ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : های وب یا اسیاتک یا شاتل

leberman
February 23rd, 2017, 13:25
سلام دوستان امروز بعد از یه کل کل که اخرش نزدیک بود بکشه به فحش و بد و بیراه درخواست تخلیه خطم از مخابرات تایید شد :63:
من تجربه بسیار بدی از مخابرات داشتم حالا میخوام یکم حال کنیم با این شرکت های خصوصی :))
میزان مصرف باند ماهیانه حدود 35 - 40 گیگ درماه هست البته دانلود های شبانش رو نادیده میگیریم . های وب رو دیدم پلن های مناسب و وسوسه کننده ای مثل فشفشه رو داره که کاملا متناسب با نیاز منه اما نمیدونم خدماتش چطوره از لحاظ سرعت و قطعی و ...
شاتل هم سرویس های نامحدودش خوب بود art5 دقیقا خوبه برای من
آسیا تک هم سرویس نامحدود نقره ایش خوب بود.

من همدان هستم دوستانیکه هم استانی هستن فکر کنم بهتر بتونن کمک کنند در این زمینه.

با این تفاسیر دوستانیکه تجربه با هر یه این شرکت ها داشتن نظراتشون رو بذارن . اینمهم بگم که نظرات صفحه های قبلی هم خوندم اما مال گذشته بوده و همونطور که میدونید کیفیت در ایران کارش از روز هم گذشته دیگه شده لحظه ای ، یه لحظه خوب میشن یه لحظه از کرده خودت پشیمونت میکنن !

ممنون :)

arc1o0
February 23rd, 2017, 13:29
پورت خالی پیدا کردی کلاتو بنداز هوا

پیشگامان ،بسته 500 گیگ ، 50 هزار تومان

leberman
February 23rd, 2017, 13:31

یک عمر کلاه گذاشتن سرمون دیگه فیکس شده از جاش کنده نمیشه :-d

لینکش رو محبت می کنید؟

Club4fun
February 23rd, 2017, 13:37
من های وب دارم راضی هم هستم ولی خب جدیدا آپلود دوباره برگشت به حالت قبل و محاسبه میشه که این مشکل یکم اذیت خواهد کرد ... یار قدیمی (http://www.musicmand.ir/music-yare-ghadimi-masoud-sadeghloo-masoud-jahani/)
مردم شهر (http://www.musicmand.ir/music-hamed-homayoun-mardome-shahr/)

leberman
February 23rd, 2017, 13:41
من های وب دارم راضی هم هستم ولی خب جدیدا آپلود دوباره برگشت به حالت قبل و محاسبه میشه که این مشکل یکم اذیت خواهد کرد ... یار قدیمی (http://www.musicmand.ir/music-yare-ghadimi-masoud-sadeghloo-masoud-jahani/)مردم شهر (http://www.musicmand.ir/music-hamed-homayoun-mardome-shahr/)

طبق چیزی که من شنیدم ظاهرا قرار هست کلیه isp ها این شکلی بشن و از طرف سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هست

14m6
February 23rd, 2017, 13:45
من هدانم اسیاتک دارم سرعتش خوبه ولی پشتیبانی خیلی خیلی ضعیفی دارند با شکایت به 195 کمی بهتر شد ولی سواد ندارند کارشناس ارسال کرده من که سردر نمی ارم جواب مناسبی نداد بلد نبود
شباته رایگان داره تا 1 مگ دانلود میکنه اگه خطط و مودمت بکشه

leberman
February 23rd, 2017, 13:47
من هدانم اسیاتک دارم سرعتش خوبه ولی پشتیبانی خیلی خیلی ضعیفی دارند با شکایت به 195 کمی بهتر شد ولی سواد ندارند کارشناس ارسال کرده من که سردر نمی ارم جواب مناسبی نداد بلد نبود

از کدوم سرویسش استفاده میکنید؟

negarnovin
February 23rd, 2017, 13:51
های وب هم شرکت داریم هم خونه خیلی راضی هستیم

farshid17
February 23rd, 2017, 13:53
صبانت ما واستفاده می کنیم خیلی خوبه

mahan07122
February 23rd, 2017, 14:08
سلام های وب عالیه هم سرعت و قیمتش هم پشتبانی بسیار قوی و با شخصیت هستن

