ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در Alexa

iran20host
February 22nd, 2017, 23:02
با سلام و عرض ادب
دوستان عزیز من یک مدتی هست در الکسا رنک ایرانم از بین رفته و چند دامنه هم داشتم که رنک ایرانشون خیلی خوب بود به معض اینکه به هاست خودم انتقالشون دادم رنک ایرانشون از بین رفت.
آیا ربطی به هاستم داره ؟
اگر خیر چکاری باید انجام بدم درست شه ؟!

Farid Saadat
February 23rd, 2017, 01:11
سايتتون دچار قطعي براي مدت قابل توجهي نشده ؟ فردا آپديت كه بشه رنك ها ، مشكلتون حل ميشه

iran20host
February 23rd, 2017, 13:34
سايتتون دچار قطعي براي مدت قابل توجهي نشده ؟ فردا آپديت كه بشه رنك ها ، مشكلتون حل ميشهنه اصلا قطعی نداشتم و اینکه هر دامنه ای هم که میارم رو هاست خودم رنک ایرانش از بین میره مشکل از چیه؟

Club4fun
February 23rd, 2017, 13:39
احتمالا سایت مورد نظر داون بوده یا مشکل اساسی داشته که اینجوری شده

negarnovin
February 23rd, 2017, 14:01
تنها وقتی این پیش میاد که همانطور که همکارانم فرمودند سایتتون دان بوده یا ایران اکسس بوده چیزی بوده
راه حلش اینکه اگر اکانت الکسا قدیم داشتید لاگین کنید برید کشور ایران رو برای سایتتون انتخاب کنید
الکسا ایران رو تحریم کرده از طرفی هم پولی شده نمیشه اکانت جدید ساخت توش

Ordibehesht
February 23rd, 2017, 18:52
با سلام و عرض ادب
دوستان عزیز من یک مدتی هست در الکسا رنک ایرانم از بین رفته و چند دامنه هم داشتم که رنک ایرانشون خیلی خوب بود به معض اینکه به هاست خودم انتقالشون دادم رنک ایرانشون از بین رفت.
آیا ربطی به هاستم داره ؟
اگر خیر چکاری باید انجام بدم درست شه ؟!

سلام
دوست گرامی مشکل شما ارتباطی به مواردی که دوستان اشاره کردند نداره
قطع به یقین آیپی crowlerهای الکسا در سرور شما بلاک شده است.
قبلا با چنین مشکلی مواجه شدیم و وقت و هزینه ی زیادی تلف شد تا متوجه شدیم مشکل از کجاست.

mshoja
February 23rd, 2017, 19:55
این مشکل منم هست هنوز نتونستم برطرف کنم
سایت هم قطعی نداشته البته الان بهبود پیدا کرده اما سرعت خیلی کند هست

Farid Saadat
February 23rd, 2017, 23:01
این مشکل منم هست هنوز نتونستم برطرف کنم
سایت هم قطعی نداشته البته الان بهبود پیدا کرده اما سرعت خیلی کند هست
نگران كندي سرعت نباشيد. بنده هم يكي كارهام كاهش رنك الكسا هست. سايت هاي زير نظرم همين مشكل رو دارن و حتي اپديت الكسا نامنظم شده. حل ميشه نگران نباشيد

dpf
February 25th, 2017, 10:31
سلام
یه بخش از این تغییرات به خاطر تغییرات ساختاری هست که الکسا داره. اگه یادتون باشه حدود یه ماه پیش 3-4 روز کلاً الکسا قطع بود
تو وبلاگشونم یادم نوشته بودن میخوان تخصصی روی سئو و مشاوره سئو کار کنن...
زیاد به رنک الکسا دقت نکنید