توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نویسنده شرکت طراحی سایت
dpf
February 25th, 2017, 10:35
سلام
نیاز به همکار برای نویسندگی در زمینه های زیر دارم
- طراحی سایت
- برنامه نویسی
- سئو
نمیخوام متن کپی بشه.. یا ترجمه باشه یا متن اختصاصی باشه
قیمت و شرایط همکاری رو همینجا بفرستید که بقیه ی دوستانی هم که نیاز دارن بتونن استفاده کنند
مرسی
Riko
February 25th, 2017, 11:04
سلام
- طراحی سایت
- برنامه نویسی
- سئو
نمیخوام متن کپی بشه.. یا ترجمه یا متن اختصاصی
قیمت و شرایط همکاری رو همینجا بفرستید که بقیه ی دوستانی هم که نیاز دارن بتونن استفاده کنند
مرسی
نمیخوای متن کپی باشه یا ترجمه یا متن اختصاصی باشه پس چی باشه برادر ؟!! از خودش هم ننویسه پس از فضا بیاره ؟:d
farshid17
February 25th, 2017, 11:29
نمیخوای متن کپی باشه یا ترجمه یا متن اختصاصی باشه پس چی باشه برادر ؟!! از خودش هم ننویسه پس از فضا بیاره ؟:d
ایشون دستش خورده می خواد
ترجمه یا متن اختصاصی باشه
dynabanner.com
February 25th, 2017, 12:58
سلام
- طراحی سایت
- برنامه نویسی
- سئو
نمیخوام متن کپی بشه.. یا ترجمه یا متن اختصاصی
مرسی
سلام
مقالات باید چند خط باشن؟ حجم مطالب چه اندازه ست؟ نمونه ارسال کنید تا بر اون اساس قیمت رو اعلام کنم
(مترجم و طراح سایت هستم)
translator374
February 25th, 2017, 15:25
سلام. برای این مقالات 9 تا 10 تومن بر اساس نوع متن( منظور ترجمه هست). البته بدون قرار دادن در سایت.
artakop
February 25th, 2017, 16:52
تولید و محتوای اختصاصی هر کلمه 10 تومان در فایل ورد اگر نیاز به عکس سئو و... باشد قیمت بالاتر می رود artakop اد کنید تلگرام برای مذاکره
dpf
February 26th, 2017, 15:50
:)):)):)):)):)) حواسم نبود. میخواستم بگم یا ترجمه باشه یا متن اختصاصی باشه.. فقط کپی/پیست نباشه
مرسی از دقت نظرت
- - - Updated - - -
سلام
مقالات باید چند خط باشن؟ حجم مطالب چه اندازه ست؟ نمونه ارسال کنید تا بر اون اساس قیمت رو اعلام کنم
(مترجم و طراح سایت هستم)
پیشنهاد شخصیم همیشه روی 20-30 خط هست.. البته حداکثر 30 خط مگر اینکه خیلی تخصصی باشه
dynabanner.com
February 26th, 2017, 16:04
پیشنهاد شخصیم همیشه روی 20-30 خط هست.. البته حداکثر 30 خط مگر اینکه خیلی تخصصی باشه
مطلب اختصاصی هر خط 600 تومان برای حداکثر 20 خط
مطلب اختصاصی هر خط 500 تومان برای حداکثر 40 خط
ترجمه هم باید نمونه متن ارسال کنید تا قیمت بدم
در صورت تمایل برای گفتگو و همکاری به تلگرام من پیام بدید.آیدی: @daygraphic
hadizr
February 26th, 2017, 19:18
در زمینه طراحی سایت و PHP در خدمتتونم - کار با کیفیت بالا و از سایت های معتبر ترجمه میکنم یا به صورت اختصاصی .
قیمت هم نمیشه همین طوری گفت اما صحبت این دوستمون هر خط 500 تومن میتونه منصفانه باشه .