OmidX
February 23rd, 2017, 14:52
سلام دوستان امروز بعد از یه کل کل که اخرش نزدیک بود بکشه به فحش و بد و بیراه درخواست تخلیه خطم از مخابرات تایید شد :63:
من تجربه بسیار بدی از مخابرات داشتم حالا میخوام یکم حال کنیم با این شرکت های خصوصی :))
میزان مصرف باند ماهیانه حدود 35 - 40 گیگ درماه هست البته دانلود های شبانش رو نادیده میگیریم . های وب رو دیدم پلن های مناسب و وسوسه کننده ای مثل فشفشه رو داره که کاملا متناسب با نیاز منه اما نمیدونم خدماتش چطوره از لحاظ سرعت و قطعی و ...

من همدان هستم دوستانیکه هم استانی هستن فکر کنم بهتر بتونن کمک کنند در این زمینه.

با این تفاسیر دوستانیکه تجربه با هر یه این شرکت ها داشتن نظراتشون رو بذارن . اینمهم بگم که نظرات صفحه های قبلی هم خوندم اما مال گذشته بوده و همونطور که میدونید کیفیت در ایران کارش از روز هم گذشته دیگه شده لحظه ای ، یه لحظه خوب میشن یه لحظه از کرده خودت پشیمونت میکنن !

شاتل از نظر آپتایم و پشتیبانی تایید میشه . من art6 م و کاملا راضیم .

number one
February 23rd, 2017, 14:54
درود
من شاتل دارم عالیه و راضی هم هستم
پورت خالی داشتن حتما تهییه کنید

hegza
February 23rd, 2017, 15:07
کلا آسیاتک رو بیخیال بشید کیفیت بسیار بسیار بدی داره در مقایسه با سپنتا حالا وقتی پای شاتل و های وب بیاد وسط که اصلا حرفی برای گفتن نداره
چه پاند ویت و چه قیمت ترافیک وحشتناگ گرونتر و بی کیفیت تره فقط به سرورهای داخلی خودش پورت قوی داره

amin karimi
February 23rd, 2017, 17:10
با سلام دوست گرامی من خودم اهل کرمانشاه هستم ونمایندگی اینترنت دارم اسیاتک کاری به کیفیت ندارم اما مطمئن هستین پشتیبانی آسیاتک ضعیف هستش میشه بیشتر توضیح بدید مشکل و پاسخ پشتیبانی های 1544

navid2zp
February 23rd, 2017, 18:25
شاتل تایید میشه
هم پشتیبانی و برخورد خوبی دارند و هم سرویس های خوبی
میتونید منتظر بمونید یکی از جشنواره هاشون شروع بشه و یک قرارداد بلند مدت از اون طریق ببندید (خوب بنده 18 ماهه اگر اشتباه نکنم حدود 130 اینا شد با 140 گیگ ترافیک)
می تونید بسته شاتل لند رو هم خریداری کنید که 100 گیگ ترافیک برای سایت های پر بازدید و عمومی ایران میده + 5000 گیگ ترافیک شاتل لند که علاوه بر سایت دانلود می تونید فایل های مورد نیاز رو توی آپلودسنتر آپلود کنید و بعد دانلود کنید که رایگان محاسبه میشه (جزو 5000 گیگابایت)

Oscar
February 23rd, 2017, 18:33

سلام
من مخابرات همدان دارم راضیم البته من از مرکز بعثت سرویس میگیرم
ولی دوستم صبانت داره شهرک بهشتی کیفیت سرویس اون از سرویس منم بیشتره (فکر کنم 6 تا 10 صبح هم رایگانه طرح جشنواره بود)

mshoja
February 23rd, 2017, 19:52
های وب و شاتل مناسبه به نظر من

Z.eus
February 23rd, 2017, 20:18

درود؛

ممکنه اطلاعات بیشتری در این باره ارائه کنید؟

مثل اینکه قبلا اینجا (https://www.tarafdari.com/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86/%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/574053/%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%B9%D8%AC%DB%8C%D8%A8-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86) در موردش بحث شده و 450 گیگش شبانه هست!

450 گیگش شبانه س(2تا 8) 50 گیگش هم روزانه.شک نکن اینا جایی نمیخوابن که اب زیرشون بره

mshoja
February 23rd, 2017, 20:21
شاتل از نظر آپتایم و پشتیبانی تایید میشه . من art6 م و کاملا راضیم .

