می کنه.
بهترین سیستم، با توجه به وب اپلیکیشن شما مشخص میشه. ولی معمولا OPCache بازدهی مناسبی داره.
ولی هیچکدوم کش سرور نیستند ، اگر کش سرور مدنظر دارید استفاده کنید ، گزینه هایی مثل Memcached و Redis مناسبند.

lordtarh
March 5th, 2017, 14:02
http://forum.directadmin.com/showthread.php?t=52497
تاپیک بالا تا حدی کمک می کنه.
بهترین سیستم، با توجه به وب اپلیکیشن شما مشخص میشه. ولی معمولا OPCache بازدهی مناسبی داره.
ولی هیچکدوم کش سرور نیستند ، اگر کش سرور مدنظر دارید استفاده کنید ، گزینه هایی مثل Memcached و Redis مناسبند.

درسته الان یه خورده گیج شدم یعنی opcache کش سرور نیست ؟
Memcache هست ؟
الان در کل واسه این که رو دایرکت ادمین کش سرور نصب کنم کدوم مورد رو انتخاب کنم و همزمان میشه چندتا مورد رو استفاده کرد ؟
از کجا بدونم کش نصب شده درست کار میکنه یا اصلا فعال هست یا ن ؟