PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی سرور hp با این شرایط

server95
February 23rd, 2017, 14:19
سلام.
من یه سرور HP دارم و قصدم اینه که روی این سرور یه ماشین مجازی بیارم بالا (VMWare Workstation) و داخل این ماشین مجازی دوتا ویندوز سرور 2012 نصب کنم و توی هر کدوم از این ویندوز سرورها یک سایت رو میزبانی کنم و واسه این کار هم احتیاج به دوتا Public IP دارم.

حالا سوالم اینه:
چطوری از طریق یک خط ADSL می تونم این دوتا IP Public رو توسط Port Forwarding روی هر کدوم از دوتا سایتم وصل کنم؟

ممنون.

hegza
February 23rd, 2017, 15:18
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=167467&p=1536500&viewfull=1#post1536500

server95
February 23rd, 2017, 22:40
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=167467&p=1536500&viewfull=1#post1536500

اینکه کلا یه چیز دیگه س

fireserver
February 23rd, 2017, 22:53
سلام.
من یه سرور HP دارم و قصدم اینه که روی این سرور یه ماشین مجازی بیارم بالا (VMWare Workstation) و داخل این ماشین مجازی دوتا ویندوز سرور 2012 نصب کنم و توی هر کدوم از این ویندوز سرورها یک سایت رو میزبانی کنم و واسه این کار هم احتیاج به دوتا Public IP دارم.

حالا سوالم اینه:
چطوری از طریق یک خط ADSL می تونم این دوتا IP Public رو توسط Port Forwarding روی هر کدوم از دوتا سایتم وصل کنم؟

ممنون.
سلام

ابتدا اینکه ارائه خدمات وب بر روی سرویس ADSL اگر قوانین عوض نشده باشد ممنوع می باشد.

راه کار این است که isp یک آی پی استاتیک روی مودم شما فعال می کند در این حالت NAT در مودم شما غیر فعال شده و می توانید آی پی ها را بر روی سرور مجازی های مرتبط استفاده کنید!

k-h
February 24th, 2017, 13:34
درود
باید با آی اس پی صحبت کنید که یک رنج آی پی بهتون بدن و شما nat کنید با یک سوئیچ منیج یا میکروتیک و استفاده کنید از چندی آی پی ، که معمولا آی اس پی ها نمیدن.

dynabanner.com
February 24th, 2017, 13:59
همونطور که دوستان گفتن طبق قوانین اکثر isp ها اجازه میزبانی سایت بر روی شبکه اونها رو ندارید.البته در صورتی که فقط یک پروژه شخصیه فکر نمی کنم مشکل خاصی باشه.برای انجام این کار هم نیاز به استاتیک آی پی دارید.