PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال و مشکل با یک سرویس دهنده هاست

BGN13
March 4th, 2017, 13:36
سلام خدمت عزیزان
من یکی از دوستان یک سایت گیم داره که یکی از آشناهاش یه هاستینگ غیرمعروف بهش معرفی کرده و از ایشون هاست داره.
مشخصات هاست که بهش گفتن نامحدود هست و خب نامحدود واقعی که وجود نداره ولی همه امکانات نامحدود هست و فضای میزبانی هم میشه گفت زیاده که نامحدود محسوب میشه.
ایشون مدعی هستن که اجازه نمیدن سایت چیلتر بشه به روش خودشون ظاهرا گفتن روش ip filtering
و به خاطر این موضوع سالیانه 700 هزارتومان از دوست من هزینه میگیرن که دوستم ناراضیه
هاستشون ماهیانه چند دفعه down میشه و بهانه های مختلف میارن که کارمندم حواسش نبوده و ...
سوال اولم اینه که آیا این موضوع که ایشون میگن میتونن جلوگیری کنن از چیلترینگ صحت داره؟
چون سایت یکبار چیلتر شد و دوباره با دامنه جدید آوردن بالا و اون آقا نتونست کاری بکنه.
بعد از دوست من 300 تومن گرفته بابت ssl که گفته خیلی خوبه و ssl رو نمیشه چیلتر کرد.
و مورد اخیر اینکه ایشون گفتن که اتک شده به سایت و دیتاسنتر ایشون رو 200 تومن جریمه کرده.
و این متن رو فرستاده برای دوستم:
متن ارسالی دیتاسنتر به من
Ovh Server
info@Ovh.com
Due to frequent attacks in Saudi Arabia to your server on the site server was suspended ******.com

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن که ایشون داره گرون فروشی میکنه و هزینه الکی میگیره یا خیر؟
mizban97
March 4th, 2017, 13:42
سلام خدمت عزیزان
من یکی از دوستان یک سایت گیم داره که یکی از آشناهاش یه هاستینگ غیرمعروف بهش معرفی کرده و از ایشون هاست داره.
مشخصات هاست که بهش گفتن نامحدود هست و خب نامحدود واقعی که وجود نداره ولی همه امکانات نامحدود هست و فضای میزبانی هم میشه گفت زیاده که نامحدود محسوب میشه.
ایشون مدعی هستن که اجازه نمیدن سایت چیلتر بشه به روش خودشون ظاهرا گفتن روش ip filtering
و به خاطر این موضوع سالیانه 700 هزارتومان از دوست من هزینه میگیرن که دوستم ناراضیه
هاستشون ماهیانه چند دفعه down میشه و بهانه های مختلف میارن که کارمندم حواسش نبوده و ...
سوال اولم اینه که آیا این موضوع که ایشون میگن میتونن جلوگیری کنن از چیلترینگ صحت داره؟
چون سایت یکبار چیلتر شد و دوباره با دامنه جدید آوردن بالا و اون آقا نتونست کاری بکنه.
بعد از دوست من 300 تومن گرفته بابت ssl که گفته خیلی خوبه و ssl رو نمیشه چیلتر کرد.
و مورد اخیر اینکه ایشون گفتن که اتک شده به سایت و دیتاسنتر ایشون رو 200 تومن جریمه کرده.
و این متن رو فرستاده برای دوستم:
متن ارسالی دیتاسنتر به من
Ovh Server
info@Ovh.com
Due to frequent attacks in Saudi Arabia to your server on the site server was suspended ******.com

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن که ایشون داره گرون فروشی میکنه و هزینه الکی میگیره یا خیر؟
سلام
نوشته که عربستان سعودی به سرور یا هاست شما داره اتک ارسال میکنه دلیل ساسپند این بود.

BGN13
March 4th, 2017, 13:44
سلام
نوشته که عربستان سعودی به سرور یا هاست شما داره اتک ارسال میکنه دلیل ساسپند این بود.
بله به ایشون هم گفتن دلیل ساسپند این بود
من میخوام ببینم آیا دیتاسنتر ایشون رو جریمه میکنه بخاطر این اتک ارسال کردن؟
و اگر مابقی سوالات در متن هم پاسخ بدید ممنونم

mizban97
March 4th, 2017, 13:46
بله به ایشون هم گفتن دلیل ساسپند این بود
من میخوام ببینم آیا دیتاسنتر ایشون رو جریمه میکنه بخاطر این اتک ارسال کردن؟
و اگر مابقی سوالات در متن هم پاسخ بدید ممنونم

اول اینکه این سایت یه سایت معمولی و غیر معتبر نیست.
این دیتاسنتر فرانسه OVH هست که در کنار فروش سرور هاست هم ارائه میکند.
دلیل این حرفتون متوجه نشدم که گفتید " هاستشون ماهیانه چند دفعه down میشه و بهانه های مختلف میارن که کارمندم حواسش نبوده"
مگه میشه یه دیتاسنتر بیاد به شما این حرف رو بزنه؟
دیتاسنتر یه سری پکیج به شما ارائه میکنه شما اونا رو خریداری میکنید با توجه به میزان مصرفتون.
در مورد *****ینگ هم خیر این غیر ممکن هست. همچین حرفی صحت نداره.

