توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاثیر نام دامنه در سئوی سایت و تبلیغات
temsil_ali
March 1st, 2017, 13:23
سلام دوستان
راستش من یجا خوندم که نام دامنه تأثیر مستقیم و زیادی در تبلیغات گوگل و سئوی سایت داره و بر همین اساس گفته بود به هیچ عنوان اسم دامین رو انگلیسی انتخاب نکنید مگر اینکه هدف کشورهای خارجی باشه یا اینکه باید هزینه تبلیغات زیادی رو بپردازید!
حالا سوالی که برای من پیش اومده اینه که تبلیغ و سئوی گوگل بر اساس محتواست مثلا شما اسم دامین تون skyblue هست و 10 تا دامنه با این نام و شبیه این نام وجود داره که همشون انگلیسی زبان هستن ،حالا شما هم میای بر اساس محتوایی که سایتتون داره ویه سایت کاملا فارسی زبانه بطور مثال در زمینه فروش گوشی هستش کلمات و عبارت مناسب رو انتخاب و کارهای سئو و تبلیغ گوگل ادوردز رو انجام میدین،به نظرم که زیاد ربطی به اسم دامین نداره!و نمیتونه روی رتبه گوگل تاثیرگذار باشه.
حالا اگه دوستان تجربه ای در این مورد دارن لطف کنن اینجا بگن که انتخاب اسم های خارجی برای دامین کار درستی هستش یا خیر از نظر سئو و تبلیغات.
immox
March 1st, 2017, 13:36
سلام دوستان
راستش من یجا خوندم که نام دامنه تأثیر مستقیم و زیادی در تبلیغات گوگل و سئوی سایت داره و بر همین اساس گفته بود به هیچ عنوان اسم دامین رو انگلیسی انتخاب نکنید مگر اینکه هدف کشورهای خارجی باشه یا اینکه باید هزینه تبلیغات زیادی رو بپردازید!
حالا سوالی که برای من پیش اومده اینه که تبلیغ و سئوی گوگل بر اساس محتواست مثلا شما اسم دامین تون skyblue باشه ولی همه نام سایت شمارو به عنوان آسمان آبی میشناسن ،حالا شما هم میای بر اساس محتوایی که سایتتون داره کلمات و عبارت مناسب رو انتخاب و کارهای سئو و تبلیغ گوگل ادوردز رو انجام میدین،به نظرم که زیاد ربطی به اسم دامین نداره!
حالا اگه دوستان تجربه ای در این مورد دارن لطف کنن اینجا بگن انتخاب اسم های خارجی برای دامین کار درستی هستش یا خیر از نظر سئو و تبلیغات.
سلام،
مطلبی که مطالعه کردید (به هیچ عنوان اسم دامین رو انگلیسی انتخاب نکنید، مگر اینکه هدف کشورهای خارجی باشه) از دید بنده حداقل برای زبان فارسی اشتباست .
گوگل از ترجمه دامنه/عبارت جستجو شده هم برای تشخیص بهتر محتوای سایت و ارائه در نتایج جستجو استفاده میکنه .
نام دامنه، بسیار بهتره که مرتبط با محتوای سایت باشه تا تاثیر مثبت در سئو (هرچند اندک) و در مجموع فعالیت تحت وب داشته باشه .
البته استفاده از اسامی گاها بی معنی در دامنه به عنوان برند بحث دیگری هست که مطمئنا نه تنها نمی تونه تاثیر مثبتی به نوبه خودش در سئو سایت داشته باشه، بلکه موجب هزینه تبلیغات بیشتر جهت بخاطر سپاری در ذهن کابر میشه و عموما بناچار استفاده مبشه که البته الزاما حرکت اشتباهی نیست .
موفق باشید .
keyhan7
March 1st, 2017, 13:56
سلام دوستان
حالا سوالی که برای من پیش اومده اینه که تبلیغ و سئوی گوگل بر اساس محتواست مثلا شما اسم دامین تون skyblue هست و 10 تا دامنه با این نام و شبیه این نام وجود داره که همشون انگلیسی زبان هستن ،حالا شما هم میای بر اساس محتوایی که سایتتون داره ویه سایت کاملا فارسی زبانه بطور مثال در زمینه فروش گوشی هستش کلمات و عبارت مناسب رو انتخاب و کارهای سئو و تبلیغ گوگل ادوردز رو انجام میدین،به نظرم که زیاد ربطی به اسم دامین نداره!و نمیتونه روی رتبه گوگل تاثیرگذار باشه.
حالا اگه دوستان تجربه ای در این مورد دارن لطف کنن اینجا بگن که انتخاب اسم های خارجی برای دامین کار درستی هستش یا خیر از نظر سئو و تبلیغات.
سلام کلا گوگل برای نام دامنه تاثیر مستقیم خیلی اندکی میده یا اصلا نمیده نمونه های بسیار زیادی هستن که با سرچ خودتون متوجه خاهید شد
ولی تاثیر غیر مستقیم خیلی مهمتره که باعث میشه موضوع اول کلا در نظر گرفته نشه البته از نظر بنده
اسامی خارجی که ترجمش کلمه کلیدی مورد نظر باشه شاید تاثیر کمی برای سئو داشته باشه
ولی منظور از تاثیر غیر مستقیم اینه که کاربر ایرانی با واژه خارجی بیگانه هست و این باعث خیلی چیزا میشه شاید باعث بشه اسم سایتتون رو به ذهن نسپاره یا اصلا حس خوبی بهش نداشته باشه و برعکس یه اسم ایرانی جالب باعث میشه کابر جذب بشه و خیلی راحت اسم سایت رو به ذهن بسپاره یا حتی اسم های مناسب میتونن حس خوبی به کاربر بدن این تاثیر زیادی توی بازدید سایتتون داره
حالا شما میخاین کدومو انتخاب کنید تصمیم با خودتونه
Club4fun
March 2nd, 2017, 15:58
تاثیر میده اما نه اون قدری که شما روش مانور بدید و توقع نتایج استثنایی تو گوگل رو داشته باشین