توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رابطه تعداد افراد انلاین با ram سرور
keyhan7
February 25th, 2017, 19:43
سلام
برای ساپورت 1000 انلاین چه مفدار ram لازمه همینطور برای 1 ملیون
تعداد خاصی مد نظرم نیس کلی میخام بدونم
میدوم به چیزای دیگه مربوطه ولی کلا میخام با این تاپیک در این زمینه اطلاعاتی کسب کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
MrFox
February 25th, 2017, 20:23
درود بر شما جناب،
هزار آنلاین تعداد کمی نیست جناب،ولی اگر اشتباه نکنم یک رم 32 یا 48 بتونه اون رو بچرخونه.
یک میلیون آنلاین؟هیچ سیستمی!سیستم گوگل هم اینطور نیست.
برای یک میلیون انلاین باید از سیستم و رمزگزاری کلاستر انجام بشه.
شاید نیاز به ده ها/هزاران سیستم باشه.
keyhan7
February 25th, 2017, 20:28
درود بر شما جناب،
هزار آنلاین تعداد کمی نیست جناب،ولی اگر اشتباه نکنم یک رم 32 یا 48 بتونه اون رو بچرخونه.
یک میلیون آنلاین؟هیچ سیستمی!سیستم گوگل هم اینطور نیست.
برای یک میلیون انلاین باید از سیستم و رمزگزاری کلاستر انجام بشه.
شاید نیاز به ده ها/هزاران سیستم باشه.
در این زمینه اطلاعاتی نداشتم
سایت های بزرگ مثل ورزش سه فکر میکنید چقدر انلاین داشته باشه
Oscar
February 25th, 2017, 20:39
سایت های بزرگ مثل ورزش سه فکر میکنید چقدر انلاین داشته باشه
سلام
ورزش 3 در حالت عادی فکر کنم 30 - 20 هزار آنلاین رو داره اما وقتی مسابقات زیاد میشه به مرز 300-400 هزار تا هم میرسه
MrFox
February 25th, 2017, 20:57
سایت های بزرگ مثل ورزش سه فکر میکنید چقدر انلاین داشته باشه واقعیتش نمیدونم ورزش 3 چقد بازدید داره،اما باید دونست که فاصله کمی با بازدید های گوگل داره.در ایران اولین وبسایت پربازدید گوگل و دومیش هم ورزش 3 هست.در رتبه جهانی گوگل اول و ورزش 3 رتبه 191 هست اگر اشتباه نکنم.شاید روزی 40 میلیون بازدید صفحات داشته باشه.40 میلیون رو هم کم گفتم که خیلی تعجب نکنید چون دیدم که وبسایت با رنکینگ جهانی 3 هزار و ایران 300 بازدید صفحاتش در ماه به 1.5 میلیارد میرسه!.ورزش 3 هم اگر اشتباه نکنم از کلاسترینگ الگو میگیره.بازدیدهاش شاید 90 هزار باشه،دوستمون هم خوب گفتند وقت هایی که بازی هست به نیم میلیون هم میرسه.
mparvin
February 26th, 2017, 09:48
سلام دوست عزیز
به نظر من اینطوری نمیشه حساب کرد که چه مقدار رم لازم هست برای 1000 آنلاین
اول باید چک کنید که هر آنلاین چقدر رم از سایت شما استفاده می کنه؟
آیا صفحاتی دارید که فعالیت خاصی (مثل کپی کردن فایل) انجام بدن که رم زیادی استفاده کنه؟
آیا صفحات با مصرف بالا بیشتر بازدید می شوند؟
تعداد افراد آنلاین (1000 نفر) در یک ساعت از روز هست یا در کل روز؟
(مثلا اگر سایت شما مثل سایت های دانشگاهها باشه و بگه مثلا بین ساعت 8 تا 12 امشب وقت دارید ثبت نام کنید و 1000 تا دانشجو توی 4 ساعت سعی کنند سایت رو استفاده کنند)
در کل حالت خاصی نیست که بشه بگید مثلا 1000 نفر آنلاین 4 گیگ رم استفاده میکنه
باید سایتتون و فعالیت هاش رو کامل مانیتور کنید تا متوجه بشید که برای هربازدید چقدر رم استفاده میشه
موفق باشید
MrFox
February 26th, 2017, 13:34
یوزر Mparvin هم حرف خوبی زد.
ببینید البته باز هم 1000 نفر آنلاین چیزه کمی نیست.اگر صفحه Respond شده باشه که دیگه مشکلی نیست،یعنی اگر صفحه 2 کیلوبایت باشه اشکال نداره اصلا 1 میلیارد بازدید آنلاین داشته باشید.
ولی سایتی مثله ورزش 3،از محتوای متن،عکس،فیلم پیروی میکنه و بدون شک نیازمنده رم بسیار بالایی هست.
فقط رم رو در نظر نگیرید،سی پی یو رو میشه "ناموس"سیستم معرفی کرد.
keyhan7
February 26th, 2017, 14:02
بسیار عالی ممنون از نظراتتون این تاپیک رو ایجاد کردم تا در این زمینه اطلاعاتم بالا بره لطفا اگر نظری دارین حتما بگین تا استفاده کنیم
dynabanner.com
February 26th, 2017, 15:54
باید کاربرد مشخص باشه
برای کاربرد استریم کردن یا اپلیکیشن های تحت وب (مثل یوتیوب) علاوه بر سی پی یو قوی و رم زیاد،استفاده از ssd باعث افزایش کارایی سرور میشه.(سی پی یو قوی ارجحیت داره)
اما برای ذخیره سازی فایل و سرور دانلود میزان بیشتر رم اهمیت پیدا می کنه.
این یه سوال کلیه و باید کلی هم جواب داد اما وقتی وارد جزئیات میشیم فاکتورهای زیادی در ارائه یک سرویس خوب نقش بازی می کنن.
mparvin
March 5th, 2017, 12:36
سلام مجدد
یادم رفت بگم شما میتونید با این دستور بررسی کنید که سرور شما تا چند بازدید در دقیقه،ساعت یا حتی روز رو میتونه پاسخگو باشه:
Siege
lordtarh
March 6th, 2017, 12:06
سلام مجدد
یادم رفت بگم شما میتونید با این دستور بررسی کنید که سرور شما تا چند بازدید در دقیقه،ساعت یا حتی روز رو میتونه پاسخگو باشه:
Siege
ممکنه بفرمایید چطور باید از این دستور استفاده کرد برای مشاهده سرور شما تا چند بازدید در دقیقه،ساعت یا حتی روز رو میتونه پاسخگو باشه
پکیجشو نصب کردم
Majdict.com
March 6th, 2017, 14:17
سلام
با توجه به اینکه شما خیلی کلی سوال و مطرح کردین باید گفت هر قسمت از سخت افزار در پردازش های مختلفی درگیری متفاوتی دارند مثلا در پردازش های بالا سی پی یو درگیر میشه در پردازش های گرافیکی جی پی یو و...در مورد 1000 تا کاربر آنلاین باید شما منابع رمی که برای سیستم عامل و اپلیکیشن و ... رو جداگانه محاسبه کنید بغیر از اونا حداقل 1 گیگ رم لازمه البته بالا دوستان نظرات متفاوتی دادن اما فک کنم با 64 و 32 کمبود رم برای هزارتا کاربر آنلاین پیش بیاد.