توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پوشه public_html
mohammadtabari
February 28th, 2017, 15:29
سلام دوستان کمی مبتدی هستم لطفا راهنمایی کنید
من میخوام وردپرس را برروی هاست خود نصب کنم ولی پوشه public_html در فایل منیجر هاستم نیس
میشه بگید چیکار کنم؟؟؟
Reza G
February 28th, 2017, 15:35
سلام
از هاست رایگان استفاده می کنید؟ اگر خیر بفرمایید کنترل پنل هاست شما چی هست؟
پوشه www هم همان نقش را ایفا می کند.
mohammadtabari
February 28th, 2017, 15:45
سلام بله از هاست رایگان استفاده میکنم
پوشه ای به نام www نیست
Reza G
February 28th, 2017, 15:49
سلام بله از هاست رایگان استفاده میکنم
پوشه ای به نام www نیست
در صورت امکان یک اسکرین شات از فضای فایل منیجر هاستتون بگیرید که بشه دقیقتر راهنمایی کرد
mohammadtabari
February 28th, 2017, 15:51
35286
Reza G
February 28th, 2017, 15:53
35286
یکی از اون دو پوشه اخر رو تست کنید. پوشه htdocs هم برای نگهداری اطلاعات وب استفاده میشه.
mohammadtabari
February 28th, 2017, 15:57
باشه ممنون تست میکنم و همینجا خبرشو میدم
فقط یه سوال دیگ (دیگ نخواستم دوباره تاپیک بازکنم)
موضوع سایت من دانلود هست با این سرعت لاکپشتی اینترنت اپلود فایل خیلی سخته چه ذاهکاری پیشنهاد میکنین که بدون اپلود فایل بتونم لینک دانلود بزارم
Reza G
February 28th, 2017, 15:59
راهکارهای مختلفی هست. میتونید از لیچر استفاده کنید. داخل لیچر لینک میزنید و اون برای شما اتوماتیک روی هاستتون آپلود می کنید.
یه راه دیگه هم استفاده از سرور مجازی هست. مدیریت فایلها رو اونجا انجام بدید.
mohammadtabari
February 28th, 2017, 19:10
دوست عزیز من وردپرس نصب کردم فقط یجای کار میلنگه متاسفانه چون هاست رایگانه برای دیتابس نمیتونم یوزر تعریف کنم طبق عکس زیر ، لطفا راهی جلو پام بزارید خیلی دوس دارم سایتم زودتر بسازم
35287
Reza G
February 28th, 2017, 19:15
دیگه این محدودیتها برای هاستهای رایگان هست. خب با همون یوزرنیم پیش برید.
البته توجه داشته باشید که هاست رایگان برای آزمایش خوبه چون به تدریج با محدودیتهای بیشتری مواجه میشید.
اگر برنامه جدی برای سایت تون دارید و صرفاً یه نسخه آزمایشی نیست، بهتره از بین سرویس دهندگان موجود یکی رو انتخاب کنید. الان آفرهای خوبی برای هاست 200-500 مگابایت وجود داره.
mohammadtabari
February 28th, 2017, 21:13
با همون یوزرنیم پیش رفتم تو پوشه wp-config یاطلاعات دیتابس تطابق دادم ولی وقتی به ادرس softfram95.webpi.ir/wp-admin میرم ورد پرس این ارور میده ( مطابق عکس زیر)
35289
Reza G
February 28th, 2017, 21:39
اگر مشکل از یوزرنیم باشه خب طبیعتاً نصب وردپرس شما به اتمام نمی رسه.
من حس میکنم که دیتابیس شما به دلیل رایگان بودن هاست، دائما ساسپند میشه. عملاً درخواست میره برای سرور ولی سرور میزبان دیتابیس توان پاسخگویی نداره.
AtrafNet
February 28th, 2017, 21:47
دوست عزیز من وردپرس نصب کردم فقط یجای کار میلنگه متاسفانه چون هاست رایگانه برای دیتابس نمیتونم یوزر تعریف کنم طبق عکس زیر ، لطفا راهی جلو پام بزارید خیلی دوس دارم سایتم زودتر بسازم
35287
در هاست رایگان شما باید تغییرات بیشتری رو برای اتصال به دیتابیس انجام بدید.
نمونه اش اینه که در هاست رایگان هیچ وقت localhost به عنوان سرور دیتابیس نیستش.
