PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چقدر طول می کشه تا یک سایت تازه تاسیس در وبمستر تولز گوگل از حالت پندینگ خارج بشه؟

Aria.M
February 28th, 2017, 21:32
سلام دوستان

2 سایت تازه تاسیس رو 48 ساعت پیش به وبمستر تولز گوگل اضافه کردم و سایت مپشون رو هم وارد کردم ولی هنوز وضعیت سایت مپ ها رو پندینگ نشون می ده و سایت ها ایندکس نمی شن. مشکلی وجود داره؟ یا طبیعیه؟ چقدر طول می شه تا سایت مپ ها توسط گوگل تائید بشن؟

سایت ها بر پایه بلاگر با دامین اختصاصی هستن.

ممنون از لطفتون

AMIB
March 1st, 2017, 12:19
اطلاعات Google Search Console معمولا با دو تا سه روز تاخیر در سایت به نمایش در می‌آیند. این موضوع به این دلیل هست که گوگل برای جستجو و جمع‌آوری آمار از هزاران سرور استفاده می‌کند و امکان همزمان سازی لحظه‌ای آمار این سرورها وجود ندارد.
آمار از محل‌های مختلف به صورت پردازش شده پس از مدتی در یک محل مرکزی جمع‌آوری و تجمیع می‌شوند و سپس به شما نمایش داده می‌شوند.
ممکن است در حال حاضر کار روی سایت شما شروع شده باشد ولی در Search Console هنوز قابل مشاهده نباشد

dynabanner.com
March 1st, 2017, 12:27
هیچ تضمینی برای ایندکس شدن سایت مپ ها در گوگل وجود نداره!

immox
March 1st, 2017, 12:50
سلام دوستان

2 سایت تازه تاسیس رو 48 ساعت پیش به وبمستر تولز گوگل اضافه کردم و سایت مپشون رو هم وارد کردم ولی هنوز وضعیت سایت مپ ها رو پندینگ نشون می ده و سایت ها ایندکس نمی شن. مشکلی وجود داره؟ یا طبیعیه؟ چقدر طول می شه تا سایت مپ ها توسط گوگل تائید بشن؟

سایت ها بر پایه بلاگر با دامین اختصاصی هستن.

ممنون از لطفتون

سلام،
معمولا از چند روز تا چند دقیقه طول میکشه؛ بستگی به ساختار سایت و مطالبتون داره .
از صحیح بودن Sitemap مطمئن بشید و کمی بیشتر صبر کنید .
موفق باشید .