بعد از چند گیگ مصرق سرعتتون کم میشه؟

nima17701
February 23rd, 2017, 20:34
سلام
به نظرم آسیا تک از لحاظ کیفیت / آپلود رایگان / آسیا دی ال و ... گزینه بهتری است.
موفق باشید

leberman
February 24th, 2017, 11:16
سلام و تشكر از همه عزيزان ، با توجه به نيازي كه داشتم فعلا از هاي وب بسته ٣ ماهه گرفتم و اينكه من هميشه دانلود نميكنم با اينكار هزينه هاي من ميشه گفت نصف شد.
فقط الان ميمونه مشكل كيفيت سرويس دهيشون كه از يكي از دوستان پرسيدم ميگفتن كه خيلي خوب بوده در اين موكز.

peym@n
February 24th, 2017, 11:23
سلام
/ آپلود رایگان /
موفق باشید

از 19 بهمن آپلود رایگان حذف شده هست در آسیاتک

leberman
February 24th, 2017, 11:25
سلام
من مخابرات همدان دارم راضیم البته من از مرکز بعثت سرویس میگیرم
ولی دوستم صبانت داره شهرک بهشتی کیفیت سرویس اون از سرویس منم بیشتره (فکر کنم 6 تا 10 صبح هم رایگانه طرح جشنواره بود)
سلام عوض كنيد و از شركت هاي خصوصي بگيريد بهترهست. ديروز دعوايي كه من با ٢٠٢٠ داشتم در نهايت متوجه شدن كه واقعا سرورهاشون مشكل داره.
مشكل كش DNS داشتن ٢ ماه پيش كه بعد از ٤ روز خودم شخصا تماس گرفتم با كارشناسشون و مشكل رو شرح دادم كه مرد حسابي كانفيگتون مشكل داره. شما دقت بفرماييد مشكل در حدي بود كه اگر isp بنده و يك نفر ديگه از همدان يكي بود و نمزمان در سايتي بوديم يوزر هاي ما جابجا ميشد! يعني من راحت ميتونستم به اطلاعات اكانت شما در هر سايتي كه پاتونو گذاشتيد دسترسي پيدا كنم!
اين مشكل براي سايت بانك ها هم رخ ميداد فكرشو كنيد!!

٧ سال من اينترنت مخابرات داشتم يك مگابايت هديه ندادن، تمام قرعه كشي هاشون براي اشخاصيه كه ١ ماه هست سرويس تهيه كردن.
مورد بعدي باز نشدن خيلي از سايت هاهست مخصوصا سرور هاي خارجي كه بايد از روش هاي دور زدن ******** استفاده كنيد كه بتونه بازش كنه و خيلي مشكل ديگه

مشكل بعدي اين بود كه من بسته ٢ مگ ١٧ گيگ برداشته بودم كه بعد از ٦-٧ ماه خودشون بدون اجازه طرح رو برام عوض كرده بودن ٢ مگ ٧ گيگ !شبانه هم كه كلا برداشتن كردنش ماهي ٨ گيگ !
از نظر من اينا همه توهين به شعور مشتريه

emperor3508
February 24th, 2017, 11:36
یه موضوعی هست به اسم " سرعت تک کانکشن "
پیشنهاد میکنم قبل از خرید از هر شرکتی ، در مورد سرعت تک کانکشن اون شرکت تحقیق کنید
بنده خودم از شرکت های وب ، آسیاتک ، شاتل ، صبانت و مخابرات سرویس داشتم
شاتل و صبانت بهترین کیفیت و پشتیبانی رو دارن
های وب سرعت تک کانکشن خوبی نداره ولی پشتیبانی خوبی داره
آسیاتک نه پشتیبانی خوبی داره و نه کیفیت خوبی
مخابرات هم بستگی به منطقه داره ، در بعضی از شهرها خیلی خوبه و در بعضی افتضاح

Oscar
February 24th, 2017, 12:48
سلام عوض كنيد و از شركت هاي خصوصي بگيريد بهترهست. ديروز دعوايي كه من با ٢٠٢٠ داشتم در نهايت متوجه شدن كه واقعا سرورهاشون مشكل داره.
مشكل كش DNS داشتن ٢ ماه پيش كه بعد از ٤ روز خودم شخصا تماس گرفتم با كارشناسشون و مشكل رو شرح دادم كه مرد حسابي كانفيگتون مشكل داره. شما دقت بفرماييد مشكل در حدي بود كه اگر isp بنده و يك نفر ديگه از همدان يكي بود و نمزمان در سايتي بوديم يوزر هاي ما جابجا ميشد! يعني من راحت ميتونستم به اطلاعات اكانت شما در هر سايتي كه پاتونو گذاشتيد دسترسي پيدا كنم!
اين مشكل براي سايت بانك ها هم رخ ميداد فكرشو كنيد!!

