چی رو باید ست کنم تا جای این که Apache is functioning normally این باید خود سایت رو بما نشون بده ؟؟؟؟
چه رکوردی رو باید تو DNS ست کنم
؟
مثلا ای پی 178.165.236.26 رو روی www.sorcde.com
چطور و چطور ست کنم
مرسی
CANOR
December 23rd, 2010, 00:23
برای پاسخ به لینک زیر مراجعه کنید
DirectAdmin Knowledge Base (http://help.directadmin.com/item.php?id=242)
متوجه سوال بعدیتون نشدم
مربوط به سوال اولتونه؟
اگر میخواید DNS بسازید باید براش A record تعریف کنید
IP رو میخواید توی دایرکت ادمین به دامنه اختصاص بدید؟
یا شما درست سوالاتتون رو مطرح نکردید یا من قدرت فهمم اومده پایین
HyperServer
December 23rd, 2010, 14:05
چی رو باید ست کنم تا جای این که Apache is functioning normally این باید خود سایت رو بما نشون بده ؟؟؟؟
چه رکوردی رو باید تو DNS ست کنم
؟
مثلا ای پی 178.165.236.26 رو روی www.sorcde.com
چطور و چطور ست کنم
مرسی
عزیز شما یه بار دیگه متن خودت رو بخون ببین جمله بندیت درسته؟
مفهوم رو کامل نمیرسونی
mimijon
December 23rd, 2010, 15:06
بله درست من میخام ای پی رو رو دومین ست کنم که وقتی تو مرور گر ای پی رو میزنم بره تو سایتم
مرسی
vPsPersia.COM
December 23rd, 2010, 15:28
یک چیزی مثل wild card
CANOR
December 23rd, 2010, 15:31
برای اختصاص IP به دامنه ی مورد نظر ، اگر دسترسی روت دارید باید به Show All Users رفته و روی یوزر مورد نظر کلیک کنید
بعد روی Modify User از بالای صفحه کلیک کرده و از Add Additional IP یک IP رو به دامنه اختصاص بدید.
اگر در Add Additional IP هیچ IP پیدا نکردید باید از طریق Admin Level یک آی پی به ریسلر اضافه کنید (در IP Management) و دوباره مراحل بالا رو طی کنید
البته این در صورتی بود که Admin Level باشید
اگر Reseller هستید باید روی List Users کلیک کنید و User مورد نظر رو انتخاب کنید و Modify User رو بزنید و مثل روش بالا IP رو به یوزر اضافه کنید
mahdi66
August 26th, 2011, 11:59
دوستان منم این مشکل رو دارم
من فقط یک آیپی دارم (یعنی آیپی اصلی سرور) و میخوام آیپی پیشفرض رو روی هاست ست کنم باید چیکار کنم؟
راحتتر بگم من یه سایت دارو با آدرس mysite.com حالا میخوام وقتی آیپی رو میزنم بجای نمایش Apache is functioning normally سایتم رو نشون بده
بازم میگم من روی دایرکت ادمین فقط یک آیپی دارم که روی ادمین ست شده