توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست معرفی سایتهای مرجع ثبت دامنه com
Mohamad26
February 27th, 2017, 19:32
سلام دوستان
خسته نباشید
سایتهای مرجع ثبت دامنه مثل name.com و ... میخواستم بهم معرفی کنید.
و اینکه از نظر شما توی کدومشون آدم دامنه ثبت کنه بهتره ؟
مثلا همین name.com کشور ایران رو در لیست نداره و طبیعتا اطلاعات دامنه هم مجبوره آدم شماره و کد پستی و ... رو غلط بزنه. به نظرتون مشکلی پیش نمیاره اینکه ایران رو ندارن ؟
هویز یک سری سایت ها رو میگیرم همه کشوراشون ایران هستش. اینا از کجا دامنه گرفتن ؟ جایی رو میشناسین شما به این صورت باشه ؟
یا اگر سایت معتبر واسطه ایرانی برای ثبت دامنه در نظر دارید هم معرفی کنید. دوستان mihannic رو معرفی کردن که اونم جاهایی دامنه رو ثبت میکنه که ایران رو ندارن.
با تشکر
shivahost
February 27th, 2017, 19:47
resello.com
اکثر شرکت های ایرانی نماینده این شرکت هستند.
Mohamad26
February 27th, 2017, 23:33
resello.com
اکثر شرکت های ایرانی نماینده این شرکت هستند.
ممنون
ثبت نام کردم انگاری امکان خرید مستقیم هم داره با قیمت مناسب. فقط نسبت به name.com و اینا که اعتبار بیشتری دارن اینا از لحاظ امنیتی فرقی دارن ؟
مثلا این سایت ایران ساپورت داره یهو تحریم نکنه هرچی دامنه ایران ثبت شده بترکونه.
آدم نمیدونه توی کدوم یکی ثبت کنه والله. اونا ایران رو ندارن کلا آدم میترسه اینم ایران داره باز آدم میترسه
farshid17
February 28th, 2017, 00:50
ممنون
ثبت نام کردم انگاری امکان خرید مستقیم هم داره با قیمت مناسب. فقط نسبت به name.com و اینا که اعتبار بیشتری دارن اینا از لحاظ امنیتی فرقی دارن ؟
مثلا این سایت ایران ساپورت داره یهو تحریم نکنه هرچی دامنه ایران ثبت شده بترکونه.
آدم نمیدونه توی کدوم یکی ثبت کنه والله. اونا ایران رو ندارن کلا آدم میترسه اینم ایران داره باز آدم میترسه
اگه اینجوری باشه کل ایران میترکه تمام سایت معتبر در سطح ایران از اینجا نمایندگی دارن
hegza
February 28th, 2017, 01:04
اگه اینجوری باشه کل ایران میترکه تمام سایت معتبر در سطح ایران از اینجا نمایندگی دارن
رسلو عمده مشتریهاش از ایران هستند چی رو باید ببنده؟
ایران رو ببنده که باید در دکون خودشو گل بگیره
farshid17
February 28th, 2017, 01:07
رسلو عمده مشتریهاش از ایران هستند چی رو باید ببنده؟
ایران رو ببنده که باید در دکون خودشو گل بگیره
بله درست میگید
Mohamad26
February 28th, 2017, 14:21
رفتم پیگیر سایتهای معتبر تر واسطه برای ثبت دامنه شدم.
نکته ای که هست 80-90 درصد اون سایتهای معتبر تر دامنه ها را همه جا ثبت میکنن به جز resello.com
Onlinenic ثبت میکنن یا DiretcI
iwpanel
February 28th, 2017, 20:03
رفتم پیگیر سایتهای معتبر تر واسطه برای ثبت دامنه شدم.
نکته ای که هست 80-90 درصد اون سایتهای معتبر تر دامنه ها را همه جا ثبت میکنن به جز resello.com
Onlinenic ثبت میکنن یا DiretcI
DiretcI ما کار میکنیم شدیدا با ایران مشکل داره پیشنهادمون همون resello هست
immox
February 28th, 2017, 22:07
سلام دوستان
خسته نباشید
سایتهای مرجع ثبت دامنه مثل name.com و ... میخواستم بهم معرفی کنید.
و اینکه از نظر شما توی کدومشون آدم دامنه ثبت کنه بهتره ؟
مثلا همین name.com کشور ایران رو در لیست نداره و طبیعتا اطلاعات دامنه هم مجبوره آدم شماره و کد پستی و ... رو غلط بزنه. به نظرتون مشکلی پیش نمیاره اینکه ایران رو ندارن ؟
هویز یک سری سایت ها رو میگیرم همه کشوراشون ایران هستش. اینا از کجا دامنه گرفتن ؟ جایی رو میشناسین شما به این صورت باشه ؟
یا اگر سایت معتبر واسطه ایرانی برای ثبت دامنه در نظر دارید هم معرفی کنید. دوستان mihannic رو معرفی کردن که اونم جاهایی دامنه رو ثبت میکنه که ایران رو ندارن.
با تشکر
سلام،
در حال حاضر Resello برای افراد ایرانی و در کل فعالیت در وب فارسی پیشنهاد میشه .
واسطه ها هم زیاد هستند، با قیمت های تقریبا متفاوت .
موفق باشید .