توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قوی ترین شبکه در مقابل حملات سنگین دیداس
lemo1996
March 1st, 2017, 13:41
با سلام
دوستان در صورتی که تجربه ای در این خصوص دارند در حملات بسیار شدید در نوع udp بر روی شبکه های اروپایی لطفا اعلام کنند .
به جز دیتاسنتر ovh منظور بنده است ، چه دیتاسنتری کار کردید ؟ و حملات بسیار شدید را بدون مشکل مهار کرده اند ؟
Aria90
March 1st, 2017, 13:48
درود
بهترین راهکار برای شما استفاده از سرویس های ddos dns migration هست که سرویس دهنده های خارجی متعددی وجود داره مثل akamai -radware-F5 Networks
-Nexusguard -DOSarrest
سرویس دهنده ایرانیم سنرال هاست که کیفیت خوبی داره و از نظر قیمت به صرفه هست
lemo1996
March 1st, 2017, 13:51
درود
بهترین راهکار برای شما استفاده از سرویس های ddos dns migration هست که سرویس دهنده های خارجی متعددی وجود داره مثل akamai -radware-F5 Networks
-Nexusguard -DOSarrest
سرویس دهنده ایرانیم سنرال هاست که کیفیت خوبی داره و از نظر قیمت به صرفه هست
درود
سرویس هایی که بر اساس dns هستند برای میزبانی وب و.. مناسب هستند ،همانطور که عرض کردم برای UDP که مستقیم کلاینت با ip در ارتباط است نیاز داریم.
Aria90
March 1st, 2017, 14:01
درود
سرویس هایی که بر اساس dns هستند برای میزبانی وب و.. مناسب هستند ،همانطور که عرض کردم برای UDP که مستقیم کلاینت با ip در ارتباط است نیاز داریم.
اها پوزش
فکرکنم اینجا مفید باشه ببینید
http://www.reliablesite.net/dedicated-servers
Motahari.web
March 1st, 2017, 14:09
با سلام
دوستان در صورتی که تجربه ای در این خصوص دارند در حملات بسیار شدید در نوع udp بر روی شبکه های اروپایی لطفا اعلام کنند .
به جز دیتاسنتر ovh منظور بنده است ، چه دیتاسنتری کار کردید ؟ و حملات بسیار شدید را بدون مشکل مهار کرده اند ؟
دیتاسنتر Serverius سرور داشتیم دیداس هم روی سرور داشتیم ولی با استفاده از آنتی دیداس هاشون جلوی حملات رو میگرفتند و مشکلی برای ما به وجود نیومد، حملات layer 4 رو پورت udp هم بودند.
lemo1996
March 1st, 2017, 17:08
دیتاسنتر Serverius سرور داشتیم دیداس هم روی سرور داشتیم ولی با استفاده از آنتی دیداس هاشون جلوی حملات رو میگرفتند و مشکلی برای ما به وجود نیومد، حملات layer 4 رو پورت udp هم بودند.
سلام
ممنون از مشارکت شما
برای فایروال باید هزینه مجزا پرداخت بشه یا به صورت دیفات بر روی کل شبکه قرار داره ؟
پنل مدیریتی فایروال هم به کاربر ارایه میشه ؟
dynabanner.com
March 1st, 2017, 18:12
سلام. سرویس های hyperfilter.com رو تعدادی از دوستان استفاده کردن و رضایت داشتن.
Motahari.web
March 1st, 2017, 21:14
سلام
ممنون از مشارکت شما
برای فایروال باید هزینه مجزا پرداخت بشه یا به صورت دیفات بر روی کل شبکه قرار داره ؟
پنل مدیریتی فایروال هم به کاربر ارایه میشه ؟
به صورت دیفالت روی شبکه نصبه اما روی سرور های هایبریدیشون پنل مجزا فایروال هم داره.
novinvps.com
March 1st, 2017, 22:31
با سلام
سلام
سرور های هلندی ما در رک خودمون در دیتاسنتر serverius هلند قرار داره که شبکه ما مجهز به فایروال سخت افزاری مناسبی می باشد
در هر زمان حملاتی که تا به الا شده با موفقیت دفع شده است به خصوص از نوع UDP.
