PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی درگاه پرداخت آرکا پال

aliganjkhani
February 21st, 2017, 09:36
.....................

almandata
February 21st, 2017, 09:47
سلام
ایشالله که موفق باشید
اما
یک سوال

وقتی از یک اسکریپت خیلی ارزون و اشتراکی استفاده کنید

کاربر چطور به شما اعتماد کنه؟

حتی شما حاضر نبودید بخاطر کاربر یک سرمایه اولیه بذارید !

Raymvnd
February 21st, 2017, 10:16
درود...هم اکنون سایت شما از کار افتاده...
بهتره بی خیال بازار مالی ایران بشید که در توان شما نیست...
برای راه اندازی کسب و کار مالی باید همه چیزی اختصاصی باشد نه با خرید یک اسکریپت ارزان...
متاسفیم به درگاه تازه افتتاح شده اعتماد نخواهیم کرد...

dertgtr
February 21st, 2017, 11:31
نوشتید : با چند کلیک یک درگاه اختصاصی برای خود ایجاد نمایید!

ایا درگاه اختصاصی با نام برند سایت خودمون ارائه می کنید؟ نام دومین اسم سایت شما درج میشه؟

dizaji_saeed
February 22nd, 2017, 08:57
درود دوست عزیز

اینماد شما برای سایتتون اونطور که توی سایت enamad.ir و لیست کسب و کارهای داری نماد درج شده ، یک سایت فروشگاه اینترنتی هستش. ولی فک کنم برای درگاه پرداختها ، علاوه بر اینماد ، باید از مراجع ذیربط ، به عنوان تجمیع کننده مالی شناخته بشین تا بتونین خدمات مالی و درگاهی ارائه بدین. نه به عنوان فروشگاه اینترنتی!!!

درگاه پرداختهای بزرگی قبل از شما پا به میدون گذاشتن ، ولی چند روز نگذشته ، همشون از دم ...... شدن. حتی درگاه pay.ir که زیر نظر pspمستقیم شاپرک هست هم با این مشکل دست و پنجه نرم میکنه.

به هرحال ضمن آرزوی موفقیت برای شما ، امیدی به کسب و کار شما نیست

ashadata
February 22nd, 2017, 09:51
دوست عزیز بنده الان زرین پال دارم عالی 0.5 درصد تراکنش ها هم کسر میکنه

بعد شما یک اسکریپت معلوم نیست چی هست و ... راه انداختی با کارمزد 1.5% بعد چه دلایل عقلانی وجود داره برای این که بخوایم اعتماد کنیم !

تو بخش تماس با ما هم که شماره تماسی موجود نیست

لینک ناحیه کاربری هم که کار نمیکنه اصلا !

almandata
February 22nd, 2017, 11:56
http://panel.arkapal.com/site/signup

زحمت ندادن لوگو رو ویرایش کنن یه اسکریپت که خدا میدونه دست چند نفره

mehriz
February 22nd, 2017, 15:15
سلام
اینکه اسکریپت اشتراکی است.ارائه دهنده این اسکریپت میخواد سود بیشتری داشته و به N تا میفروشه .دلیل نمیشه این کاربر aliganjkhani از اسکریپت استفاده نکند و فعالیت نداشته باشه...
مشخصه همکاران این رنج کار سایت و زیر ddos گذاشتن....
برای همشون ارزوی موفقیت میکنم...

Oscar
February 22nd, 2017, 15:43
سلام
اینکه اسکریپت اشتراکی است.ارائه دهنده این اسکریپت میخواد سود بیشتری داشته و به N تا میفروشه .دلیل نمیشه این کاربر aliganjkhani از اسکریپت استفاده نکند و فعالیت نداشته باشه...
مشخصه همکاران این رنج کار سایت و زیر ddos گذاشتن....
برای همشون ارزوی موفقیت میکنم...

سلام
با تمام احترامی که برای استارتر قائلم اما چند نکته رو باید کفت
استفاده ایشون از اسکریپت هیچ اشکالی ندارد
اما ایشون برای شروع میتونستن حرفه ای تر کار کنن، مثلا لوگو آریانا پال رو از صفحه ثبت نام بردارن، شماره تماس معتبر توی سایت بزارن و...
معلومه ایشون حتی یکبار هم از اسکرپت بصورت آزمایشی استفاده نکردن
با دیدن این موارد اعتماد کاربر از بین میره و فکر نمیکنم سرور هم زیر حمله باشه چون این سایت در حال حاضر در حد رقابت در این بازار نیست و رقیب تلقی نمیشه

mehriz
February 22nd, 2017, 16:04
سلام
با تمام احترامی که برای استارتر قائلم اما چند نکته رو باید کفت
استفاده ایشون از اسکریپت هیچ اشکالی ندارد
اما ایشون برای شروع میتونستن حرفه ای تر کار کنن، مثلا لوگو آریانا پال رو از صفحه ثبت نام بردارن، شماره تماس معتبر توی سایت بزارن و...
معلومه ایشون حتی یکبار هم از اسکرپت بصورت آزمایشی استفاده نکردن
با دیدن این موارد اعتماد کاربر از بین میره و فکر نمیکنم سرور هم زیر حمله باشه چون این سایت در حال حاضر در حد رقابت در این بازار نیست و رقیب تلقی نمیشه
درود
حرف شما کاملا متین.به هر حال اگر حرفه ای کار نکردن.کسی را نباید خورد کرد...
هرچه باشه انسان هستیم[emoji258]
در مورد حمله هم مشخص بود اون زمانی که مشاهده کردم.واضح بود.
به هر حال موفق باشید