٧ سال من اينترنت مخابرات داشتم يك مگابايت هديه ندادن، تمام قرعه كشي هاشون براي اشخاصيه كه ١ ماه هست سرويس تهيه كردن.
مورد بعدي باز نشدن خيلي از سايت هاهست مخصوصا سرور هاي خارجي كه بايد از روش هاي دور زدن ******** استفاده كنيد كه بتونه بازش كنه و خيلي مشكل ديگه

مشكل بعدي اين بود كه من بسته ٢ مگ ١٧ گيگ برداشته بودم كه بعد از ٦-٧ ماه خودشون بدون اجازه طرح رو برام عوض كرده بودن ٢ مگ ٧ گيگ !شبانه هم كه كلا برداشتن كردنش ماهي ٨ گيگ !
از نظر من اينا همه توهين به شعور مشتريه

سلام
اتفاقا این مشکل جابجایی یوزر رو منم تجربه کردم ولی فکر نمیکنم به isp و مشکل کش مربوط باشه چون خودم تجربه کردم این مورد رو
توی سایتی که اسمش رو نمیبرم عضو بودم و وقتی با فـیلترشـکن لاگین میکردم و یهو فـیلترشـکن رو قطع میکردم وارد اکانت کاربر دیگه ای میشد که این مورد رو به مدیر سایت گزارش دادم و سریع رفعش کردن

تو منطقه ما مخابرات عالی جواب میده نسبت به شرکتای دیگه

salar123-user8
February 24th, 2017, 19:00
های وب کیفیتی حرف نداره. سرور کشش جوریه هر 12 ساعت تا 24 ساعت 1 بار خالی میشه که قابل تحمل هست نسبت به کیفیت. گیگ هاش اگه فشفشه بزنید در میاد 500 تا 600 تومن که نرخش عالیه. سرعت هم بستگی به ثبات خط شما داره.
بنده اسیاتک هم دارم دانلود شبانه + دانلوداز سایت asiadl خوبه یک ماه پیش یکدفعه پهنای باند کم اورده بودن 4 روز اینترنتم قطع بود اسیاتک + یک هفته هم سرعت دانلود منیجرم بود 5-6 میبینی 4-5 ماه کیفیت خوبه یکدفعه میترکه.
شاتل هم تعرفه رو ماهانه بخرید خوبه سالانه از خیلی چیزاش کثر میکنه کیفیتش عالیه اپتایم 99 درصد. ولی نسبت به هزینه ای که میدی به نظر بنده ارزش نداره.

pbx9798
February 24th, 2017, 20:21
شاتل چند سالیه دارم عالیه و تا حالا اصلا به مشکلی بر نخوردم و سرعتش هم عالی

leberman
February 24th, 2017, 21:01
سلام
اتفاقا این مشکل جابجایی یوزر رو منم تجربه کردم ولی فکر نمیکنم به isp و مشکل کش مربوط باشه چون خودم تجربه کردم این مورد رو
توی سایتی که اسمش رو نمیبرم عضو بودم و وقتی با فـیلترشـکن لاگین میکردم و یهو فـیلترشـکن رو قطع میکردم وارد اکانت کاربر دیگه ای میشد که این مورد رو به مدیر سایت گزارش دادم و سریع رفعش کردن

تو منطقه ما مخابرات عالی جواب میده نسبت به شرکتای دیگه
اون كش خود سايت بوده. سوتي كه اينها داده بودن اگر زياد سر و صداش درميومد ممكن بود حتي كار به جاهاي باريك بكشه!
ما همين مشكل هم داخل سيستم هاي اموزشكده فني داشتيم اوپراتور ها كانكشنشون باهم عوض ميشد. مشكل بعد از چند روز رفع شد.

