PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی از فلوریدا .

phoenix8920
December 17th, 2010, 19:41
من این سرویس رو برای دانلود و آپلود نیاز دارم و دلیل انتخاب ایالته فلوریدا این هست که چون سرور های هات فایل در این ایالت مستقر هستن برای اینکه بهترین سرعت اپلود رو داشته باشم لذا باید تو این ایالت باشه
موارد استفاده هم :
تورنت
ایمول
دانلود و اپلود
مشخصات سرور مجازی هم به قراره زیر باشه :
سیستم عامل ویندوز
پهنای باند هم قبل مشاهده باشه
پهنای باند 400 گیگ
رم 256
پردازنده از پردازش خوبی برخوردار باشه
منابع سرور اختصاصی
موردی هم خیلی مهمه سرعته اپلود خیلی برام مهمه حداقل 5 مگابایت برای اپلود بده
پس لطفا سرعت رو در نظر داشته باشید.

alborzhost
December 17th, 2010, 20:43
با سلام

دوست عزیز تورنت در امریکا ممنوع است

با تشکر

phoenix8920
December 17th, 2010, 20:58
ولی من الان چند مدته دارم استفاده میکنم روی سینگل هاپ تا بحال مشکلی نبوده شما سرور توی فلوریدا دارین
خوب تورنت رو بکار بزاریم ایمول چی

goldstar
December 18th, 2010, 00:35
سلام
شما دنبال جایی باشین که از hivelocity سرویس مید. هرچند بگم شدیدا با ایرانی بودن مشکل داره. حتی با واسطه

phoenix8920
December 18th, 2010, 01:54
یعنی هیچ کس تو ایران سروری توی فلوریدا نداره

J4vad
December 18th, 2010, 01:59
یعنی هیچ کس تو ایران سروری توی فلوریدا نداره

با سلام ،

ما در Florida سرویس داریم اما همانطور که دوستان عرض کردند خواسته های شما در سرور های آمریکا ممنوع می باشد .

موفق باشید.

TukaNet
December 18th, 2010, 02:05
ولی من الان چند مدته دارم استفاده میکنم روی سینگل هاپ تا بحال مشکلی نبوده شما سرور توی فلوریدا دارین
خوب تورنت رو بکار بزاریم ایمول چی

سینگل هاپ کجا اجازه دانلود تورنت داده ؟

سلام
شما دنبال جایی باشین که از hivelocity سرویس مید. هرچند بگم شدیدا با ایرانی بودن مشکل داره. حتی با واسطه

مطمئن باشید اونجا هم بعد از چند روز و بالا بودن تعداد شکایت ها عذر کاربر رو می خوان و شوتش می کنند بیرون

phoenix8920
December 18th, 2010, 02:46
با سلام ،

ما در Florida سرویس داریم اما همانطور که دوستان عرض کردند خواسته های شما در سرور های آمریکا ممنوع می باشد .

موفق باشید.

اگر تورنت رو در نظر نگیرم و فقط برای دانلود و اپلود باشه و در کنارش ایمول هم داشته باشم چی باز هم مشکل سازه اسم دیتا سنتر رو میشه لطف کنید

J4vad
December 18th, 2010, 03:09
با سلام ،

فقط دانلود و آپلود اون هم کپی رایت رعایت بشه .

ماهیانه 25 هزار تومان می باشد . و سرور CPU سرور هم Dual Xeon E5405 می باشد .

امکان مشاهده پهنای باند برای کاربر در پنلی مجزا وجود ندارد اما در صورت نیاز می توانید در زمان های مختلف از میزان استفاده توسط ما مطلع شوید. سرور ها نیز در HOC4HOST می باشد.

در صورت نیاز پیغام خصوصی بزنید چون این آفر در سایت موجود نیست.

آدرس ما : آجا هاست - اولین ارائه دهنده هاست وارز در ایران - ارائه دهنده انواع خدمات هاستینگ ویندوز و لینوکس، نمایندگی هاست لینوکس و ویندوز،سرور مجاز (http://www.ajahost.net)
موفق باشید.

phoenix8920
December 18th, 2010, 12:03
با سلام ،

فقط دانلود و آپلود اون هم کپی رایت رعایت بشه .

ماهیانه 25 هزار تومان می باشد . و سرور CPU سرور هم Dual Xeon E5405 می باشد .

امکان مشاهده پهنای باند برای کاربر در پنلی مجزا وجود ندارد اما در صورت نیاز می توانید در زمان های مختلف از میزان استفاده توسط ما مطلع شوید. سرور ها نیز در HOC4HOST می باشد.

در صورت نیاز پیغام خصوصی بزنید چون این آفر در سایت موجود نیست.

آدرس ما : آجا هاست - اولین ارائه دهنده هاست وارز در ایران - ارائه دهنده انواع خدمات هاستینگ ویندوز و لینوکس، نمایندگی هاست لینوکس و ویندوز،سرور مجاز (http://www.ajahost.net)
موفق باشید.

شما گفتید باید کپی رایت رو رعایت کنم تمام فایل هایی که من دانلود میکنم از توی اپلود سنتر ها کپی رایت دار هستن اگر بعد از دانلود اپلود کنم توی یه اپلود سنتر باز هم مشکل دار هست

J4vad
December 18th, 2010, 12:57
شما گفتید باید کپی رایت رو رعایت کنم تمام فایل هایی که من دانلود میکنم از توی اپلود سنتر ها کپی رایت دار هستن اگر بعد از دانلود اپلود کنم توی یه اپلود سنتر باز هم مشکل دار هست

دوست من این قوانین دیتاسنتر هست و اگر رعایت نشوند بدون هیچ وقفه ای بعد از اخطار دیتاسنتر vps مربوطه از سرور حذف خواهد شد .

موفق باشید .

sohrab.khan
December 18th, 2010, 13:03
می تونم سرور رو در اختیار شما بزارم ولی تورنت ممنوع هست هزینه ماهانه 40 هزار تومان

phoenix8920
December 18th, 2010, 15:12
می تونم سرور رو در اختیار شما بزارم ولی تورنت ممنوع هست هزینه ماهانه 40 هزار تومان

ماهی 40 هزار تومن خیلی زیاده من میتونم با 30 دلار یه وی پی اس کامل بهمراه پنل مدیریتی بگیرم