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

aliganjkhani
February 22nd, 2017, 22:15
با سلام
درسته سایت بنده دارای اسکریپت ساده ای است ولی اینم در نظر بگیرید که بعضی از سایت های که در این حیطه کار میکنن معلوم نیس از کجا اومده و بعد از درآمد یهو غیب میشن

بنده اول کار برای اعتماد سازی شرکت ثبت کردم
دوم اینکه دارای اینماد هستیم میتونید استعلام کنید

موفق باشید

- - - Updated - - -

دوست عزیز آدرس شرکت در اول صفحه ی سایت موجوده

شماره تلفن هم بزودی قرار میدم

درسته اولین کار بنده هستلی این دلیل نمیشه که شما بگید ما هیچی بلد نیستیم
ایشالله بزودی راه میفتیم

ممنون که انتقاد های خوبی کردید

bahra
February 22nd, 2017, 22:41
با سلام
درسته سایت بنده دارای اسکریپت ساده ای است ولی اینم در نظر بگیرید که بعضی از سایت های که در این حیطه کار میکنن معلوم نیس از کجا اومده و بعد از درآمد یهو غیب میشن

بنده اول کار برای اعتماد سازی شرکت ثبت کردم
دوم اینکه دارای اینماد هستیم میتونید استعلام کنید

موفق باشید

- - - Updated - - -

دوست عزیز آدرس شرکت در اول صفحه ی سایت موجوده

شماره تلفن هم بزودی قرار میدم

درسته اولین کار بنده هستلی این دلیل نمیشه که شما بگید ما هیچی بلد نیستیم
ایشالله بزودی راه میفتیم

ممنون که انتقاد های خوبی کردید
عزیزم نمادت بدرد خودت می خوره.
زرنگی! یک وبسایت فروشگاه اینترنتی راه انداختی نماد گرفتی بعد ارائه درگاه زدی؟
نماد اگه شکایت بشه باطله
در کل انشا الله موفق باشید

aliganjkhani
February 22nd, 2017, 23:12
دوست عزیز بلاخره بنده یجوری خودمو دارم ثابت میکنم که کسب و کار های دیگه بهم اعتماد کنن

مث خیلیا نیستم که اصلا معلوم نیس از کجا اومدن بعد دو روز که درآمدشون خوب شد پول مردمو بر میدارن فرار میکنن

درضمن بنده از کسی نخواستم که به زور بیاد تو سایت بنده ثبت نام کنه

ولی هرکسی ام که ثبت نام کنه قول صددرصد مبنی بر تسویه درست و به موقع رو میدم با ضمانت

mehdi741
February 22nd, 2017, 23:30
بابا این بنده خدا ادم که نکشته هر کسی از راه رسید دراه میزنه تو سرش چرا ما ایرانی ها باید این طوری باشیم 5انگشت مثل هم نیستن دلیل نمیشه گناه هر کسی بندازی رو گردن دیگه بنده خدا اومده یک تبلغ تو سایت کرده کسی که اجبار نکرده باید بیان از من درگاه بگیرین اون کله گنده هاش که یه زمانی مطرح بودن میلیون میلیون چاپیدن رفتن کسی صداشم در نیومد من نه از این اقا درگاه دارم و نه چیز دیگه فقط نظر شخصی خودم گفتم همین

iraniam2000
February 22nd, 2017, 23:33
درود
اتفاقا من میخواستم از این دوستمان حمایت کنم و بگم که چرا وقتی یکی یک کاری را انجام میده و دوست شماها نیست به جای کمک و راهنمایی در رفع ایرادات دارید بهش حمله میکنید ؟
مثلا تو تاپیک زیر چون دوست خودشان هست شدیدا شروع به تایید کردند
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=180376
در حالی که در همان تاپیک یک نفر نگفته : چه ایده جدیدی دارید ؟
چرا از بدنام ترین اسکریپت عمومی (xpay ) استفاده کردید ؟
و ... همگی راهنمایی کردند و همگی خوش و خرم آرزوی موفقیت براش کردن و حتی یک بنده خدا تاپیک معرفی جداگانه زده براش

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=180681

اما اینجا برعکس ، همه دارند این بنده خدا را نابود میکنند
اما با خوندن دو پست آخر استارتر هم نظر بقیه شدم ، چون اولا دوست عزیز از کجا معلوم شما غیبت نمیزنه ؟ کو اینمادت ؟ من که تو سایتت نمیبینم ، تازه اگر هم داری با دروغ و کلک گرفتی که خودش اولین جرم هستش و من به شخصه به کسی که داره با کلک کارش را شروع میکنه هیچ اعتمادی ندارم
نوشتید شرکت ثبت کردید ، خوب کو اثبات وجود شرکت ؟ شماره ثبت و روزنامه و ....
اینکه بیای بگی شرکت هستی به نظرت مردم باید بهت اعتماد کنند ؟ نوشتید کمترین کارمزد ... در حای که کارمزدت حتی از زرین پال با این همه سال فعالیت بیشتر هست
پس رو چه حسابی باید به شما اعتماد کرد در حالی که درست کارت را شروع نکردی ؟ رو چه حسابی باید از خدمات سایت شما باید استفاده کرد در حالی که کارمزد بیشتری هم خواستار هستی و چه مزیتی الان دارید ؟

viasky
February 22nd, 2017, 23:35
دوست عزیز بلاخره بنده یجوری خودمو دارم ثابت میکنم که کسب و کار های دیگه بهم اعتماد کنن

مث خیلیا نیستم که اصلا معلوم نیس از کجا اومدن بعد دو روز که درآمدشون خوب شد پول مردمو بر میدارن فرار میکنن

درضمن بنده از کسی نخواستم که به زور بیاد تو سایت بنده ثبت نام کنه

ولی هرکسی ام که ثبت نام کنه قول صددرصد مبنی بر تسویه درست و به موقع رو میدم با ضمانت

عزیز مشکل شما اینه که قصد دارید ثابت کنید و توضیح بدید
بنده از روی تجربه تقریبا 9 ساله خودم عرض می کنم
اصلا نیازی نیست چیزی تو توضیح بدید و توجیج کنید - گذشت زمان و کار کردن شما همه چیز و ثابت میکنه
پس نگران نباشید
موفق باشید

Raymvnd
February 22nd, 2017, 23:46
بابا این بنده خدا ادم که نکشته هر کسی از راه رسید دراه میزنه تو سرش چرا ما ایرانی ها باید این طوری باشیم 5انگشت مثل هم نیستن دلیل نمیشه گناه هر کسی بندازی رو گردن دیگه بنده خدا اومده یک تبلغ تو سایت کرده کسی که اجبار نکرده باید بیان از من درگاه بگیرین اون کله گنده هاش که یه زمانی مطرح بودن میلیون میلیون چاپیدن رفتن کسی صداشم در نیومد من نه از این اقا درگاه دارم و نه چیز دیگه فقط نظر شخصی خودم گفتم همین

درود..دوست عزیز...بازار مالی هستش و شوخی نیست...هر لحظه ممکنه کلاهبرداری کنه..توی همین انجمن کلی کلاهبردار مالی درگاه واسطه دیدیم و شنیدیم...

aliganjkhani
February 24th, 2017, 10:26
سلام دوستان عزیز

واقعا ممنون از انتقاد های سازندتون ( سعی میکنم بهتر کار کنم )

درضمن بنده تعرفه های تراکنش رو کلا کم کردم تا دوستانی که عضو میشن راضی باشن

- - - Updated - - -

درود..دوست عزیز...بازار مالی هستش و شوخی نیست...هر لحظه ممکنه کلاهبرداری کنه..توی همین انجمن کلی کلاهبردار مالی درگاه واسطه دیدیم و شنیدیم...

بله متاسفانه ***ی تو این کار زیاد شده

ولی بنده قصد ***ی ندارم

ادرس شرکت در سایت ذکر شده و توی اینماد هم این ادرس وجود داره

aliganjkhani
March 18th, 2017, 22:12
قالب جدید راه اندازی شد

و https سایت نیز فعال است

vpsman
March 19th, 2017, 11:44
ماشالا اینجا همه قصاص قبل از جنایت میکنن .

استارتر عزیز ایشالا موفق باشی

aliganjkhani
March 25th, 2017, 12:23
تشکر دوست عزیز

almandata
April 3rd, 2017, 10:28
تشکر دوست عزیز
:-s
برادر فایل رو گرفتی دیگه کلا جواب مارو ندادی I-)

اینطوری میخوای پول های کاربران تو تسویه کنی :71:

aliganjkhani
April 3rd, 2017, 12:32
:-s
برادر فایل رو گرفتی دیگه کلا جواب مارو ندادی I-)

اینطوری میخوای پول های کاربران تو تسویه کنی :71:

دادا چی گرفتم از شما جواب ندادم؟؟؟؟
آی دی تلگرامم : @aliganjkhani
بیا ببینم چیکارت کردم که میای ما رو بد نام میکنی