ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد نرم افزار putty

Mr_mehran
February 22nd, 2017, 19:09
پشتیبانی شرکتی که سرویس گرفتم گفته حتما یوزر پسورد رو باید به صورت دستی وارد کنم اما
تا جایی که من تو نت سرچ کردم و خودم برای user name تست کردم ، حتما لازم نیست که به صورت دستی یوزر پسورد رو وارد کنم
و با راست کلیک ماوس میشه اینا رو paste کرد. چون وقتی پسورد رو با راست کلیک paste می کنم هم کاراکتری دیده نمیشه
، هم اینکه تعداد کم و زیاد شدن کاراکترها مشخص نیست یکم مساله برام شبهه دار شد . واقعا حتما باس دستی وارد کنم ؟

هیچ نرم افزار راحت تری برای ریموت به مث remote desktop ویندوز باشه ؟

**
یه سوال دیگه ای هم دارم چطور اینکودینگ ، ادیتور php داخل دایرکت ادمین رو به utf8 تغییر بدم ؟

lemo1996
February 22nd, 2017, 19:22
خیر نیازی نیست به صورت دستی وارد کنید ! به صورت راست کلیک هم به درستی پیست میشود

با نرم افزار remote desktop manager هم میتونید تعداد بالایی سرور رو کنترل کنید و در خودرش سیو میکند اطلاعات ورود رو ولی اون هم نیاز به putty داره باید ادرس putty رو بهش بدین

shivahost
February 22nd, 2017, 21:22
Ssh explorer هم خوبه

hegza
February 22nd, 2017, 21:25
winscp گزینه خیلی خوبی هست
هم میتونید ادیت ها رو با نوت پت و ادیتور های روی ویندوز پی سی تون انجام بدین و هم ترمینال داره برای خط فرمان

- - - Updated - - -

دیگه نیازی به نانو و vi و... ندارید راحت و بی دغدغه
عین ویندوزتون فایلها رو کپی پیست کنید ویرایش کنید و...

amin karimi
February 22nd, 2017, 22:17
دوست خوبمونم فرمودن hegza (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=110797)

واقعا ی زمانی دو سال پیش کار با نرم افزار پوتی برام خیلی خسته کننده بود بعد با winscp اشنا شدم خیلی عالیه پیشنهاد میدم استفاده کنین هم راحت میتونی بک اپ بگیری از کانفیگ ها هم گرافیکی و...

- - - Updated - - -

جواب سوالتون در

https://www.netaram.com/%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-utf-8-%D8%AF%D8%A7%DB%8C%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%A7%D8%AF%D9%85%DB%8C%D9%86/