انشالله كه بدون مشكل باشه براي شما

X2Maxer
February 24th, 2017, 21:11
سلام
بستگی داره برای چه کاری می خواید ! برای بازی آنلاین شاتل و پارس آنلاین رو اکثرا تائید می کنند.
از مخابرات نت داشتم اوایل خوب بود ولی از بس مشترک گرفت افتضاح شد. کارشناسهای 2020 مخابرات از تمام شرکت بدتر هستند و اصلا نمی تونن جواب درستی بدن فقط یکیو قرار دادن که تلفن جواب بده.
وقتی هم از مشکل افت سرعت و تایم اوت پینگ تایم بالا شکایت کردم هیچ کس پیگیری نمی کرد و اصلا براشون اهمیت نداشت.

با این شرایط از مخابرات تخلیه کردم الان از های وب سرویس دارم های وب برای گیم خوب نیست چون پینگش بالاست ولی برای وبگردی و دانلود سرویس مناسبی میده در صورتی که بیشتر از حد مشترک نگیره. چون انوقت اگه شکایت هم کنی هیچی دستتو نمی گیره. البته نمیخواستم از های وب سرویس بگیرم ناچارا گرفتم چون الان چند ماهه که شاتل اومده تجحیزاتشو نصب کرده و میخواد سرویس بده ولی مخابرات پهنا نمیده و همین جوری بیش از 5 ماهه که منتظریم.

یک سرویس دیگه هم از آسیاتک دارم ! فوق افتضحاحه که حتی برای باز کردن یک صفحه وب باید کلی منتظر بمونی ! از طریق سامانه 195 شکایت کردم مشخص شد حتی نصف تعداد کاربرایی که گرفته پهنا نداره با این شکایت درخواست افزایش پهنا رو به مرکز مخابراتی دادن ( مخابرات هم اصلا پهنا نمیده الان یک ماهه گذشته و هیچ خبری نشده).

تا حالا هیچ جا ندیدم از یک شرکت ایرانی ارائه دهنده سرویس اینترنت 100% همه راضی باشن بعضی ها میگن منظقه به منطقس ولی ربطی به منطقه نداره بلکه به تعداد کاربرایی که میگیرن و پهنا چقدر تو اون مرکز ارائه دادن ربط داره. در کل باید بین بد و بدتر انتخاب کنی.

dynabanner.com
February 25th, 2017, 14:20
سلام.
دوست عزیز شهر به شهر و استان به استان خدمات سرویس دهنده ها متفاوته.حتی در یک شهر مناطقی هستن که یک ای اس پی خدمات خوبی رو ارائه میده در بعضی نقاط خدمات ضعیف.
ما هم مشترک مخابرات بودیم،در یک کلام افتضاح.اما در شرق شهر ما کیفیت خدماتش خوب بود.در مورد سایر آی اس پی ها هم به نظر همین مشکل وجود داره.اما خوب بعضی از آی اس پی ها تلاش می کنن خدمات یکسانی ارائه بدن که شما باید دنبال چنین سرویس دهنده هایی باشید.ما در حال حاضر از آسیاتک سرویس میگیریم که واقعا تا اینجا خوب بوده.
این تنظیم مقررات هم هر روز یک قانون...آپلود رایگان حذف شده،ساعات رایگان بعضی از آی اس پی ها رو حذف کردن و ...

leberman
February 26th, 2017, 23:03
دوستان اينترنت من متصل شد و طبق صحبتي كه با پشتيباني داشتم خط ما تا سرعت ١٦ مگ بر ثانيه هم ساپورت ميكرد كه مقداري نويز داشتيم و توسط پشتيبان مشكل حل شد.
نتيجه اينكه الان سرعت دانلود من بين ٢ تا ٣ مگ بر ثانيه هست اما سرعت اپلود اصلا رضايت بخش نيست.

http://up.hamkhone.ir/6/bd5bb610e48df36a118488cc779e093f.png

toorej
March 1st, 2017, 14:35
دوستان بنظرتون از نظر پینگ کدوم بهتره؟ من شنیدم بهترین پینگ رو شاتل داره من میخوام تغییر بدم الان های وب دارم که بخاطر برداشتن بسته هفتگیش و رایگان نبودن آپلود و همچنین پینگ بالاش میخوام جمع کنم

fireserver
March 1st, 2017, 14:58

سلام

های وب از هر نظر در تهران و تبریز راضی کننده بود

از هم استانی هایتان که های وب استفاده می کنند سوال کنید فکر نکنم مشکلی داشته باشه

