ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاهش هزینه ثبت دامنه در ریسلو

vahid13713
March 1st, 2017, 18:03
سلام
توی سایت ریسلو برای ثبت دامنه دو قیمت ذکر کرده که یکی لیبل sale رو داره و ارزونتره و یکی بدون لیبل هست و گرونتر!

من نمایندگی از ریسلو گرفته بودم چند سال پیش و امروز پنلم را تا سطح فعال شدن شارژ کردم امااا

هزینه ثبت دامنه خیلی زیاده و اصلا به صرفه نیست ! چجوری میشه هزینه ثبت رو کم کرد؟ دیدم شرکتهای زیادی از همونجا ریسلر دارن و هزینه ثبت دامنه اونا خیلی کمتره

چجوری میتونم هزینه ثبتمو ببرم در مرز همون قیمت sale که توی سایتشون هست؟

almandata
March 1st, 2017, 18:05
سلام

هزینه ثبت دامنه توی ریسلو

اسلب هستش

که فکر کنم از یک تا ده هستش

و اسلب ده قیمت ها خیلی بصرفه هستش

vahid13713
March 1st, 2017, 18:11
سلام

هزینه ثبت دامنه توی ریسلو

اسلب هستش

که فکر کنم از یک تا ده هستش

و اسلب ده قیمت ها خیلی بصرفه هستش

خوب چجوری باید ببریم بر مبنای اسلب ده؟

nima17701
March 1st, 2017, 18:28
خوب چجوری باید ببریم بر مبنای اسلب ده؟

سلام وست عزیز

https://www.resello.com/what-you-sell/domains
میبایست پنلتان را به میزان تعیین شده شارژ کنید و یا به این میزان گردش حساب پنلتان باشد و یا تعداد تعیین شده در پنل دامنه داشته باشید.
Deposit in USD
Number of domains

موفق باشید

hostorder
March 2nd, 2017, 17:07
از شیرازتکنولو›ی تهیه کنید بهترین قیمت رو ارایه میدند

mhiizadi
March 2nd, 2017, 17:26
سلام
توی سایت ریسلو برای ثبت دامنه دو قیمت ذکر کرده که یکی لیبل sale رو داره و ارزونتره و یکی بدون لیبل هست و گرونتر!

من نمایندگی از ریسلو گرفته بودم چند سال پیش و امروز پنلم را تا سطح فعال شدن شارژ کردم امااا

هزینه ثبت دامنه خیلی زیاده و اصلا به صرفه نیست ! چجوری میشه هزینه ثبت رو کم کرد؟ دیدم شرکتهای زیادی از همونجا ریسلر دارن و هزینه ثبت دامنه اونا خیلی کمتره

سلام.
ماهی 50 عدد دامنه ثبت کنید دات کام 6.99 محاسبه میشود .

BAMPA
March 2nd, 2017, 20:50
سلام

یکسری دامنه ها که لیبل Sale خوردند ، از طرف ریسلو تخفیف خورده اند
اما در مورد اسلب ها ، هر اسلب بسته به دامنه های ثبت شده و شارژی که میکنید محاسبه میشه

k-h
March 3rd, 2017, 17:45
درود
باید تعداد دامنه های ثبت شده شما زیاد باشه یا اینکه پنلتون به مقدار تعیین شده شارژ کنید تا براتون دامنه ارزون بیوفته

dynabanner.com
March 3rd, 2017, 19:47
یه چیزی مثل بن تخفیف دیجی کالاست.باید تعداد دامنه مشخصی ثبت کنید برای استفاده از تخفیف ها