الان شما طبق تصویری که گذاشتید باید در وردپرس به جای localhost از sql200.webpi.ir استفاده کنید.
همچنین دقت کنید نام و یوزر دیتابیس رو دقیق باید همینی که تو عکس هست رو بدون هیچ تغییری کپی کنید و تو بخش نصب وردپرس بذارید.
رمز عبور هم که رمز خود حساب هاست رایگان شما هستش.
اما در هاست های پولی معمولاً علاوه بر عدم وجود مشکلات فنی و نقصیات راه ساده تری رو می تونید برای انجام کار ها طی کنید حتی در بعضی هاست های پولی امکان نصب وردپرس با چند تا کلیک ساده یا به اصطلاح One Click WordPress Installation هم دارن.
همچنین دقت کنید که هیچ یک از هاست های رایگان موجود با کنترل پنل سی پنل نیستن و این کنترل پنل هاست های رایگان فقط برای بازاریابی بیشتر به نام سی پنل ارائه داده میشه.
mohammadtabari
February 28th, 2017, 22:03
ضمن تبریک برد شیرین تیم استقلال و پیرسپولیس در برابر اماراتی و عربستانی ها ،
دوستان عزیز واقعا ممنون مشکلم حل طبق اموزش های تصویری که دیده بودم llocal host باید خالی میزاشتم ولی دوست عزیزمون (atrafnet) دقیقا درست فرمود باید لوکال هاست رو هم وارد میکردم
دوست عزیز اگر هاستینگ رایگان بهتری سراغ دارید حتما به من معرفی کنید
AtrafNet
February 28th, 2017, 22:13
ضمن تبریک برد شیرین تیم استقلال و پیرسپولیس در برابر اماراتی و عربستانی ها ،
دوستان عزیز واقعا ممنون مشکلم حل طبق اموزش های تصویری که دیده بودم llocal host باید خالی میزاشتم ولی دوست عزیزمون (atrafnet) دقیقا درست فرمود باید لوکال هاست رو هم وارد میکردم
دوست عزیز اگر هاستینگ رایگان بهتری سراغ دارید حتما به من معرفی کنید
کنترل پنل و امکانات اکثر هاستینگ های رایگان مشابه هم هستن و اصولاً شما با تعویض یک سرویس دهنده هاست رایگان ایرانی به سرویس دهنده دیگه تغییر خاصی احساس نمیکنید (حالا ممکنه مثلاً یکی شون مثل xzn.ir پاپ آپ تو پنلش برای درآمد گذاشته باشه یکی نذاشته باشه یعنی تغییرات جزئی در این حد) به این دلیل هم هست چون سایت های ایرانی تامین کننده سرور ها و هزینه های این هاست های رایگان نیستن و همه از یه سری سایت خارجی که مرجع چنین هاست های رایگانی هستن مثل سایت youhosting.com نمایندگی دارن و می تونن سرویس های اون شرکت های خارجی رو به صورت واسطه ارائه بدن.
اما هاستی که خریداری میکنید هزینه ها، کانفیگ ها، محدودیت ها و... همه رو خود هاستینگ ایرانی تامین و تعیین میکنه و برای همین ممکنه متفاوت باشه و مثلاً فلان هاستینگ محدودیت حجم 100 مگابایتی رو بده 20 هزار تومان سالانه فلان یکی محدودیت حجم 1 گیگابایتی رو بده 20 هزار تومان سالانه! یا فلان هاستینگ امکان میزبانی چند سایت در یک هاست رو بده اما فلان یکی فقط امکان اجازه میزبانی یک سایت رو بده و...
mohammadtabari
February 28th, 2017, 22:22
متاسفانه تنها بدیش اینه که نمیشه به دامنه شخصی متصل کرد اینجوری خیلی بده من میخواستم (softfram95.ir)ثبت شه:(
immox
February 28th, 2017, 22:41
متاسفانه تنها بدیش اینه که نمیشه به دامنه شخصی متصل کرد اینجوری خیلی بده من میخواستم (softfram95.ir)ثبت شه:(
الان تنها یک بدی می بینید، به مرور بدی های بیشتری رو خواهید دید !
بهتره برای شروع از یک هاست غیر رایگان اما ارزان استفاده کنید .
نگذارید محدودیت های بی مورد هاست های رایگان، بر سختی تجربه های اولتون اضافه کنه ..
موفق باشید .