توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امنیت و anti ddos
Arte
December 17th, 2010, 19:17
2 روش بسیار مناسب جهت تامین امنیت بیشتر سرور :
اگر اطلاعات سایتتون براتون اهمیت زیادی داره و بیشتر کیفیت کار براتون مهمه تا کمیت بهتون این 2 اسکنر را معرفی می کنم .
اولی رو خودم تست کردم بسیار مناسب بود و جواب داد .
سلام
توی سایتش توضیح نداده ولی من تست کردم با vps های aftabhosting باعث شد ip های vps هارو بطور اتوماتیک بلوک کنه ...
pardishosting
December 18th, 2010, 12:58
2 روش بسیار مناسب جهت تامین امنیت بیشتر سرور :
اگر اطلاعات سایتتون براتون اهمیت زیادی داره و بیشتر کیفیت کار براتون مهمه تا کمیت بهتون این 2 اسکنر را معرفی می کنم .
اولی رو خودم تست کردم بسیار مناسب بود و جواب داد .
دومی هم دوستانم استفاده کردن و تایید کردن :
http://www.kaspersky.com/linux
البته دومی قیمتش 500 هزار تومان هست !
Arte
December 18th, 2010, 15:36
البته دومی قیمتش 500 هزار تومان هست !
اولیه بیشتر میصرفه :d حالا مثل اینا زیاده اگه دوستان همچین آنتی هایه پولی و پرقدرتی میشناسن همینجا معرفی کنن ...
pardishosting
December 18th, 2010, 15:41
اولیه بیشتر میصرفه :d حالا مثل اینا زیاده اگه دوستان همچین آنتی هایه پولی و پرقدرتی میشناسن همینجا معرفی کنن ...
اولیه خیلی از بد افزار ها رو نمی شناسه . اما به هر حال بودش بهتر از نبودشه.
HugeServer
December 18th, 2010, 16:50
Exploit Scanner تنها برای بررسی فایل های داخلی میپردازد و هیچ گونه ارتباطی با Firewall و ... ندارد.
موفق باشید.
smhnaji
April 11th, 2013, 19:51
سلام
آیا اون Exploit Scanner تو سرورهای ایرانی هم نصب میشه؟
ممنون
سریر هاست
April 24th, 2013, 15:42
ما چیزی به نام anti ddos نداریم من الان 10 روزه که سرورم بالا نمیاد
کسی چیز خیلی قوی میشناسه؟
smhnaji
April 24th, 2013, 19:15
ما چیزی به نام anti ddos نداریم من الان 10 روزه که سرورم بالا نمیاد
کسی چیز خیلی قوی میشناسه؟
من واقعا شرایطتون رو درک میکنم. اگر شما هم مثل من یه سری از سایتهای مذهبی و سیاسی رو هاست میکنید، و احتمال میدید که اونها دارن دیداس میشن، ۴ راه وجود داره:
۱. انتقال به یه سرور اختصاصی + کرایهی Hardware base DDOS protection (گزینهای که برای من پیشنهاد دادن، و این ماه هم دارم ازش استفاده میکنم یه Cisco هست که راستش هیچ اطلاعاتی در مورد جزئیاتش ندارم)
۲. خرید یه ویپیاس از ایران. فراسو گزینههای DDOS protected داره.
۳. خرید یه سری ریسلری معمولی به شرطی که provider شما بگه که DDOS protected هست.
۴. خرید VPS هایی که DDOS protected هستن (از سایتهای burstnet.eu و یا securedragon.net
اینها نتیجهی تحقیقاتی هستن که من در اوج ترافیک بالای کاری در حالی که داشتم بیچاره میشدم، به نتیجهش رسیدم. این مورد ۴ خیلی مهم هست و همه تو اینترنت دارن از اینها تعریف میکنن اما هر دوشون ما رو تحریم کردن. شما اگه میتونی بدون مشکل از اونا خرید کنی حتما این گزینه رو انتخاب کن.
یه گزینههایی هم هست که review های بسیار بدی در موردشون تو اینترنت هست مثل vortex-vps.com که با این که من خیلی مایل بودم بیام روی این شرکت، اما بعد از این که ریویو هاش رو خوندم فهمیدم ریسک خیلی بزرگیه.
انشالله موفق باشی.
سریر هاست
April 24th, 2013, 19:54
ممنونم
نه من ایران نیستم و سایت من هم همه یا نمایشگاهی ماشین و یا رستوران ...
سرور اختصاصی دارم تو lesweb
ولی اصلآ چای خوبی نیست
smhnaji
April 24th, 2013, 22:52
ممنونم
نه من ایران نیستم و سایت من هم همه یا نمایشگاهی ماشین و یا رستوران ...
سرور اختصاصی دارم تو lesweb
ولی اصلآ چای خوبی نیست
آها، خب من راستش تمام تلاشم رو کردم که هر چیزی رو که به دست آوردم، به شما اطلاع بدم.
دوست عزیز من راستش از ووسرورز که توی آلمان هست، باهاش کار کردم. در مورد VPS که سرویس خیلی خوبی به من میدادن. الان هم که Full managed service رو خریدم، باز هم به نسبت سرویس خوبی رو میدن اما موضوع اینه که کلا request های من خیلی زیاد بود و خب من به اونا حق میدم که نمیتونن من رو توی اولویت اول قرار بدن. بخاطر همین بعضی از کارها زمان برد.
به هر حال منظورم این هست که میتونی یه نگاهی هم به سایت wooservers.com بکنی.