BGN13
March 4th, 2017, 13:54
اول اینکه این سایت یه سایت معمولی و غیر معتبر نیست.
این دیتاسنتر فرانسه OVH هست که در کنار فروش سرور هاست هم ارائه میکند.
دلیل این حرفتون متوجه نشدم که گفتید " هاستشون ماهیانه چند دفعه down میشه و بهانه های مختلف میارن که کارمندم حواسش نبوده"
مگه میشه یه دیتاسنتر بیاد به شما این حرف رو بزنه؟
دیتاسنتر یه سری پکیج به شما ارائه میکنه شما اونا رو خریداری میکنید با توجه به میزان مصرفتون.
در مورد *****ینگ هم خیر این غیر ممکن هست. همچین حرفی صحت نداره.

ببخشید فک کنم متوجه عرض بنده نشدید
دوست من از یک هاستینگ ایرانی سرویس داره نه از دیتاسنتر
و تمامی این حرفها رو هاستینگ به ایشون زده
که دقیقا هاستینگ هم مثل شما در شهر رشت فعالیت میکنن

mizban97
March 4th, 2017, 14:04
ببخشید فک کنم متوجه عرض بنده نشدید
دوست من از یک هاستینگ ایرانی سرویس داره نه از دیتاسنتر
و تمامی این حرفها رو هاستینگ به ایشون زده
که دقیقا هاستینگ هم مثل شما در شهر رشت فعالیت میکنن

الان متوجه شدم.
میشه بفرمایید کدوم شرکت هست؟

bluehost
March 4th, 2017, 14:09
سلام
هر طور که بخواید کار کنید باز ف ی ل ت ر ی ن گ رو نمیتونید دور بزنید
در ضمن این دیتاسنتر آپتایم 100درصد هست
و به موارد امنیتی بسیار حساس
موفق باشید

BGN13
March 4th, 2017, 14:13
36512 . ir

Hi Data
March 4th, 2017, 14:14
با سلام و احترام،

دوست عزیز اول اینکه *****ینگ ربطی به این کارها نداره و نمیشه دورش زد. Https هم ***** میشه. دوم اینکه ما که تاحالا ندیدیم دیتاسنتر بخاطر اتک به سایت، جریمه کنه و حتی بیاد تو سرور و اونو ساسپند کنه!

+ لطف کنید از هاستینگ های معتبر سرویس تهیه کنید.

ارادت.

BGN13
March 4th, 2017, 14:18
سلام
هر طور که بخواید کار کنید باز ف ی ل ت ر ی ن گ رو نمیتونید دور بزنید
در ضمن این دیتاسنتر آپتایم 100درصد هست
و به موارد امنیتی بسیار حساس
موفق باشید

سلام دوست عزیز
پس ادعای ایشون مبنی بر دور زدن چیلترینگ دروغه
اینکه میفرمایید آپتایم 100 درصد هست من یکی دوبار به شخصه دیدم down شده سایت دوستم.
و حتی ی وقتی دیدم خطای dns میده
تشکر از شما

mizban97
March 4th, 2017, 14:20
36512 . ir

عجب دامنه ای داره :d
اولین بار این سایتو میبینم.
نظری در موردش ندارم.

BGN13
March 4th, 2017, 14:23
:d:d:d
پس ظاهرا باید به دوستم بگم با ایشون قطع همکاری کنه.
هزینه زیادی هم میگیرن ایشون.
از راهنمایی ها متشکرم

faramarzk
March 5th, 2017, 10:56
36512 . ir

با درود
دوستتون روی چه حسابی به این سایت اعتماد کردن

فقط . فقط چندتا همکاری در فروش داره ( با نمایندگی اینترنت آسیاتک شروع کرده و بعدش چندتا نمایندگی دیگه هم اضافه کرده و تنهایی داره اداره میکنه)
حتی توی سایتشون هم که برید می بینید که قالب سایت خودشون رو هم نه تنها خودشون درست نکردن بلکه خوب هم ادیت نکردن ( روی عکسی که مربوط به هاستیگ نوشته سرویس تبلیغاتی و .......)

اگر دوستتون می خواهد از رشت سرویس بگیره
میهن وب هاست جز برترین های ایران هست

- - - Updated - - -

ضمنا حرفای طرف هم واقعا خنده دار بوده . اس اس ال برای امنیت هست ربطی به فـــیلتـــرینگ نداره.( اگر دور زدن فـــیلتـــرینگ با سالی 700 تومن حل میشد این سایتهایی که هدفشون ایران هست و کلی هزینه میکنن اینکار می کردن تا فـــیلتـــر نشن)

همچنین برای بررسی زمان آپ تایم بودن از http://www.host-tracker.com/ استفاده کنید
و برای اینکه ببیند سرور هاستیگ شما از کدوم کشور هست هم کلی سایت هست که موقعیت سرور رو بهتون نشون میدن(همچنین از روی نیم سرور هم قابل تشخیصه)
موفق باشید:53: