PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در تصاویر پس از تغییر دامنه

reza8
February 22nd, 2017, 16:24
با درود و عرض ادب

دامنه سایتم را عوض کردم، تقریبا همه چیز درست پیش رفته به جز مسئله ای که برای بخش تصاویر پیش آمده...
به اینصورت که تمام تصاویر در هاست و در مسیر صحیح منتقل شده اند اما در سایت نمایش داده نمی شود و یک تصویر پیشفرض با نام ( logo.jpg) تنها تصویریست که به جای تصاویر اصلی نمایش داده می شوند.

نکته ای که من متوجه شدم اینه که اگر فرضا الان بخوام مسیر صحیح یکی از تصاویر را به شما نشان دهم به این شکل است: /wp-content/uploads/2016/12/0-1.jpg
اما لینک تصویر پیش فرضی که در وبسایت جایگزین شده به این شکل است: /wp-content/logo.jpg

نکته ی دیگر این هست که در حال حاضر من هر تصویری در کتابخانه آپلود می کنم به صورت همان تصویر پیشفرض logo.jpg نمایش داده می شود!

دوستان لطفا راهنمایی کنید

SaeedFazlollahzadeh
February 22nd, 2017, 17:10
تنظیمات مربوط به تصاویر و بارگزاری اون ها تغییر نکرده؟
تغییر هاست هم داشتید یا خیر؟

reza8
February 22nd, 2017, 17:40
- - - Updated - - -

تنظیمات مربوط به تصاویر و بارگزاری اون ها تغییر نکرده؟
تغییر هاست هم داشتید یا خیر؟

تغییر هاست نداشتم. فقط تغییر دامنه

اما در رابطه با تنظیمات مربوط به تصاویر اگر منظور بخش تنظیمات>رسانه باشد من هیچگونه تغییری ایجاد نکردم و تنظیمات به این صورت است:

35241

با تشکر

SaeedFazlollahzadeh
February 22nd, 2017, 18:19
در صورت امکان دسترسی ورود به وردپرس رو از طریق خصوصی یا تلگرام ارسال کنید بررسی کنم
دسترسی هاست هم ارسال کنید (phpmyadmin هم احتمال داره بررسی بشه)

reza8
February 22nd, 2017, 18:22
در صورت امکان دسترسی ورود به وردپرس رو از طریق خصوصی یا تلگرام ارسال کنید بررسی کنم
دسترسی هاست هم ارسال کنید (phpmyadmin هم احتمال داره بررسی بشه)

متاسفانه امکان اینکه دسترسی را در اختیار کسی قرار دهم ندارم،
در صورت ممکن راهنمایی لازم را بفرمایید

با تشکر

Oscar
February 22nd, 2017, 20:47
درود
وارد phpmyadmin بشید و جدول wp_options رو باز کنید سپس فیلد siteurl و home رو با دامین فعلی جایگزین کنید

reza8
February 22nd, 2017, 21:51
درود
وارد phpmyadmin بشید و جدول wp_options رو باز کنید سپس فیلد siteurl و home رو با دامین فعلی جایگزین کنید

دوست عزیز تمام جداول و url ها آپدیت شده و صحیح می باشند، دقت کنید که در توضیحات گفته بودم که همه چیز حتی تصاویر به درستی منتقل شده، فقط مشکل در فراخوانی تصاویر است!

hegza
February 22nd, 2017, 22:10
آدرس سایتت پ.خ بکن ببینم
دسترسی نمیخوام فقط آدرس