پشتیبانی خوب، بسته های مناسب

مصرفتان زیاد باشد فقط های وب پیشنهاد می شود.

sahar_tym
March 1st, 2017, 16:36
درود
شاتل بعدم های وب
راضی هستیم

dynabanner.com
March 1st, 2017, 16:47
دوستان بنظرتون از نظر پینگ کدوم بهتره؟ من شنیدم بهترین پینگ رو شاتل داره من میخوام تغییر بدم الان های وب دارم که بخاطر برداشتن بسته هفتگیش و رایگان نبودن آپلود و همچنین پینگ بالاش میخوام جمع کنم

از نظر پینگ شاتل خوبه و منم راضیم

DANG3R
March 7th, 2017, 18:43
اگر پینگ برایتان مهم هست و موارد تایم اوت و گیمینگ
شاتل پیشنهاد میشه

saeed.mihan
March 7th, 2017, 19:04
دوستان اينترنت من متصل شد و طبق صحبتي كه با پشتيباني داشتم خط ما تا سرعت ١٦ مگ بر ثانيه هم ساپورت ميكرد كه مقداري نويز داشتيم و توسط پشتيبان مشكل حل شد.
نتيجه اينكه الان سرعت دانلود من بين ٢ تا ٣ مگ بر ثانيه هست اما سرعت اپلود اصلا رضايت بخش نيست.

http://up.hamkhone.ir/6/bd5bb610e48df36a118488cc779e093f.png

دوست عزیز سرویس adsl یک سرویس نامتقارن است بهمین دلیل ماهیت آن به شکلی است که سرعت آپلود همواره کمتر از دانلود است.
نهایت کاری که بتوانند برایتان انجام دهند اینکه پورت را کامل باز کنند و خط خانه معمولا تا 100 کیلوبایت بیشتر جواب نخواهد داد.
برای اپلود پیشنهاد می شود از سرویس های 3g / 4g استفاده کنید.

A R M A N
March 7th, 2017, 19:06
سلام
دنبال اسیاتک نرو اصلا

سرعت کم پشتیبانی ضعیف

mrlol
March 7th, 2017, 19:46
بنده پارس آنلاین دارم
انصافا خیلی از لحاظ سرعت و کیفیت خوب هستش

JahanSoft
March 8th, 2017, 12:14
فقط بگم شاتل نامحدود خیلی خوبه (سرویس آرت) ولی حتما ماهانه بگیر چون ممکنه به هر دلیلی طبق قرارداد سرعت شما رو کم کنند (درصورت مصرف زیاد) و اگر این اتفاق بیافته ماه ها طول میکشه تا برگردید به سرعت قبلی (درصورت مصرف کم)
هروقت دیدی محدودت کردند سرویست رو لغو کن و دوباره سفارش بده :))
یه آفرم تو مبین نت دیدم با سرعت 40mbps جالب بود من الان سرویس فعال دارم وگرنه استفاده می کردم.
500 گیگ سالیانه 600 هزار یا 1000 گیگ 900 هزار
اگه سرعت بالای 20mbps بهم بده راضی ام.

saeed.mihan
March 22nd, 2017, 00:29
سلام
دنبال اسیاتک نرو اصلا

سرعت کم پشتیبانی ضعیف
آسیاتک از زمانی اشتباه کرد که زودتر از همه و جلوتر از مصوبه 253 سازمان تنظیم مقررات آپلود رایگان را حذف کرد!
ولی از نظر پشتیبانی واقعا سریع هستن
و سرویس های فیلم رایگان یا دانلود رایگانی که میذارن برای دانلودر ها خوبه

hldden
March 22nd, 2017, 01:07
شخصا حدود 5 ساله از های وب نوین نت قدیم اینترنت دارم : پشتیبانی قوی + قیمت مناسب
با این میزان دانلود ی شما داری های وب بیای به نفعته | 30 گیگ 15 روزه 18 ت | 70گیگ 30 روزه 40 ت
و سیستم ستاردهی عالی هر شش ماه یک بار 100 گیگ 10 روزه رایگان . روز تولدت 100 گیگ رایگان و.......................