PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال دامنه

mohsen_eteraz
December 17th, 2010, 15:04
سلام من 2 تا دومین رو هاست دل دارم اما حالا یه هاست جدید خریدم و میخوام دومین هامو با هاست جدید ست کنم اما هاست دل دیگه جواب نمیده و من پنل دومین هارو هم ندارم هاست جدیدم راهنمایی نمیکنه چیکارکنم .
میشه یه نفر توضیح بده که چیکار باید بکنم ؟
فقط من زیاد حرفه ای نیستم سطح پایین توضیح بیدن ممنون میشم .

Raul7
December 17th, 2010, 15:47
باید دامین تون رو منتقل کنید . به هاستینگ جدیدتون + هاست دی ال بگید کار های انتقال رو انجام بدن. (آنلاک کردن دامین ، پرداخت هزینه ، تائید انتقال) 4-5روز احتمالا طول میکشه.

mohsen_eteraz
December 17th, 2010, 15:53
بله ممنون بعد این هزینه که میگین چقدره ؟ باید به هاست جدید بدم یا قبلی ؟ اگه هاست دل جواب نداد چیکار کنم ؟ راه دیگهای نداره ؟

kingoftehran
December 17th, 2010, 16:01
با سلام
بستگی داره اگر دامین ها به همون شرکت دامین در هاست جدید منتقل بشند هزینه نداره ولی اگر بخواد به شرکت دامین دیگری منتقل بشوند بعد انتقال دامین دامینتون به مدت 1 سال تمدید می شود و هزینه 1 سال تمدید را از شما می گیرند.

mohsen_eteraz
December 17th, 2010, 16:51
ممنون از پاسختون ، فقط یه چیزی من dns اختصاصی دارم و اونم از یه شرکت دیگه گرفتم و با این دامنه های روی هاست دل فرق دارن اما دامنه های روی هاست دل هم با همین dns اختصاصی من ست شدن ، میشه رو سرور جدید کاری کرد که با dns من دامنه هارو ست کنه که دیگه نیازی به تمدید نباشه ؟

khudeman
December 17th, 2010, 16:52
اگر هاست جدیدتون حتی در این مورد مهم و ساده راهنمایی نمیکنه ، روی هیچ چیز دیگرشون حساب نکنید

mohsen_eteraz
December 17th, 2010, 17:03
حالا شما یه راهنمایی کوچیک بکنید .
ممنون میشم یک نفر مقداری توضیح بده .

khudeman
December 17th, 2010, 17:05
تا زمانی که به کنترل پنل دامنه دسترسی نداشته باشین هیچ راهی نداره. در مرحله اول این قضیه را حل کنید. بعدش کاری نداره

mohsen_eteraz
December 17th, 2010, 17:10
فکر نکنم دیگه هاست دل جواب بده مثل اینکه باید قید دامنه هامو بزنم . 8-|

در کل ممنون از پاسخ هاتون .

khudeman
December 17th, 2010, 17:21
حتما جواب میدن . مگه میشه همه را به امان خدا ول کنن

---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------

اگه دامنه به اسم خودتون هست با ثبت کننده اصلی دامنه تماس بگیرید و قضیه را بگید. اگر مشابه مشکل شما را عده ای دیگر هم داشته باشن براتون فکری میکنن

kingoftehran
December 17th, 2010, 17:43
با سلام
باید کنترل پنل دامین را داشته باشید نداشته باشید هیچ کاری نمی تونید بکنید.
احتمالا هم از یک شرکت خارجی هاست گرفتند که راهنمایی نمی کنند.

Raul7
December 17th, 2010, 18:16
اگه از هاست خارجی گرفتید یا به هر دلیلی جواب تون رو نمیدن دامین رو از طریق شرکت دیگه ای منتقل کنید.
هماهنگی لازم رو با شرکت جدید انجام بدید و به هاست دی ال (بخش فروش ) تیکت بزنید که دامین رو آنلاک کنند . بعد به شرکت جدید بگید درخواست رو بفرستن. ای میل تائید انتقال به ای میلی که به عنوان ادمین دامین ثبت شده ارسال میشه و توش توضیح داده شده که چطور درخواست انتقال رو تائید کنید.
اینجا رو ببینید: http://www.webhostingtalk.ir/f59/18056/#post175740