پکیج های مختلفی داره که ما پکیج متناسب با حملات دریافتی را از ابتدا سفارش دادیم و نتیجه هزینه ما افزایش داشته اما خدارو شکر تا به الا از عهده حملاتی که بر روی مشترکین ما میشه بر اومدیم
lemo1996
March 1st, 2017, 23:08
سلام
سرور های هلندی ما در رک خودمون در دیتاسنتر serverius هلند قرار داره که شبکه ما مجهز به فایروال سخت افزاری مناسبی می باشد
در هر زمان حملاتی که تا به الا شده با موفقیت دفع شده است به خصوص از نوع UDP.
پکیج های مختلفی داره که ما پکیج متناسب با حملات دریافتی را از ابتدا سفارش دادیم و نتیجه هزینه ما افزایش داشته اما خدارو شکر تا به الا از عهده حملاتی که بر روی مشترکین ما میشه بر اومدیم
سلام
ممنون از مشارکت شما
سرور مجازی بر روی این شبکه ارایه میدهید یا فقط اختصاصی ؟
یک ای پی برای تست پینگ پ.خ کنید لطفا یک سرویس برای تست ازتون سفارش بدیم.
OmidX
March 2nd, 2017, 11:40
DDOS ب سادگی قابل پیش گیری هست ، حتی در ایران ، برای مثال میزان تراکنش های بانک ایکس (اسم نمیبرم) در اسفند ۹۴ بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومن بود ، کلی هم اتک رو شبکه اش از انواع مختلف وجود داشت ک ب سادگی و توسط فایروال های موجود پیشگیری میشد !
بحث سرورهای با 1.2 ترابایت رم هست ، دیتابیس های اوراکلی ک شب عید زیر یک ساعت هر تیبل ب ۱۰۰ و خورده ای گیگ میرسه ! لایو بکاپ داشتن برای دیتابیس و شبکه کلاستر کامل بود و در صورت هرگونه مشکل از جمله زلزله ، سیل و... در تهران نتورک دوم در اصفهان فعال میشد.
خلاصه میکنم صحبت رو ، گفتید قوی ترین شبکه ، خب این قوی ترین شبکه باید با توجه ب نیاز شما طراحی بشه ، شما اگر میخواید بصورت ۱۰۰ درصد رو تمام لایه ها جلوی DDOS رو شبکه تون گرفته بشه باید هزینه کنید و حداقل دو فایروال سخت افزای تو شبکه تون قرار بدید ، در ایران یا خارج از ایرانش هم تفاوتی نداره ، شما ۶ یونیت سفارش بدید ، دو یونیت فایروال و چهار یونیت هم سرور .
تو هر دیتاسنتری داخلی یا خارجی هم خواستید کولو کنید ، برای فایروال هم من juniper رو پیشنهاد میکنم.
اما اگر دنبال دیتاسنتری هستید ک با یک هزینه پایین ۱۰۰ یورو ۲۰۰ یورو در ماه ، جلوی ddos رو بطور کامل برای شما بگیره ، همچین دیتاسنتری وجود نداشته و نداره ، اما بصورت نصفه نیمه OVH فایروال و نتورک مپ خوبی داره و میتونید استفاده کنید ، فایروال Hetzner بدرد نخور هست و یک شرکت دیگه ب نام بلک لوتوس هم هست ک دوستان ایرانی ک دیداس دیداس میکنن ازش سرویس دارند.
با تشکر .
yastheme
March 2nd, 2017, 11:54
DDOS ب سادگی قابل پیش گیری هست ، حتی در ایران ، برای مثال میزان تراکنش های بانک ایکس (اسم نمیبرم) در اسفند ۹۴ بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومن بود ، کلی هم اتک رو شبکه اش از انواع مختلف وجود داشت ک ب سادگی و توسط فایروال های موجود پیشگیری میشد !
بحث سرورهای با 1.2 ترابایت رم هست ، دیتابیس های اوراکلی ک زیر یک ساعت هر تیبل ب ۱۰۰ و خورده ای گیگ میرسه ! لایو بکاپ داشتن برای دیتابیس و شبکه کلاستر کامل بود و در صورت هرگونه مشکل از جمله زلزله ، سیل و... در تهران نتورک دوم در اصفهان فعال میشد.
خلاصه میکنم صحبت رو ، گفتید قوی ترین شبکه ، خب این قوی ترین شبکه باید با توجه ب نیاز شما طراحی بشه ، شما اگر میخواید بصورت ۱۰۰ درصد رو تمام لایه ها جلوی DDOS رو شبکه تون گرفته بشه باید هزینه کنید و حداقل دو فایروال سخت افزای تو شبکه تون قرار بدید ، در ایران یا خارج از ایرانش هم تفاوتی نداره ، شما ۶ یونیت سفارش بدید ، دو یونیت فایروال و چهار یونیت هم سرور .
تو هر دیتاسنتری داخلی یا خارجی هم خواستید کولو کنید ، برای فایروال هم من juniper رو پیشنهاد میکنم.
اما اگر دنبال دیتاسنتری هستید ک با یک هزینه پایین ۱۰۰ یورو ۲۰۰ یورو در ماه ، جلوی ddos رو بطور کامل برای شما بگیره ، همچین دیتاسنتری وجود نداشته و نداره ، اما بصورت نصفه نیمه OVH فایروال و نتورک مپ خوبی داره و میتونید استفاده کنید ، فایروال Hetzner بدرد نخور هست و یک شرکت دیگه ب نام بلک لوتوس هم هست ک دوستان ایرانی ک دیداس دیداس میکنن ازش سرویس دارند.
با تشکر .
جلوگیری از اتک ارتباطی به رم نداره! اونم رم یه ترابایت! جالب بود این موضوع برام،این رم از کجا میشه تهیه کرد؟؟
شما قوی ترین فایروال های دنیا رو هم بیارید تو ایران باز هم ممکنه پاسخگو نباشه، زیر ساخت و پهنای باند یکی از عوامل مهم تو جلوگیری از حملات هست , و بعدش فایروال ها و سیستم های mitigation و ...
در حال حاضر سرویس های من تا 1Tbps ترافیک یک حمله رو روی یک آی پی پشتیبانی می کند و به مشکل بر نمی خورد.
پهنای باند کل ایران تا نیمه اول سال فکر کنم حدود 350 گیگابیت بود! عملا فقط بحث فایروال سخت افزاری نیست،
حتی تو همون مبحث حملات لایه 7 هم بازم فقط بحث منابع سرور نیست،
در ضمن بلک لوتوس خیلی وقته منهل شده و دیگه چنین شرکتی وجود نداره،
OmidX
March 2nd, 2017, 12:05
جلوگیری از اتک ارتباطی به رم نداره! اونم رم یه ترابایت! جالب بود این موضوع برام،این رم از کجا میشه تهیه کرد؟؟
شما قوی ترین فایروال های دنیا رو هم بیارید تو ایران باز هم ممکنه پاسخگو نباشه، زیر ساخت و پهنای باند یکی از عوامل مهم تو جلوگیری از حملات هست!
در حال حاضر سرویس های من تا Tbps ترافیک یک حمله رو روی یک آی پی پشتیبانی می کند و به مشکل بر نمی خورد.
