توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل شبکه در سرور
anisagostar
February 24th, 2017, 10:11
سلام خدمت دوستان کارت شبکه رو کامل تنظیم کردم یه مدت کار کرد ولی الان پنل سرور بالا نمیاد بخش ssh هم دسترسی نداریم از کنسول چک کردم که ببینم مشکل از چیه و شبکه رو زدم که خروجی زیر رو میزد
configured devices
lo eth0
کارت شبکه رو ریستارت میزنم بدون مشکلی ریستارت میشه ولی پنل که دایرکت ادمین هست بالا نمیاد و ssh هم باز نمیشه
موارد دیگه مثل وب سرور و mysql ران هستن فایروال هم غیر فعال کردم ولی پاسخگو نبود
peym@n
February 24th, 2017, 10:57
درود
سرورتون پینگ داره؟
موفق باشید
anisagostar
February 24th, 2017, 11:45
درود
سرورتون پینگ داره؟
موفق باشید بله پینگ داره
heydari304
February 26th, 2017, 10:31
سلام
بعد از اکسپایر شدن لایسنس دایرکت ادمین فقط پنل ارور لایسنس اکسپایر میده و مشکلی در اس اس اچ پیش نمیاد و ربطی به شبکه نداره میتونید مشخصات پ خ کنید تا بررسی کنم
anisagostar
February 26th, 2017, 12:16
سلام
بعد از اکسپایر شدن لایسنس دایرکت ادمین فقط پنل ارور لایسنس اکسپایر میده و مشکلی در اس اس اچ پیش نمیاد و ربطی به شبکه نداره میتونید مشخصات پ خ کنید تا بررسی کنمبابت مشخصات عذرخواهیم بنده رو بپذیریدسرور شرکتی هست و مربوط به شرکت دیگس که این مشکل براش پیش اومده دایرکت ادمین stop نمیشه شبکه وب سرور و mysql ران هستن مشکل معلوم نیست از کجاست.بخش لاگ هارو خواستم ببینم که ازکنسول کمی کارو سخت تر کرده
anisagostar
February 27th, 2017, 00:42
فایروال غیرفعال هست و تمامی موارد هم بررسی شده
anisagostar
February 28th, 2017, 15:37
تمامی پورت ها بسته شدن لطفا پورت هایی که نیاز هستش رو با دستور راهنمائی کنید تا باز کنم
dynabanner.com
February 28th, 2017, 15:53
کلیه سرویس ها رو ری استارت کنید ببینید هنوز مشکل پابرجاست یا نه
sajjadsec
February 28th, 2017, 16:23
با سلام و احترام
در صورت تمایل برای عیب یابی میتوانید در تلگرام پیام دهید:
@sajjadsecure
موفق باشید.
anisagostar
March 4th, 2017, 20:26
کلیه سرویس ها رو ری استارت کنید ببینید هنوز مشکل پابرجاست یا نهتمامی سرویس ها استارت هستن دوست عزیز