PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در رابطه با vps

Dr.D347h
February 24th, 2017, 12:24
با سلام وخسته نباشید چند سوال داشتم در مورد vps.

من می خوام برای استفاده شخصی و انتقال سایت های خودم (3 سایت با بازدید نسبتا کم) روی اون یک vps لینوکس ایران تهییه کنم

اولا چه مقدار رم و cpu شما پیشنهاد می کنید که تهییه کنم، همونطور که عرض کردم برای سه تا سایت می خوام که بازدیدشون فعلا در مجموع روزانه به 1000 هم نمیرسه.

دوما از چه وب سرور و کنترل پنلی استفاده کنم؟ سرعت بارگذاری سایت برای من خیلی مهم هست.

سوما آیا بعدا می تونم کنترل پنلم رو عوض کنم، برای مثال الان دایرکت ادمین نصب کنم و بعدا به سی پنل منتقل شم؟

آیا نوع کنترل پنلی که استفاده می کنیم هم یر روی سرعت بارگذاری سایت تاثیری داره؟

پیشاپیش از دوستانی که راهنمایی کردن تشکر میکنم

ashadata
February 24th, 2017, 12:33
با سلام

با این بازدید رم 4
2 هسته سی پی یو
و هر مقدار هارد اس اس دی که نیاز دارید میشه

توصیه سی پنل هست ولی بعدا میشه عوض کرد

*مواردی مثل هارد , لوکیشن , وب سرویس تائیر زیادی دارند

اگر خواستید میتونید برای راهنمایی بیشتر در تماس باشید =

09021012922
تلگرام : @ashadata

company_hosting
February 24th, 2017, 14:42
با سلام وخسته نباشید چند سوال داشتم در مورد vps.

من می خوام برای استفاده شخصی و انتقال سایت های خودم (3 سایت با بازدید نسبتا کم) روی اون یک vps لینوکس ایران تهییه کنم

اولا چه مقدار رم و cpu شما پیشنهاد می کنید که تهییه کنم، همونطور که عرض کردم برای سه تا سایت می خوام که بازدیدشون فعلا در مجموع روزانه به 1000 هم نمیرسه.

دوما از چه وب سرور و کنترل پنلی استفاده کنم؟ سرعت بارگذاری سایت برای من خیلی مهم هست.

سوما آیا بعدا می تونم کنترل پنلم رو عوض کنم، برای مثال الان دایرکت ادمین نصب کنم و بعدا به سی پنل منتقل شم؟

آیا نوع کنترل پنلی که استفاده می کنیم هم یر روی سرعت بارگذاری سایت تاثیری داره؟

پیشاپیش از دوستانی که راهنمایی کردن تشکر میکنم

سلام

با مشخصات اعلامی رم 3-5 گیگ مناسب هست
مقدار سی پی یو هرچه بیشتر بهتر 4 هسته به بالا تهیه کنید
پیشنهاد اول سی پنل هست اما چون هزینه ان بالا هست از دایرکت ادمین قانونی استفاده کنید حدود قیمت بین 10-22 هزارتومان و سی پنل بین 45-65 هزارتومان میباشد

امکان انتقال بین سی پنل و دایرکت ادمین و ... میباشد
نوع استفاده با توجه به سایت های شخصی تاثیر زیادی ندارد اما کانفیگ خیلی مهم تر میباشد

موفق باشید

dynabanner.com
February 24th, 2017, 14:50
سلام.هر یک از سایتها این مقدار بازدید دارن یا هر سه؟
اگر مورد اول هست رم فعلا 3 گیگ کفایت می کنه.برای سی پی یو من هم با نظر دوستمون موافقم

مقدار سی پی یو هرچه بیشتر بهتر 4 هسته به بالا تهیه کنید

2 هسته کافی نیست.
پنل دایرکت و بله بعدا می تونید مهاجرت کنید
در انتخاب سرویس دهنده نهایت دقت رو به خرج بدید

Dr.D347h
February 25th, 2017, 08:45
با تشکر از همه دوستان بابت راهنمایی هاشون.
یک وی پی اس برای میزبانی سه تا سایت با در مجموع حداکثر 1000 (یعنی هر سه این ها باهم 1000 در روز) بازدید روزانه آیا رم 3-5 و سی پی یو 4 هسته و به بالا نیاز هست؟

در مورد وب سرور کسی نظری نداد، با تحقیقاتی که کردم گویا nginx مناسب هست؟

Z.eus
February 25th, 2017, 10:00
با تشکر از همه دوستان بابت راهنمایی هاشون.
یک وی پی اس برای میزبانی سه تا سایت با در مجموع حداکثر 1000 (یعنی هر سه این ها باهم 1000 در روز) بازدید روزانه آیا رم 3-5 و سی پی یو 4 هسته و به بالا نیاز هست؟

در مورد وب سرور کسی نظری نداد، با تحقیقاتی که کردم گویا nginx مناسب هست؟

درود؛

بنده نمیدانم علت اینکه دوستان چنین منابع بالایی را به شما پیشنهاد میدهند چیست! ( ۵ گیگابایت رم ؟!) برای وب سایت های شما یک سرور مجازی با رم ۱ یا نهایتا ۲ گیگابایت به شرط اختصاصی بودن به همراه ۱ یا ۲ هسته CPU به شرط عدم محدودیت کافی است.

+ کنترل پنل دایرکت ادمین
+ کانفیگ و بهینه سازی سازی

وب سرور nginx تائید می شود؛ ما از این کانفیگ برای سایت های مشابه نتیجه گرفته‌ایم.

موفق باشید.

dpf
February 25th, 2017, 10:28
سلام
پیشنهاد می کنم برای کنترل پنل الان به نتیجه برسید. مهاجرت یه کم دردسر داره. نه اینکه نشه، میشه ولی به زمانی که صرف می کنید نمی ارزه
در باره رم و سی پی یو هم دوستان پیشنهادات خوبی دادند

Dr.D347h
February 25th, 2017, 10:57
یک سوال دیگر.

چه لینوکسی نصب کنم بهتره؟

CentOs فک کنم از همه بهتره برای کار ما، این که کدوم ورژن نصب بشه فرقی میکنه؟ و اینکه 32 باشه یا 64؟

Z.eus
February 25th, 2017, 10:58
یک سوال دیگر.

چه لینوکسی نصب کنم بهتره؟

CentOs فک کنم از همه بهتره برای کار ما، این که کدوم ورژن نصب بشه فرقی میکنه؟ و اینکه 32 باشه یا 64؟

درود؛

Centos 64bit - ترجیحا آخرین نسخه

موفق باشید.

dynabanner.com
February 25th, 2017, 14:25
درود؛

بنده نمیدانم علت اینکه دوستان چنین منابع بالایی را به شما پیشنهاد میدهند چیست! ( ۵ گیگابایت رم ؟!) برای وب سایت های شما یک سرور مجازی با رم ۱ یا نهایتا ۲ گیگابایت به شرط اختصاصی بودن به همراه ۱ یا ۲ هسته CPU به شرط عدم محدودیت کافی است.

درود

بله حق با شماست چون ابتدا مشخص نبود که دقیقا هر سایت اون مقدار بازدید رو داره یا مجموع 3 سایت.اما به نظر من باز هم یک گیگ رم برای این مقدار بازدید کافی نیست و به زودی نیاز به ارتقاء احساس خواهد شد