پهنای باند کل ایران تا نیمه اول سال فکر کنم حدود 350 گیگابیت بود! عملا فقط بحث فایروال سخت افزاری نیست،
حتی تو همون مبحث حملات لایه 7 هم بازم فقط بحث منابع سرور نیست،
در ضمن بلک لوتوس خیلی وقته منهل شده و دیگه چنین شرکتی وجود نداره،
مثال بود میزان رم ، من هم نگفته ربط داره !
من نگفتم سرور فیزیکی ، رو esxi6 شما تا 4TB البته 4080GB و نه 4096GB میتونید رم داشته باشید.
بلک لوتوس هم الان با نام http://www.level3.com/en/products/ddos-mitigation/ فعالیت میکنه. و بخشی از خدماتش ک مربوط ب نتورک بود هست همچنان.
dynabanner.com
March 2nd, 2017, 20:34
قصد دخالت در بحث این دو بزرگوار رو ندارم اما اگه حملات ddos به سادگی قابل دفع بود اینهمه سایت الان زیر اتک قرار نگرفته بود.
ddos مثل بیماری های لاعلاج یا صعب العلاج میمونه که فقط میشه تا حدودی (زیاد یا کم) جلوی پیشرفتش رو گرفت.
OmidX
March 15th, 2017, 14:37
قصد دخالت در بحث این دو بزرگوار رو ندارم اما اگه حملات ddos به سادگی قابل دفع بود اینهمه سایت الان زیر اتک قرار نگرفته بود.
Ddos مثل بیماری های لاعلاج یا صعب العلاج میمونه که فقط میشه تا حدودی (زیاد یا کم) جلوی پیشرفتش رو گرفت.
چیزی ب اسم " بیماری لاعلاج " در نتورک نداریم ما ، بحث فقط و فقط هزینه ست !
شما اگه یه utm درست و حسابی تو نتورک داشته باشید تا 80 ~ 90 درصد میتونید جلوی دیداس رو بگیرید ، ولی وقتی نمی خواید هزینه کنید ، نباید توقع بالایی از نتورک تون داشته باشید.
dynabanner.com
March 15th, 2017, 17:33
چیزی ب اسم " بیماری لاعلاج " در نتورک نداریم ما ، بحث فقط و فقط هزینه ست !
شما اگه یه utm درست و حسابی تو نتورک داشته باشید تا 80 ~ 90 درصد میتونید جلوی دیداس رو بگیرید ، ولی وقتی نمی خواید هزینه کنید ، نباید توقع بالایی از نتورک تون داشته باشید.
شما خودتون دارید میگید در صورت هزینه کردن میشه تا حدود 80 90 درصد جلوی حملات رو گرفت (البته جلوگیری که نمیشه کرد بلکه تاثیر منفی حملات رو به حداقل میرسونیم.). اون 10 20 درصد حملات مطمئنا به قدری سازمان دهی شده و پیشرفته هستن که قوی ترین سرورها و کارآمد ترین راهکار هم نمی تونن به سادگی جلوشون بایستن چه برسه به یک utm درست و حسابی :)
OmidX
March 15th, 2017, 20:41
شما خودتون دارید میگید در صورت هزینه کردن میشه تا حدود 80 90 درصد جلوی حملات رو گرفت (البته جلوگیری که نمیشه کرد بلکه تاثیر منفی حملات رو به حداقل میرسونیم.). اون 10 20 درصد حملات مطمئنا به قدری سازمان دهی شده و پیشرفته هستن که قوی ترین سرورها و کارآمد ترین راهکار هم نمی تونن به سادگی جلوشون بایستن چه برسه به یک utm درست و حسابی :)
خیر !! من گفتم :
ا اگه یه utm درست و حسابی تو نتورک داشته باشید تا 80 ~ 90 درصد میتونید جلوی دیداس رو بگیرید.
۱۹ درصد بقیه اش هم راه حل های خاص خودش رو داره. (میشه ۹۹ درصد ، یک درصد هم خطا در نظر گرفته شده.)
در ضمن ، علت متن قرمز رنگ رو با ذکر دلیل و منطق علمی توضیح بدید.